FC Twente - Heracles 29-09-2017

De thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo is vrijdagavond geëindigd in een 2-1 overwinning. Fredrik Jensen opende al na twee minuten de score. Hoewel er kansen waren op meer treffers was de 1-0 ook de ruststand. In de tweede helft maakte Paul Gladon gelijk. Een kwartier voor tijd schoot invaller Danny Holla via een vrije trap op schitterende wijze de winnende treffer binnen.

@LordofLifeable6 жыл бұрын

Vooral de eerste helft van deze wedstrijd was erg goed, ik zag zowel een uitblinkende Assaidi als een zeer goed spelende Vuckic. De verdediging lijkt met het centrale duo Bijen-Lam ook beter te staan dan toen Thesker daar nog stond.

• @marnixstegeman5591
    @marnixstegeman55916 жыл бұрын

Kunnen de samenvattingen niet eerder online komen?