کتاب صوتی بادبادک باز اثر خالد حسینی قسمت اول

Музыка

شنیدن نام افغانستان یاد جنگ و خون‌ریزی و طالبان می‌افتیم. یاد محدودیت‌ها و فجایع و داستان جدایی‌ها. کسی دیگر یادی از فرهنگ و تاریخ و تمدن این سرزمین زیبا نمی‌کند. یا شاید اصلا در ذهن کسی از دوران زیبایی و شکوه این کشور چیزی نمانده است. روزگاری که افغانستان زیبا، مقصد گردشگری بسیاری از مردم جهان بود. زیبا بود و سبز؛ مردمانش شاد بودند و آزاد. خالد حسینی، نویسنده‌ای افغان تبار که با کتاب‌هایش خواننده را در ابتدا به دوران بی‌مانند افغانستان می‌برد و بعد از آن شما را با آفت طالبان و آسیب‌هایش آشنا می‌کند. در ادامه به بررسی یکی از خواندنی‌ترین کتاب‌های خالد حسینی می‌پردازیم.
کتاب بادبادک باز، روایتی از سرزمینی دور به نام افغانستان
کتاب بادبادک باز روایتگر روزگاری پر از اتفاق از سرزمین افغانستان است. سرزمینی که زمانی مردمانش شاد زندگی می‌کردند. اما این تنها موضوع کتاب نیست و داستان اصلی کتاب درمورد امیر و حسن است. داستان را امیر روایت می‌کند. او هم‌اکنون در آمریکا زندگی می‌کند و در خلال ماجرای کتاب، به کودکی خود بازمی‌گردد. امیر و حسن دوستان صمیمی هم هستند با این تفاوت که امیر پسر ارباب و حسن یک خانه‌زاد است. علاقه‌ای که بین این دو دوست وجود دارد در تمام داستان قابل ملاحظه است اما وفاداری حسن به امیر باعث می‌شود در قلبتان گره‌ای ایجاد شود. حسن همه‌جا و همه‌وقت حامی امیر است حتی زمانی که تندروها به افغانستان آمدند. اما زمانی که آن‌ها به حسن تجاوز می‌کنند، امیر از او دفاع و حمایت نمی‌کند و این عذاب وجدان با او می‌ماند. امیر حتی در شادترین لحظات عمر خودش نیز این درد را به همراه دارد.
امیر به همراه خانواده در سال ۱۹۷۹ در جریان حمله‌ی روس‌ها فرار می‌کند و سال‌ها بعد حسن و همسرش به دست طالبان کشته شدند و تنها پسر آن‌ها به نام سهراب اسیر دست آن‌ها می‌شود. امیر از این ماجرا باخبر می‌شود و برای جبران گذشته به افغانستان بازمی‌گردد تا سهراب را نجات دهد. او به افغانستان بازمی‌گردد و با گذشته‌ی خود و پدرش روبه‌رو می‌شود. گذشته‌ای که ماجرای شنیدنی و خواندنی این کتاب را رقم می‌زد. داستانی که در لحظات خوش به لب شما لبخند می‌آورد و در لحظات غمگین ممکن است همراه با آن‌ها گریه کنید.
کتاب بادبادک باز اولین کتاب خالد حسینی است. این کتاب به زبان انگلیسی نوشته شده و در سال ۲۰۰۷ هم با اقتباسی از آن فیلم سینمایی ساخته شد. خالد حسینی بسیار ساده و دلنشین می‌نویسد. خوشی‌ها و غم‌ها را جوری به تصویر می‌کشد تا خواننده بتواند تمام آن حس‌ها را لمس کند.
چرا باید کتاب بادبادک باز را بخوانیم؟
در وهله‌ی اول اینکه با خواندن این کتاب شما تصویری از افغانستان در ذهنتان نقش می‌بندد که کمتر دیده شده و حتی توقع داریم. با خواندن این کتاب با فرهنگ این مردمان آشنا خواهید شد در کنار اینکه خود را به مطالعه‌ی یک کتاب بی‌نظیر مهمان می‌کنیم. این کتاب ۳۶۸ صفحه است و خیلی زود تمام می‌شود. هم نسخه‌ی صوتی این کتاب و هم pdf آن در فیدیبو موجود است که کل آن ۱۴ ساعت و ۵۵ دقیقه است و می‌توانید هم از خواندن و هم از شنیدن آن لذت برید.
#کتاب_صوتی

Пікірлер: 12

  • @mohammadakbari6051
    @mohammadakbari6051 Жыл бұрын

    این واقعیت جامعه ماست اقوام دیگه باید شرم کند که چنین ظلم ها در حق قوم هزاره کرده این سانسور شده است اونجا بالای حسن تجاوز میکنه

  • @farensoltani7972
    @farensoltani797211 ай бұрын

    همون موقع که شروع کردم به خوندن این کتاب وسطاش قلبم گرفت و نتونستم ادامه بدم ... الانم هر کلمه ش مثل سنگ به قلبم میخوره ولی نمیتونم قطع کنم ...💔

  • @shirinshayegani9885
    @shirinshayegani9885 Жыл бұрын

    قسمت‌های دیگر را نتوانستم پیدا کنم .

  • @ashkan3505
    @ashkan3505 Жыл бұрын

    Exellent padcast 🤗😉

  • @khkeya5888
    @khkeya5888 Жыл бұрын

    قسمت‌های دیگر نیست

  • @DEHSET6081
    @DEHSET6081 Жыл бұрын

    کتاب مزخرفی است، 2 ساعت و 15 دقیقه اش را گوش دادم، نه نکته جالبی، نه نتیجه گیری جالبی، نه جذابیتی، نمیدانم چطور این کتاب برنده جایزه شده، شاید جایزه مزخرفترین کتاب را گرفته باشد.

  • @DDHBB1

    @DDHBB1

    Жыл бұрын

    از افغانها بدت میاد؟

  • @DEHSET6081

    @DEHSET6081

    Жыл бұрын

    چه ربطی داره؟ من نظرم را راجع به محتوای کتاب گفتم. ولی اگر میخواهی جواب سوالت را بدانی، اول بگو منظورت از افغان ها چیست ؟

  • @DDHBB1

    @DDHBB1

    Жыл бұрын

    @@DEHSET6081 افغانستانی ها.

  • @DEHSET6081

    @DEHSET6081

    Жыл бұрын

    @@DDHBB1 نمی‌گویم بدم می آیند همه شان، زیرا خودم و خانواده ام هم از همان کشور هستیم، اما من از جاهلان و احمق ها خوشم نمی آید و متنفرم، زیرا خرافات و عقب ماندگی را بر اقلانیت ترجیح میدهند، زیرا دانش کم و اعتقاد زیاد دارند، زیرا خود را زده اند به کوری بر واقعیت های جامعه. هیچ فرقی هم نمیکند که از کدام کشور باشد. اما این را میدانم که در افغانستان ۸۰ تا ۹۰ فیصد مردم به این بدبختی، دانش کم و اعتقاد زیاد سر دچار هستند.

  • @DDHBB1

    @DDHBB1

    Жыл бұрын

    @@DEHSET6081 حالا چرا کتاب مزخرف؟

Келесі