Dubieuze rol scheidsrechter in sensationeel duel tussen Hoogeveen en Nieuw Buinen

Спорт

VOETBAL - In een spectaculair duel speelden Hoogeveen en Nieuw Buinen met 3-3 gelijk. Het was voor Nieuw Buinen het eerste punt van het seizoen.
Theo Hoogeveen opende in de 25ste minuut de score namens thuisploeg Hoogeveen. Nieuw Buinen kwam in de 39ste minuut langszij via Muhammed Yuksel en een paar minuten later zette Anne Sybesma de Buuners op 1-2.
In de tweede helft was er een hoofdrol voor scheidrechter Grilis. Kort na rust kende de leidsman een strafschop toe aan Hoogeveen, waaruit Danniël Manning de gelijkmaker scoorde. Een paar minuten later promoveerde hij ten onrechte een schot van Theo Hoogeveen tot goal (3-2). Uit televisiebeelden bleek dat de bal de lijn nog niet had gepasseerd. In de 58ste minuut gaf Arbiter Grilis aan de andere kant een kadootje. Nieuw Buinen mocht een strafschop nemen en Kevin Wiegman maakte daaruit de 3-3.
Nieuw Buinen is door het gelijkspel van de nul af en staat met één punt uit negen wedstrijden op de voorlaatste plaats in de hoofdklasse C. Eén plek daarboven staat Hoogeveen, met acht punten.

@WiIlem5 жыл бұрын

1e penalty is een penalty, wordt tegen de scheen geschopt 2e penalty ook, verdediger is duidelijk te laat en raakt de man

• @hndb1993
    @hndb19937 жыл бұрын

1ste penalty is wel degelijk contact en snap ook dat er voor word gefloten. bal wel/ niet over de doellijn, is een fout van de grensrechter, die is in dit soort gevallen leidend. de laatste penalty was wel heel overduidelijk. Wat een piep commentator hebben jullie

@eddynieuwenweg6818 жыл бұрын

Ik ben zelf ook scheidsrechter maar als je zo lang na moet denken of het een goal is dan is er twijfel en mag je de goal nooit geven.

8 жыл бұрын

+Eddy Nieuwenweg en als arjan robben valt is het dan een penalty ????????

@Nick-sd2ps

8 жыл бұрын

+Moni Poppaea Di Maria ja, werden al meer overtredingen gemaakt dus het was bij elkaar opgeteld :D

8 жыл бұрын

DeGameHoek ok, maar arjan robben is penalty specialist. Als ik scheidrechter was en ik moest een wedstrijd van Arjan fluiten, als de verdediger 1 meter in de buurt van Arjan Robben zou komen, zal ik direct penalty geven voor arjan geen discussie mogelijk.

• @Youtube..Enjoyer

@Youtube..Enjoyer

7 жыл бұрын

gelukkig ben jij geen scheidsrechter

• @aero_eclipse3495
    @aero_eclipse34956 жыл бұрын

ik zie veel comments over de commentator maar hij kan niks doen aan zijn dialect en het is AMATEUR voetbal. jezus waar gaat dit over ff serieus

• @alexvandersluijs
    @alexvandersluijs6 жыл бұрын

Wat een vooringenomenheid van de commentator. De scheidsrechter volgt zijn assistent en neemt uitstekende beslissingen.

• @brazyvlr
    @brazyvlr5 жыл бұрын

Waarom staat dit in mijn aanbevolen youtube?

• @gekketeun85
    @gekketeun8511 жыл бұрын

1ste penalty is denk ik wel terecht. Of de bal over de lijn is, nee. maar dit is geen fout van de scheidsrechter maar van zijn assistent. 2e penalty kan ik niet goed zien, maar het commentaar van de commentator vind ik wel erg overdreven.

• @WiIlem

@WiIlem

5 жыл бұрын

2e penalty is een penalty, kan hem niet volledig zien omdat er een speler voor staat maar de man wordt duidelijk geraakt dus dan is het een penalty

• @user-gb1ln8xq1p
    @user-gb1ln8xq1p10 ай бұрын

eerste strafschop was had de ene scheids wel gegeven en de andere niet. Tweede strafschop overduidelijk correct. Goal was een fout van de grensrechter

• @kiskethekeeper
    @kiskethekeeper4 жыл бұрын

Of de bal over de lijn is kan ik niet met 100% zekerheid zeggen omdat de keeper het zicht redelijk blokt. Maar het lijkt er op dat de bal op de lijn stuitert. Maar als de grens overtuigd is dat de bal over de lijn is dan moet hij dat gewoon aangeven... Uiteindelijk staat hij er voor om dit te constateren.