Bărbatul îi oferă femeii siguranța la naștere! [Vezi Cum!]

Dacă vrei să ne întâlnim fata în fata, am o veste pentru tine: în perioada 06 - 29 iunie 2024 voi susține un turneu de conferințe și workshopuri în următoarele orașe: Iași, Suceava, Baia Mare, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Sibiu, Brașov, Craiova, București și Constanta. Pentru detalii și înscrieri acceseaza: doctorcezar.ro/evenimente. .
.
.
.
Ditta Depner este terapeut holistic de traume pre si post-natale. A susținut peste 4000 de femei să-și nască împlinitor bebelușii- printre care și pe al meu.
Am purtat o discuție despre rolul important al tatălui în timpul sarcinii, la naștere dar și după și am povestit experiența mea.
Urmărește până la capăt pentru a afla informații prețioase iar dacă ai în jur prieteni care se pregătesc să devină părinți, trimite-le videoclipul cât și contactul Dittei.
Împărtășește în comentarii care este experiența ta legată de naștere, sarcină, bebeluși și a fi părinte.
cursuri.dittadepner.ro/opt-in...
dittadepner.ro/
/ ditta.depner
/ dittadepner
.
.
.
👉 00:00:00 Intro
👉 00:06:00 Statistici
👉 00:09:50 Bărbatul trebuie sa participe
👉 00:15:00 Cere și o altă părere
👉 00:20:00 De ce nu mai sunt în colegiul medicilor
👉 00:25:00 Medicamente la copii
👉 00:30:00 Violenta obstetrică
👉 00:33:50 Nașterea în această poziție nu e naturală
👉 00:37:10 Bărbatul este cel care îi oferă femeii siguranța la naștere
👉 00:45:00 Ce e la modă acum la nașteri
👉 00:51:00 Stresul afectează dezvoltarea bebelușului
👉 00:55:00 Cum să îți pregătești corpul înainte de naștere
👉 01:02:00 Încurajez bărbații să participe
👉 01:06:00 Există medici holistici buni
.
.
.
Vezi și:
Totul despre nașterea naturală cu Ditta Depner
• Totul despre nașterea ...
Mitocondriile: Energie de la Mama. [Menține Focul Vieții aprins]
• Mitocondriile: Energie...
Care sunt semnele stresului ?
kzread.info8qJgLtkX1gk
.
.
.
Fii primul care află despre noile materiale, proiecte și evenimente marca Dr. Cezar!
Abonează-te la Newsletter AICI:
drcezar.ro/newsletter/
.
.
DISCLAIMER:
Acest material are doar scop informativ general, NU înlocuiește un examen medical propriu-zis și nu trebuie utilizat pentru diagnosticare și tratament. Vizionarea acestui material nu creează o relație medic-pacient între Dr. Cezar și Dumneavoastră. Înainte de a lua o decizie referitoare la sănătatea Dvs, solicitați întotdeauna sfatul unuia sau mai multor medici sau alți furnizori calificați de servicii medicale pentru a vă oferi soluții personalizate.
Dr. Cezar Amititeloaie, născut în anul 1981, absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa”, Iași (2006), medic specialist cardiolog (2015), antreprenor, fondator al clubului de sănătate și sport Vivertine Iași.
👨‍⚕ Dr. Cezar - Un cardiolog nonconformist,
pasionat de nutriție, sport și psihologie 💓
.
💓www.doctorcezar.ro💓
☎ +40 799 213 789
📧contact@doctorcezar.ro
doctorcezar.ro
doctorcezar.ro
tiktok: doctorcezar.ro

Пікірлер: 140

  • @dindragostedetine5507
    @dindragostedetine55074 ай бұрын

    Buna ziua ! Eu am nascut doi copii, natural, in apa, nemedicalizat, cu sotul langa mine, fara doula, in ritmul meu, fara gaz, cu clampare tarzie de cordon, nu au plans, nu au fost aspirate, nu li s-a facut control anal si oral (se baga sonde), alaptate exclusiv, doar cantarite si masurate. In ambele sarcini cu col de 1 cm. 3.400 kg 53 cm si 4.040kg si 57 cm. Este nevoie doar sa stiti ce vreti si sa fiti extrem de informate. Corpul vostru de femei stie singur sa nască ❤

  • @marianeculae3162
    @marianeculae31624 ай бұрын

    Mulțumesc că v-am descoperit.Am 65 de ani.De ceva timp vă urmez sfaturile .Aveam tensiune oșcilantă și depinde-am de medicamente.acum nu .Stau la țară și manînc sănătos .Am eliminat și zahărul și .fac și un sport pentru mușchii de la brațe picioare.Am și puterea acum să mă ocup și de grădinărit.Mă simt acum mai tânără e super❤

  • @niculinapetrescu5976
    @niculinapetrescu59764 ай бұрын

    Să vă trăiască Ștefănuț , și ceilalți doi copilași fetița și băiețelul. ❤❤❤

  • @magdamitrea6201
    @magdamitrea62014 ай бұрын

    Fiecare are propria experiență, eu am ajuns la spital cu hemoragie la 6 săptămâni de sarcina si datorita medicilor, azi am o fetita foarte sanatoasa si minunată, Slava Domnului.Este foarte multa informație in zilele noastre, trebuie filtrata si triata foarte atent.Si, fiecare face ce simte ca este mai bine.Ca apoi, fiecare răspunde de deciziile luate.

  • @cristinacrys4958

    @cristinacrys4958

    4 ай бұрын

    Cand ai hemoragie nu ai ce simti altceva decat sa mergi de urgenta la medic! Aici, nu despre cazuri medicale este vorba.

