2019 Lexus ES 300h, 4K POV TEST: Ve znamení luxusu!

Автокөліктер мен көлік құралдары

Lexus ES dorazil i na náš trh! Ale to, že je tu nyní poprvé, rozhodně neznamená, že je to nějaký nový model. Naopak. Jedná se již o sedmou a tedy náležitě odladěnou generaci.
Článek a fotky: www.roadblog.cz/test-lexus-es...
Patreon: / roadblog
PayPal: paypal.me/roadblog
Číslo účtu: 1294766021/3030
Facebook: / roadblog.cz
Instagram: / roadblog.cz
Použité kamery: Sony Action Cam FDR-X3000 a Niceboy Vega 6

Пікірлер: 110

  • @roadblogcz
    @roadblogcz5 жыл бұрын

    A jinak tedy ceny v akčním ceníku jsou bez DPH, to jen aby to bylo jasné. Ale cena testovaného auta je kompletní. 😉

  • @W_F_CZ
    @W_F_CZ5 жыл бұрын

    Jelikoz mame několik Lexusu a ruznych druhu at uz benzin ci hybrid, tak znacku Lexus musite pochopit a pak ji můžete milovat nebo ji budete hejtit. Ja sem rad, ze ji miluji. Pekny test, tohle je proste auto na cesty do nepohody a na pohodu. Nikomu neberu jinou znacku, každému sedi něco jiného, ja uz ale jinou nez Lexus nechci. Ridici a ridicky vždy jezdete s rozumem a vracejte se do svých domovu v poradku.

  • @petrklecak5103
    @petrklecak51035 жыл бұрын

    Měl jsem tu čest si toto audio poslechnout na vlastní uši a musím říct že je to opravdu dokonalost sama. V mých oblíbených skladbách jsem tu slyšel více tónů/detailů než kdy dřív.. Stát mi tohle auto v garáži tak do něj chodím poslouchat hudbu :) Auto jako celek samozřejmě super a test bezva. Těším se na další!

  • @alesmatejicek701
    @alesmatejicek7015 жыл бұрын

    Ahoj, další super test. Ty a MartinzMartina jste jediní, u kterých nechávám přehrávat všechny reklamy až do konce, aby to aspoň hodilo nějakou kačku.💎👍 Pokračuj tak dál.🚙🙆😽

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Ahoj, mockrát děkuju! ❤️

  • @cestmirviktorin1676
    @cestmirviktorin16765 жыл бұрын

    ahoj tohle mi udelalo radost a velkou dekuju za super auticko bezva test

  • @sajmiudsamojeb6854
    @sajmiudsamojeb68545 жыл бұрын

    Radost sledovat skvělé recenze. Díky.

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Mockrát děkuju za pochvalu! :-)

  • @petrmalek2584
    @petrmalek25845 жыл бұрын

    Řekl jsem si že už půjdu spát,ale najednou upozornění od vás tak se ještě podívám ☺️.

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Toho si vážím! Tak snad to nezklame. :-) Já to měl připravené už dříve, ale KZread video zpracovával celkem dlouho, tak to vyšlo až teď.

  • @drakvaclav826
    @drakvaclav8265 жыл бұрын

    Super test! Lexusy na našich silnicích člověk moc nevidí, což je velká škoda, jsou úžasně spolehlivé.

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Děkuju! Já měl dokonce tendenci ostatní Lexusy zdravit. Ale asi se to nedělá. 😉

  • @drakvaclav826

    @drakvaclav826

    5 жыл бұрын

    @@roadblogcz Prý to nedělaj ani Subaristi, a to na to mají přímo nějakou iniciativu :D

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Dělají! Vždy, když mám Subaru, tak si to užívám. Tedy jasně... pokud potkám ženu v Outbacku, tak je šance na pozdrav mizivá. Pokud je to ale cokoliv s dírou v kapotě, tak je to téměř jistota. Známému se i stalo, že fotil motor u nového Subaru XV a hned u něj zastavilo další Subaru, jestli je vše v pohodě a nepotřebuje pomoct. :-)

  • @drakvaclav826

    @drakvaclav826

    5 жыл бұрын

    @@roadblogcz Tak to asi žijete v jiných zeměpisných šířkách než já :D

  • @tomastrefny5635
    @tomastrefny56355 жыл бұрын

    Pěkný test.

