Aan het doorgeven van een verslechtering zitten grote risico’s!

Heb jij een WIA-uitkering maar gaat het inmiddels slechter met je? Dan dien je eigenlijk je verslechtering door te geven aan het UWV. Je bent namelijk verplicht alle wijzigingen (ook in gezondheid) door te geven aan het UWV.
Maar realiseer je wel dat je na het doorgeven van een verslechtering een volledige herkeuring krijgt waarvan de uitkomst ook slechter kan uitpakken.
Daarom raad ik je echt aan om samen met een van onze WIA-experts te kijken of het doorgeven van een verslechtering gunstig en verstandig is voor jou.
Onze WIA-experts kunnen door hun ervaring namelijk een goede inschatting voor je maken.
We hebben daarom een speciale dienst waarbij een WIA-expert je helpt. Je kunt zelf kiezen welke fases je iedere keer wel of niet wilt afnemen.
Fase 1: In Fase 1 gaan we inschatten of het indienen van een melding van verslechterde gezondheid wel verstandig is óf dat er een groot risico is op een lager arbeidsongeschiktheidspercentage. Jij beslist naar aanleiding van het advies of je doorgaat met het opstellen en indienen van de melding van verslechterde gezondheid. Besluit je door te gaan, dan kom je in fase 2.
Fase 2: De WIA-expert gaat je verslechteringsverhaal opstellen, alles voorbereiden, met je bespreken en vervolgens indienen (aangetekend opsturen) bij het UWV.
Fase 3: De WIA-expert helpt je je voor te bereiden op het gesprek met de verzekeringsarts.
Door deze aanpak voorkom je dat je jezelf in de vingers snijdt en mogelijk voor een enorme financiële terugval komt te staan. Let op wat je doet en voorkom dat je je gehele WIA-uitkering verliest.
Neem gratis en vrijblijvend contact op:
Vragen@wiahulp.nl
085 0705 372

Пікірлер: 1

    Келесі