2023.09 Balatonfelvidék II (4K)

Az előző isztriai túra nagyon jól sikerült, a párom teljesen beleszeretett a gravel műfajba, így folytattuk, méghozzá a magyar gravel paradicsommal, a Balaton-felvidékkel. Veszprémtől Badacsonyig szeltük át - jórészt murvás/földes utakon - a terepet, a következő napon tekeregtünk egyet a tanúhegyek között, a Szent György-hegyre fel is másztunk, na meg a Keszthelyi-hegységbe is, a harmadik napon pedig a Balaton partján mentünk vissza, persze volt desszert is a végén, a felsőőrsi Malomvölgy.
Aki régóta követi akár a blogot, akár a KZread csatornát, észrevehette, hogy 2022-ben volt egy pont ugyanilyen túrám, amelyről készült videó is. Nos, az volt az első nekifutás, a terepet sem ismertem annyira, befigyelt egy térdfájás is, sőt, egy mindent megváltoztató defekt is, mondjuk úgy, hogy az a túra némileg sorjás lett. A mostani túra ellenben pont úgy sikerült, ahogy terveztük, a videó ugyan kevésbé részletes, cserébe letisztultabb lett. Nekem speciel jobban tetszik.

Пікірлер: 11

  • @Taki747
    @Taki7473 ай бұрын

    Nagyon hangulatos Film volt. 15-20 éve én is gyakran jártam arra. A Balatonon-felvidék örök szerelem. Igaz inkabb igy, szezon előtt és után. Igazán hangulatos túrafilmeket készítesz. Öröm nezni. A sörök mennyiségével is tudok azonosulni. Szép szezont kívánok!

  • @jpetrenyi

    @jpetrenyi

    3 ай бұрын

    Valahogy a feleségemmel rossz hatással vagyunk egymásra, együtt túrázva több sört iszunk, mint külön-külön. 😀

  • @vigpity
    @vigpity4 ай бұрын

    Üdvözölek benézek. Ez a túra nagyon jól sikerült, és látványos volt még izgalmas is. A végén az út nagyon színpi volt. Én is az ilyen utakat szeretem. A lábad máR hogy van? Üdv Vincze.

  • @jpetrenyi

    @jpetrenyi

    3 ай бұрын

    Köszönöm a kérdést, gyógyulgatok. Még másfél hónap, mire rendesen fogok tudni járni és majd utána kezdődhet az erőnléti edzés.

  • @vigpity

    @vigpity

    3 ай бұрын

    @@jpetrenyi csak nagyon óvatosan. mi elöbbi gyogyulást kivánok neked.

  • @AzenNevem
    @AzenNevem2 ай бұрын

    Klassz volt! Asszonypajtást azokra a meredek utakra felzavarni, örült neki? :) Micsoda infografikát újítottál be. A sörkorcsolya kifejezést itt módosítani kell sörbiciklire :)

  • @jpetrenyi

    @jpetrenyi

    2 ай бұрын

    Asszonypajtás volt már felzavarva meredekebb emelkedőkre is és élvezi. :)

  • @AzenNevem

    @AzenNevem

    2 ай бұрын

    @@jpetrenyi Én embert nem láttam, aki élvezi a 14%-os emelkedőt, pláne ha meredekebb :)

  • @jpetrenyi

    @jpetrenyi

    2 ай бұрын

    @@AzenNevem Ez attól függ. Ha az ember legyőzi, akkor élvezii. Mármint nem az emelkedőt, hanem a legyőzést. :)

  • @AzenNevem

    @AzenNevem

    2 ай бұрын

    @@jpetrenyi Ez igaz :) Akkor bontok egy sört :D

  • @egri-robert
    @egri-robert3 ай бұрын

    Sörnap letudva 😅