  • @LordTomigun
    @LordTomigun5 жыл бұрын

    Moc pěkný velikoční svezení. K autu není co dodat, taková motivace pro vyšší výdělky. Recenzím a Vaší práci a tvorbě patří též velká pochvala. Píšu na tento kanál prvně, ačkoli mám shlédnutá téměř všechna videa, a takovýto formát pro "běžné" uživatele s důrazem na praktické vlastnosti a detaily se přesně trefuje do mého vkusu. Díky také za drobné postupné vylepšování technické i obsahové stránky. P.S. 14:12 ... Ach jo, takovéto truhlíky potkávám téměř každou jízdu. Snad čím mají řidiči širší auto, užší vozovku a menší výhled na situaci před sebou, tím spíš si myslí, že silnice patří jim. Sranda byla, jak se Vám v některém předchozím testu omluvilo vlastní auto za chování ostatních.

  • @LordTomigun

    @LordTomigun

    5 жыл бұрын

    Abych sám přispěl něčím konstruktivním, tak si dovolím ještě několik námětů na obohacení videotestů. (Uvědomuju si, že je cílem zachování rozumné délky, že se také nedá myslet při natáčení úplně na vše, že něco máte pouze v psané recenzi a že sto lidí = sto chutí). Píšu, co by mi pomohlo při výběru vozidla a co mě třeba zaujalo v jiných testech (včetně Vašich minulých), protože se jedná často o věci, které se z marketinkových materiálů nevyčtou. - dílenské zpracování karoserie, například okomentovat zvuk zavírání dveří (předních i zadních), víka kufru = pocitovou kvalitu, poctivost. - ukázat možnosti otevírání kufru a kapoty vč. ukázky motorového prostoru a ideálně při tom nahrát zvuk nastartovaného i vytáčeného motoru ve stoje. Třeba ukázat po zastavení to zatažení sluneční clony u tohoto vozu, když už jej zmiňujete. (Chválím pravidelné ukázky sklápění a nastavování sedadel, stahování okýnek i okomentování jejich zpracování). - zmiňovat vždy, zda jsou/nejsou kryté prahy proti umazání. - u venkovních záběrů na světla bych uvítal samostatně denní svícení, samostatně zadní osvětlení a zvlášť mlhovky s blinkrem (klidně natočit za šera/podvečer/stmívání, kdy by to nemuselo na kameře tolik splývat). - u interiéru a především palubní desky nikdy nemám dost: ocenil bych ještě malinko detailnější a přehledovější pohled na rozložení ovládacích prvků (někdy to při zmínce za jízdy není tak zřetelné). Upřednostnil bych pomalejší přejezd kamerou na ovládací prvky z bližšího přiblížení, při kterém by se dala vyzdvihnout některá řešení, která Vám přišla praktická nebo nešikovná. Noční záběry podsvícení jsou super. Pokud se ukážou ještě i osvětlení pro spolucestující a různé podbarvené iluminace, či přisvícení při otevřených dveřích, nebude to mít chybu. - rád bych viděl alespoň rychlé základní prolistování zobrazeními na budíku/palubním počítači a totéž s infotainmentem, včetně zmínění možností aktualizací systému, aktualizací map, možností přehrávání z externích zdrojů, snadnost propojení s telefonem (moc se mi teď líbilo to vypíchnutí způsobů listování skladbami). - podobně ukázání možností zobrazení H.U.D. a ideálně to zabrat chvilku zblízka za světla i v noci. - ukázat a okomentovat zobrazení hlídání mrtvého úhlu; trochu se upouští od jeho zmiňování, ale pro mě se jedná o jednu z nejužitečnějších funkcí a takto bych si nemusel video pouštět na vícekrát, abych to zachytil, či si to musel dohledávat jinde. - ukázat zpracování parkovacího asistenta/ů - u hybridů bych prosil vždy zmínku, jestli je i možnost dobít plug-in (dnes jsem z kontextu pochopil); jestli a jaké jsou módy pro elektromotor (zvýšená rekuperace/"eko plachtění"...); detail na znázornění úrovně dobytí el. energií; zmínit, jak dlouho vydrží plně nabitý akumulátor, pokud by se spalovací motor využíval minimálně.

