2016 Toyota Auris 1.6 Multidrive S

Автокөліктер мен көлік құралдары

İkinci el incelemelerinde bu haftanın konuğu 2016 model Toyota Auris. 1,6 litrelik benzinli motor ve Multidrive S CVT otomatik şanzıman ikilisine sahip bu örnek, bir aile otomobili arayanlar için ilgi çekici bir seçenek olabilir.
Otoshops’tan satın aldığınız her araç için 14 gün içinde değişim garantisi sunuluyor.
Bir sonraki videoda hangi otomobilin olacağını siz seçebilirsiniz, aşağıdaki linki kullanarak Otoshops'un internet sitesine girin ve Kartal Şubesi'nin stoklarından istediğiniz otomobili seçin:
Otoshops internet sitesi için: bit.ly/3pWanpe
Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
/ @yalingulmez-kimgecer
#otoshops
#Auris2016
#ikinciel

Пікірлер: 66

  • @baturbatu6027
    @baturbatu6027 Жыл бұрын

    Cvt+ lpg + bagimsiz suspansiyon Sahane kombinasyon. Kim ne derse desin.

  • @mehmetkunt2503
    @mehmetkunt2503 Жыл бұрын

    Bilinen hiç bir kronik sorunu yok. Gerçekten güzel araba

  • @ertanfsm
    @ertanfsm Жыл бұрын

    Video için teşekkürler. Her zaman ki gibi çok kaliteli bir video olmuş. İnsanın daha önce kullandığı bir otomobili sizden dinlemesi aşırı keyifli. Hem 2013 Model 1.6 Multidrive S hem de 2016 model 1.6 Multidrive S modelini kullanan biri olarak Auris almak isteyenlere yol göstermesi açısından naçizane görüşlerimi paylaşmak isterim. Özellikle makyajsız ve makjaylı model arasındaki farklar açısından söylediğiniz herşeye katılıyorum. Özellikle süspansiyon, ses yalıtımı, iç malzeme kalitesi ve donanım olarak makyajlı model 2013 modele göre çok farklı. Ben 2013 modeli kullanırken ses yalıtımından ve kaliteden şikayetçiydim 2016 model de bu sorunları çözmüşler. Beni kullandığım model Advance Skypack modeliydi ki donanım açısından çok zengindir (cam tavan, anahtarsız girişi ve çalıştıma, hız sabitleyici, tam otomatik klima gibi). Auris'in bende bıraktığı en güzel izlenim ise kesinlikle yol tutuşu ve kullanım zevkidir. Şu anki aracım 2020 Corolla 1.6. Ses yalıtımı, süspansiyon gibi kriterlerde Corolla üstün olsa da Auris'in kullanım zevkini ve yol tutuşunu halen ararım. Auris ile virajları bir miktar hızlı almak çok keyifliydi. Ben her iki Aurisimde de LPG montajı yaptırdım (BRC). Her iki modelde de mükemmel uyum, sorunsuzluk ve çok iyi yakıt tüketimleri deneyimledim. Auris'in benim açımdan dezavantajlı noktaları ise bagajının biraz küçük olması ve aracın yere biraz yakın olmasından dolayı altını sürtmemdi. İç hacim olarak ise bence gayet yeterli. Biraz abartı gibi gelebilir ama yeni kasa Corollanın arka yaşam hacmi ile kıyasladığımda Auris bence bir tık daha ferah hissettiriyordu. Ben kullandığım her iki Auriste de problem anlamında hiçbirşey yaşamadım. Özellikle motor ve şanzıman çok başarılı bu konuda. CVT şanzımanın bakımları açısından 80 bin km de yağı değişmesi gerekiyor ki bunun kesinlikle yetkili serviste değiştirilmesini öneririm. Onun haricinde 10 binde bir bakımlarını yaptırdığınızda gönül rahatlığı ile binebilirsiniz. Biraz uzun bir yorum oldu ama Auris'i paylaştığınız için teşekkür ederim.

  • @ahmetahmet5553

    @ahmetahmet5553

    5 ай бұрын

    Çok teşekkürler güzel özetlediniz aydınlatıcı oldu hayırlı günler dilerim

  • @user-uq2lm1pp9o

    @user-uq2lm1pp9o

    5 ай бұрын

    Yokuşlarda atmosferiğin dezavantajları oluyor mu ? Bu tarz bir sorun yaşadınız mı performans olarak nasıl

  • @Muhammetozene180
    @Muhammetozene180 Жыл бұрын

    1. 6 132 hp motoru çok iyi . Tam bagımsız arka süspansiyonu ile keyifli bir araç

  • @Leon-mb2qi
    @Leon-mb2qi Жыл бұрын

    2020 toyota corolla 1.6 132 mds kullanıyorum, söylediğiniz herşeye katılıyorum. Ben çok memnunum lpg ye de tam uyumlu çok az yakıyor