  • @marianiuliana4071
    @marianiuliana40714 ай бұрын

    Sunteți un om deosebit care vrea sa ajute oamenii cu orice preț, mulțumim foarte mult ,tot respectul pentru insistenta d voastră să ne scoateți din confortul nostru și să ne apucăm cu seriozitate de o schimbare temeinică a vieții noastre.

  • @cristinaelenaleureanu3781

    @cristinaelenaleureanu3781

    4 ай бұрын

    Da așa este

  • @mirelarosca1043

    @mirelarosca1043

    4 ай бұрын

    😅😮😮

  • @mistercezar8885

    @mistercezar8885

    4 ай бұрын

    Vrea sa i ajute dar nu poate...eu am urmat sfaturile lui si mai rau mi-a fost .

  • @culaenik9708

    @culaenik9708

    4 ай бұрын

    ​@@mistercezar8885 Și eu m-am antrenat după sfatul lui Schwarzenegger și arăt ca Puiu Călinescu. 😅😂 Aici intervine și perseverența.

  • @Ana-Maria-Ana-Maria17

    @Ana-Maria-Ana-Maria17

    4 ай бұрын

    felicitări pentru podcast .... sunteți minunați ... toate cele bune ....❤❤❤

  • @mariatataru9563
    @mariatataru95634 ай бұрын

    Felicitări Dragilor ! Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului să vă țină sănătoși... Așa erau nașterile înainte vremea. Vă respect și prețuire din toată inima . ❤❤❤

  • @simijacob6165
    @simijacob61654 ай бұрын

    Sunteti absolut minunati pt tot ceea ce faceti,si dvs d-le Cezar dar si d-na Ditta❤❤.Va urmaresc de cativa ani,informatiile voastre mi-au schimbat radical viata si mi-au imbunatatit cu mult sanatatea...Eram supraponderala,aveam tensiunea colisanta,glicemia la fel,dureri de articulatii....acestea toate au disparut in timp,sunt 3 ani de cand fac sport aproape zilnic macar 20-30 minute pilates,sau streching,uneori cardio....Practic si postul intermitent,desi nu mereu, mi-am imbunatatit cat de cat alimentatia,iar acum la varsta de 47 de ani ma simt mult mai sanatoasa,mai energica,mai optimista decat am fost candva....Va recomand tuturor cunoscutilor sa va asculte,sa se documenteze,sa invete de la dvs tot ce trebuie,pt o viata mai buna....Pt mine sunteti un izvor de lucruri pozitive,minunate,esentiale,chiar vitale...ce sa spun,nu am cuvinte sa descriu si sa va multumesc.Dumnezeu sa va binecuvinteze 🙏❤❤❤

  • @dorinadosantosantonio2213

    @dorinadosantosantonio2213

    3 ай бұрын

    Multumesc Domnule doctor?

  • @elenapancrat6405
    @elenapancrat64054 ай бұрын

    Ooof Doamne nici nu stiu de unde sa incep 😂 locuiesc in Anglia si am nascut 3copii natural, la spitalul de stat cu moasa, nu a fost nevoie de ecografii lunare (chiar daca sunt gratuite) am avut parte de incurajare, sustinere din partea moasei, cum se poate asa ceva ca femeia sa primeasca jugniri la spital in Romana in acele momente?? Sotul a fost prezent alaturi la fiecare nastere exact asa cum a fost si la concepere 😊 mi se pare ceva normal, cum sa mearga la bere?? O tampenie 😅 Da primul l-am nascut in apa si nu se compara experienta, ❤ relaxant, urmatorii doi nu a fost posibil, dar tot natural am nascut. Sper sa ajunga informatiile voastre la cat mai multe famili ❤ Va urmaresc cu mare drag! ❤ .

  • @user-pr2fb8sv2q
    @user-pr2fb8sv2q4 ай бұрын

    Fara gluma, cunosc totusi personal femei care au facut sport, care sunt si prof. de sport si ori au nascut primul copil la 7 luni, ori au nascut la 9 luni, dar un copil cu handicap locomotor. Deci un sambure de adevar exista! Eu am practicat atletismul si ca hobby inotul (si vara si iarna, in ape reci, inghetate si il practic si acum la aproape 65 de ani) si mi s-a spus de medici ginecologi la Iasi, ca primul copil este posibil sa fie cu risc, pt. ca uterul ar fi mult prea mic. Asa fiind am preferat sa renunt la cele 4-5 sarcini, de frica sa nu am un copil cu handicap si care sa ma blesteme poate ca l-am nascut, pt. ca nu eram de loc religioasa pe vremea lui Ceausescu, sa ma gandesc ca renuntarea la sarcina, inseamna sa cazi sub judecata acelor suflete carora nu ai vrut sa le dai viata. Acum si asa nu se mai poate face nimic si nici repara greseala fatala la 34 de ani, cea a sterilizarii in Germania (placerea nemtilor de odinoiara), care deterioreaza nervii in primul rand, insa am ajuns macar sa ii admir pe indieni care atunci cand li se naste un octopus in familie, il considera o minune de la D-ZEU pt. mantuirea sufletului lor. Cred ca este f. corect si f. logic spiritual vorbind aceasta, ca pt. dragostea investita intr-un copil cu handicap, care este o jertfa continua ca parinte, D-ZEU iti poate mantui tot neamul de pacatele facute. - AMS

  • @cristinaelenaleureanu3781
    @cristinaelenaleureanu37814 ай бұрын

    Din ce în ce mai interesant tot ce postezi doctore ! 👌

  • @user-ld9fi3ww3s
    @user-ld9fi3ww3s4 ай бұрын

    Sa va traiasca baietelul..Stefanut....sanatate si celorlalti copii...