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Děkuju za pochvalu a za podněty! :-) Mimochodem to auto, které se mi omluvilo, byl myslím také Lexus, konkrétně NX. :-) Já se snažím toho do videa dostat co nejvíc. Ale nemám pevně dané body, které tam budou. Tedy mám, ale to je takový ten základ - sednout si za sebe, ukázat kufr, světla, otáčky při určitých rychlostech, stěrače, klakson... ono kdybych toho měl takhle sepsaného víc, co musím ukázat, tak už bych to pak dělal jen jako podle scénáře. A vytratila by se z toho ta radost. A upřímně - zatím to dělám hlavně jen kvůli tomu, že mě to baví. Takže o to bych nerad přišel. Má současná myšlenka je taková, že ve videu ukážu a řeknu to, co mi přijde u konkrétního auta důležité. O plno věcech toho také moc nevím, třeba o aktualizaci systému a map, to většinou netuším. Co můžu zkusit, tak to by mohlo být to pomalejší ukázání interiéru více z detailu. To by mohlo být praktické a stejně o něm mluvím. :-) Zda jsou kryté prahy zmiňuji spíše jen u aut, u kterých mi to přijde důležitější, což jsou tedy většinou SUV. A třeba motor ukazuji spíše jen když je tam něco k vidění. Což upřímně už v současné době moc není. To samé se zvukem - někdy se mi to k duchu auta hodí, tak ho natočím, třeba teď v dalším testu, kdy bude Subaru BRZ. Ale je to jak jsem psal výše - zaměřuji se spíše na to, co mi u konkrétního auta přijde důležité. Ona je to výhoda i nevýhoda, že to dělám kvůli tomu, že mě to baví. Kdybych to bral jako profesionál, tak bych si v úterý vyzvedl auto, zaparkoval ho doma, jeden den bych do něj nasedl, natočil video podle scénáře a zase zaparkoval. A v pondělí ho vrátil. Tohle by mě ale nabavilo. Já si auto užívám, jezdím s ním celý týden a pak poslední den točím video. A v něm se snažím předat to, co jsem za ten týden zjistil a co na mě nejvíc působilo. A to je vždy něco jiného.

  • @LordTomigun

    @LordTomigun

    5 жыл бұрын

    @@roadblogcz Jste prostě dobrej. A přesně tak, i kdyby tam byla jen polovina z toho, co teď, ale zůstala radost a lehkost, pořád bych neměl, co vytknout. Hlavně je to taky kanál RoadBlog.cz a ničí jiný a je fajn, že je vedený tak, jak doposud.

  • @adamfedor7771
    @adamfedor77715 жыл бұрын

    SUPER spracované video opať :D

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Děkuju za pochvalu! :-)

  • @akceleracevideoblogy417
    @akceleracevideoblogy4175 жыл бұрын

    Moc pěkný test. Díky moc.

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Já děkuju za pochvalu! :-)

  • @SuperHacker0007
    @SuperHacker00075 жыл бұрын

    14:13 Znak auta odpovídá majiteli řidičáku uvnitř. (ŘIDIČ to totiž není) Každopádně video jako vždy super, beru to jako takovej relax.

