Heracles Almelo - Fortuna Sittard | 16-02-2019 | Samenvatting

Спорт

Heracles Almelo heeft de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard met 6-0 gewonnen. Adrian Dalmau opende al in de eerste minuut de score. Na de rust ging de formatie van Frank Wormuth volledig los. Dalmau zou nog drie keer scoren en ook Jesper Drost en Kristoffer Peterson deelden mee in de feestvreugde.

@zoltan0465 жыл бұрын

In de 68e minuut was het toch wel duidelijk een penalty voor fortuna en een tweede gele kaart. Beetje jammer weer van de VAR maarja dit had niet veel uitgemaakt. Verdiend gewonnen heracles! Complimenten aan de crewleden in het stadion, zijn super ontvangen in het uitvak.

• @hclucassen

@hclucassen

5 жыл бұрын

Aanvaller maakt daar de eerste overtreding, grijpt verdediger vol in de nek. Eerder een vrije trap voor de verdedigende partij dan de aanvallende. Shirtje trekken gebeurd in reactie op.