  • @irinabura3482
    @irinabura34824 ай бұрын

    Vaiiii 😮ferească Dumnezeu! Dexametazona!!!!! Când ne gândim că suntem tare mulți care nu știm ce anume ni se prescrie😢

  • @e.m.4140
    @e.m.41404 ай бұрын

    D-le doctor faceti o treaba extraordinara!

  • @melissarusu3458
    @melissarusu34584 ай бұрын

    Multumim lui Dumnezeu ca exista asa oameni va iubim si va multumim pentru tot sa va taiasca baietelul😊

  • @loremitrea19
    @loremitrea194 ай бұрын

    Respect pentru asa oameni!!! Si la cati mai mulți oameni ca și voi DESCHIȘI LA MINTE! 🎉❤

  • @mariana400

    @mariana400

    4 ай бұрын

    Ditta Depner nu este medic, dar e doula. Are ceva cunostinte, dar pregatire ca o doula. Oricum e bine fata de puzderia de "ciupercute" cu pregatire de pictori si economisti sau asistenti de manageri, care nu au nicio tangenta. Uneori le mai greseste si ea, nu e ceva iesit din comun, toti putem face greseli. Cat despre acest Cezar, da se vede ca are pregatire medicala, dar...un mare nu. Eu am crezut initial ca e rau intentionat, dar din pacate are ceva probleme. Nu, eu nu o iau in deradere. Fereasca Dumnezeu, numai asa ceva nu vreau sa fac! Sunt perfect constienta ca in zilele noastre oricare din noi o poate pati, dar Doamne fereste sa nu loveasca pe nimeni.

  • @carmenfilipescu7550
    @carmenfilipescu75504 ай бұрын

    Hai sa va spun despre cum am trăit eu. Născută în mai 1966.Casă, grădinâ în București. Am trăit curat. Copilăria aia curată, frumoasă. Bunica ne-a tratarat mereu după metodele ei.Nu a dat nlciodată greș

  • @alexandrageorgianagreu1827
    @alexandrageorgianagreu18274 ай бұрын

    Exact așa am pățit și noi cu gaura , exact după jumătate de ora clar fără cunoștințe te sperie și la fel mi-au provocat mașterea spunând ca nu am suficient lichid amniotic ( am ajuns sa cred ca le și place sa își da importantă. ) și toate astea in Tenerife pe asigurare privată așa ca e cam la fel .Doar ca acolo tatăl a putu asista la naștere și bebe este direct lăsat cu tine ❤. In rest sistemul este cam la fel . Informarea noastră =PUTERE . Cu Ditta am învățat enorm . Mulțumesc cu recunoștință 🙏🙏🙏

  • @SilviaMihai1973
    @SilviaMihai19734 ай бұрын

    Cât îmi place invitata dvs! Abia aștept să o descopăr, cu și mai multă informație, pe pagina oficială.🙂Mulțumesc!

  • @SilviaMihai1973

    @SilviaMihai1973

    4 ай бұрын

    D-le doctor, v-ați pus "semnătura" pe comentariul meu ca un preambul la ultima melodie lansată de Irina Rimes.

  • @biancazagrean8050
    @biancazagrean80504 ай бұрын

    O discutie reala si utila, multumim!

  • @georgigya936
    @georgigya9364 ай бұрын

    Al meu are 15 ani si nu a fost bolnav niciodata inafara de mici raceli❤multumesc Doamne

  • @ecaterinafurdui5511
    @ecaterinafurdui55114 ай бұрын

    Multumesc pentru informatiile utile pe care le postati. Sa va trăiască copii,sa fie sănătosi si pentru Dumneavoastra multi Ani inainte cu sanatate si succese in misiunea de iluminare sanitară . Respect

  • @emiliahadarean2932
    @emiliahadarean29324 ай бұрын

    Am mai învățat și lucrurile bune sănătate la toată lumea.

  • @meretioana5529
    @meretioana55294 ай бұрын

    Mulțumesc pentru informații! Să vă bucurați de băiețelul dvs., multă sănătate!🙏

  • @stanescuvera3088
    @stanescuvera30884 ай бұрын

    Sunteti deosebit! Multa sanatate!

  • @deeastea816
    @deeastea8164 ай бұрын

    Cu mine s au comportat excelent in 2004. Respect Dr care m a asistat! Il pun la pimelnic toata viata prin ce complicatii am trecut!

  • @getageorgeta7268
    @getageorgeta72684 ай бұрын

    Vrem poze cu Stefanut!

  • @BiancaBalut
    @BiancaBalut4 ай бұрын

    Mulțumesc ! Sunteți geniali !

  • @mihaeladragu8904
    @mihaeladragu89044 ай бұрын

    Sunteti minunati!❤

  • @irinabobos7768
    @irinabobos77684 ай бұрын

    Să vă trăiască copiii, la fel și dumneavoastră.

  • @paulamicu6264
    @paulamicu62644 ай бұрын

    Va doresc mult succes!! AVETI MARE DREPTATE !!! Multumesc mult pt toate foarte pretioasele sfaturi medicale! 🙏❤️

  • @mariamary9692
    @mariamary96924 ай бұрын

    Felicitări doamna Doctor! Foarte frumos explicați!

  • @1.3.7
    @1.3.74 ай бұрын

    Mulțumesc cu recunoștință

  • @pamelapop9788
    @pamelapop97884 ай бұрын

    Felicitari.

