Hamid Med.

Hamid Med.

With over two decades of experience in media and healthcare, Hamid excels in distilling intricate and extensive information into concise, easily comprehensible reports. If you're grappling with conflicting data or worried about misinformation, this is the go-to source for trustworthy, up-to-date information.
حمید، با بیش از دو دهه تجربه در رسانه‌ها و امور پزشکی، در تبدیل اطلاعات پیچیده و گسترده به گزارش‌های مختصر و قابل فهم تسلط پیدا کرده است. اگر نگران اطلاعات غلط، گمراه کننده و نادرست در شبکه های اجتماعی هستید که امروزه به وفور دیده می شود، این کانال منبع معتبر و به‌روز، و مکانی قابل اعتماد برای دریافت پاسخ‌های مورد نیاز شما بر مبنای آخرین یافته های علمی از منابع دانشگاهی و تحقیقاتی است.

Пікірлер

  • @fazelrahmanayubi9925
    @fazelrahmanayubi99252 күн бұрын

    آیا بهتر نبود تا این ویدیو را بدون موزیک مزخرف پس زمینه تهیده می نمودید؟؟؟؟؟

  • @HamidMed
    @HamidMed2 күн бұрын

    با سلام و پوزش از این که موسیقی موجب ناراحتی شما شد. هدف بهبود کیفیت بود اما به جهت نظر برخی از مخاطبان گرامی در ویدیوهای جدید موسیقی زیرصدا حذف شده. امیدوارم فرصتی فراهم بشه که با بازتولید قبلی ها، این مشکل در اون موارد هم برطرف بشه.

  • @amirbakhtiary1238
    @amirbakhtiary12383 күн бұрын

    سلام آیا برای چشم آستیگماتیسم که قوز قرنیه هم داره و آب مروارید اون آنقدر پیشرفته شده که لکه سفید به راحتی در وسط مردمک چشم بدون دستگاه دیده میشه امکان روش دوم یعنی روش لیزری و استفاده از نوع لنزی که بعدا نیاز به عینک نباشه وجود داره؟

  • @HamidMed
    @HamidMed3 күн бұрын

    با عرض سلام و تشکر از پرسش شما، عمل آب مروارید و گذاشتن عدسی داخل چشمی برای افرادی که دچار قوز قرنیه هم هستن انجام میشه البته بررسی های عمیق تر و پیچیدگی های بیشتری در مقایسه با موارد معمول داره. اما این که روش لیزری در اینجا برتری داشته یا تفاوت محسوسی در نتیجه داشته باشه رو باید با توجه به شرایط خاص چشم شما، از متخصص مربوطه سوال کنید. اما در مورد لنز، در واقع لنز داخل چشمی جدای از این که جایگزین عدسی کدر شده میشه، این امکان رو فراهم می کنه تا کار عینک رو هم انجام بده از جمله برای اصلاح آستیگماتیسم، اما باز هم متغیرهای مختلفی مثل شدت آستیگماتیسم، درجه قوز قرنیه، وضعیت قرنیه و خود چشم می تونه در نتیجه نهایی اثرگذار باشه. برای همین باید ببنید که متخصص مربوطه با محاسبه و در نظر گرفتن این متغیرها چه پیش بینی رو خواهد داشت..

  • @zahrataghikhani2935
    @zahrataghikhani29357 күн бұрын

    ویدئو هی زیادی در مورد خشکی چشم دیده بودم و این بهترین و کاملترین بود ممنون از توضیحاتتون آقای دکتر

  • @taninseda7203
    @taninseda72039 күн бұрын

    ممنون از شما عالی بود❤موزیک صدا‌ زیاده

  • @HamidMed
    @HamidMed9 күн бұрын

    با تشکر از نظر شما، موزیک در بخش های اصلی ویدیوهای جدید حذف شده

  • @user-st4yo7si4g
    @user-st4yo7si4g9 күн бұрын

    مفید و کاربردی🙏🌿

  • @nahidzohouri8952
    @nahidzohouri895210 күн бұрын

    اقای دکتر ایا بر اثر نشستن زیاد پای کامپیوتر هم بوجود میاد❤

  • @HamidMed
    @HamidMed9 күн бұрын

    با سلام، من ارتباط مستقیمی بین کار زیاد با کامپیوتر و ایجاد مگس پران ندیدم اما خستگی چشم ناشی از استفاده طولانی از وسایل الکترونیکی می تونه باعث بشه تا ما بیشتر متوجه این موضوع بشیم یا به تعبیر دیگه ما دقت بیشتری روی تغییرات جزئی در بینایی داشته باشیم. برای پیشگیری از خستگی چشم در حین استفاه از کامپیوتر من ویدیویی تهیه کردم که در کانال هست، می تونید ملاحظه کنید.

  • @nahidzohouri8952
    @nahidzohouri89529 күн бұрын

    @@HamidMed سپاسگزارم❤

  • @nahidzohouri8952
    @nahidzohouri89529 күн бұрын

    معذرت میخوام خشکی چشم باعث این بیماری میشه

  • @HamidMed
    @HamidMed9 күн бұрын

    @@nahidzohouri8952 مگس پران جز علت عادی تغییرات داخل چشمی در اثر سن می تونه نشانه برخی بیماریهای چشمی مثل عفونت، التهاب زجاجیه، خونریزی داخل چشمی و مشکلات شبکیه باشه اما خشکی چشم ربط مستقیمی به این عارضه نداره. برای اطمینان از این که مگس پران همون علت عادی خودش رو داره یا ممکنه نشانه مشکل چشمی دیگری باشه بهترین راه معاینه توسط چشم پزشک یا متخصص شبکه هستش تا خیال شما از جهت منشاء اون راحت بشه. البته همون طور که اشاره کردم خستگی چشم در اثر کار زیاد با کامپیوتر که یکی از نشانه های اون هم خشکی چشم هست، می تونه در دقت بیشتر به وجود فلوتر سهم داشته باشه.

