1000$ ЗА ЇЖУ?! Хто буде ПЛАТИТИ за це?! Alchemist restaurant та шеф Rasmus Munk

1000$ ЗА ЇЖУ?! Хто буде ПЛАТИТИ за це?! Alchemist restaurant та шеф Rasmus Munk
Вітаю вас глядачі та підписники мого каналу!
Сьогодні по вашим багаторазовим проханням я повертаю рубрику про ТОП ШЕФІВ
І в цьому випуску ви побачите Расмуса Мунка та його ресторан Алхімік в Копенгагені.
Шеф-кухар: Rasmus Munk, створює цілістну кухню. «Цілістна кухня (Holistic сuisine) - це кухня переосмислення. Філософією цілісної кухні є розширення нашого розуміння концепції споживання їжі. Цілісне харчування - за визначенням глибинне та багаторівневе. Воно спирається на елементи зі світу гастрономії, театру та мистецтва, а також науки, техніки та дизайну, щоб створити всеосяжний та драматично скоординований сенсорний досвід.
Аромат, якісні інгредієнти, рівень кулінарної техніки та процес споживання їжі є фундаментом, а кулінарний досвід, призначений розширити межі тарілки зі стравою, відкрити можливості яскравіше відчути безпосереднє фізичне оточення, а також перетнути межі часу та простору« (с.) Rasmus Munk.
ресторан створений у вигляді театру з фантастичнми візуальними ефектами, але з дотриманням ідеї цілісної кухні. Гастрономія шеф-кухаря Расмуса Мунка є душевною, але далекосяжна з точки зору натхнення та нового досіду. «Ми прагнемо розширювати горизонти. Давайте приведемо в рух речі»
В Alchemist прагнуть трансформувати поняття їжа та вийти за межі класичного розуміння природи страви. Під час вечері у цьому ресторані гостей будуть орієнтувати на паралельну подорож унікальними локаціями Алхіміка, а також на власні відчуття. В ресторані закликають завітати до ресторану з відкритим розумом та готовністю розширити своє сприйняття кулінарного мистецтва. Вечеря триває 3-5 годин, і єдиними передумовами є цікавість та відкритість до нового. Тут пропонують захоплюючий і ідеально продуманий кулінарний досвід.
Вечеря в ресторані Alchemist складається з 50 подач (проте гості не обов’язково повинні дегустувати всі 50), та розділена на 5 актів, які відбуваються в різних локаціях, включаючи ефектний купол, схожий на планетарій. Страви технічно складні та креативні, відрізняються драматичними контрастами; деякі позиції з меню, покликані привернути увагу гостя до важливих питань, як то забруднення океану пластиком або перенаселення курячих ферм.
Більше інформації про кулінарію, про мене, бекстейдж моїх відео та життя, спойлери наступних відео можете знайти в моєму телеграм каналі
t.me/andriikliusonline
Готуйте зі мною та відмічайте мене в сторіс інстаграм Андрій Клюс✌️
⚠️НЕ ЗАБУДЬ ЗАДОНАТИТИ В МОЮ БАНКУ ДЛЯ НАШИХ ГЕРОЇВ, щоб пришвидшити нашу перемогу, донати приймаються хоч від однієї гривні✅
ЗА ДОНАТ ВІД 100 ГРН розігруємо унікальні подарунки від ЗСУ
Банка ЗСУ для донатів нижче⬇️
send.monobank.ua/jar/82ZS1S5JDR
або по номеру карти 5375411205617751
Як вам рецепт❓готували такий❓ можливо є ваша інтерпритація❓
Як мене знайти❓❗️
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
⚠️Instagram:
/ andreiklius
⚠️KZread:
/ @andrii_klius
⚠️Tik Tok:
www.tiktok.com/@chef_kliusandrii
⚠️Телеграм:
t.me/andryu1313
⚠️Facebook:
profile.php?...
⚠️ Threads:
www.threads.net/@andreiklius
⚠️Якщо хочете допомогти моєму каналу ⬇️:
Карта Приват Банку - Клюс Андрій Олексійович
4149439319434241
Слава Україні!

Пікірлер: 403

  • @Andrii_Klius
    @Andrii_KliusАй бұрын

    ⚠УВАГА ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР ДЛЯ ССО⚠ Збираємо 200 000 на РЕБ Захисні анти-FPV «купола» переносні та стаціонарної дії(штурмові ) ‼ ДОЛУЧАЙТЕСЬ ДРУЗІ‼ ‼ Картка для Донату⬇ 5375411205617751 ‼А також PayPal ⬇ для тих хто кидає гроші у валюті⬇‼ klyusandreichef@gmail.com Посилання на банку⬇ send.monobank.ua/jar/82ZS1S5JDR ЗА ДОНАТ ВІД 100 грн гільзи від натівського кулемету ЗА ДОНАТ ВІД 100 ГРН кулінарна книга Джеймі Олівера
ЗА ДОНАТ ВІД 1000 ГРН розігруємо тубус від ракети І УНІКАЛЬНИЙ ЛОТ ВІД СНАЙПЕРІВ це колонка з тубусу від рпг РУЧНОЇ РОБОТИ МІНІМАЛЬНА ЦІНА ЛОТА 15000 ГРН, а далі хто задонатиит більше той і забирає його!