  • @danydany7914
    @danydany79144 ай бұрын

    Mulțumim cu recunoștință!

  • @aurorapahomi7161
    @aurorapahomi71614 ай бұрын

    Sunteti minunatii felicitari pt profesionalitatea de doctori adevarati,va doresc tot binele din lume

  • @nelabajan7038
    @nelabajan70384 ай бұрын

    Sunteți extraordinari! ❤

  • @evelinritto5469
    @evelinritto54694 ай бұрын

    Felicitări să vă trăiască multă multă fericire 🔟

  • @annepop5581
    @annepop55814 ай бұрын

    Felicitări! Mulțumim pentru informații! ❤❤

  • @virginicagrigoras1910
    @virginicagrigoras19104 ай бұрын

    Felicitari pentru pasiunea si dedicatia medicului Cezar care prin informatiile acordate ajuta mii de oameni!Multumim!Succes in continuare!

  • @ioancalin396
    @ioancalin3964 ай бұрын

    Doamne ajuta Multa sanatate!

  • @georgianavlad3616
    @georgianavlad36164 ай бұрын

    Fix asta a fost și diagnosticul meu și am născut la 41 de săptămâni. Am și acum hârtia pe care scria "iminenta de avort" din primul trimestru

  • @marianamari1938
    @marianamari19384 ай бұрын

    Sa fiți sănătoși și sa va bucurați de toti copii.

  • @monicamihai4817
    @monicamihai48174 ай бұрын

    Sa va trăiască Stefanut.❤❤❤

  • @mariamary9692
    @mariamary96924 ай бұрын

    Bună ziua, sunteți în primul rând un om bun, cu credință în Dumnezeu . Și apoi @Dr.Cezar vă ascult cu mare plăcere! Doamne ajută!

  • @timoteisatmarean7391
    @timoteisatmarean73914 ай бұрын

    Ai zis cum poate o doamna obeza sa iti asigure sanatatea. Dar ma gandesc eu cam la fel cu doctorii care fumeaza. Ce interes au pentru sanatate? Pentru domeniul acesta ma refer, nu sanatatea unui pacient anume.

  • @corneliasana2321
    @corneliasana23214 ай бұрын

    May God bless you all!!

  • @gabimarginean9106
    @gabimarginean91063 ай бұрын

    Felicitări dl Doctor ❤

  • @dumiemanuela2679
    @dumiemanuela26794 ай бұрын

    Respect dl Dr Cezar mulțumim pentru informații

  • @emiliahadarean2932
    @emiliahadarean29324 ай бұрын

    Și eu am născut în Franța am 3 copii și port și ochelari am niopie și primu copil la 36 născut 37 40 născut natural cu ajutoru lu Dumnezeu .Dacă eram în țară clar că cezariană era.

  • @andreeaciucusan7921
    @andreeaciucusan79214 ай бұрын

    Buna ziua. Va respect si va multumesc pentru toate materialele create pentru noi !! Am ramas socata cand ati spus ca nu ati dat deloc medicamente copilului, la fel si doamna terapeut…a si specificat ca au fost copii bolnavi cu bronsiolite si altele …cum ne puteti indruma pe noi ca parinti in momentul cand copii sunt bolnavi si mergem la camera de garda si rezultatul acelasi:bronsiolita sau alte raceli si acelasi tratament …antitermice si multe pufuri sau aerosoli (Ventolin si Flixotide)… + si cate un antibiotic …sunt mama a 2 baieti, unul de aproape 5 ani si unul de 9 luni si ma lupt in fiecare luna cu bronsiolite si cu acelasi tratament… Daca ma puteti indruma ce as putea face pentru ei, v as fi foarte recunoscătoare!! Va multumesc mult!

  • @sainvatamimpreuna547

    @sainvatamimpreuna547

    4 ай бұрын

    D-na draga, citesc in general comentariile scrise si m-am oprit sa va scriu acest mesaj, in speranta ca il veti citii si il veti lua in considerare. La cate mesaje are dl Cezar poate nu are suficient tip sa raspunda la toate. Si eu citesc , ma documentez, practic si dau sfaturi la persoane care ajung in acel punct unde nu mai stiu in ce directie sa o ia...si f. fericita sa vad ca sfaturile mele ii ajuta. Pt dv. sfatul meu este sa duceti copii la mare, la marea noastra, Marea Neagra ( este cea mai buna varianta), 2 saptamani, timp de 3 ani consecutiv. Aveti timp acum ca vine vara, sa va faceti planuri de concediu anul acesta. In fiecare dimieata sa prindeti rasaritul soarelui, sa fiti cu ei pe plaja (undeva intre ora 5.00 dim. si 09.00 dim.); asta e cel mai important, este un efort, dar merita ...Mai este si lacul Techirghiol, unde puteti merge dupa-amiaza,dupa ora 15,00 sa faceti baie in acel lac: Veti vedea schimbarea in bine chiar in aceasta iarna, urmatorul an v-a fii si mai bine. Plus ca le combinati pe amandoua , concediu si tratament natural, care nu poate decat sa aduca beneficii pozitive. Numai bine, va doresc.