  • @nahidzohouri8952
    @nahidzohouri89529 күн бұрын

    @@HamidMed سپاسگزارم❤

  • @gamezzquit2501
    @gamezzquit250110 күн бұрын

    سلام خدمت شما اقای دکتر پس چرا میگین درمان قعطی دیابیت ادم های مریضی شکر دارن بیچاره ها ویدیو را پلی میکنن گوش میدهند اخیرش هم درمان نداره

  • @HamidMed
    @HamidMed9 күн бұрын

    با سلام، من در عنوان ویدیو سوال رو مطرح کردم که آیا درمان قطعی وجود داره یا خیر، نگفتم که هست. این موضوع هم به این خاطره که کم نیستن اشخاصی که درباره درمان بیماریهای مزمن وعده های ناشدنی میدن، مثلا می گن درمان قطعی دیابت با فلان داروی خانگی یا فلان رژیم غذایی، یا درمان کمر درد در سه روز و ... این ویدیو در واقع ضمن بیان و توضیح موضوع، هدفش اینه که بیینده رو در قبال عناوین فریبنده یا محتواهای غیر علمی هشیار کنه. اما اگر فکر می کنید این هدف تحقق پیدا نمی کنه، من عنوان رو عوض خواهم کرد.

  • @HasanKamali-qm4yz
    @HasanKamali-qm4yz11 күн бұрын

    سلام خسته نباشید من چشمم به نور خورشید خیلی حساسه لطفا یه درمان سریع ۱۴ روزه بهم بدید

  • @HamidMed
    @HamidMed10 күн бұрын

    با سلام و تشکر، حساسیت چشم ها به نور علل مختلفی می تونه داشته باشه و لازمه که ببنید چرا این حساسیت به وجود آمده. پیشنهاد می کنم ابتدا به چشم پزشک مراجعه کنید چون درمان براساس علت باید انجام بشه

  • @SakineHosseinpor
    @SakineHosseinpor13 күн бұрын

    چکار کنیم به چشم وپا آسیب نرسد

  • @HamidMed
    @HamidMed13 күн бұрын

    نگه داشتن قند خون در حد مجاز، مدیریت فشار و چربی خون می تونه تا حد زیادی از عوارض احتمالی دیابت روی چشم جلوگیری و پیشگیری کنه. البته با وجود همه اینها به خاطر اهمیت موضوع به ویژه این که دیابت چشمی در ابتدا می تونه بدون علامت پیشرفت کنه، سالی یک بار برای معاینه ته چشم به چشم پزشک مراجعه کنید. در مورد پا هم به همچنین، مراجعه دوره ای برای معاینه پا داشته باشید. در معاینه پا، معمولا حس لامسه، گردش خون و وضعیت عمومی مورد بررسی قرار میگیره تا علائم زودرس دیابت شناسایی بشه. البته اینها توصیه های کلی هستن اما بسته به ویژگی های سلامتی هر شخص از جمله سابقه ابتلا به دیابت، وضعیت کنونی چشم و پا ممکنه پزشک دوره های کوتاه تری رو توصیه کنه، مثلا معاینه 6 ماهه چشم به جای یک ساله. از این جهت بهتره فواصل دقیق مراجعه و آزمایش رو از پزشک سوال کنید

  • @user-ob7yd5gw2o
    @user-ob7yd5gw2o13 күн бұрын

    سلام خدمت شما آقای دکترگرامی،بنده با ۶۵ سال سن تقریبا ۲۰روزقبل ابن برنامه با دیدن یک خط سیاه کوچکی باحرکت چشم حرکت می‌کرد ودرتاریکی نور سفیدازگوشه چشم داشتم به چشم پزشک مراجعه وبعدازمعاینه برای هفته بعدوقت جدید دادند،ونظرشون لیزر بود من نپذیرفتم تا با چشم پزشک دیگری مشورت کنم،حالا اون خط سیاه کمرنگ کوچک شده، درتاریکی اون نورسفید خیلی کمتر ونامحسوس شده،لطفا راهنمایی بفرمایید، با تشکر

  • @HamidMed
    @HamidMed13 күн бұрын

    با عرض سلام، آیا تشخیص دکتر فلوتر یا مگس پران بود؟ مهم اینه که بدونید علت رو چی ارزیابی و لیزر رو برای چی تجویز کردن. دونستن علت می تونه کمک کنه که بدونید آیا لیزر برای سلامت چشم ضروری هستش یا خیر.

  • @user-ob7yd5gw2o
    @user-ob7yd5gw2o12 күн бұрын

    @@HamidMed سلام روزبخیر،بله مگس پران اعلام کردندوگفتند روی دیوارگچی چیزی چسبیده باشه وقتی کنده میشه جایش باقی هست (فکرکنم برای رفع جای چسبندگی لیزر تجویزکردند،وشاید من اشتباه متوجه شده باشم)غیراز این توضیحی ندادند.

  • @user-ob7yd5gw2o
    @user-ob7yd5gw2o12 күн бұрын

    واینکه روزهایی که کمترآب مینوشم این عارضه نمایان ترهست،بنده روزی شش تا هشت لیترمصرف آب دارم.

  • @HamidMed
    @HamidMed11 күн бұрын

    @@user-ob7yd5gw2o اگر مگس پران باشه، لیزر می تونه در رفع اون کمک کنه چون بخشی از زجاجیه که کمی سفت شده و روی شبکیه سایه می اندازه رو مثل سنگ شکن، متلاشی می کنه و این بستگی به نظر شما داره که این سایه یا مگس پران برای شما آزار دهنده هستش که بخواین لیزر کنین یا ترجیح بدین که صبر کنید شاید برطرف شد یا کمتر بهش توجه کردید. اما به هر حال این صحبت ها کلی هستن و کسی که معاینه کرده می تونه اطلاعات دقیق بده، مثلا بپرسید که من اگر لیزر نکنم چه اتفاقی می افته تا مطمئن بشید لیزر صرفا برای رفع مزاحمت فلوتر تجویز شده و پیشگیرانه نیست؟ البته اگر گفتن لیزر نکردن مشکل خاصی ایجاد نمی کنه، توجه داشته باشید که در صورت افزایش مگس پران ها باید حتما مجدد معاینه صورت بگیره

  • @HamidMed
    @HamidMed11 күн бұрын

    @@user-ob7yd5gw2o من ارتباط مستقیمی بین حجم آب مصرفی و مگس پران پیدا نکردم، ولی در کل آب کافی برای سلامتی خوبه و اگر به شما در این زمینه کمک می کنه که چه بهتر.

  • @mmoosa8127
    @mmoosa812714 күн бұрын

    با تاسف که اضافه از 50 در صد معلومات شما علمی نیست و برعکس باعث بلند رفتن شکر میشود

  • @HamidMed
    @HamidMed13 күн бұрын

    با سلام، تمام ویدیوها براساس آخرین اطلاعات علمی در سایت دانشگاه ها و مراکز علمی معتبر مثل هاروارد، یا مایوکلینیک تهیه شده، اگر موردی سراغ دارید که علمی نیست، لطفا به صورت خاص اشاره کنید که کدام بخش درست نبوده تا منبع آن خدمت شما ارائه شود.