  • @vladymyrst.6063

    @vladymyrst.6063

    Ай бұрын

    Голосова мурахи буде кислою, адже в мурах присутні залози з кислотою котрою вони собі допомагають розщіпляти всяку плоть. А в задній частині мурах, доречі, багато є таких - медових, є краплинка на смак як мед. 😅 В дитинстві був такий досвід. Але щодо кулінарії знав тільки про медових мурах. А так бувало по приколу могли покуштувати.

  • @Hohol2022
    @Hohol2022Ай бұрын

    Це таке ну прям нестандарт!!!)) Стримує увагу !! Як на мене рубрика про шефів цікавіше за хрючєво. Дякую за працю! )))🤝🤝🤝😉😉😉

  • @freshfreshfresh3010

    @freshfreshfresh3010

    Ай бұрын

    а я люблю хрючево)настрій піднімає)

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка)

  • @user-nw9gv5td6q
    @user-nw9gv5td6qАй бұрын

    У часи СРСР уроки в школі починалися з політінформації. Ваша рубрика, чомусь нагадала мені політінформацію, тільки кулінарну. Ні коли не цікавився "Високою кухнею", а тепер поняв чому. Так цікаво, так пізнавально, яскраво, витончено, ламає мізки, нові технології, все так. Цікавий досвід. Але... Для мене реально занадто високо. Як би я жив у ситі, багаті Європі, а не бігав по бомбосховищах, можливо я би був у захваті. А так просто цікаво... ну ладно, дуже цікаво. Файник, вподобайка, щирі побажання успіху. Дякую.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    цікаво

  • @Techno_Beat

    @Techno_Beat

    Ай бұрын

    Так, складається враження, що люди живуть там в іншій реальності і просто користуються різними хвилями хайпу. В них нема проьоеми прогодувати свою сім'ю, в них нема проблеми одягатися та одягти своїх дітей, в них нема проблеми навчити дітей, нема проблеми в лікуванні, бо за них все хтось подумав чи зробив. Звісно я кажу не про всю європу бо й там не все так райдужно в людей, а про окремих от таких пафосних осіб, як цей кухар, в якого є лише проблеми меншин, тварин і екології, коли він сам користується всіма благами і надбанням науки та технологій. Тому для мене це як лицемірство, чувак одягнув білий фрак і весь білий чистий, а всі довкола брудні, це як багатий ситий, розніжений хлопчик буде бідноті розказувати, що як нема хліба то треба їсти тістечка...

  • @uncleRu2008
    @uncleRu2008Ай бұрын

    Такі ресторани не про "поїсти смачненьке", це про мистецтво, пошук нового смаку. Зазвичай такі ресторани відвідають раз на... життя. Це як сюрстрьомінг спробувати... разок, більше не захочеш.😂

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    вірно

  • @user-lo7tu7dh1z
    @user-lo7tu7dh1zАй бұрын

    Ресторан де не їдять щоб наповнити черево, а їдять щоб пізнати нові смаки. Дуже кропітка праця кухаря, більше схоже на кулінарні винаходи хіміка - естета . Цікаво.....

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @volandvenators5865
    @volandvenators5865Ай бұрын

    Андрію велике дякую за огляд. Було дуже цікаво. Не можу прокоментувати самі страви, бо навидь не уявляю смак. Але було цікаво. І так, мурашки кислі.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка

  • @user-xm6dr5ym4g
    @user-xm6dr5ym4gАй бұрын

    дякую за повернення цієї рубрики! це унікальний контент на українському ютубі!

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @user-zp3zh1oj1g
    @user-zp3zh1oj1gАй бұрын

    Процеси дуже запарні але не все викликає апетит , тому більше ні . А випуск цікавий , сподобався !)

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @user-by4cl5dx1z
    @user-by4cl5dx1zАй бұрын

    Вподобайка і комент у підтримку каналу. Дякую Вам, Андрій, за чудовий україномовний кпнал, а головне, за реальну допомогу нашим захисникам! Перемоги Україні! Слава Україні! Смерть ворогам!

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка) Слава ЗСУ

  • @user-nh3yw5ft5u
    @user-nh3yw5ft5uАй бұрын

    вау вау вау! це щось неймовірне, я такого в житті не бачив ні разу!