  • @Anisora-si8yy
    @Anisora-si8yy3 ай бұрын

    D-l Cezar cum te simpți fără primi copii nu vă doare sufletu 💕

  • @DoctorCezar

    @DoctorCezar

    3 ай бұрын

    da, le simt lipsa, dar incerc sa interactionez cu ei cat mai des posibil

  • @laurabonciog2790
    @laurabonciog2790Ай бұрын

    Sf Fecioara Maria cobotâtă pe pământ şi ingerul conştiinţei, Cezar 😁❤️🤗

  • @mihaelaglodeanu8844
    @mihaelaglodeanu88444 ай бұрын

    Super ca vorbești despre asta. Și eu am fost amenințată la amândouă sarcini ca voi naște prematur și trebuie sa stau în pat. Nu am stat deloc,nu am luat medicamente. Și nu am avut nici o problema ! Eram tânără, slabă, sănătoasă. Nici un motiv sa se întâmple ce mi-au spus. Ce bine ca nu i-am ascultat. 😊

  • @DoctorCezar

    @DoctorCezar

    4 ай бұрын

    Multumesc @mihaelaglodeanu8844 pentru experienta impartasita!

  • @MedaHalmaciu
    @MedaHalmaciu4 ай бұрын

    Mie au vrut să-mi facă cezariana strict pe baza înălțimii (1.47). Am refuzat și am născut natural 2 copii, 3800gr. fiecare.

  • @SilviaMihai1973
    @SilviaMihai19734 ай бұрын

    Mi-am dat seama de o sincronicitate. Invitata dvs are o unghie colorată albastru intens, eu îmi colorasem unghiile în aceeași nuanță cu câteva ore mai devreme. Cineva a 'văzut' acțiunea mea și a sugerat strecurarea acestui detaliu în decor. Daniel Roxin

  • @georgianadumitrescu1408
    @georgianadumitrescu14084 ай бұрын

    ❤❤❤❤❤❤🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉Felicitări doctore! Esti cumva obosit?😊

  • @mariasorohan3972
    @mariasorohan39724 ай бұрын

    RESPECT!

  • @dutamarina767
    @dutamarina7674 ай бұрын

    Oameni buni , am născut natural acum 42 de ani un băiat sanatos nu aveam medicamente acasă pentru că nu aveam nevoie .pe la majorat a apărut o carie .Băiatul meu este sanatos

  • @rugaciuneainimii9001
    @rugaciuneainimii90014 ай бұрын

    Fetita mea are 3 ani in februarie si nu a vazut niciodata un medic sau spital. ❤

  • @eu.3789
    @eu.37894 ай бұрын

    Ceea ce spuneti domnul Cezar despre nastere, prima jumatate de ora de dupa nastere al bebelusului sa ramana cu cordonul netaiat pentru a se hrani in continuare de la mama, e ceva normal sa se intample in Vestul Europei. Si eu am nascut in Austria si la toti copii am stat cel putin o jumate de ora cu cordonul netaiat. Iar copilul a stat pe pieptul meu cel putin o ora, abia dupa aceea l-au luat, l-au masurat, cantarit, etc.... Și sub nici o forma nu am nascut cu picioarele cocoțate, cum se practica in Romania din nefericire....Parerea mea e ca in Romania ar trebui revizuite multe tehnici medicale care sunt invechite si comuniste

  • @Aura509
    @Aura5094 ай бұрын

    Bună ziua. Vreau sa va întreb dacă am miopie -5,5, cum îmi recomandați sa nasc? Natural sau prin cezariană? Bineînțeles, din punct de vedere oficial, oftalmologul consideră că e indicație de cezariană. Care e, totuși, recomandare dvs.? Exista risc de dezlipire de retina la o naștere naturală? Vă mulțumesc!

  • @lorelaymang5046
    @lorelaymang50464 ай бұрын

    ❤🌻👍

  • @BrandFcts
    @BrandFcts4 ай бұрын

    Draga Cezar, de ce ai buzele arse ? Ar trebui sa bei mai multa apa

  • @nicoletamarian6586
    @nicoletamarian65863 ай бұрын

    Copilul meu nascut mare prematur la 26 saptamini, fara probleme de sanatate, multumim lui Dumnezeu! Avind eu probleme cu Hta, preeclampsie severa, acum nu mai am probleme cu TA, as dori sa stiu daca in timp si copilul va putea avea risc de HTA. Apropo nici copilul meu pina la 1an si 8 luni nu a fost racit, stand mereu cu mine acasa, asta pina l-am dat la gradinita. Singurel medicament luat de copil a fost 1-2 picaturi de vit.D zilnic.

  • @DoctorCezar

    @DoctorCezar

    2 ай бұрын

    ❤️🙏🤗

  • @dorinaciocea4614
    @dorinaciocea46144 ай бұрын

    Se poate administra vit D3 K2 Mg in timpul sarcinii? Multumesc! Dar omega 3?