  • @wftpqonuur7353
    @wftpqonuur735317 күн бұрын

    موسیقی متن باعث میشه که نتوانیم خوب گوش بدیم

  • @HamidMed
    @HamidMed16 күн бұрын

    با تشکر از نظر شما، با توجه به همین موضوع در ویدیوهای جدید موسیقی جز در بخش آغازین، در زمان صحبت ها حذف شده

  • @HasanKamali-qm4yz
    @HasanKamali-qm4yz18 күн бұрын

    سلام خسته نباشید بنده خشکی چشم گرفتم و به پزشک مراجعه کردم و قطره مصنوعی بهم دادن ۴ماهه که دارم قطره رو به طور منظم مصرف میکنم ولی هیچ تاثیری روی چشمم نزاشته چیکار کنم

  • @HamidMed
    @HamidMed18 күн бұрын

    با عرض سلام و تشکر از پیام شما، در مواردی که یک داروی تجویزی نتیجه مورد نظر رو نداشته باشه، اولین اقدام اینه که مجددا به پزشک تجویز کننده مراجعه کنید تا وضعیت رو بررسی کنه و ببینه که آیا مشکل از نوع قطره هست یا میزان و کیفیت اون برای چشم شما مناسب نیست یا قطره به تنهایی برای رفع خشکی چشم کافی نیست. همه اینها با بررسی و معاینه مجدد مشخص میشه.

  • @HasanKamali-qm4yz
    @HasanKamali-qm4yz17 күн бұрын

    @@HamidMed بنده به پزشک مراجعه کردم و همون قطره رو تجویز کردن و گفتن باید چند ماه مصرف کنم بنده هم به طور منظم ۴ماه مصرف کردم ولی حتی ۱درصد هم تاثیری روی چشمم نزاشته

  • @HamidMed
    @HamidMed17 күн бұрын

    @@HasanKamali-qm4yz منظورم این بود که بعد از چند ماه مجدد به همون پزشک مراجعه کردید که ببینه تاثیر خاصی نداشته؟

  • @HasanKamali-qm4yz
    @HasanKamali-qm4yz17 күн бұрын

    @@HamidMed ۲ماه

  • @HamidMed
    @HamidMed17 күн бұрын

    @@HasanKamali-qm4yz اگه درست متوجه شده باشم، در مراجعه اول قطره اشک مصنوعی تجویز شده و چون اثر مشخصی نداشته شما دو ماه بعد مجدد مراجعه کردید و چشم پزشک گفته که همچنان ادامه بدید، الان شده 4 ماه ولی هنوز تاثیری دیده نمیشه. از اونجا که خشکی چشم دلایل متعددی از اختلال در کار غدد ترشح کننده چربی در پلک، تا مشکلات تیروئید، عوارض جانبی داروها، اثرات محیطی، التهاب پلک تا انتخاب نوع و استفاده درست از اشک مصنوعی تا کمبود ویتامین آ یا اومگا سه داشته باشه، موضوع عدم تاثیر قطره باید در یک وضعیت کاملتری مورد بررسی قرار بگیره، به نظرم اگر فکر می کنید مراجعه دوباره به همون چشم پزشک نتیجه ای نداشته باشه و برای گرفتن نظر یک متخصص دیگه، پیش فوق تخصص قرنیه برید، حالا که 4 ماه گذشته می تونن ارزیابی دقیق تری داشته باشن

  • @parivashvaez2894
    @parivashvaez289423 күн бұрын

    سلام آقای دکتر من تیک عصبی دارم ولرزش بدن. بطوری که بخوبی ‌نتونستن شماره لیز یا محل اونو‌تعیین‌کنن سوالم اینه که آیا هنگام عمل بیهوش میکنم یا. بی حس لطفا. بهم پاسخ بدید مهم

  • @HamidMed
    @HamidMed23 күн бұрын

    با سلام، عمل به طور معمول با بی حسی انجام میشه اما با توجه به شرایط شما می تونید از متخصص چشم بخواید و ببنید که عمل زیر بیهوشی رو انجام میدن یا خیر. متخصصین مراکز دانشگاهی احتمالا همکاری بهتری در این زمینه داشته بشن

  • @rezaaminimoghadam4839
    @rezaaminimoghadam483927 күн бұрын

    حدود سی و پنج روز قبل ، عمل جراحی کاتاراکت انجام دادم و لنز مولتی فوکال انجام دادم خداروشکر راضی هستم

  • @HamidMed
    @HamidMed26 күн бұрын

    با تشکر از پیام شما، آیا این ویدیو کمکی به انتخاب شما کرد؟

  • @KarimaDanish
    @KarimaDanish28 күн бұрын

    وزنم57 کیلو وسنم55 سالم دیابتم 250 می باشد

  • @KarimaDanish
    @KarimaDanish28 күн бұрын

    من شیریان قلبم مثنوی اس عمل قلب شدم دیابتم 250 استش من چیکار کنم قندخونم پایان شود تشکر سنم55 ساله است

  • @HamidMed
    @HamidMed27 күн бұрын

    با عرض سلام و تشکر از سوال شما. وضعیت های خاص رو باید از متخصص مربوطه که با جزئیات و تاریخچه و سابقه شما آشنایی داره سوال کنید چون درمان یک مشکل باید با ملاحظه همه جوانب انجام بشه، ممکنه یک دارو یا یک روش که برای یک فرد دیابتی مفید هستش برای شما با توجه به سابقه قلب و احتمالا داروهای مصرفی مرتبط متناسب شما نباشه، در این مورد متخصص قلب و متخصص تغذیه و همین طور داخلی (دیابت) کسانی هستند که می تونن راهنمایی دقیق و مناسب حال شما ارائه بدن. اما در کل قند خون از راه کنترل مصرف موادی قندی و غذاهایی که در بدن تبدیل به قند می شوند (با راهنمایی متخصص تغذیه برای تعیین اندازه دقیق) و همین طور سبک زندگی (داشتن تحرک ، تغذیه سالم و ...) و مصرف داروهای پایین آورنده قند مهار و مدیریت میشه.