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @user-ny9lo4bu7i
    @user-ny9lo4bu7iАй бұрын

    Дякую продовження рубрики. Мені здаєтся, у расторана науково фантастичний підхід до страв, схожий на фантастичні твори авторів минулого сторічя.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка як варіант)

  • @white.hat.00
    @white.hat.00Ай бұрын

    Неймовірно цікаве відео! Класно, що в кулінарії можна піднімати важливі теми, а не тільки споживати 🫶🏻

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    вірно) дякую

  • @user-pm1wf7tv1e
    @user-pm1wf7tv1eАй бұрын

    Дякую за те що повернули рубрику про шефів. Ну напевно не всім така кухня підходить,але страшенно цікаво.❤

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка)

  • @galchonekkitten8569
    @galchonekkitten8569Ай бұрын

    Ха, одразу зрозуміло, що Ви не жили в цьому клятому СРСР! Ми в дитинсьві їли дупки мурах. Вони дійсно кислі. А ще можна просто опустити гілочку у мурашник, трішки потримати та облізати. Вона теж кісленька. А ще ми квіти акації їли. Вони солодки. Коли своїй донці то розповіла, то вона подивилась на мене як на ідіотку :)

  • @IgorAnisimovnolook

    @IgorAnisimovnolook

    Ай бұрын

    дупи мурах не їв, тільки в мурашник палички пхав, а все інше так. ще калачики (трава з "калачиком усередині), ягоди дерези (такі схожі на барбарис по формі), глід у жовтні і ще забув як називали такі біленькі терпкі ягідки що солодкими взимку ставали. це навіть не про совок а про близькість до природи здається)

  • @ircha6960

    @ircha6960

    Ай бұрын

    Я теж....а ще клей з кори вишні..на смак гівно.. але, як карамелька на вигляд...ото дитинство було)))

  • @galchonekkitten8569

    @galchonekkitten8569

    Ай бұрын

    @@ircha6960 ну клей з вишні то святе :) яка не яка жуйка :)

  • @galchonekkitten8569

    @galchonekkitten8569

    Ай бұрын

    @@IgorAnisimovnolook та ні, такі про совок, бо магазинних смаколиків було обмаль

  • @IgorAnisimovnolook

    @IgorAnisimovnolook

    Ай бұрын

    @@galchonekkitten8569 ну мені по приколу було. не з голодухи) я й вже й дорослому віці глодом чи тереном на рибалці ласувався)

  • @user-te4lv6wr1e
    @user-te4lv6wr1eАй бұрын

    Дякую ще раз Андрію, це було неймовірно. При нагоді, передивлюсь ще раз випуск, цю рубрику я, зазвичай, дивлюсь по кілька разів.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @Loranesss
    @LoranesssАй бұрын

    Дуже дякую за огляд відео. Це щось неймовірне, скуштувала б кожну з страв ❤

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка)

  • @freanorchannel1644
    @freanorchannel1644Ай бұрын

    "Як це можна не любити?" - Досить мати здоровий глузд.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    шкода що вам не зайшло

  • @yuliiazozulia8317
    @yuliiazozulia8317Ай бұрын

    Дуже-дуже цікаво! Щиро дякую за цю рубрику, хотілось би частіше її бачити.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка

  • @user-cc8vs2fg4j
    @user-cc8vs2fg4jАй бұрын

    😮! Це дуже дивно і дуже незвично. Це настільки незвично, що в мене протягом всього відео було таке відчуття, що цей Расмунсен Мун просто грається, це якась така дивовижна гра. І йому дуже подобається гратися в цю гру і всім, хто приходить до його ресторану це також дуже подобається. І саме за цією грою туди і ходять. Вгадати, відчути, скуштувати настільки незвичне , наскільки це можливо, аби просто охриніти з усього цього. Мабуть людям не хватає в житті яскравих емоцій... (я б навіть сказала - дуже не хватає)

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @user-hw5iu4rj6u
    @user-hw5iu4rj6uАй бұрын

    це дуже цікаво! захоплююсь людьми які зі звичайного вживання їжі, роблять таку красу, шоу і те що змушує дійсно задуматись про важливе!

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую аналогічно

  • @unbelievableuser
    @unbelievableuserАй бұрын

    Цікава інтеграція високого мистецтва і кулінарії. Видно що автор старанно вкладає своє бачення світу таким чином. і хоч я не зо всім згодна, але це як внутрішній дискурс, який відбувається шляхом куштування смачних страв. Подумати про високе можна і з тарілочкою смачної закуски)

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @user-pr8fg8qc7k
    @user-pr8fg8qc7kАй бұрын

    Дякую шеф!!! Дуже цікаво,пізнавально,шокуюче!!! Чекаю продовження!!!!❤❤❤❤

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка)

  • @63024-
    @63024-Ай бұрын

    Круто, це не тільки мистецтво, але і спосіб донести до окремих людей, що потрібно берегти природу, показати як мерзено виглядить те що вони з нею роблять і змусити їх то з'їсти😋🤣

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    вірно

  • @alinakitsune
    @alinakitsuneАй бұрын

    Андрію, у Вас чудовий контент, і розважальний і пізнавальний, все в балансі! Готувала млинці за Вашим рецептом - смачніші за мамині, але це секрет маю до Вас пропозицію - приготувати галушки! Річ у тім, що мій друг з Індії хоче спробувати їх приготувати, але я хочу дати йому подивитися саме Ваше відео, це 100% буде смачно! дякую за корисні і цікаві відео!