  • @teomannadir7598
    @teomannadir7598 Жыл бұрын

    Süper bir inceleme yine

  • @eyildirim79
    @eyildirim79 Жыл бұрын

    2017 model skypack full donanımı sıfır alarak 5 yıl kullandım. İlk yıl tavan kaplamasından solventler akma yaptı. Komple garantiden değişti. Cam tavan perdesi sürekli tıkırtı yapıyordu. Kol dayama sesliydi. 3yıl sonra landrenzo lpg taktım. Yürüyen ve motor sıfır sorunluydu. Bence fiyat performans olarak güzel bir araçtı. İç karoseri saymazsak keyifli bir araçtı.

  • @aydinbulut8948
    @aydinbulut894811 ай бұрын

    Emeğine sağlık üstad 👍

  • @korkmazib6724
    @korkmazib67249 ай бұрын

    Ben de auris 1.6 kullanıcısıyım auris beni çok mutlu etti. 4 yıldır biniyorum 90 bin km yaptım toplamda aracım 160 bin de. Lpg taktırdım. Yakıtından olsun kullanımı olsun sorumsuzluğu olsun beni çok memnun etti. Ayrıca çok eleştirilen iç dizaynı nedense benim çok hoşuma gidiyor. Ve diğer araçlara bindiğimde diğer araçlar garibime gidiyor. Ayrıca ön iç kısmın tasarımından dolayı yolculuk esnasında bacağınıza üzerinize güneş ön cam dan yakma yapmıyor bu açıdan başarılı. Yaklaşık 2.5 ay jetta deneyimim oldu bu açından ön cama film taktırmayı düşünüyordum sonra bazı nedenlerden dolayı sattım. Ama bunda böyle bir dert yok. Satmayı da düşünmüyorum. Auris güzel lpg avantajı ile alınacak bir araç. Manuel otomatik farketmez orası size kalmış.

  • @Taha-ef7lf

    @Taha-ef7lf

    9 ай бұрын

    LPG için hangi ürünü kullandınız? Hiç arıza yaptı mı?

  • @ahmetouztrk
    @ahmetouztrk11 ай бұрын

    Lexus RX 300 videosu da gelmeli bence. Böyle bir aracın Hyundai Santa Fe, Kia Sorento, Nissan X-trail gibi araçlarla benzer fiyatlara satılması bana ilginç geliyor. Yani teknoloji olarak belki bu araçlar kadar yeni değildir ama yine de bu araçlardan üstün diye biliyorum. İkinci elde en çok bulunan RX seçeneği de 300.

  • @yukselkucukcerit6443
    @yukselkucukcerit644311 ай бұрын

    Hocam genis bilgiler veriyorsunuz bide aracin sürus dinamiklerinide videoda gösterseniz iyi olur kanimca

  • @YalinGulmez-KimGecer

    @YalinGulmez-KimGecer

    11 ай бұрын

    Bu videoları çok farklı insanlar izliyor. Benim videoda yaptıklarımı yapmaya çalışıp zarar görebilecekler de buna dahil. Ben böyle bir sorumluluk alamam, o yüzden anlatmakla yetiniyorum.

  • @yusufmercan3494
    @yusufmercan3494 Жыл бұрын

    Keşke incelemelerinizde sportif bir sürüş yapsanız

  • @melihalkan
    @melihalkan Жыл бұрын

    Mökemmel 👍

  • @mucizevimandarin8369
    @mucizevimandarin836911 ай бұрын

    2016 model bir araç için donanımı ve kokpiti gayet iyi diyebiliriz. Şirket aracı olarak Corolla kullanıyorum. Toyota, yüksek performans hastası olmayanlar için gerçekten sorunsuz, yeterli donanıma sahip, kullanışlı araçlar üretiyor diyebilirim. Keşke yalıtımı biraz daha geliştirseler.