  • @user-gs4fc4nh5s
    @user-gs4fc4nh5s29 күн бұрын

    سلام. من ۲۱سالمه توی عکسام عصب چشمم اسیب دیدع دارم قطره استفاده میکنم خیلی نگرانم تو این سن طبیعیه؟ 🤦🏻‍♀️

  • @HamidMed
    @HamidMed29 күн бұрын

    با عرض سلام، آب سیاه اگر چه به صورت متداول در سن کمتر از 40 سالگی دیده نمیشه ولی غیرممکن هم نیست، عواملی از جمله ژنتیک می تونه موجب بروز زودهنگام این مشکل بشه. نمی دونم به متخصص یا فوق تخصص مراجعه کردید، اگر که بخواید مطمئن تر باشید به یک فوق تخصص گلوکوم یا آب سیاه مراجعه کنید تا با بررسی همه جانبه وضعیت چشم رو برای شما توضیح بدن

  • @user-dk1ig7bf2y
    @user-dk1ig7bf2yАй бұрын

    لطفا اهنگش را کم کنید

  • @HamidMed
    @HamidMedАй бұрын

    با سلام و تشکر از نظر شما. در ویدیوهای جدید کلا آهنگ در بخش صحبت ها حذف شده

  • @hamid591
    @hamid591Ай бұрын

    سلام اقای دکتر خیلی ممنون از توضیحات عالیتون. من الان 15 سالم هست و چشمم دارای کلوبوم هستش و در کنار اون هر دو چشمم دارای استیگمات مادرزاد هستش توی دوران کرونا چشم راستم که از قبل کمی انحراف داشت انحرافش بیشتر شد و در کنار اون چشم راستم هم دارای تنبلی هست که به دلیل انحراف چشم به وجود اومده براش. ممنون میشم راهنمایی کنید به چه دکتری مراجعه کنم برای درمان انحراف و تنبلی چشم راستم

  • @HamidMed
    @HamidMedАй бұрын

    با عرض سلام و تشکر از پرسش شما. مشکل انحراف و تنبلی چشم در حیطه کار فوق تخصص اکولوپلاستی و استرابیسم (جراحی پلاستیک و انحراف چشم ) قرار میگیره.

  • @paraston6692
    @paraston6692Ай бұрын

    اطلاعات خوبی گفتین ولی اهنگ که روی کلیپ بود خوب نیست

  • @HamidMed
    @HamidMedАй бұрын

    با تشکر از نظر شما، در ویدیوهای جدید آهنگ در بخش صحبت ها حذف شده

  • @amirahvazi5808
    @amirahvazi5808Ай бұрын

    آنژیوگرافی فرقش با پلاستی چیه.؟

  • @HamidMed
    @HamidMedАй бұрын

    با تشکر از پرسش شما. آنژیوگرافی بخش تشخیصی و بررسی وضعیت رگهاست و آنژیوپلاستی بخش درمانی و برای باز کردن مسیر رگ باریک شده استفاده میشه

  • @user-fl7ew2mt9u
    @user-fl7ew2mt9uАй бұрын

    دکترجان مرسی اززحماتت لطفا برنامه ایی درمورداون پیوندسلولهای انسولین سازبسازیدممنون

  • @HamidMed
    @HamidMedАй бұрын

    با سلام، باشه حتما، ممنون از پیشنهاد شما

  • @user-fl7ew2mt9u
    @user-fl7ew2mt9uАй бұрын

    انشاالله به امیدخدابه زودی درمان قطعی دیابت پیدامیشه❤❤❤❤❤❤❤

  • @minaaraghi3137
    @minaaraghi3137Ай бұрын

    ممنون از مطالب اموزنده 🙏🏻🙏🏻

  • @aliirani1491
    @aliirani1491Ай бұрын

    سلام جناب حمید من علی هستم ۶۳ ساله ام که ده ساله دیابت نوع دو دارم بعد صبحانه یک قرص گلو ریپا ۱۰ می خورم و بعد شام هم یک قرص زیپمت ۵۰/۵۰۰ می خورم قد من ۱۷۰ و وزن من ۸۶ کیلو با این اوصاف ناشتای قند خون من از ۱۱۷ تا ۱۳۵ متقیره یعنی اگه شیرینی و شکلات بخورم میره بالا و اگه نخورم میاد پایین سوال من اینه که آیا این داروهایی که می خورم چه عوارضی برای من خواهند داشت و آیا اینکه شما داروهای جدید و کم عارضه و مفید تری سراغ دارید که در ایران یافت شوند معرفی کنید و من آنها را تهیه و جای گزین این داروها یم بخورم متشکرم از توجه شما

  • @user-ot5ck3oh8b
    @user-ot5ck3oh8bАй бұрын

    هر نوع شروع استفاده یا کنار گذاشتن دارو و انسولین باید تحت نطر پزشک متخصص باشه و نه خود سرانه. واضحه که قند خون بعد از خوردن یا نوشیدن مایعات شیرین بالاخواهد رفت ولی ا گر قند خون ناشتائی ۱۱۷ باشه، با کمی ورزش و برهیز میتونه به حد مطلوب برسه . این نوع غذا ها را کمتر و کمتر استفاده کنید و به مدت یک هفته هر روز قند ناشتائی را اندازه گیری کنید و یاد داشت کنید. اکثر دارو ها عوارض جانبی دارند و بد ولی بدیشون کمتر از بالا بودن قند خون هست. ۱ - هر نوع غذا یا نوشیدنی های شیرین را کمتر و کمتر استفاده کنید. ۲ - هر نوع چربی را کمتر و کمتر استفاده کنید. سبزی جات بیشتر استفاده کنید. ۳- همه نوع نشاسته را کمتر و کمتر استفاده کنید. هر نوع الکل را کمتر و کمتر و کمتر استفاده کنید یا استفاده نکنید. .

  • @HamidMed
    @HamidMedАй бұрын

    با عرض سلام و تشکر از پرسش شما. به طور کلی اگر هدف گذاری مهار قند خون از راه پرهیز یا مصرف کنترل شده مواد غذایی بالا برنده قند خون زیر نظر متخصص تغذیه به همراه فعالیت بدنی باشه، بهترین و سالمترین راه مدیریت دیابت هستش اما اگر با وجود این اقدامات همچنان نیاز به مصرف دارو بود اون وقت مساله سازگاری بدن و نوع عوارض در افراد مختلف پیش میاد. برای مثال عوارض گوناگونی برای گلوریپا ذکر شده اما لزوما به معنی این نیست که برخی یا همه اونها در همه مصرف کنندگان دیده میشه. بعضی ها یک دارو رو به خوبی تحمل می کنن و بعضی نه. شما می تونید فهرستی از عوارض رو در سایت های داروسازی ببنید. در مورد داروی جدید متاسفانه من اطلاعی ندارم اما حتما متخصص داخلی به ویژه اونهایی که با دانشگاههای علوم پزشکی همکاری دارن می تونن با توجه به ویژگی های شخصی و سابقه و وضعیت سلامتی، شما رو راهنمایی کنن.