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую вам

  • @user-te4lv6wr1e
    @user-te4lv6wr1eАй бұрын

    Фантастика, яка витончена перша страва, а тарілка яка, прям символ всього цього бруду на планеті. Геніальна ідея.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    100%

  • @zuevchik
    @zuevchikАй бұрын

    Розумію і дуже захоплююсь сучасним мистецтвом, люблю ходити в музеї сучасного мистецтва, тому що воно викликає купу різних емоцій. Але ж в їжі таке мистецтво.. ну не знаю. Прийти подивитись так, але з'їсти з цього всього захотілось лише грибочок отой. Пластик і оті черепа то взагалі огиду визивають. І язик, бррр. Ресторан це ж не тільки вау ефект, потрібно щоб страву захотілось спробувати, а тут вони зовсім так не виглядають. Дивилась подібні відео про сети страв у різних мішленівських ресторанах і там прям дуже багато хотілося спробувати, а тут шось чувак перемудрив із ідеями і спробами шокувати і забув про апетитний вигляд)))

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @myravita
    @myravitaАй бұрын

    Дивлюсь я це під чіпси😂. І що я можу сказати-як феномен це цікаво. Але як на мене це чорний квадрат у сфері кулінарії-щось незрозуміле продають за шалені гроші. Хтось вирішив, що це генільно, інший на це витрачає гроші. Люди, які пробували все, і вже не знають куди всунути грогі чіпси ввечері під ютубчик не їстимуть, їм треба щось унікальне. І добре, що таке є)

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    хах ясно

  • @Kateryna_Alysheva
    @Kateryna_AlyshevaАй бұрын

    Це дуже крутий випуск , як Діскавері подивилася 🤩🤩🤩 прям деякі моменти перемотувала назад щоб передивитися . Дякую! І невеличке зауваження,там англійською коли був опис страв,то трошки перекривалось Вашим відео і неможливо було прочитати рядочок до кінця ))але це я вже докапуюсь мабуть,бо випуск справді агінь та бімба 🔥

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую там ще багто відео цієї рубрики на каналі є у мене)

  • @Kateryna_Alysheva

    @Kateryna_Alysheva

    Ай бұрын

    @@Andrii_Klius так, бачила усі. Як людині,котра росла по бібліотеках,потім кабельне телебачення підключили вдома заради мене щоб я могла дивитися Discovery, Animal planet, National geographic - мені дуже заходить такий формат ,бо це цікаво і пізнавально . А оце "їм-не їм" я тіки у супермаркеті та ресторанах кажу.а відео це ж не зовсім про "що пожерти",а щоб розширювати свій кругозір)). Бо якщо не будемо навчатися та пізнавати щось нове, будемо такі як пдр йбнрсн,котрі зупинилися у своєму розвитку і стали тупиковою гілкою еволюції ;)

  • @borisshcherbakov8717
    @borisshcherbakov8717Ай бұрын

    Це інше вимірювання, фантастика про продукти на грані... Дякую Вам пане Андрію

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка)

  • @larisadubichenko6410
    @larisadubichenko6410Ай бұрын

    Нове відео дуже класне. Щиро дякую за те що розширюєте наш кругозір. Слава Україні! Героям Слава!💛💙

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка) Слава ЗСУ

  • @Meriessa
    @MeriessaАй бұрын

    Як і з мистецтвом постмодернізму, високу кухню не кожен може зрозуміти. Так круто на контрасті дивитися дві зовсім різних рубрики, було б круто подивитися на щось таке тільки наше, українське)

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @user-km6uf9rn1d
    @user-km6uf9rn1dАй бұрын

    Колись я читав що така кулінарія була в Стародавньому Римі для багатіїв в період закату імперії. В практичному сенсі мабуть фахівцям це цікаво . Для мене цікавіше нціональні кухні . З повагою панове .

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    цікаво)

  • @slavapopovych
    @slavapopovychАй бұрын

    З поверненням, легендо

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @dovapi3711
    @dovapi3711Ай бұрын

    Дуже цікаво! Корисно подивитись та такий рівень кулінарного мистецтва.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @bogdaml5845
    @bogdaml5845Ай бұрын

    Це чудове відео , дякую Андрію Мені найбільше сподобалася страва під назвою осіннє цвітіння , ця страва просто дивовижно виглядає і має дуже цікаву назву яка ніби асоціюється з осінню грибами кольоровим листям і просто комфортом

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка

  • @dyuhmaster
    @dyuhmasterАй бұрын

    Я просто кайфую коли ви робите такий контент. Дякую за бібліотеку яку ви надали. Дуже якісно, дуже круто. Я навчаюсь на кухаря в Фінляндії, і коли я приготував борщ за вашим рецептом, то всім сподобалось. Навіть просили борщ з собою.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка) тішуся ви молодець!