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Děkuju za pochvalu, to jsem moc rád, že moje video funguje jako relax. 😉

  • @smoooker1000
    @smoooker10005 жыл бұрын

    Super kára a opět parádní videjko 👌 ☺️ přeji příjemné Velikonoce 🐥

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Děkuji za pochvalua přeji také skvělé Velikonoce! :-)

  • @smoooker1000

    @smoooker1000

    5 жыл бұрын

    @@roadblogcz děkuji velmi 😊

  • @dirty_street
    @dirty_street5 жыл бұрын

    miluju LEXUS

  • @CAJAGISAN
    @CAJAGISAN5 жыл бұрын

    perfektná recenzia..ako vždy!:) k Lexusu...tie dve páčky nad volantom by som fakt nezniesol..wtf.. :D

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Děkuju! 😉

  • @LamazMaty
    @LamazMaty5 жыл бұрын

    Nazdar, takže stahování okýnek před přejezdem, bude asi nutností😉. Sedačky vypadají parádně a celkově vnitřek je fakt pěkný a zajímavý. Mě se vždy líbilo, jak mají udělanou palubku Citroëni, myslím ty starší DS, GS, CX, XM. Jinak opět velmi povedený test a video👍.

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Děkuju za pochvalu! :-)

  • @M96CLC
    @M96CLC5 жыл бұрын

    U těch tvých videí si musím vždycky dát nějakou večeři :D Jinak čas 14:14, to byla dost těsnotka, vypadá to, že si chtěl říznout zatáčku...

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Večeři? To spíš u JdemeŽrát. 😀 Jo, to bylo trochu těsné, ale naštěstí v pohodě.

  • @M96CLC

    @M96CLC

    5 жыл бұрын

    @@roadblogcz Jak jsou videa dlouhá a kručí mi v žaludku, není jiná možnost. :D Jinak koukám, že štěstí jsi měl i na zajíce. :D

  • @petergazarek4238
    @petergazarek42383 жыл бұрын

    ❤️ LEXUS 👌🏻🙂 prezývajú aj automobilovými hodinármi, sú to najprecíznejšie vyrobené autá na svete čo potvrdzujú aj svojou maximálnou spoľahlivosťou, nehovoriac o spokojnosti zákazníkov. V JD POWER LEXUS drží prvenstvo už roky. LEXUS je môj sen, no som rád že mám “aspoň” hybridnú toyotu a som s ňou veľmi spokojný. Pekný test 🙂👍🏻 Tento LEXUS patrí Vám? 🤔

  • @martinbonko7218
    @martinbonko72182 жыл бұрын

    Parádní video. Teď právě chci jít do ojetého Lexusu GS. Jenom mám dilema jestli 450h nebo bude stačit 300h. Většina, tak 90 procent tras bude dálnice v limitu 120-150km/h, ale jednou za měsíc dálkový přesun přes tisíc km, tak mám trochu obavu aby 300h stačilo. 🙄

  • @peterspx7968
    @peterspx79685 жыл бұрын

    Audio zostava Mark Levinson v lexuse je jedno z najlepsich ozvuceni aut. ..ak nie vobec najlepsie.

  • @paulbalko8139
    @paulbalko81395 жыл бұрын

    Říkám si dneska musí vydat video vždyť už je to týden a najednou je to tady a k tomu skvělá značka lexus.

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    No už málem dnes nevyšlo. :-) Nahrál jsem ho už dopoledne, ale pak jsem si ještě něco rozmyslel, tak jsem to stříhal znovu a než se to nahraje a zpracuje (má nějakých 14 GB), tak to chvilku trvá. A co toho ten aktuální odpočinkový a relaxační jarní režim... ale nakonec vyšlo. :-) Tak snad se bude líbit. :-)

  • @paulbalko8139

    @paulbalko8139

    5 жыл бұрын

    @@roadblogcz Skvělé video jako zastánci japonských bojových umění se mi nejvíce líbí ty hliněné dekory připomínající katany.

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Děkuju! V tom autě je prostě pro každého něco. :-) Vypadalo to fakt moc hezky, snad je to na videu trochu vidět.

  • @janjakab1235
    @janjakab12355 жыл бұрын

    Proste auto z ríše snov 👍👍👍👍

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    No nebudu říkat, že jsem si ten týden fakt neužil. Moc příjemné auto!