  • @orhan4172
    @orhan417211 ай бұрын

    Teşekkürler

  • @Huseyin1422
    @Huseyin1422 Жыл бұрын

    Keske satmasaydim cok ozluyorum bu araci 😢

  • @ustasensin1491
    @ustasensin1491 Жыл бұрын

    Kia ceet videosunu bekliyoruz

  • @hakanhakan6599
    @hakanhakan65999 ай бұрын

    Güzel anlatım..4 yıldır kullanıyorum rüzgarı hemen hemen hiç hissetmezsiniz , rüzgarı çok güzel dağıtarak sessiz ilerler.Virajlara çok güvenli girer.Kronik sorunu yoktur. Şehir içinde kullanımı çok hafif ve yormaz. Tuzla Ataşehir arasında trafiksiz sakin kullanımda 4.4 lt ile giderdim. Cvt nin en büyük avantajı sorunsuzluğu ve yakıt tüketimini kontrol edebilmenizi sağlar ve diğer vitesli araçlara göre daha düşük devirde daha yüksek hızı verir. Bastığımda beni koltuğa yapıştırsın diyorsanız turbo ya da manuel alın. 3. toyota aracım ve bir usta ile tanışmak nasip olmadı. Toyota gerçekten cep dostudur. Bir usta toyotadaki triger zincirini gösterip bakın bu zinciri başka bir firma transit minübüsünde kullanıyor o denli sağlam yapmış dedi.

  • @halilibrahimaslan8592

    @halilibrahimaslan8592

    5 ай бұрын

    Hocam selamün aleyküm aracınız skypack paket miydi? Eğer öyleyse cam tavandan trim sesleri geldiğini söylüyorlar bu konu da bı bilginiz var mı?

  • @yaylalimete

    @yaylalimete

    Ай бұрын

    Evet geliyor bende de skypack var kronik problemdir bu titresim gibi bir ses yapıyor cam tavan​@@halilibrahimaslan8592

  • @MayavelunaTV
    @MayavelunaTV Жыл бұрын

    Bu gün Halit abi ile pazar sohbeti var mı

  • @muhammeducar2718
    @muhammeducar2718 Жыл бұрын

    Mustang Shelby çeker misin?🤷‍♂️👀😳

  • @PaylasYorum
    @PaylasYorum Жыл бұрын

    İlk yorum benden gelsin güzel bir araç fakat motor güçsüz. LPG uyumlu olması en büyük avantajı.

  • @yusufmercan3494

    @yusufmercan3494

    Жыл бұрын

    Benzer hacimli atmosferik motorlar arasında güçlü bir motor bence

  • @PaylasYorum

    @PaylasYorum

    Жыл бұрын

    @@yusufmercan3494 teknik veri olarak güzel fakat kullandığınızda yeterli olmadığını göreceksiniz.

  • @mehmeteminyalcinTT

    @mehmeteminyalcinTT

    Жыл бұрын

    ben makyajsızını 2 yıl kullandım motor gayet yeterli kullanma usulünü bilirseniz, atmosferik araçtan iyi gitmesini bekliyorsanız o devri artıracaksınız, bağıra bağıra gayet güzel gidiyor, gaz pedalının altında buton var ona da basın bir zahmet

  • @PaylasYorum

    @PaylasYorum

    Жыл бұрын

    @@mehmeteminyalcinTT evet bağıra çağıra gidiyor 👍

  • @removebe4flight
    @removebe4flight10 ай бұрын

    Cvt şanzıman güzeldir, işini iyi yapar, sürücü ile muhatap olmaz. manuel vites hastaları o vitesi hissedeceksin abi deyip çift kavrama delisi oldular ama 80-100 binde bir kavrama değişimine 30 bin TL verdiklerinde olaya uyanırlar. 20-30 bin km’de patlayan çift kavramaları söylemedim bile.

  • @aknemre3288

    @aknemre3288

    22 күн бұрын

    30 bine dsg yi indirmezler bile reno edc bile 80 k olmuş 😀

  • @emrekartal5876
    @emrekartal58765 ай бұрын

    İkinci el 600 700 bandinda benzin lpg mi mazotlumu bu aracin hangisini tercih etmemiz gerekiyor

  • @onurguzel16
    @onurguzel166 ай бұрын

    02:17 Hocam CVT'de tork konvertörü olduğundan emin misiniz?

  • @nemutlu4164
    @nemutlu416411 ай бұрын

    2015 ini 90 bin km civarı kullandım. Motor şanzıman sorunsuz. Hatta araç genel olarak sorunsuz. Elektronik be elektriksel hiç sorun yaşamadım. Cvt millet sevmese de ben seviyordum. Son hızı 195 i geçmiyor. Arka alan geniş. Uzun yolda yormaz. Ön Koltukları yatınca çok güzel uyunuyor. Bagajı ortalama. Virajı bence güzel. Eksileri yalıtım iyi değil. Trim sesleri geliyor. Şu an 2013 focus var en boşu. auris kadar yol sesi ve trim sesi yok. Genel olarak memnundum ama

  • @KetumHoca
    @KetumHoca11 ай бұрын

    yaris 1.33 cvt den sosnra temiz bir lpg li auris aradım baya ama bulamadım sonra da corsa 1.2t aldım. 2 aydır kullanıyorm ve cvt den sonra eat8 ile sınıf atladım. Evet az sorunlu temiz bir şanzıman cvt ama insan eat8 ve turbo kombinasyonunu kullanınca özlemiyor toyota'yı hiç

  • @emrekaranaz6575
    @emrekaranaz6575Ай бұрын

    Aurislerde çarpışma önleme özelliği var mı ?