  • @ircha6960
    @ircha6960Ай бұрын

    Крутий випуск! Дякую! Це не просто ресторан і ти явно туди не прийдеш поїсти...це реально щось нове..і чудоао, що шеф через високу кухню порушує важливі теми/питання!!! Я б дуже хотіла потрапити до цього ресторану! П.с. не знаю який смак мають мурахи...але, в дитинстві ми брали палички, очищали їх від кори і тримали над мурашником або просто знаходили мурашечок, давали їм лазити по паличці, а потім..висока кухня...палички облизували...вона мала кислий смак😂ой, що тільки діти не робили аби з'їсти щось недомашнього😂а клей чи як то назвати з кори вишні хто їв?! ТО було на кшталт карамельки😂

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка)

  • @user-xx1vz3tw3f
    @user-xx1vz3tw3fАй бұрын

    Дякую за цікавенне відео. Це щось з фантастики!

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка)

  • @andriyyuriv9504
    @andriyyuriv9504Ай бұрын

    Дякую за відео!!! Ви робите чудовий контент !!! Слава Україні 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка Героям Слава!

  • @NadiaTerehova
    @NadiaTerehovaАй бұрын

    Одразу видно, що це скоріше мистецтво, яке спонукає до якоїсь дії. А що до комах, до зараз йде розвиток в цю область в Європі. Будуються спеціальні ферми з їстівними комахами, яких потім будуть додавати в звичні нам продукти

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    цікаво

  • @Svitlanas3774
    @Svitlanas3774Ай бұрын

    Дякую за неймовірні враження від відео! Просто потрясно! ❤️❤️❤️

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка

  • @user-hn7kf2kv1w
    @user-hn7kf2kv1wАй бұрын

    Андрію, дякую за подорож. Це більш про концепцію, а не про їжу. Добре, що розповідає про смак. Але, не впевнена, що вигляд даже страви мурахи з хробаками витримала. Напевно, ще потрібно психологічну підготовку проходити. Так цікаво, незвично. Висока кухня, одним словом. Дякую.

  • @user-te4lv6wr1e
    @user-te4lv6wr1eАй бұрын

    А наш Український кухар, Едуард Канарян, він теж показував, як використовувать мурах, коли консервуєш помідори, він їх використовував в якості кислоти, замість оцту.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    цікаво

  • @user-ps4br1pt2j
    @user-ps4br1pt2jАй бұрын

    капець просто неймовірні якісь страви і поєднання смаків, в котрий раз переконуюсь, що кулінарія це не мистецтво а не просто приготувати поїсти

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    є різні рівні кулінарії

  • @user-um4vt2tv5j
    @user-um4vt2tv5jАй бұрын

    Дякую, що познайомили з цим мистецтвом) спочатку була скептично налаштована, подумала ну шо за дичина, та потім захоплено спостерігала за всіма стравами і процесом. цікаво, чи ті концепти, які закладав шеф працюють у реальності, чи дійсно люди замислюються над цим а не просто їдать та фоткають в інсту?

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую)

  • @user-sq1zz7gf2z
    @user-sq1zz7gf2zАй бұрын

    Супер!!! Нарешті)))) ці страви точно руйнують усі кордони сприйняття їжі як такої!!! Стосовно мурах, батьки ще зі спогадів свого дитинства розповідали про "кислі мурашині попки", а от стосовно черв'яків: коли з подругою були малими то смажили дощових черв'яків (не регулярно!) ))) за смаком були схожі на звичайні чіпси... Цікаво як це все (ідеї, поєднання) взагалі в головах у людей з'являється? Десерт в кінці супер - обожнюю все бананове! з нетерпінням чекатиму наступних випусків!!!

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @liseniatko
    @liseniatkoАй бұрын

    Дякую за відео, дуже цікаво і пізнавально 😊

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка

  • @user-mh8wt3lr1q
    @user-mh8wt3lr1qАй бұрын

    Андрій, вітаю. Я чув що однією з умов отримання зірки "Мішлен" є доступність закладу для відвідувачів, а з таким перед замовленням про це годі говорити. Чи не знімуть зірки через це?

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    це не правда

  • @irynamaslova6184
    @irynamaslova6184Ай бұрын

    Цікава рубрика! Навряд чи я це їла б, але подивитися цікаво, дізнаватися нові тенденції у світовій кухні. Дякую!

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка)

  • @user-ox4lj2cw9x
    @user-ox4lj2cw9xАй бұрын

    Дуже цікаво, дякую за різний контент 😊 обідаю виключно під ваші відео😅

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую вам

  • @katerynamastero6196
    @katerynamastero6196Ай бұрын

    Дуже крутий випуск, дякую вам за нього! Це дійсно висока кухня, до якої хочеться прагнути~

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую саме так

  • @oksanapanych8180
    @oksanapanych8180Ай бұрын

    Всі страви дуже цікаві, і я бачила, що гостям там розповідають про концепцію і інгредієнти страви, це булоб чудово. Череп з мурахами я б не їла, хоча потім пошкодувала.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @user-wy2wu4jc7e
    @user-wy2wu4jc7eАй бұрын

    хробаків я би точно не їв не під яким предлогом!)

