1965 - Max Tailleur - 12½ jaar Doofpot - Kant A

Pick-up: Thorens TD 160
Versterker: Kenwood KR-A2080
Geluidskaart: Realtek Audio Kaart
Audio Programma: Cool Edit 2.0
Video Programma: Videopad V4.30
Ik bezit NIET de rechten van dit materiaal. Mocht iemand problemen hebben met deze video, stuur geen claim via KZread, maar mail me op kinder.tv.Op.vinyl@gmail.com en ik zal gelijk het materiaal verwijderen.
Dit is een doorstart van het kanaal Herinneringen Van Vinyl, dat door claims van 1 uitgeverij compleet uit de lucht is gehaald.
Kijk ook op
Kinder TV Op Vinyl
/ channel
Nederpop Op Vinyl
/ @nederpopopvinyl
De geluid van "naald op plaat"-intro en de van "naald in eindgroef" gevolgd door "geluid van automatisch afzetten van platenspeler" zijn door mij expres toegevoegd om een zo volledig mogelijke ervaring aan te bieden van het afspelen van een LP.

Пікірлер: 1

  • @kadzunk63
    @kadzunk639 ай бұрын

    Leuk om eindelijk de stem van Max Tailleur te horen! Ik ken hem natuurlijk van zijn toilet-boekjes, "Pot voor Meneer" en zo. En onlangs, vanwege het overlijden van mijn moeder, kwam ik in het bezit van het boekje "Geloof Me". Dat mijn moeders overlijden de reden is dat ik dit boekje nu in huis heb is nog een beetje een vreemd gevoel; zij is pas in juni 2023 overleden dus het is nog behoorlijk "vers" om zo maar te zeggen. Maar zoals zijzelf vaak zei: "Lach er maar mee, sjaggerijnen kan je je hele leven nog". En nu helpt Max Tailleur mij en mijn broer met dit boekje. En zéker met deze upload want die ga ik zeer zeker naar hem sturen! Onwijs bedankt voor de upload!