  • @erdalfatmasony6836
    @erdalfatmasony683611 ай бұрын

    Sw versiyonunu alırsanız bagaj derdi de olmaz 😊

  • @harunaktas2493
    @harunaktas24932 ай бұрын

    Park sensoru varmi bu aracta

  • @mehmetincetan9589
    @mehmetincetan9589 Жыл бұрын

    👍

  • @hasanerenbekiloglu8545
    @hasanerenbekiloglu854511 ай бұрын

    2020 Peugeot 308 1.2 Puretech Stop&Start Allure Sport Eat8 130HP

  • @YalinGulmez-KimGecer

    @YalinGulmez-KimGecer

    11 ай бұрын

    Daha bugün çektim, şu an videoyu tamamlıyorum. Pazar sabahı yayında olacak.

  • @hasanerenbekiloglu8545

    @hasanerenbekiloglu8545

    11 ай бұрын

    @@YalinGulmez-KimGecer :) teşekkürler, videonuzu da izledim.

  • @ugurnyt
    @ugurnyt11 ай бұрын

    Lexus rx300 beklıyoruz

  • @huseyinyuksel2773
    @huseyinyuksel277311 ай бұрын

    Videoda bu aracın tork konvertörlü şanzımana sahip olduğunu söylemişsiniz. CVT değişken oranlı şanzıman değil mi?

  • @YalinGulmez-KimGecer

    @YalinGulmez-KimGecer

    11 ай бұрын

    Şanzıman CVT kavraması tork konvertörü. Yani tork konvertörlü CVT şanzıman.

  • @huseyinyuksel2773

    @huseyinyuksel2773

    11 ай бұрын

    @@YalinGulmez-KimGecer Aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. İşinizde diğerlerinden farkınız da bu işte. Yayınlarınızda başarılar dilerim.

  • @kamiltopak6294
    @kamiltopak6294 Жыл бұрын

    Ses az

  • @user-um8ro5px2l
    @user-um8ro5px2l6 ай бұрын

    merhabalar, sizce hala bu araca 850.000 lira verip almak mantıklı mıdır? Ya da bu parayı bu model bir arabaya vermeyin 20-30.000 daha koyup yeni bir şey alın mı dersiniz? bayon vs gibi

  • @user-ok7iu4yy6d

    @user-ok7iu4yy6d

    6 ай бұрын

    2. Elleri yıllardır diğer markaların yeni modelleri fiyatına alınıp satılıyor hocam. Zor bir karar. Yeni her zaman yenidir. Kalitesiz olsa bile. Ben kararımı yeniden yana kullandım.

  • @user-um8ro5px2l

    @user-um8ro5px2l

    6 ай бұрын

    Teşekkürler

  • @Sttm35
    @Sttm35 Жыл бұрын

    🇹🇷

  • @Dçwğdğdşaw
    @Dçwğdğdşaw Жыл бұрын

    Vw Golften Daha iyi bir araba

  • @halilpolat6928
    @halilpolat692811 ай бұрын

    toyota her zaman ilk iki içndedir.

  • @halitozdemir8959
    @halitozdemir895911 ай бұрын

    Yarış isteyenlere toyota yaris var:)

  • @cabbar4226
    @cabbar4226 Жыл бұрын

    Atmosferik kağnılardan

  • @mehmeteminyalcinTT

    @mehmeteminyalcinTT

    Жыл бұрын

    turbolu elektrik süpürgelerinden dayanıklı ve karakterlidir ;) ne kadar basarsan o kadar gider

  • @cemcevik2938

    @cemcevik2938

    Жыл бұрын

    Atmosferik ama kağnı değil, ama kullanmasını bilene 🙃

  • @mustafauludogan3953

    @mustafauludogan3953

    11 ай бұрын

    bu kağnıyla otobanda çok alman tokatladım..211 de kesiciye girdi...

  • @user-vo6wv9yz2r

    @user-vo6wv9yz2r

    11 ай бұрын

    Bende bir turbocuyum ama bu araç hız istediginde gereğini yapıyor kullanıyorum çünkü

  • @arabacadam6174

    @arabacadam6174

    8 ай бұрын

    Aracı kullandınız mı? Bu yorumu yaptığınıza göre hiç kullanmamışsınız!...

  • @ekrememre806
    @ekrememre80611 ай бұрын

    Teşekkürler

  • @TC-pb5wo
    @TC-pb5wo11 ай бұрын

    👍

Келесі