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    напевно

  • @Slava_Kovalenk0
    @Slava_Kovalenk0Ай бұрын

    Комент, дякую за рубрику що повернув, мені вона подобається

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка

  • @marinaol
    @marinaolАй бұрын

    Нарешті дійшла ! Моя улюблена рубрика ! Дякую !💙💙💛💛✊✊🙏🙏🙏🇺🇦🇺🇦🇺🇦🤗🥰👋✌👍🌹

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    Будь ласка ☺️

  • @marinaol

    @marinaol

    Ай бұрын

    @@Andrii_Klius 🙏🌹

  • @user-te4lv6wr1e
    @user-te4lv6wr1eАй бұрын

    Ця емітація язика, це щось. Не знаю, як воно за смаком, але тільки заради такої презентації варто цю страву спробувать.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    згоден

  • @enjoymer8832
    @enjoymer8832Ай бұрын

    Пане Андрію, те що Ви розповідаєте в своїх відео-безцінно, дякую!🤝

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка) хоч хтось цінує)

  • @user-te4lv6wr1e
    @user-te4lv6wr1eАй бұрын

    Оце дуже правильно. Їжа вимагає жертв, але не знущань. Треба зробить так, щоб звести страждання тварин до мінімуму.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    вірно

  • @user-te4lv6wr1e
    @user-te4lv6wr1eАй бұрын

    Йось твою двадцять, карамелізовані жовтки, смак дерев'яного даху, це просто щось. Я цікавлюсь їжею, але зараз почуваю себе першокласником в якомусь Гарварді. Ніколи ранніше такого не чула.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    це точнО)

  • @LizaHoncharova
    @LizaHoncharovaАй бұрын

    Нарешті щось цікаве))) дуже чекала такий випуск 🎉

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    радий що хоч щось цікаве знайшли на моєму каналі)

  • @LizaHoncharova

    @LizaHoncharova

    Ай бұрын

    @@Andrii_Klius ну не це я мала на увазі))) я мала на увазі що не рашкінськи розбори,а дійсно достойний огляд

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    @@LizaHoncharova дякую 😉

  • @imbaraban
    @imbarabanАй бұрын

    Andy Warhol звісно американець але якщо поцікавитися його батьками, то насправді він Ендрю Варгола ну або Андрій. Якщо бачили групу Doors у вишиванках, то це він їм їх подарував.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    це точно

  • @marymortem1425
    @marymortem1425Ай бұрын

    Дуже цікаво! Ідеї для подач страв на Геловін вже є =D Шкода що треба мати досить тонкий смак аби відчути такі особливі страви повністю(

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую як варіант

  • @HymenTor
    @HymenTorАй бұрын

    Думаю ціна тут виправдана. Судячи з фото, це ж не ресторан - це атракція. Як сходити в Діснейленд, чи ще який парк розваг. Страви не про наїстись, а про спробувати щось унікальне. Як на мене, це взагалі щось космічне, поза розумінням більшості людей. А стосовно грошей, як кажуть: «з жиру бісяться», ну якщо людина має змогу - чому б ні. Звісно, краще б ці гроші пустити на корисні речі, наприклад задонатити, але кожен сам вирішує. Як на мене, краще покласти гроші на донат, та поїсти вареників, чи борщу 😊

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    це більше про емоції та смаки

  • @user-te4lv6wr1e
    @user-te4lv6wr1eАй бұрын

    Доброго вечора, Андрію. Щиро дякую за цю рубрику, дуже я її хотіла. Вибачте, що не одразу дивлюсь, але дивлюсь за можливістю, все ж таки, це Харків. Починаймо................ Сподіваюсь, зможу додивиться, дуже лімітовано дають електроенергію.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую тримайтеся!

  • @user-rr6pn1qf1n
    @user-rr6pn1qf1nАй бұрын

    Дуже цікавий випуск! Я б скоштувала все, окрім хробаків))) .. тому що це щось нове, ні разу навіть не бачане)).. а от як Андрій не знав, що комахи кисли??? Як ви росли и де???😁

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    ось так) з невеликого міста)

  • @nadiiasiscovsca423
    @nadiiasiscovsca423Ай бұрын

    Ресторан звичайно не для звичайних людей, а більше для тих хто цінує та полюбляє комбінацію різних смаків. Такого звичайно я ще не бачила, ідея просто шикарна. За рахунок страв, то вони для мене дуже дивні))) особливо із черв'ячками😂

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @user-lj5hc7sr2l
    @user-lj5hc7sr2lАй бұрын

    Те, що мурахи кислі я знала) але навіщо їх їсти? І навіщо за це платити ? Спробувала б геть усе, окрім мурах. Випуск дуже цікавий ) але для нас, звичайних людей - це на межі фантастики.