  • @mhammedriza9883
    @mhammedriza9883Ай бұрын

    تشکر فراوان من خیلی وزنم کم شده شش ماه پیش چیک کردم ۱۶۵ بود بعد ازو ۱۸۵ بود و حالا ۱۳۲ است با دکتور مشوره کردم میگن تو دیابت نداری واقعا گیج شدم چکار کنم تنها علاءم که دارم وزن کم کردم تشکر اگر رهنماییم کنی

  • @HamidMed
    @HamidMedАй бұрын

    با سلام و تشکر از پرسش شما در موارد خاص که من نمی تونم راهنمایی کنم چرا که هدف از این کانال آشنایی با مباحث پزشکی به زبان ساده هست اما در کل خود کاهش وزن یک علامت هستش که باید با سایر یافته های آزمایشگاهی و بالینی، در صورت لزوم عکس برداری، بررسی وضعیت تغذیه و دستگاه گوارش و غیره ارزیابی بشه. دیابت یکی از دلایل کاهش وزن هستش و دلایل زیاد دیگری می تونه باعث این موضوع بشه. به نظرم به یک پزشک متخصص داخلی مراجعه کنید تا همه جوانب رو بررسی کنه.

  • @HadiBehzad-sj5nu
    @HadiBehzad-sj5nuАй бұрын

    سلام آقای دکتر تلویزیون تو اخبار علامه کرده جینها توسط سلول درمانی دیابت را کنترل کرده ایاصحت داره یانه ممنون

  • @HamidMed
    @HamidMedАй бұрын

    با عرض سلام و تشکر از پرسش شما، دیابت یک مشکل جهانی، بسیار هزینه بر و در حال رشد هستش برای همین گروههای مختلفی در دنیا در حال کار روی روشهای مختلفی هستن که بتونن یا مدیریت اون رو آسون کنن (مثل تولید وسیله ای که به صورت دائم قند خون رو در گوشی تلفن همراه نشون میده و نیازی به گرفتن هر روزه خون از انگشت نیست) یا بتونن به درمان نسبی یا کامل دیابت برسن. اما این راهکارها از جمله پیوند سلولهای بنیادی یا اهدایی از شخص دیگه برای تولید انسولین باید در تعداد زیادی از افراد و به شکل تکرارپذیر قابل انجام باشه تا به مرحله عملیاتی برسه. البته با توجه به پیشرفت های مداوم علم و فناوری درمان دیابت چیز غیرممکنی نیست اما این خبرها بیشتر مثل چراغهایی هستن که راه رو برای موفقیت پایدارتر روشن می کنن. اون خبر خاص هم که شما اشاره کردید و من دیدم مربوط به یک فرد خاص بوده نه یک جمع که فرضا روی صد نفر روش درمانی جواب داده باشه

  • @LatifaAhmadiyan
    @LatifaAhmadiyanАй бұрын

    سلام وقت تان بخیر، نوزاد من که حدود یک ماه آش است عمل استنت را انجام دادن اما مشکل آش حل نشدن و داکتر گفتن باید عمل بای پس انجام شود آیا این عمل بای پس دوره دارد یاخیر آیا پسرم در آینده دچار مشکل در زندگی روزمره خود می‌شود یاخیر خواهش یک جواب بدهید 🙏

  • @HamidMed
    @HamidMedАй бұрын

    با عرض سلام و تشکر از پرسش شما. این موارد خاص نیازمند بررسی و نظر پزشک متخصص قلب داره و پاسخ من یا مطالبی که به صورت عمومی در اینترنت پیدا میشه اصلا جایگزین نظر دکتر معالج نیست. در کل هر درمانی اعم از جراحی شامل ریسک ها و منفعت هایی میشه که به خاطر ترجیح منفعت بر خطرات احتمالی ما تصمیم به مصرف دارو یا انجام عمل می گیریم. اگر برای حفظ سلامتی فرزند شما بای پس ضرورت داره که باید به هر صورت اون رو انجام داد و بعد با مراقبت های منظم و مراجعه به موقع به پزشک و پیگیری دستورات، عوارض رو به حداقل رسوند. اما این که مشکلی در آینده پیش بیاد، بسته به شرایط فعلی، نقش مداخله جراحی و نتیجه اون خواهد داشت از این جهت پزشک جراح براساس آگاهی که از وضعیت کنونی داره و طرح درمانی که قراره انجام بده، می تونه پاسخ شما رو بده. توکل داشته باشید و فعلا تمرکز خودتون رو بگذارید بر رد شدن از این مانع. ضمن این که پیشرفت های پزشکی همیشه در راه هستن و میتونن خیلی شرایط رو بهتر کنن.

  • @LatifaAhmadiyan
    @LatifaAhmadiyanАй бұрын

    دست تان درد نکنه از پاسخ‌ که برم نویشتین .

  • @parvinnejadi5513
    @parvinnejadi5513Ай бұрын

    امیدوارم بزودی زود درمانی برای این مریضی مخوف پیدا بشه من نگران پای پسرم هستم مخصوصا برای پاش که قرمز شده

  • @HamidMed
    @HamidMedАй бұрын

    با عرض سلام و امید به بهبود پسرتون. اولین قدم اینه که بدونید میلیونها نفر در دنیا دیابت دارن و باهاش کنار آمدن، هر ساله هم با یک سیر صعودی داره تعداد بیشتر میشه. کسانی هستن که دو یا سه دهه از عمرشون را با دیابت گذروندن و زندگی عادی داشتن و دارن. قدم دوم اینه که توصیه های پزشکی از جمله در آزمایش ها، تغذیه و سبک زندگی به خوبی فرزند شما رعایت کنه. معاینه دوره ای چشم، پا، آزمایش خون و ادرار از جمله اونها هستن. برای پا هم ببنید علت رو دکتر چه چیزی گفته، آیا دیابت یا مشکل دیگه. در کل عوارض دیابت با مهار قند و فشار و چربی خون قابل کنترل و رسوندن به حداقل هستن

  • @parvinnejadi5513
    @parvinnejadi5513Ай бұрын

    با سلام پسر من ۳۷ سالشه دیابت داره و پای راستش از مچ پا تا یک وجب قرمز میشه بیمارستان بود یکساله دیابت داره تحت نظر دکتر هست اضافه وزن داره جدا زندگی میکنه تازه شروع کرده به قدم زدن دکترش به او گفته باید پیاده روی کنی خیلی براش نگرانم😢😢😢😢😭😭😭

