2022 06 25 Budakalász

Kedves Nézőink!
A kommentelés új felületünkön keresztül lehetséges, eseményeinket is itt találjátok meg.
templom-ter.hu/
Köszönjük, hogy nézitek videóinkat!
Találkozzunk a Templom térben!
**********************************
A fák nagyon beszédesek tudnak lenni, ha megfelelő módon szólsz hozzájuk, és nem emberi hangon, hanem fa nyelven elmondják, hogy ők kicsodák.
A fák évgyűrűket növesztenek, de attól még nem változik meg a fajtájuk, ugyanígy a karmád önmagában az emberi természetedet nem változtatja meg - az élményét viszont igen, hogy te milyen embernek éled meg magad.
Annyira világos, hogy szenvedéskerülő és boldogságkereső lények vagyunk, hogy ez a megkülönböztető tudatosság nagyon hamar nagyon világosan elkezd működni, mert három nagy reflexcsoport kódolódik benne: a teremtő, a megtartó és a túlélő.
Nézd meg, milyen gyönyörűen működik: fogalomalkotás, a név és a forma összekapcsolása, utána jön a megkülönböztetés, és ezt a polarizált képzetet az emlékem eltárolja - és ebből kialakulnak az évgyűrűim.
Ha a lélek a szoftver, a test a hardver, akkor mi az operátort keressük.
Egyetlenegy kérdést kell belül megtartanunk, mert ez az, ami ezt a tükröt tisztán tartja: hogyha nincs megkülönböztető gondolkodásod, akkor valójában ki vagy te?
Valójában mi az, ami bennünk az öröklétre vágyik, de tudja, hogy megszületett, ezért meg is fog halni - mi az, ami a múlandóságban nekünk elfogadhatatlan?
Az ember nem csak kíváncsi, hanem szeszélyes, megjósolhatatlan, a lehetetlent akaró paradox, de ami a legszörnyűbb, hogy nem ismerjük önmagunkat sem az avatár vagy személyiség, sem az önvaló szintjén.
Addig ismétled az öröm és bánat közti állandó vágtázást, a traumának és az örömnek a szinusz görbéjét, ameddig a mély azonosulást, az abszolút jó és abszolút rossz képzetét ki nem veszed belőlük.
A zen egy tárgyatlan, megszabadulást követő irányzat, ahol te igazi önvalódat tapasztalhatod kellő energiabefektetéssel, kellő szerénységgel, alázattal és elvégzett munkával.
Az abszolút értékű megkülönböztetések az ítéletek.
Amikor az utolsó hamis azonosulás is megszűnik, akkor ez eggyéválás bekövetkezik - ekkor egészülsz ki, ekkor vagy egészséges, innentől haladsz az úton.
A férjemmel várólistások vagyunk örökbefogadásra - a mi jövőben örökbefogadott gyerekünknek velünk lesz erősebb a karmikus kapcsolata vagy a vér szerinti szüleivel?
Hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt a mindennapokban a spirituális gyakorlatokkal kapcsolatban, hogy ne egy erőltetés legyen az, hogy képes vagyok tartani a rendszerességet?
A családunkban három generációra visszamenőleg egyetlen normális házasság sem volt - hogy tudnám ez feloldani, hogy szegény gyerekem ezt ne vigye tovább?
Bennem van egy nagyon erős szeretet az élet felé és érzelmileg stabilnak gondolom magam, viszont azt látom, hogy a legtöbb körülöttem lévő ember nincs ebben az állapotban - hogyan tudnék nekik segíteni?
A melegek, transzneműek karma ügyileg hoznak valamit, hogy ők ezt élik meg, vagy mennyi benne az itteni manipuláció?
Én sajnos energiavámpíroknak is megpróbálok segítséget nyújtani - van-e valami védekezési mód?
Ha van egy testvérem, akit szeretek, de akkora terhet rak rám, hogy alig bírom, hol van a határa annak, hogy segítem?
Kisgyerek korom óta olyan embernek ismerem magam, aki kíváncsi a világra és tapasztalni szeretne, de bármibe belekezdek, nagyon hamar megunom és elvesztem az érdeklődést - hogyan tovább?
Mi az oka az értelmi fogyatékosság karmájának?
Nálunk a családban nagyon nehéz sorsú nők vannak több generációra visszavezetve, egyedül maradtak - én is egyedül maradtam két gyerekkel, ahogy a nagyobbik lányom is, de mit tudok tenni annak érdekében, hogy a másik lányomnál ne így alakuljon?
Némely döntéseimet tiszta tudattal hozom és mint kulcs a zárba, működik - más döntéseimet viszont egy dermedtség hatja át - ez a dermedtség karmikus hozadék vagy trauma, mit tudok ezzel kezdeni?
Gerincproblémám van, hogyan gyakoroljak?

Пікірлер