  • @pavellukes9371
    @pavellukes93715 жыл бұрын

    Děláš skvělé testy, jen tak dále. Tady se člověk dozví důležité věci z reálného provozu a ne jak házet auto do smyku....i když na ty videa take čučím jasně :-) Měl bych dotaz ohledně audia, sice si asi odpovím ale prosím o potvrzení. Na webu máš u tohoto testu že Mark Levinson je nejlepší co jsi kdy slyšel a vím, že jsi už měl na test Volvo s Bowers and Wilkins to znamená, že Lexus Mark Levinson je ještě o poznání lepší ? Nebo by jsi mohl udělat na webu nějaký audio koutek tvého hodnocení u vozů. Moc díky a hodně skvělých videí.

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Mockrát děkuju za pochvalu! Ano, měl jsem už skvělé audio od Volva a třeba i od BMW. Ale pro mé uši je Mark Levinson v Lexusu nejlepší. Nic není uřvané, vše prokreslené a člověk z toho má husí kůži. To je pro mě známka kvality. 😉 Nemůžu říct, že je nějak výrazně lepší, to se špatně hodnotí, ale je prostě skvělé.

  • @patrikkoruna9615
    @patrikkoruna96155 жыл бұрын

    Velmi dobre video.Pači sa mi ukážka svetiel a zrýchlenia skoro nikdo to nerobí iba vy a možno by som do videa pridal aj ceny v eurách :)

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Děkuju za pochvalu! Ceny v € jsem chtěl přidat, ale úplně jsem zapomněl! 😔 Tak snad příště! 😉

  • @patrikkoruna9615

    @patrikkoruna9615

    5 жыл бұрын

    Aha nevadí a možem sa opýtať budete mať na test aj Teslu model 3?😉

  • @matejcermak3519
    @matejcermak35195 жыл бұрын

    Ahoj, chtěl bych se zeptat jaké auto máte normálně koupené ?? Jinak recenze naprosto skvělá !!! Jen tak dál :D

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Ahoj! Mockrát děkuju za pochvalu! Plánuji speciál k 20 tisícům odběratlů (pokud to někdy nastane) a tam bude i mé auto. :-) Není to tedy nic tajného a už jsem to někde i psal, ale chci motivovat lidi k odběru. :-)

  • @matejcermak3519

    @matejcermak3519

    5 жыл бұрын

    @@roadblogcz Dobře, chápu :)

  • @carolinedevries9191
    @carolinedevries91915 жыл бұрын

    Tohle mi přijde jako skvělá volba pro ty, kterým se zdá Audi příliš dokonalé a Mercedes trochu moc uniformní. Má to japonský šmrnc, který nemusí sednout všem.. Ale zase je tam ten sex appeal, něco navíc =o) A to pohodlí, preciznost ve všem, co se po autě může chtít.. Zvykla bych si na něj hodně rychle a bavilo by mě i při krátké cestě.

  • @firekreeg
    @firekreeg5 жыл бұрын

    14:15 sis káknul co ? :-) Jinak paráda, Lexus je srdcovka

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Tak to zas ne, ale příjemné to nebylo.

  • @yanick76

    @yanick76

    5 жыл бұрын

    @@roadblogcz Hm, aj minule si mal Lexus :) kzread.info/dash/bejne/ZaOsyNKDZrqpmLw.html

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    @@yanick76 Také jsem si na to vzpomněl, tedy konkrétně na tuhle situaci: kzread.info/dash/bejne/ZaOsyNKDZrqpmLw.html To jsem tak zmateně zmáčkl tlačítka na volantu, že se mi auto i omluvilo. Tedy to moje auto. :-) S tímhle Lexusem jsem zase takhle někoho potkal v zatáčce, pak ten zajíc a pak ještě v noci dvě předjíždějící se auta v protisměru v zatáčce.

  • @keemaxcz

    @keemaxcz

    3 жыл бұрын

    @@roadblogcz To jsou zážitky 😂

  • @1st_synax1k14
    @1st_synax1k145 жыл бұрын

    Like a jde se koukat 😄

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Děkuju za like a snad se bude líbit!

  • @1st_synax1k14

    @1st_synax1k14

    5 жыл бұрын

    Právě dokoukáno, super video jako vždy :)

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Děkuju za pochvalu, to jsem moc rád, že se líbilo! :-)

  • @xx2xx267
    @xx2xx2675 жыл бұрын

    Ahoj bude někdy do budoucna aj Feradi?