  • @user-ot5ck3oh8b
    @user-ot5ck3oh8bАй бұрын

    داشتن اضافه وزن یعنی خوردن بیش از اندازه و ایشون باید مقدار خوراک روزانه را کاهش دهند. پیاده روی سریع تا ثیر زیادی در کم کردن اضافه وزن داره برای قند خون هم خیلی خوبه. نظم در خوردن را همیشه جدی بگیرید. این که چی بخوریم، چقدر بخوریم و چه زمان بخوریم. ۱ - هر نوع غذا یا نوشیدنی های شیرین را کمتر و کمتر استفاده کنید. ۲ - هر نوع چربی را کمتر و کمتر استفاده کنید. سبزی جات بیشتر استفاده کنید. ۳- همه نوع نشاسته را کمتر و کمتر استفاده کنید. هر نوع الکل را کمتر و کمتر و کمتر استفاده کنید یا استفاده نکنید. آرزوی سلامت برای پسرتون و خانواده. .

  • @liyaqatali938
    @liyaqatali9385 күн бұрын

    محترم برگ توت نر دمنوش کند و بنوشن بسیار مفید برای قند خون است

  • @ZaynabZaynab-is1iv
    @ZaynabZaynab-is1iv2 ай бұрын

    مادرم دیابت نوع 2 دارند وقتی ورم کرد بعدا آبله کرد چند روز است آبله اش زیاد شده چی کنیم باید هیچ چیزی فایده هم نمیکنه

  • @HamidMed
    @HamidMedАй бұрын

    با تشکر از پرسش شما، امیدوارم که حال ایشون هر چه زودتر بهتر بشه. من توصیه خاص پزشکی نمی تونم بکنم اما به هر حال با وجود دیابت باید دقت بیشتری در کنترل قند خون کرد و حتما با پزشک یا متخصص پوست مشورت داشت و نکات بهداشتی مثل تمیز نگه داشتن زخمها، ضدعفونی در صورت نیاز، مصرف مایعات و تغذیه مناسب و لباس نخی و تمیز برای جلوگیری از تحریک زخم ها رو در نظر داشت. اما به هر صورت ویژگی های فردی و شرایط هر شخص به ویژه در امر درمان با هم تفاوت دارن و نظر پزشک معالج حرف اول رو میزنه.

  • @ZaynabZaynab-is1iv
    @ZaynabZaynab-is1ivАй бұрын

    @@HamidMed تشکر جور باشین

  • @Rohullahsarwari-kn8zv
    @Rohullahsarwari-kn8zv2 ай бұрын

    سلام

  • @hadee1790
    @hadee17902 ай бұрын

    پس دید میانی کجارفت

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    با سلام، اگه منظورتون دید بین دور و نزدیک هستش، در اصلاح دید معمولا دو دید نزدیک و دور بیشتر مورد نظر قرار می گیره که یکی برای مطالعه، کار با کامپیوتر و کارهای دستی مورد نیاز هست و دیگری برای رانندگی، پیاده روی و اموری که به دید دور نیاز دارن. البته دید میانی هم بسته به نیاز شخص می تونه اهمیت داشته باشه و با استفاده از لنزها یا عینک های چند کانونه این دید رو هم میشه پوشش داد که البته گرانتر هستن.

  • @nawidmusarat7413
    @nawidmusarat74132 ай бұрын

    عجیب موزیک بگروند بلند و خسته کن

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    با عرض پوزش، موسیقی در واقع به جهت جلوگیری از خستگی بوده اما چون کارکرد لازم رو نداشت در ویدیوهای اخیر حذف شده. ویدیوهای گذشته هم تلاش خواهد شد تا مجدد ضبط و با کیفیت بهتر و بدون موسیقی زیر صدا تقدیم بشه.

  • @nawidmusarat7413
    @nawidmusarat74132 ай бұрын

    @@HamidMed خیلی ممنون‌شما ‌‌زحمات قابل قدر تان موفق و سربلند باشید 🌹🌹

  • @amenehbahrami5671
    @amenehbahrami56712 ай бұрын

    بخشید اقایی دکتر انسولین برای بدن چه عوارضی دارد من دیابت نوع یک دارم ووانسولین تزریق می کنم 😢😢

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    در اینجا ما با دو موضوع مواجه هستیم یکی این که آیا امکان کنار گذاشتن انسولین وجود داره یا خیر که در حال حاضر برای دیابت نوع یک، باید استفاده کرد. دوم همه مبتلایان به دیابت نوع یک و برخی نوع دو از انسولین استفاده می کنن و عوارض قابل توجهی ندارن اما به هر مثل هر دارو یا ماده دیگری که وارد بدن میشه، افرادی هم می تونن حساسیت داشته یا دچار عوارض بشن. من لینک مقاله ای رو برای شما می گذارم که اطلاعات خوبی در این زمینه داره و اقداماتی رو هم برای جلوگیری ذکر کرده. سعی می کنم یک ویدیوی جداگانه در این زمینه تهیه کنم. ce.mazums.ac.ir/article-1-48-fa.pdf

  • @amenehbahrami5671
    @amenehbahrami56712 ай бұрын

    وای خدایا دیابت امانم رو بریده 😢😢😢😢😢

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    با امید بهبود وضعیت. دیابت به شکل گسترده ای در جوامع مختالف دیده میشه و همچنان در حال رشد هست. سعی کنید از کمک متخصص تغذیه برای انتخاب نوع و میزان غذا، کارشناس دیابت برای آگاهی از ورزش ها و فعالیت هایی که می تونن هم بدن شما رو فعال نگه دارن و هم در سوخت و ساز قند موثر باشن و سبک زندگی مناسب و از معاینات دوره ای پا، چشم و آزمایش قند خون و ادرار غافل نشید. من افراد بیشماری رو دیدم که بالای ده و بیست سال دیابت داشتن ولی با دقت در سبک زندگی و مواردی که عرض کردم مشکلی در زندگی براشون ایجاد نشده.

  • @amenehbahrami5671
    @amenehbahrami56712 ай бұрын

    @@HamidMed تشکر اقایی دکتر از جواب خوب و ارزشمند شما ممنونم 🙏🏻

  • @houshangmirshkare2516
    @houshangmirshkare25162 ай бұрын

    درود دكتر ممنون

  • @Elahe.2024
    @Elahe.20242 ай бұрын

    به نظر شما فردی که دیابت داره و سه تا رگش گرفته بالای ۸۰ درصد عمل بزاش بهتر یا استنت ؟

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    همون طور که در پاسخ سوال دیگر شما عرض کردم، این موضوعات بسیار حساس و دقیق هستن و باید با احتیاط کامل و رعایت تمام جوانب به وسیله پزشک متخصص پیشنهاد بشن. بهترین مشاور شما متخصصی هستش که با اطلاع از همه جزئیات روشی که کمتری ریسک رو داشته باشه معرفی کنه.