  • @dharma2323
    @dharma23234 ай бұрын

    Am avut sansa sa nasc normal de doua ori într-o tara civilizata cu oameni pregătiți sa sa comporte într-un anumit fel. Cand am nascut primul copil in 2009, tot Stefan,😊, a fost greu. Prima nastere, greu. Însă personalul din spital...nu am cuvinte. Travaliu foarte lung, îi imploram sa facă ceva. Am facut epidurală ,in fine... mă mangâiau, imi explicau tot ce am de făcut. Asta mi-a dat incredere. Comportamentul lor. După aproape 10 ani, a doua nastere, acelasi loc, condiții de 10 ori mai bune. O camera mare cu muzica, comodă, curata, obstetrician femeie buna și blândă care nu a ridicat o data vocea in 4 ore de travaliu. Îmi spunea "te rog", "mulțumesc ","bravo", "esti minunata" si alte chestii de genul. Îmi spunea pe nume. Nu stiu daca am fost eu norocoasă de doua ori sau este un sistem bine pus la punct. Din ce vad eu in tara asta unde traiesc si unde multe lucruri merg prost, totuși la capitolul asta sunt altfel. Dupa naștere, esti preluat de o intreaga echipa care iti repara efectiv tot ce s-a rupt, modificat. Felul cum vorbesc, cum te salută, cum iti zambesc, este foarte ok. Indiferent ca e fals sau nu, te incurajeaza si te relaxează instant. Le sunt recunoscătoare. Poate conteaza si reacția ta ca persoana, educatia, cum te comporți si tu cu ei. Am vazut femei foarte ostile care nu zambesc, nu raspund la modul lor de a fi. Dincolo de durere este foarte importanta si reactia noastră față de oamenii ăia. Asa zisa empatie. Le-am dat copiiilor vitamina D zilnic. Pana in ziua de azi luam vitamina d in fiecare zi de la mic la mare. Pauze poate de o zi, doua, trei, nu mai mult. Analize bune, valori foarte bune. Vitamina D este vitamina vieții.

  • @tatiana5240

    @tatiana5240

    4 ай бұрын

    În ce tara a avut loc nașterile?

  • @dharma2323

    @dharma2323

    4 ай бұрын

    @@tatiana5240 in N Italia.

  • @adinapintrijel5404

    @adinapintrijel5404

    4 ай бұрын

    E adevărat și eu

  • @mihaelaglodeanu8844
    @mihaelaglodeanu88444 ай бұрын

    Ce mult mi-aș fi dorit sa nasc așa că soția dumneavoastră. Pe vremea aceea nu exista această posibilitate de a naște atât de natural.

  • @DoctorCezar

    @DoctorCezar

    4 ай бұрын

    dam o informatie pt viitor... trecutul nu se mai intoarce... Nu trebuie sa regretam..ci doar sa invatam din greseli.

  • @mariamuntean1283

    @mariamuntean1283

    2 ай бұрын

    ​​​@@DoctorCezarva rog frumos sa îmi spuneți dacă ați găsit spital în care nu li se face tuturor nou nascutilor examinare pentru atrezie fără sa aibă simptome. Cred ca disconfortul și durerea cu aceste investigații (inutile pentru copii sanatosi) dar care sunt in protocoalele spitalelor, li se înmagazinează copiilor nostri în subconstient și vor avea repercusiuni în decursul vietii. Banuiesc ca nu li se face nici o anestezie in timpul investigatiilor pentru atrezie. Iar anestezia la nou-nascut nu cred ca e buna.

  • @manuelaamititeloaie6463

    @manuelaamititeloaie6463

    19 күн бұрын

    In momentul cand se merge la maternitate pentru nastere sa aveti planul de nastere pregatit si sa reamintiti medicilor de conditia dvs. Ditta are in cursurile ei despre nastere acest plan cu care se poate merge in maternitate. Eu nu am facut nici un control copilului meu. Din momentul in care am nascut, l am tinut in brate, pe piept sau langa mine in continuu pana am iesit din maternitate. Am refuzat orice control prin acel plan. Sanatate! ❤

  • @mariamuntean1283

    @mariamuntean1283

    19 күн бұрын

    @@manuelaamititeloaie6463 multumesc, nu știam ca se poate. Am citit pe net ca o tânără doctorita din familie de medici, a refuzat controlul pentru atrezie și au vrut sa-i retina copilul in spital, dar dacă l-a luat cu ea, s-a trezit cu prot. copilului acasă. Ea fiind medic si din familie de medici s-a descurcat bine, ma întrebam noi ca persoane fără studii medicale ce am face, sau daca am nimeri pe lucratori de la prot. copilului care nu sunt nu prea bine intentionati. Așadar pentru planul de care vorbiți trebuie sa luam legatura cu doamna Dita? Tot mai mult cochetam cu ideea de a naște acasă, cu orice risc, pentru ca nașterea e un proces fiziologic și nu ajungi la cheremul altora tu și copilul tău.

  • @marias.3141
    @marias.31414 ай бұрын

    ❤❤❤

  • @mariamaria8428
    @mariamaria84284 ай бұрын

    Sa fiți sănătoși , înainte mamele nășteau acasă si cite 10-12 copii si erau sănătoși tun. Asta pentru ca nu mergeau la ginecolog..

  • @mariamuntean1283

    @mariamuntean1283

    2 ай бұрын

    La concluzia asta am ajuns și eu, din pacate. Nasterea e un proces fiziologic. La prima naștere, desi m-am pregătit și mi-am dorit foarte mult sa nasc normal, mi s-a recomandat cezariana. Era o zi libera, doctorița care a urmărit sarcina și a spus ca vine la nastere, cauta frisca la piață sa faca tort, iar anestezistul cu care am vorbit în prealabil pt. peridurala si recomandat de doctorita, iesea din garda si urma sa mearga la munte cu sotia, când am ajuns la spital cu membranele rupte și fără contracții. A fost singura care a palpat și a spus ca a coborât cordonul ombilical sub capul copilului și trebuie cezariana. Având îndoială că așa a fost, am mers la alta dr, tot cunoscuta, care nu a vrut nastere normala dupa cezariana. Cat erau de indoctrinati, nu cred ca as fi gasit pe cineva care sa asiste la nastere normala dupa cezariana. M-a adormit (la prima cezariana am fost treaza), apoi a iesit in timpul operatiei și l-a presat pe sotul meu sa semneze legarea trompelor uterine, desi știa ca îmi doream al treilea copilaș. Desi e influențabil în general, sotul meu s-a tinut tare si i-a spus ca nu-mi poate face una ca asta, ca daca voi dori, voi face acest lucru mai tarziu. Inchipuiti-va sa ma trezesc dupa nastere sterilizarta! Și apoi sa dau bani buni pe stimulari ovariene și fiv-uri dacă mai doresc copii, pentru ca sansa de a avea copil dupa dezlegarea trompelor uterine e foarte mica, de 5%. Privind în urma, greseala mea prima data a fost de a o chema pe dr la nastere, stiind ca asa se făcea. Mama mea a născut fără sa facă planuri, a mers la spital și ne-a născut cu medicul de garda. În fine, puteam sa nasc acasă, ca eram tanara și nu mai aveam parte de asemenea peripeții nemaipomenite. Unde mai punem ca le se face vaccin în spital nou-nascutilor și le deregleaza sistemul imunitar celor predispuși și le mai fac și investigații pentru atrezie fără a avea simptome, iar durerea suferita precis se înmagazinează în subconstient și se va manifesta în viata mai tarziu.