  • @elbrunich
    @elbrunichАй бұрын

    Завжди хотів спробувати хробаків з мурахами, спалене сіно, смак каменя та деревяного даха за 1000 євро🤤🤤🤤

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    😄

  • @SuAuru
    @SuAuruАй бұрын

    Як перформанс, високе мистецтво і специфічна філософія - це круто. Творець (в даному випадку шеф-кухар) спілкується з публікою і світом за допомогою тих виразних засобів, якими володіє, і так, як він бачить і відчуває. Чи хотіла б я побувати у цьому ресторані? Можливо, один раз в якості експерименту. Але мені було б страшно, що я просто не зрозумію всю "глибину цих глибин" і мені банально не сподобаються страви, бо в сухому залишку це просто їжа і смаковим рецепторам байдуже, що вона дорога і пафосна.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @dasirius5415
    @dasirius5415Ай бұрын

    Ура одна з моїх улюблених рубрик. + Комент з восьми слів для просуваня контенту...

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую вам)

  • @user-yz7ij6wq9n
    @user-yz7ij6wq9nАй бұрын

    Блін, дуже цікавий естетичний випуск. І справді визиває емоції, я як дизайнерта художник отримував схожі емоції на різних виставках ', або на заняттях по фотографії (ми там різні композиції з різними сенсами придумавали, але то в Польщі було, в нас такого нне було)

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @this_is_mamka
    @this_is_mamkaАй бұрын

    Чесно? Місцями мене мало не вирвало 🤢Я розумію, що, вочевидь, я далека від високої кухні, але їжа має викликати бажання її з'їсти, а не повернути те, що ти їв перед тим 🙄🤦🏼‍♀️

  • @user-pf9ey4ji9u
    @user-pf9ey4ji9uАй бұрын

    Як на мене,декор і всякий інтерʼєр відволікає від самого мистецтва блюд. Десь бачив,де інтерйер був мега простий,над столами висіли лампи,а під ними у теплому свілі були прекрасні витвори мистецтва. І люди взагалі не відволікалися на зовнішні події,або декорації,і куштували смаковали неординарні страви)

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @user-lr2kl3xb8t
    @user-lr2kl3xb8tАй бұрын

    Я в шоці. Це дуже круто

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую)

  • @DenisPodgornyy
    @DenisPodgornyyАй бұрын

    Круто. Но это уже не еда в привычном понимании а искусство. И я понимаю в общем зачем и кто за будет платить. Это не за сытость деньги а за впечатления. Люди платят за то, что их впечатлили. Тем, чего они не могут попробовать нигде больше. Или никогда ранее не ели. Ну и понятно не за последние деньги. Конечно, клиенты такого ресторана - состоятельные люди. Которым в общем хочется новых вкусов и эмоций. А не просто набить пузо вкусной но условно обычной едой. То есть просто задача другая. Я б пошел. Если б мог себе позволить :)

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую вірно

  • @ok_dudnik
    @ok_dudnikАй бұрын

    Їла мурах в дитинстві, дуже подобались їх кислі "дупки". Думала я просто дивна, а ні, виявляється розвивала смакові рецептори 😀😀😀😀

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    цікаво

  • @user-qv6xl1zr2t
    @user-qv6xl1zr2tАй бұрын

    Шановний, Андрію, дивлюся всі Ваші випуски. Подобається. Але, сподіваюсь, що колись у Вас зникне слово " надіюсь".

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    і я надіюсь на це)

  • @helganev4217
    @helganev4217Ай бұрын

    Я з дитинства знала, що мурахи кислі, бо ми дітьми знаходили мурашники, опускали в них соломинку і мурахи 🐜 лякаючись виділяли на неї мурашину кислоту і потім ми то із задоволенням смоктали 😂

  • @user-gk4kp2wk3o

    @user-gk4kp2wk3o

    Ай бұрын

    А ми були в дитинстві варварами і просто дупки мурахам відкушували. Зараз як згадаю, скільки гівна всілякого ми з'їли в дитинстві, дивуюся, як ще жива залишилася

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    цікаво

  • @user-12t05v

    @user-12t05v

    Ай бұрын

    😂​@@user-gk4kp2wk3o

  • @user-bn9zl5jz5g

    @user-bn9zl5jz5g

    Ай бұрын

    ​@@user-gk4kp2wk3o знаю людей, які ртутні кульки з термометра їли😅😅😅 живі

  • @user-gk4kp2wk3o

    @user-gk4kp2wk3o

    Ай бұрын

    @@user-bn9zl5jz5g я б поділилася досвідом, але бабуся мене вчасно зловила на цьому експерименті 🤣

  • @user-zy4il9rh6v
    @user-zy4il9rh6vАй бұрын

    Просто Ваууу!!!

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @user-uo3xn1hz4j
    @user-uo3xn1hz4jАй бұрын

    Вауууу. Це чарівно, неймовірно. Дякую Вам за відео. юлька певно б задвухсотилась

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    не зрозуміла би) як і більшість)

  • @user-nk3eo7py2m
    @user-nk3eo7py2mАй бұрын

    Цікаво дуже, дякую! Яб спробувала, цікаві мають бути смаки, ціна того явно вартує. Тільки шо ціна нажаль не по моєму кармашку😢

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую)

  • @user-oz1ft2ug2s
    @user-oz1ft2ug2sАй бұрын

    Це вишка Расмус БРАВО 💯❤

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую вам

  • @yui3580
    @yui3580Ай бұрын

    Геніальний шеф!