  • @Elahe.2024
    @Elahe.20242 ай бұрын

    این روشی که دکتر بلالی انجام میدهند جدیدا چی ؟؟؟؟

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    روش ایشون هم تتوی قرنیه هستش که با استفاده از لیزر در قرنیه تونل یا مسیر ایجاد می کنن و در اون مسیرها رنگ تزریق میشه. مقالاتی در مورد موفق بودن این روش نوشته شده اما تعداد اونها و نمونه های اونها کمه و همچنان که در ویدیو عرض شد، هیچ روشی از سازمان غذا و داروی امریکا مجوز نگرفته یا توسط آکادمی چشم پزشکان امریکا که مرجع علمی موضوعات چشم پزشکی هستش هنوز تایید نشده. برای همین احتیاط اینه که از لنزهای رنگی در صورت نیاز استفاده بشه تا زمانی که یک روش تاییدیه های لازم رو بگیره

  • @Elahe.2024
    @Elahe.20242 ай бұрын

    @@HamidMed ممنونم ولی تو تبلیغات معمولا میگن هیچ عوارضی ندارد و کاملا بی خطر ...متاسفانه

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    @@Elahe.2024 کلا هر اقدام جراحی شده به میزان بسیار کم هم که شده می تونه عوارضی داشته باشه. در این مورد اگر علاقه داشتید می تونید به صفحه مربوطه در سایت آکادمی چشم پزشکی مراجعه کنید: eyewiki.aao.org/Eye_Tattooing

  • @Elahe.2024
    @Elahe.20242 ай бұрын

    جناب دکتر برای مریضی که هم عمل قلب باز و هم استنت میتوانه انجام بده به نظر شما کدام روش انتخاب کنه ؟؟ روشی که کم خطرتر و ماندگار تر باشه؟؟ سپاس

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    با عرض سلام و تشکر از سوال شما. اینها سوالات بسیار دقیق و حساسی هستن که باید بعد از مطالعه تمام جوانب و شرایط توسط پزشک متخصص پیشنهاد بشه. هر عملی طبیعتا خوبی ها و عوارض خودش رو داره ولی مهم ترین نکته نتیجه نهایی و رضایت بخش هستش. اگر تردید داشته باشید می تونید نظر متخصص دومی رو هم با بردن پرونده بیماری جویا بشید.

  • @Elahe.2024
    @Elahe.20242 ай бұрын

    @@HamidMed سپاس

  • @user-gi4re7hh5u
    @user-gi4re7hh5u2 ай бұрын

    با سلام دکتر پدر من رگ قلبشو با فنر باز کرد الان بعداز دوسال پاهاش ساقشون باد کرده و لکه قرمز انداخته روزی یدونه آ اس آ هم میخوره باید چیکار کنه مشگل قلبش چیه

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    با عرض سلام، من به صورت موردی نمی تونم راهنمایی چون این کار در حد متخصص قلب و با ملاحظه نتایج آزمایش ها، تاریخچه بیماری، داروها، وضعیت کنونی و ... هستش. البته خوشحال میشم اطلاعات کلی رو در مواردی که نیاز بشه و سوال داشته باشید با تکیه و استفاده از منابع معتبر عرض کنم. در کل باید ببنید اصولا اون تورم پا لکه قرمز ربطی به قلب داره یا خیر. می تونید به متخصص قلب مراجعه کنید و اگر مطمئن شدید مربوط به مشکل قبلی نیست، موضوع رو با متخصص داخلی مطرح کنید.

  • @salmarasuli3947
    @salmarasuli39472 ай бұрын

    سلام دختر وپسره من مادر ذادی چشماشون ضعف بود الآن تقریبن یگ فیصد میبنه باید چی کارکنم خاهش میکنم جواب بدید

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    با عرض سلام، آیا یه چشم پزشک مراجعه کردید؟ علت رو چی گفتن؟

  • @hosseinhojatimohammdi6237
    @hosseinhojatimohammdi62372 ай бұрын

    شبکیه مصنوعی لامبدا ویژن به کجا رسیده؟ژن درمانیو سلولهای بنیادی که بسیار گرونه امیدواری زیادی ایجاد کرده برای بهبود و حفظ بینایی که الان تو هندو بعضی کشورا تزریق سلولهای بنیادی فکر کنم درون زجاجیه برای بیماران شبکیه انجام میشه اما نمیدونم چرا fda تا این اندازه برا تایید این درمانها تاخیر و معطلی انجام میده

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    با تشکر از سوال شما. آخرین یافته های شبکیه مصنوعی که در سایت های معتبر علمی گفته شده بود رو در ویدیو عرض کردم، موارد دیگه مثل همون لامبداهم هست که دارن در آزمایشگاه فضایی همچنان برای ساخت نمونه اون تلاش می کنن یا استفاده از سلول های بنیادی. مشکل اینجاست که به خاطر پیچیدگی زیاد، حساسیت و ظرافت بسیار زیاد شبکیه و ارتباط عصبی اون با مغز دست یابی به نمونه ای که بشه بهش اعتماد کرد و به اصطلاح وارد مرحله تجاری بشه خیلی سخته، تا وقتی که تحقیقاتی باشه حرفی نیست اما اگر تایید بشه و عوارض داشته باشه همه از نهاد تایید کننده شاکی میشن که شما چرا مجوز دادی. معمولا تاییدیه سازمان غذا و دارو وقتی انجام میشه که در یک بازه زمانی نسبتا طولانی و در تعداد قابل اتکایی از افراد نتیجه مثبت یک اقدام پزشکی از ضررها و عوارض جانبی اون بیشتر باشه. البته با توجه به رشد تصاعدی علم بعید نیست که این تحقیقات یا مشابه اونها زوتر به نتیجه برسن.

  • @hosseinhojatimohammdi6237
    @hosseinhojatimohammdi62372 ай бұрын

    @@HamidMed ممنون . یکی گفت هند تزریق سلولهای بنیادی انجام میده و دید بیمار رو و همچنین درک نور بیمار رو ۲ تا ۳ برابر میکنه و با پزشکان مشورت کروم اونها گفتن خیلی جاها انجام میدن ولی مورد تایید نیست ولی اون بیمارستان با اطمینان میگفت کارشون بی خطره .