  • @simina-marianasimion3061
    @simina-marianasimion30613 ай бұрын

    Buna,doi oameni educați 👌 dar, fiecare pe ramura lui,in video ăsta mi-ar fi plăcut sa o lase pe Ditta să vorbească câtuși de puțin, celălalt video cu Ditta a ieșit foarte bine,dar aici a întrerupt-o si a vorbit peste ea deși avea atâtea lucruri importante de spus despre tot ce înseamnă o sarcină.

  • @DoctorCezar

    @DoctorCezar

    3 ай бұрын

    aici eu eram invitatul Dittei sa povestesc experienta mea. Ditta are canalul ei si face cursuri ample... Urmariti-o pe canalul ei.

  • @simina-marianasimion3061

    @simina-marianasimion3061

    3 ай бұрын

    @@DoctorCezar Scuzele,atunci e greșeala mea,am crezut că Ditta era invitata.

  • @user-df8wn8bu4m
    @user-df8wn8bu4m4 ай бұрын

  • @lauralaura9475
    @lauralaura94754 ай бұрын

    Ce parere aveti de vitamina d3 administrata la bebelusi de la nastere pana la 18 luni?

  • @mihaelamihaela6984
    @mihaelamihaela69844 ай бұрын

    Baiatul meu la 4 ani a racit prima data 😊❤

  • @mariamary9692
    @mariamary96924 ай бұрын

    Da,aveți dreptate. Băiatul meu la găsit cu inima și după 6 luni de luat pastile ia dublat doza de pastile. Spunând că o cameră de la inimă este mai strânsă. Ce să fac? Eu mi-am dat seama că nu este bine. Și vezi dragă doamne sunt medici din Italia. Vă rog ce trebuie să facem??

  • @georgianadumitrescu1408
    @georgianadumitrescu14084 ай бұрын

    Bine bine,dar eu cu fibroză pulmonară idiopatica, ce să fac, să renunț la sprei??? Cred că doar să-ți schimbi doar modul de gândire, nu ajută?😮😊

  • @mariamuntean1283

    @mariamuntean1283

    4 ай бұрын

    Nu prea ma pricep, dar țin minte ca am văzut un preparat gemoterapic pentru fibrozarea plămânilor. Nu mai rețin sigur care era, dar puteți cauta pe net, eventual sa întrebați un medic care se pricepe la gemoterapie, puteți chiar întreba la plantextract cine se pricepe din zona în care locuiti

  • @nataliagrunzu5245
    @nataliagrunzu52454 ай бұрын

    Am si eu un Stefanel,sa va traeasca

  • @floreamihaela-vt2gg
    @floreamihaela-vt2gg4 ай бұрын

    Dr. Cezar, sper sa nu va supărați pe mine dar ca mai am si eu rude pe la Moldova si nu ma pot abține sa nu fiu hâtra. Nu hateră:) Da' o muratură i-ati dat la bebel? 😂 Eu i-am dat fiului pe 8 luni puțină ciorba de fasole 🤣 Atunci inca tineam copiii in brate la masa, nu prea existau la noi scaune inalte pentru copii. Si cred ca i-a fost poftă. Adica unuia dintre ei, ca am 4.

  • @marianaborza2130
    @marianaborza21304 ай бұрын

    Domnu dr da eu ce fac ca am aritmie am tensiunea mica deși fac sport fac post intermitent mănânc cât se poate de sănătos. Și tot nu scap de această problemă am fost la consult clasic cardiologic și ce sa vezi sunt sănătoasă tun nu știu ce sa mai fac.

  • @DoctorCezar

    @DoctorCezar

    4 ай бұрын

    Consumati saruri minerale (sare celtica trace minerals..etc)...probabil sunteti deshidratata...sau nu aveti suficiente proteine in alimentatie... Astea sunt cauzele cele mai frecvente ale hipotensiunii..

  • @capotanicoleta2155
    @capotanicoleta21554 ай бұрын

    Dr Cezar a născut deja, asa vorbește....

  • @tatiana5240
    @tatiana52404 ай бұрын

    Eu unde locuiesc sunt foarte multi copii dar tot asa nu este nimeni pe strada,toti sunt pe electronice.

  • @fernandobolarosa4383
    @fernandobolarosa43834 ай бұрын

    In familia noastrą 2 băieti născuti cu cezareană sarcini cu problemă ,tratament hormonal etc.....Dar după nastere tinând cont că nici nor fost alăptati decât in jur de 1 lună....totusi am hotărât să nui vaccinăm si nam avut probleme cu ei de sănătate Cam de 3sau 4 ori după 3 ani au fost răciti Nici bolile copilăriei nu leau avut

  • @Aurora-he8tt
    @Aurora-he8tt4 ай бұрын

    Dl dr, de ce Stefanut??? Fara diminutiv la nume!