  • @mr.baz0ox431
    @mr.baz0ox4315 жыл бұрын

    Ahoj, nemáš tam náhodou v budoucím testu připravenou novou Toyotu corollu 2,0 hybrid? Jinak video fajn ale jde vidět, že se člověk opravdu musí naučit s hybridem jezdit!(brzda-plyn) Když se jede pijánko, tak se není problém dostat se spotřebou na 4L/100.

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Ahoj, Corolla je v plánu. Ptá se na ni tolik lidí, že mě to až překvapuje. 😉 A děkuju za pochvalu! Já právě nijak extra úsporně nejezdil a tak mě spotřeba překvapila o to víc. 😉

  • @luboszimovcak6389

    @luboszimovcak6389

    2 жыл бұрын

    Najhoršie je, že dobrý diesel je ešte úspornejší..

  • @silnicnipirat
    @silnicnipirat5 жыл бұрын

    Já tyhle modrý barvy prostě miluju...

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Tohle byla fakt moc hezká barva!

  • @tka-vc1ni
    @tka-vc1ni5 жыл бұрын

    Zas super video!...smekam kloboucek;)...idem kupovat nove auticko a rozhodujem sa medzi skalou 1,5tsi a ceed sw1,4...co by ste brali vy?skoda ,ze sa toto autko nezmesti do mojho rozpoctu:D

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Děkuju za pochvalu! Scalou jsem ještě nejel, budu ji mít příští měsíc, tak pak budu moudřejší. :-) Každopádně Kia Ceed byla fakt moc příjemná a velká, pro rodinu myslím parádní volba. Ale třeba Scala bude nějaká úplná pecka, jsem na ni zvědavý. :-)

  • @tka-vc1ni

    @tka-vc1ni

    5 жыл бұрын

    @@roadblogcz dakujem velmi pekne za odpoved

  • @lightyear-oc9zl
    @lightyear-oc9zl5 жыл бұрын

    Tak lajk a jdu se dívat:-) mohl bych se zeptat, hodláte udělat recenzi na novou Škodu Scala?

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Děkuju za like, snad se bude video líbit! Scala bude. Jedna už je naplánovaná a když to vše půjde, tak snad budu mít všechny motorizace. Tedy ne najednou. :-)

  • @lightyear-oc9zl

    @lightyear-oc9zl

    5 жыл бұрын

    @@roadblogcz Děkuji za odpověď, budu se těšit!:-)

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Ale bude až příští měsíc. Jako první s 1.0 TSI, pak snad 1.5 TSI a pak i diesel.

  • @Dirtmaniak
    @Dirtmaniak5 жыл бұрын

    Ahoj. Kdy bude v testech nová RAV4 hybrid či Corolla? 😊

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Ahoj! Corolla hybrid bude brzy. RAV4 až trochu později. 😉

  • @Dirtmaniak

    @Dirtmaniak

    5 жыл бұрын

    Děkuji za info. Budu se těšit. 😌

  • @jakubnyvlt6903
    @jakubnyvlt69035 жыл бұрын

    Ahoj, je možný mít zapnutý spalovák "kdy chci" ? Představa toho, že si auto zapíná a vypíná motor samo a tím pádem ho třeba ždímá za studena... Se mi moc nelíbí :-D

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Ahoj, ta možnost tu není. Auto si to řídí samo. Vzhledem k tomu, jak je třeba Prius spolehlivé auto, je ten systém asi dobře vyřešený. 😉

  • @jakubnyvlt6903

    @jakubnyvlt6903

    5 жыл бұрын

    @@roadblogcz Díky za odpověď. Určitě to je vyřešené dobře, spolehlivostí je Toyota/Lexus vyhlášená. Jen je to spíš otázka času než si na to lidi (včetně mě) zvyknou :-)

  • @honza5592
    @honza55925 жыл бұрын

    Ty kraso, na ty moji 4k metr a pul telce ten celni stret vypadal skoro na hnedy poplach 😲 Chtel bych se Vas, jako subaru fanouska zeptat kdy bude test outbacku my 2020 🤔😁

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Od hnědého poplachu jsem byl ještě celkem daleko. 😉 Nový Outback snad bude hned, jak to bude možné.