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    @@hosseinhojatimohammdi6237 یکی از نگرانی ها، بحث درآمدزایی و جذب بیمار هستش که این موضوعات رو ابهام برانگیز میکنه. در حوزه پزشکی اگر کاری با موفقیت انجام بشه باید در نشریات معتبر رشته مربوطه مقاله های اون منتشر بشه و در مرحله بعد اون کار توسط گروههای دیگه در سایر کشورها تکرار و تایید بشه. اگر در هیچ یک از منابع معتبر پزشکی نشانی از کار این گروه نبینید، به نظرم کارشون قابل اطمینان نیست

  • @hosseinhojatimohammdi6237
    @hosseinhojatimohammdi62372 ай бұрын

    @@HamidMed ممنون

  • @hosseinhojatimohammdi6237
    @hosseinhojatimohammdi62372 ай бұрын

    @@HamidMed ممنون

  • @Oyghik
    @Oyghik2 ай бұрын

    بنظرتون تا۴ ۵ سال دیگه ی روش مطمئن اختراع میشه؟!

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    بله ممکنه، زمانی استفاده از لیزر برای اصلاح نزدیک بینی قابل تصور نبود و الان تبدیل به یک عمل عادی شده.

  • @user-kb4wn5ok2w
    @user-kb4wn5ok2w2 ай бұрын

    باسلام من با زربه شبکیه چشمم پاره شد و تزریق روغن در بیمارستان فارابی تهران کردم ولی بیناییم فقط نور میبینم.ایا هیچ امیدی هست

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    با سلام، بیمارستان فارابی از مراکز چشم پزشکی شناخته شده و با متخصصین بسیار خوب هستش. باید ببنید که پزشک شما براساس سابقه و عملی که کرده چه نظری داده. ایشون هستش که می تونه با اطلاعاتی که از پرونده و سابقه بیماری شما داره پاسخ درستی بده البته تحقیقات در همه زمینه های پزشکی به شدت جریان داره و گاهی با ابزارهای جدید روزنه های امید تازه ای باز میشه. ضمن این که با داشتن خلاصه پرونده می تونید از یک فوق تخصص شبکیه دیگه هم نظر بگیرید

  • @shakiba.k
    @shakiba.k2 ай бұрын

    وقت خوش. یک سوال داشتم .ممنون میشم از پاسخ تون .دکتر اون رگی که ازپا گرفته میشه آیا ایجاد اختلال نمیشه برای اون ناحیه؟ یا اینکه به طور اتوماتیک اون قسمت از رگ رشد میکنه؟

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    با سلام، نه مشکلی ایجاد نمیشه. معمولا بافت های بدن از چند مسیر خونرسانی میشن و وقتی یکی از رگها برداشته میشه مسیرهای دیگه کمبود رو جبران می کنن

  • @thefouad1
    @thefouad12 ай бұрын

    Salam alaikom thank you so much

  • @evelynbller8353
    @evelynbller83532 ай бұрын

    من نمیدونم کلیپ های ایرانی چه اصراری دارند که موسیقی مزخرف پخش میکنند

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    دوست گرامی با تشکر از نظر شما، این موضوع مختص کلیپ های ایرانی نیست. البته با توجه به نظرات داده شده در ویدیوهای جدید موسیقی حذف شده.

  • @hadimirzai
    @hadimirzai2 ай бұрын

    سلام من در حال استراحت ضربان قلبم همیشه زیری شصت است تا 53 بوده اول که متوجه شدم استرس گرفتم به دکترم زنگ زدم گفته تبیعی است ولی بازم زهنم در گیر است

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    با سلام، اعداد متوسط در پزشکی معمولا یک محدوده سلامت برای اکثریت جامعه رو تشکیل میدن ولی بدن افراد از جهت ویژگی های جسمی، ژنتیک، سن، جنس و سایر مشخصات با هم فرق دارن. نکته مهم اینه که اگر احساس کردیم اعداد ما با متوسط تفاوت میکنه از پزشک سوال کنیم و این کار بسیار خوبیه که شما هم انجام دادید. حرف آخر رو پزشکی می زنه که با شرایط فرد آشنا باشه. البته اگر علائم دیگری مثل سرگیجه، غش، تنگی نفس، یا درد قفسه سینه همراه با کاهش ضربان قلب باشه، اونجاست که باید برای اطمینان معاینه صورت بگیره

  • @hadimirzai
    @hadimirzai2 ай бұрын

    ​@@HamidMedتشکر آقای دکتر من تنگی دریچه مادر زیادی دارم بالون زدم فعلا هر شش ما کنترل دارم البته 15 سال پیش بالون زدم الان ورزش هم می کنم هفته دو سه بار ده کیلومتر میدوم دوچرخه سواری می کنم قبلا به ضربان قلبم توجه نداشتم الان فهمیدم پایین تر از 60 است ترس ورم داشته کلا من ترس از بیماری دارم بازم تشکر از شما جواب دادین 🎉🎉🎉

  • @HamidMed
    @HamidMed2 ай бұрын

    @@hadimirzai خوبه که به فکر سلامتی خودتون هستید و کنترل های دوره ای انجام میدید.

  • @MortazaHzara
    @MortazaHzara6 күн бұрын

    دکتر عزیز من ۱۸ ساله هستم و قلب من در یک دقیقه ۴۹ ضربه میزنه آیا این عادی است یا خیر..؟

  • @HamidMed
    @HamidMed6 күн бұрын

    @@MortazaHzara با عرض سلام و تشکر از سوال شما، ضربان متوسط قلب بزرگسالان بین شصت تا صد ضربه در دقیقه هستش. به طور کلی مقادیر کمتر یا بیشتر با بررسی سایر شرایط شخص اهمیت پیدا می کنن. فرض کنید ضربان پایین تر در یک فرد سالم با فعالیت طبیعی و بدون هیچ مشکل دیگری، ممکنه علامت بیماری خاصی نباشه اما در هر صورت ضرر نداره که به پزشک مراجعه کنید تا در صورت نیاز با دادن آزمایش یا معاینه حضوری خیال شما رو کاملا راحت کنن. چرا که شرایط هر شخص، سابقه سلامتی، داروهای مصرفی، و غیره می تونه در نتیجه گیری نهایی بسیار موثر باشه و کلیات یا اطلاعات عمومی بیشتر کاربرد راهنمایی و آگاه سازی دارن.