  • @dinuflorentina8907
    @dinuflorentina89074 ай бұрын

    Eu mi-am dorit foarte mult copii din păcate am facut 3 exista uterine în ani 1988 prima ,ma tratat forte urât asistenta 😢 eu deja sufeream ,puțini au înțeles chiar si fostul bărbat na înțeles suferinta mea.

  • @mariamuntean1283

    @mariamuntean1283

    2 ай бұрын

    Ce ați făcut?

  • @d.t.4345
    @d.t.43454 ай бұрын

    D-le dr, cum puteți spune ca la naștere, o femeie, care chiar liniștită sa fie, e ca intr-o meditație sau orgasm in timpul nașterii? Se vede ca nu ati nascut, fiind bărbat. Eu am 2 nașteri naturale si nu pot spune asa ceva. Cartile spun una si realitatea e alta. Si eu sunt cadru medical si cam stiam teoretic (cel puțin la prima sarcină) cam ce mă așteaptă.

  • @dharma2323

    @dharma2323

    4 ай бұрын

    Este o metaforă. Omul a vrut să spună cu totul și cu totul altceva.

  • @S_O_M

    @S_O_M

    4 ай бұрын

    Nu este doar o metaforă, sunt femei care au experimentat orgasmul în timpul nașterii, o mărturie în limba română am auzit-o de la o tipă din Republica Moldova! Este un fenomen rar întâlnit tocmai și din cauza celor spuse în această conversație, mult prea mulți factori de disciplinat ca să atingi o asemenea stare!

  • @d.t.4345

    @d.t.4345

    4 ай бұрын

    Atunci trebuia menționat: “vorbind metaforic”.

  • @mirelamarcu803
    @mirelamarcu8034 ай бұрын

    Sfoara îl făceam la 116 kg și fac și acul la 60 de kg

  • @ioanadragomir2889
    @ioanadragomir28894 ай бұрын

    Si nepotul mesu s a nascut tot in apa si la nastere a asistat si ginerele.cu moasa!tot asa pe timpul graviditatii erau incercari de a i face cezaruana.

  • @mirelamarcu803
    @mirelamarcu8034 ай бұрын

    Are voie DULA in Spital?

  • @maryteo2161
    @maryteo2161Ай бұрын

    Și la ploiesti sunt mulți,,repetenți,,

  • @alexandra1234
    @alexandra12344 ай бұрын

    comparatia cu Maica Domnului a fost total nepotrivita

  • @sisikapa10
    @sisikapa104 ай бұрын

    ❤️❤️❤️👍🏻👍🏻👍🏻

  • @mirelamarcu803
    @mirelamarcu8034 ай бұрын

    De ce nu inițiezi legea cu DULA? Nu are voie în spital și nu au bază legislativă..

  • @retetelebunicii9495
    @retetelebunicii94954 ай бұрын

    Si eu am o nepotica care implineste 3 anisori in 20 martie si nici ea n-a fost bolnavioara nici o data asa incat sa-i dea medicamente. N-a luat nici un medicament. I s-au facut doar vaccinurile la timp si atat. E drept ca a mai avut mucisori din cand in cand dar asta e. E drept ca si parintii au activitate fizica zilnica iar, mama copilului e o fire foarte vesela si obtimista. Cat despre miscare, toata ziua e afara, repara masini cu tati si cateii.

  • @DoctorCezar

    @DoctorCezar

    4 ай бұрын

    Optimismul inseamna sanatate!

  • @gagabitza
    @gagabitza4 ай бұрын

    Fiica mea nascuta in Austria, Cezariana de semiurgenta, neplanificata. A facut prima data febra la 13 luni, in ziua in care a mers prima data singura. Febra 41 in ureche, si nestiind mai bine i-am dat 2 supozitoare de paracetamol. Atunci am ajuns si la primul homeopat. De atunci (si are deja 11 ani jumate) absolut nici un medicament, nici un antibiotic, nici un antitermic. Nici cand a facut otita, nici cand a facut scarlatina. Doar homeopatie si/sau uleiuri esentiale pure. Si a mai facut febra, chiar si 40...Eu in schimb am primit peste 50 de ori antibiotic in viata mea. Nu as fi crezut ca se poate si altfel. Acum stau lucrurile altfel. E drept ca am alaptat-o 4 ani si 1 luna

  • @dorinadammers4254
    @dorinadammers42544 ай бұрын

    A măsurat hectarele de pămînt .😂

  • @user-ob1lq8be5e
    @user-ob1lq8be5e4 ай бұрын

    Ai vorbit numai tu.Mai lasă și pe Ditta sa vorbească că are atâtea lucruri faine de zis.ai întrerupt o mereu🤫

  • @s.carmen
    @s.carmen4 ай бұрын

    Acest interviu imi transmite un vibe hatefull... pacat ca dr cezar se asociaza cu astfel de persoane

  • @monicadanielateutsch2698
    @monicadanielateutsch26984 ай бұрын

    Eu nu cred in medici, si nu iau medicamente de 50 de ani, si nu am nici o boala/problema

  • @lucretiatita1748
    @lucretiatita17484 ай бұрын

    hmm

  • @user-wd5ob2qx6f
    @user-wd5ob2qx6f4 ай бұрын

    ❤❤❤

  • @claudiabudau7770
    @claudiabudau77704 ай бұрын