  • @honza5592

    @honza5592

    5 жыл бұрын

    @@roadblogcz no ja uz jednou o leve zrcatko prisel 😁 na outback se budu moc tesit 👍

  • @tomastrefny7039
    @tomastrefny70395 жыл бұрын

    Bude někdy i opel?

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    To si nejsem jistý. Já bych rád, ale nějak se mi ho nedařilo domluvit. :-(

  • @5silentkiller
    @5silentkiller5 жыл бұрын

    Chtěl jsem napsat, že ta kamera zkresluje a vypadá to, že auta jedou skoro v protisměru...narážka na situaci ve 14:10 :D

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Ve skutečnosti tam bylo plno místa! :-) No trochu jsem se zapotil. Ale naštěstí se nic nestalo, vyšlo to ale celkem těsně. Pak v noci ještě ten zajíc a pak jsem v zatáčce potkal předjíždějící se auta, neměl jsem zrovna šťastný den. :-)

  • @jirinachlinger1629
    @jirinachlinger16295 жыл бұрын

    28:10 to lamborginy 😃😃 jinak lexus velká paráda

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    A zrovna v části, kdy říkám, že nabízí dobrý motor a dostatek výkonu. :-) Jo, ES je fakt paráda, moc příjemné auto, ten týden jsem si užil.

  • @keemaxcz
    @keemaxcz5 жыл бұрын

    "Rodinný" sedan :DDD

  • @roadblogcz

    @roadblogcz

    5 жыл бұрын

    Sedan to je. A rodina se tam vejde. :-)

  • @keemaxcz

    @keemaxcz

    5 жыл бұрын

    @@roadblogcz A ty by sis ho koupil?

  • @daynight1921
    @daynight19215 жыл бұрын

    Boze moj to je taky krasavec ze dovidenia, a to LC500 zeriem aj s celou V8ckou

  • @luboszimovcak6389
    @luboszimovcak63893 ай бұрын

    Škoda, že to nemá rezervu 😢

  • @tomasony1080
    @tomasony10805 жыл бұрын

    skúter

  • @zal00itb98
    @zal00itb985 жыл бұрын

    ...z venku vypadá parádně, ale ten "zvukový projev" je fakt hrozný :( škoda :(

  • @freemancz1
    @freemancz15 жыл бұрын

    218 koni na 2,5 L benzín + elektromotor? Tak to je velká chabota... Stejně tak, že se v téhle třídě v dnešní době vůbec ještě dělají žárovkové blinkry, uch. To samé to chabé ambientní osvětlení apod. Prostě v něčem na mě to auto působí jako 10 let staré...

  • @peterspx7968

    @peterspx7968

    5 жыл бұрын

    min spotreba,min emisie a max zivotnost....preto ,,iba,,218koni. Mozes si byt isty,ze je to dokonale vyladene. A svetla su podla vybavy..

  • @freemancz1

    @freemancz1

    5 жыл бұрын

    @@peterspx7968 asi si nerozumíme když mluvíte o výbavě. Moje BMW o třídu nižší (řada 3) z roku 2010 (9 let staré) má ve standardní výbavě led blinkry. Všechny prémiové vozy za podobnou cenu to mají standardně již mnoho let, je to trapne

  • @peterspx7968

    @peterspx7968

    5 жыл бұрын

    @@freemancz1 Aj o triedu nizsi Lexus IS300h ma Bi Led svetlomety najnizsej vybave. Este raz som si pustil zaciatok tohto videa a moderator hovori o NULTEJ serii a preto to ma ine svetlomety ako k tejto vybave patri. LEXUS ES300h ma Bi-led alebo Tri-Led svetlomety,podla vybavy...len na vysvetlenie. Takze ziadne ziarovkove blinkry sa nekonaju.

  • @freemancz1

    @freemancz1

    5 жыл бұрын

    @@peterspx7968 on říká že v TÉTO LEPŠÍ výbavě jsou lepší světla, ne že se nedodavaji v ES vůbec..

Келесі