Un yüklemeye geldik / Feci Tır kazasında ihmal var mı?

Пікірлер: 5

  • @sahin6868
    @sahin68684 ай бұрын

    .

  • @baburhancelebi4043
    @baburhancelebi40434 ай бұрын

    İSTANBUL BAŞTA BÜTÜN ŞEHİRLER VE KIRSALLARDAKİ ÜST GEÇİTLERİN YENİ TEKNOLOJİ ARAÇLARA UYGUN ÖLÇÜLERE GÖRE MİMARİYE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ LAZIM.......SÜRÜCÜ DE TABELALARA UYGUN SÜRÜŞ GERÇEKLEŞTİRMESİ GEREKİYOR. LÜTFEN SİZ DE DİKKAT EDİNİZ.

  • @Tirsalbolge

    @Tirsalbolge

    4 ай бұрын

    Kesinlikle öyle, İstanbul mega kent olmakla beraber, aynı zamanda da bir Liman Şehri.. Örneklerden sadece bir tanesi olan ve Yıllar önce yapılmış olan yaya üst geçitlerinin hemen altında bulunan asfalt, yapılan beton çalışmaları sebebi ile yükseliyor ve gabari ölçülerinin aşılmasına sebeb oluyor. Bütün bunların üzerine ek olarak sürücü dikkatsizliği de eklenince , maalesef kazalar kaçınılmaz hale geliyor.

  • @atillaefeninyolgunlukleri1448
    @atillaefeninyolgunlukleri14484 ай бұрын

    selamlar söylediklerini katılmıyorum ben 11 yıllık belediyecilik yapıyorum bu arada tırcı ehliyeti alıyorum burada bence belediyenin o kadar hatası yok neden mi konunun başında söylüyorsun tren hattı var tcdd den yani ulaştırma bakanlığından izin alman gerek ben orada yol çalışması yapıcam oranın önlemini al diye ayrıca oraya yapman için yeniden proje çzilmesi lazım bütçesi çıkması lazım ihalesi için çalışması lazım ve yine ulaştırma bakanlığı onay vermesi lazım senin dediğin gibi olmuyor ibb tabele koymuş zaten daha ne yapacak lütfen araştır öyle eleştirini yap orası yol kısalıyor diye oradan geçiyorlar bunu herkes biliyor konteyırcısın bir maaş + sefer başı alındığını biliyorsun bir sefer daha atayım her 2 konuda yabancı değilim hayırlı yolculuklar

  • @Tirsalbolge

    @Tirsalbolge

    4 ай бұрын

    Abi anlatmak istediğimi tam olarak anlayıp, özetini çıkarmışsın. Örnek veriyorum; İBB , diğer kazalar olduğunda , durumun farkına varıp, ulaştırma bakanlığından, gerekli izinleri alması ya da en azından almaya çalışması gerekirdi. Çünkü bazen durumlar , şoförün öngördüğünden çok farklı gelişiyor. Olayda da görüldüğü gibi, giderken araç aynı köprünün altından sorun olmadan geçiyor fakat geri dönerken, (karşı şeritten) geçemiyor. İşte tam da burası önemli. Gabari ölçüsüne uyulmadığı için ,Çok büyük bir trafik cezası karşılığında da olsa, Trafik Kazası yaşanmaması için aracın, o noktadan geçmesini sağlamak yine de Belediyenin görevi. (Bence) Bütçe,izinler,yol yapım çalışması,Bakanlık yazışmaları, bunların hiç biri tabi ki insan hayatından önemli değil. O girilmemesi gereken yere girilerek yapılan yanlıştan dönülmesini sağlamak bence belediyeciliğin görevleri arasında olmalıydı.

Келесі