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    згоден)

  • @igor28pomachak28
    @igor28pomachak28Ай бұрын

    Того шефа треба на просте галцьке весілля, в село, в гори. Ото для нього буде шок! Скаже що його ресторан - фігня повна, й тепер він в селі жити буде.

  • @imbaraban
    @imbarabanАй бұрын

    Тю... Всі знають що найкращі смажені хробаки від шефа Роберта Мад'яра.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    цікаво

  • @user-eo5mz9qd8x
    @user-eo5mz9qd8xАй бұрын

    про мурах дуже цікаво, розблокувало якісь дитячі неперевірені спогади, що в мурашок кисла дупка😅 не пам’ятаю тільки у яких.. чорних чи червоних)

  • @user-cu1jj8sw7t
    @user-cu1jj8sw7tАй бұрын

    виглядає супер має бути люто смачне но значну частину компонентів найти буде не легко і дорого

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @dariapetrushenko1293
    @dariapetrushenko1293Ай бұрын

    Кухар - однозначно майстер своєї справи й дуже творча людина. Але буду чесною: навряд чи я колись завітаю до його ресторану, адже ці страви мене лякають) Хоча банан зі смаком дерев'яного даху я б скуштувала...

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @igor28pomachak28
    @igor28pomachak28Ай бұрын

    Ця їжа не про задоволення, а про шок та пафос. Хробаки цілком їстивні. Чистий білок. А от фуа-гра - дуже сумнівна їжа, зважаючи як мордували качку й скільки в ній адреналіну й тестостерону. Це не про високу кухню.

  • @IgorAnisimovnolook

    @IgorAnisimovnolook

    Ай бұрын

    уважніше, там же фуагра не з качки.

  • @igor28pomachak28

    @igor28pomachak28

    Ай бұрын

    @@IgorAnisimovnolook з гуски, але сказано шо їх не годували примусово. От і вся різниця. А як там було насправді - не відомо.

  • @IgorAnisimovnolook

    @IgorAnisimovnolook

    Ай бұрын

    @@igor28pomachak28 кажу ж, будьте уважніші. постачальник - компанія що відтворює смаки природним або хімічним способом.

  • @user-cq6jm6ky5s
    @user-cq6jm6ky5sАй бұрын

    знала про мурах з дитинства, з 1990 року, коли лежишь в інфекційній лікарні, навіть мурахи смачні)

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    цікаво

  • @dariaantona6935
    @dariaantona6935Ай бұрын

    Як я зрозуміла,це більше про атмосферу ніж про їжу. Дуже цікаво було б відвідати цей заклад))

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    комплекс)

  • @drrttlotr
    @drrttlotrАй бұрын

    Я звісно все розумію, висока кухня, мішлен... Але на мій скромний погляд, страви 4 та 5 не їстівні.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    на кожний товар свій покупець

  • @user-te4lv6wr1e
    @user-te4lv6wr1eАй бұрын

    Шкода, що він не показав, як робить той гель та їстівний пластик з крохмалю та бульону, але, то, мабуть, таємниця кухаря.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    вірно

  • @olha_she3
    @olha_she3Ай бұрын

    дуже цікаво було подивитись, але якось двозначно, зараз інакше сприймаю екоактивізм, коли на планеті стільки воєн

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    це відео трохи не про це...

  • @user-te4lv6wr1e
    @user-te4lv6wr1eАй бұрын

    Так, я б також не наважилась одразу б їсти цю другу страву, вона реально, як купа попелу, не одразу можна зрозуміть, що це щось їстівне.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    є таке

  • @larisachorna6032
    @larisachorna6032Ай бұрын

    Дякую за цікавий контент ❤❤❤ але ми прості українці ніколи це не скуштуємо. Все це також важливо хоча б знати що таке є.

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    дякую

  • @Andrii_Klius
    @Andrii_KliusАй бұрын

    Як мене знайти❓❗ ⬇⬇⬇⬇ ⚠МІЙ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ t.me/andriikliusonline ⚠Instagram: instagram.com/andreiklius/ ⚠KZread: youtube.com/@Andrii_Klius ⚠Tik Tok: www.tiktok.com/@chef_kliusandrii ⚠Телеграм: t.me/andryu1313 ⚠Facebook: facebook.com/profile.php?id=100008881513457 ⚠ Threads: www.threads.net/@andreiklius

  • @UserUser-jt1gz
    @UserUser-jt1gzАй бұрын

    Я в дитинстві їла мурах і не одна я ,вони були приємно кислі

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    цікаво

  • @user-gu7hu3tl2e
    @user-gu7hu3tl2eАй бұрын

    Чув про цей ресторан але не зав що це настільки прикольно! дякую за унікальний топовий контент

  • @Andrii_Klius

    @Andrii_Klius

    Ай бұрын

    будь ласка

  • @olhalebid8554
    @olhalebid855414 күн бұрын

    круто, мені дуже сподобалось, хоч я і не шеф🤩🤩

Келесі