2023.10 Északi-középhegység 03: Mátra, Bükk, Kazincbarcika (4K)

A távolban megvillant Salgó vára (nem, nem Somoskő), átgurultam az ország leghidegebb pontján és a Komoot végre színt vallott: nyíltan ki akar nyírni. (Kisípoltam.) A lázbérci tóból néha láttam is valamit, Kazincbarcikán pedig Minden Csülkök Öreganyja várt rám.

Пікірлер: 4

  • @palnagy4138
    @palnagy41382 ай бұрын

    Nekem is eszembe jut sok régi emlék, ahogy a filmet nézem. Valamikor gyakran járt utak voltak ezek számomra is. Mindig csodálkozom itt a KZread videómegosztón, milyen jól bírjátok így 60 év körül. Gratuláció és köszönet a beszámolóért!

  • @jpetrenyi

    @jpetrenyi

    2 ай бұрын

    Köszönöm a gratulációt. Az életkor... az olyan, hogy ha az ember elfelejtkezik róla, akkor nem nő. :)

  • @AzenNevem
    @AzenNevemАй бұрын

    Az a navigáció tragikus. Indulás előtt érdemes lenne átnézni, hogy merre tervez, hogy ne érjen ilyen meglepetés. Az a csülök 3 emberes. Hogy bírsz ennyit enni? :D

  • @jpetrenyi

    @jpetrenyi

    Ай бұрын

    A navigációval ilyen kutya-macska viszonyban vagyok. Át szoktam nézni és persze, látom, ha nem magától értetődő utakat tervez, de néha ráhagyom, mert van, amikor ezekből hangulatos szakaszok lesznek. Ezen az egész túrán azon borultam ki, hogy a mostani szakaszok nemhogy értelmetlenek voltak, de a legtöbbször gyakorlatilag kerékpározhatatlanok is. A csülöknek meg.... megvolt a helye. :)