NTNU Institutt for psykisk helse

NTNU Institutt for psykisk helse

Institutt for psykisk helse (IPH) arbeider med forskning og utdanning for å øke forståelsen av psykisk helse, psykiske lidelser, utviklingsforstyrrelser, ruslidelser, allmenn rehabilitering/habilitering og barnevern.

Vi arbeider med grunnforskning, anvendt forskning, epidemiologi og klinisk forskning innen instituttets ulike fagområder. Vi har kunnskap og kompetanse rettet mot helsefremming og behandling innen det psykiske helsefeltet i vid forstand.

OBS! Denne kanalen har tidligere gått under navnet til RKBU Midt-Norge som er et kunnskapssenter som ligger under IPH. Kanalen skiftet navn i februar 2021.

Fagenheter ved IPH:
- Vernepleie og Nasjonalt kompetansemiljø om utviklingshemning (NAKU)​​​​​​​
- Voksenpsykiatri og Psykisk helsearbeid
​​​​​​​​​​​- Regionalt kunnskapssenter for barn og unge (RKBU Midt-Norge)

Våre sentre har særskilt finansiering og arbeider med oppgaver som støtter og bidrar til kvalitetsheving av tjenestene i kommunene.

Пікірлер

  • @margieanasco
    @margieanasco Жыл бұрын

    Den her er veldig bra video. Har så mange gode tips Sterk anbefales.

  • @100retard8
    @100retard82 жыл бұрын

    Til dere som måtte lese dette: Burde det være en selvfølge å være glad i barn hvis man skal jobbe i en barnehage?

  • @betulandersen1710
    @betulandersen17103 жыл бұрын

    Flott presentasjon 👍

  • @elfriedbernadette435
    @elfriedbernadette4352 жыл бұрын

    hei

  • @k1901kk
    @k1901kk4 жыл бұрын

    Hei, lurer på om det er mulig å få teksting på andre språk på denne videoen? Det er mange foreldre som ikke kan norsk like godt, da kan det være greit å ha anledning å slå på teksting på sitt morsmål. Særlig mtp at det ofte er mer belastende for barn av foreldre som nylig har kommet til Norge, da er det greit for dem å også kunne få litt input på eget språk andre steder i tillegg til informasjonen barnehagen gir dem =)

  • @k1901kk
    @k1901kk4 жыл бұрын

    @@NTNUPsykiskhelse Jeg er ikke så teknisk, så jeg aner ikke hvordan jeg gjør det. Men å begynne med de språkene som flest foreldre med flere språk kan hjelper mye. Tenker da på engelsk, urdu, albansk, tyrkisk, polsk etc. Engelsk bør i hvert fall hjelpe mye, mange som ikke kan norsk, kan likevel noe engelsk så å lese engelsk tekst kan hjelpe mye på de ordene som er litt vanskeligere å lære seg på norsk.

  • @k1901kk
    @k1901kk3 жыл бұрын

    @@NTNUPsykiskhelse Oi, så raskt! Kjempe bra. Det hjelper masse =)

  • @LarsTobiasSkjongBrsting
    @LarsTobiasSkjongBrsting5 жыл бұрын

    Kjempebra arbeid!