Cea mai eficienta izolatie fonica pentru pereti, fie ca vorbim de casa sau apartament🔇

Ғылым және технология

După cum știți din episodul anterior, DANOSA este lider în producția de produse pentru izolare fonică, oferind o gamă largă de soluții pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale. Soluțiile Danosa sunt concepute pentru a contribui la reducerea poluării fonice și la îmbunătățirea confortului acustic, oferind o serie de beneficii.
Zgomotul excesiv poate fi o problemă majoră în multe clădiri, provocând stres, anxietate și o serie de alte efecte negative asupra sănătății și bunăstării oamenilor. Prin instalarea izolației fonice DANOSA, proprietarii de clădiri pot contribui la atenuarea acestor probleme și la crearea unui mediu mai confortabil și mai plăcut.
În episodul de astăzi vorbim despre izolarea fonică a pereților interior, fie că vorbim despre apartamente sau case unifamiliale, soluțiile pe care vă invităm să le descoperiți vor contribui la reducerea semnificativă a zgomotelor nedorite.
Dacă și tu ești deranjat de zgomotul care vine de la vecini, fie de alături, de deasupra sau dedesubt, nu ezita să ne contactezi la adresa de email info@nzebshop.ro.
➡️ Echipa noastră îți poate oferi soluții eficiente de izolare fonică, adaptate nevoilor tale.
✅ ACUSTIDAN - membrana multistrat nzebshop.ro/membrana-izolare-...
✅ M.A.D - membrana bituminoasa nzebshop.ro/membrana-acustica...
✅ FONODAN 50 - banda decuplare nzebshop.ro/fonodan-50-banda-...
▬ Urmărește-ne pe ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
FACEBOOK: / nzebshop
INSTAGRAM: / nzebshop
LINKEDIN: / nzebshopromania
TIKTOK: / nzebshop.ro
▬ Intră în contact cu noi ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Email: info@nzebshop.ro
Asistență tehnică: 0766848955
Asistență vânzări: 0761333999
🛒 Accesează magazinul nostru online și găsește o mulțime de soluții pentru casa ta nzebshop.ro
👷 Echipă specializată în montarea sistemelor de izolație termică renovata.ro

Пікірлер: 9

  • @cristicreanga713
    @cristicreanga7132 ай бұрын

    M-am uitat mai atent și aș dori niște precizări. Pentru prima variantă, dumneavoastră spuneți, pentru ambele plăci de gipscarton, că „se lipește” peste stratul precedent. Știu că există adezivi fonoizolanți, dar nu știu cât de sigură e lipirea. Iar îndoiala mea crește văzând că în imagini se vede că și pe prima placă și pe cea de a doua se văd șuruburi. Mă gândesc că sunt creșterea siguranței, dar întrebarea mea este, spre exemplu pentru primul strat de rigips, șuruburile se fixează în stratul de Absordan sau în perete, cu dibluri? Dacă sunt în stratul izolator, țin acele șuruburi? Și dacă sunt în perete, nu există riscul transmiterii sunetului, adică al scăderii eficienței de izolare fonică? Sau există cumva niște dibluri care să „țină” bine dacă sunt în stratul de Absordan? Apoi, pentru al doilea strat de rigips, mă gândesc că șuruburile vor fi destul de bine fixate în primul strat de rigips și nu ajung până la perete. Vă mulțumesc.

  • @andid2769
    @andid27692 ай бұрын

    Felicitari pentru clip. Fix de ce am nevoie. In perioada urmatoare o sa ma apuc si eu sa fonoizolez apartamentul, deja am si vorbit cu o colega de.ale tale pentru materiale si sfaturi. Chiar foarte util clipul, deabi astept sa.l pui si pe cel legat de izolarea tavanului + podea.

  • @cristicreanga713
    @cristicreanga7132 ай бұрын

    Concret. E grozav că există și variante tip do it yourself. Voi analiza și prețurile. Aștept și filmul pentru izolarea pardoselei.

  • @Laurentziu7691

    @Laurentziu7691

    2 ай бұрын

    Eu am pus "patrati" de 6/4 din 60 in 60 cm, peste care am adaugat dulapi de 4 cm grosime, izolatie de 1 cm, OSB de 8 mm, inca odata izolatie de 1 cm, si apoi parchetul ! Bineanteles am luat in calcul diferenta de la inceput !

  • @marianaardelean4950
    @marianaardelean495026 күн бұрын

    Cati cm sunt in total la toate straturile astea?

  • @florinsoare8448
    @florinsoare84482 ай бұрын

    Nu înțeleg etapa cu montantul prins în profilul uw de 30. Vine cu izolare între uw și pardoseală dar se prinde în dibluri, nu se lipește, deci șuruburile transmit vibrația la profil. Apoi montantul dacă nu este prins în 2-3 bride de perete flambează îngrozitor dacă e de 30, cum de altfel se și vede în video, dacă îl faci de 75 sau 100 mai puțin, dar pierzi din suprafață. Dacă îl prinzi în bride iar se transmite vibrația. Cred că ideal era dacă izolațiile astea erau autoadezive să se elimine nevoia de fixare mecanică în pereți, pardoseală și plafon.

  • @Laurentziu7691
    @Laurentziu76912 ай бұрын

    Bune materialele, par de calitate, dar am o intrebare : La situatia a doua, cea profesionala, ai spus ca se bat dibluri in zidarie . Eu stiam, ca daca izolezi pe zidarie la interior face condens si mucegai, de nu il mai scoti din pereti niciodata ! Am avut un vecin care a izolat cu polistiren de 5 cm pe interior . Nu se putea respira de miros de mucegai . A vandut-o pana la urma, vara, bine aerisita, altfel nu il pacalea pe cumparator ! Cumparatorul a dat jos polistirenul , si nu reuseste sa scota mucegaiul din pereti ! Asadar ce propuneti dvs, este corect dpdv tehnic ?

  • @sqadadrian7473

    @sqadadrian7473

    8 күн бұрын

    Majoritatea clădirilor patrimoniu nu se pot izola termic la exterior, documentare pe aceasta tema poti afla de la tari precum Franța Italia Anglia, tari ce izoleaza enorm de mult la interior. Acum partea a2a în povestea ta unde omul a vândut casa ca avea mucegai este o aberație. Nu îți vinzi masina pentru ca ai scăpat înghețată pe banchetă.raspunsul scurt pentru izolarea pereților la interior este respectarea stratificatiilor perete/izolație (preferabil vata)/bariera de vapori(cea mai importanta)/ gips carton la fel de important pt reglarea umidității dar toate cu respectarea ca pereții portanti sa nu fie umezi

Келесі