Flaps Club

Flaps Club

Flaps Club, Türkiye’deki entelektüel açlığı gidermek ve yeni medya içerisinde yeni bir medya anlayışını hayata geçimeye yönelik hedefler ile 2018 yılında kuruldu. Bilgiye aç, hayalperest insanların bir araya gelerek oluşturduğu bir ekibin değer katma ve yaratma alanı olan Flaps Club, kısa bir süre içerisinde büyük bir ivme ile gelişti ve değer yaratan büyük ve rafine bir topluluk haline geldi.

KZread kanalımızda, Türkiye’nin entelektüel haritasını çıkarmak adına derinlemesine yapılan röportajları estetik bir formda sunarak kalıcı hale getiriyoruz.

Eylül 2018'den bu yana "Türkiye'nin entelektüel haritasını oluşturmak için buradayız" diyerek KZread kanalımızda içerikler üretiyoruz. Bir işe ancak yeni bir soluk getirebileceksek ve o işe değer katacaksak dahil oluyoruz, bu yüzden de "röportaj kültürünü" yeniden ele alarak kendimize ait bir üslupla, arzu edilen değil ihtiyaç duyulan yayınlar gerçekleştiriyoruz.

FLAPSTARS GERİ DÖNÜYOR!

FLAPSTARS GERİ DÖNÜYOR!

Пікірлер

  • @umitdemir7362
    @umitdemir7362Күн бұрын

    “Seyirciyi tutamıyorsan yaptığın şey sinema değil aslında” kötü bir yorum. Film “yavaş” olamaz görüşü bana yavan geldi doğrusu.

  • @mehmetrustuakyldz
    @mehmetrustuakyldz4 күн бұрын

    “Sıradan insanlar için din,elitler için felsefe” güzel inanç!

  • @sinancinar8676
    @sinancinar86769 күн бұрын

    Cok guzel program bravo Ayhan Abi

  • @merterturk1601
    @merterturk16019 күн бұрын

    KZread u böyle değerli insanlarla doldurduğunuz için çok teşekkürler Flaps Club ❤🎉

  • @kamilkara2767
    @kamilkara276714 күн бұрын

    İyimser mi saf mı anlayamadım

  • @muratyumusakkaya888
    @muratyumusakkaya88815 күн бұрын

    Biliyoruz ki ; Bilinci maddenin yarattığına dair argümanlar ve deliller arıyorsunuz... Ama bulamayacaksınız..! Yaşarken dünyada ve Ruhunuz beden elbisesini çıkardığında Göreceksiniz ki ; BİLİNCİN KAYNAĞI RUH'TUR...!

  • @cheequilope-yo7nh
    @cheequilope-yo7nh17 күн бұрын

    Tutkulu bilim insanı da bugüne kadar ne koymuş ortaya bir yenilik getirmiş mi ? Öyle jeneriğei bol keseden yazmakla olmuyor.

  • @sadkcaglayan4080
    @sadkcaglayan408019 күн бұрын

    Burdaki hocamın bahsettiği bilgi bizim bildiğimiz bilgi değil sanırım

  • @burakckrkc7955
    @burakckrkc795524 күн бұрын

    Gayet zihin açıcı bir söyleşi olmuş da kapağı neden 90lar türkü albümü gibi tasarladınız?

  • @yousoofkoc4932
    @yousoofkoc493226 күн бұрын

    Simdi benim neden bu adamin tombis yanaklarindan öpesim geldi ❤

  • @oysa21
    @oysa2128 күн бұрын

    dostoyevski olmasa bizi kandıracaksın. insan mutlu olmak ister bu yüzden berbat haldedir. Dostoyevski. Bunun üzerine insan mutluluğu üzerine konuşmak gerizekalılıktır. örnek Gazze bu halde iken bir insan nasıl mutlu olabilir? insan asla mutlu olamaz.

  • @ustadavukat
    @ustadavukatАй бұрын

    Hayret... Bu kadar akıl sahibi ol ama o akıl seni iman sahibi yapamasın?.. Hayret...

  • @omersoyatik8236
    @omersoyatik8236Ай бұрын

    Ahmet Abimin Masallarıda Pek güzel Canım Uyumak için Birebir.

  • @ziyasayar9860
    @ziyasayar9860Ай бұрын

    Teşekkürederim. Aydinlatici, bilgi verici ve farkindalik yaratici.

  • @selmauysal8396
    @selmauysal8396Ай бұрын

    Bilgiyi,bilge insanlardan almak hem sağlıklı hem de daha doğru.. Varolun sevgili hocam..

  • @turkcenindili
    @turkcenindiliАй бұрын

    49:14 fatal error😮😮

  • @turkcenindili
    @turkcenindiliАй бұрын

    21:12 Lavta=> la ud=> el ud

  • @MUSTAFASAHIN-mq4tv
    @MUSTAFASAHIN-mq4tvАй бұрын

    çok güzel devamını istiyoruz

  • @MUSTAFASAHIN-mq4tv
    @MUSTAFASAHIN-mq4tvАй бұрын

    Dolu dolu bir hayat hayran kalmamak imkansız...Öğrenciniz olmayı çok isterdim hocam. çok güzel çok net bir video olmuş anlatılarınız ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler...

  • @alievler9942
    @alievler9942Ай бұрын

    Sayın Arslan muassır medeniyetin Yunan değil de sanayileşmiş genel Avrupa olduğunu savunuyorum..

  • @dizishot6389
    @dizishot6389Ай бұрын

    Babası millet vekili. Kadir akıllı ve iyi eğitimli biridir ama şunu unutmayın babası Turgut Özal döneminin en güçlü millet vekillerinden. tam 4 dönem üst üste millet vekili seçiliyor. Kadir ülkenin en tepesinde büyüyor sünnet düğününde dönemin cumhurbaşkanı Turgut Özal altın takarken fotoğraf var. Sınırsız imkanlar içinde büyümüş bu imkanları nispeten iyi değerlendirmiş elit girişimci. kendisini çok takdir ederim ama girişimcilerin hikayelerinden etkilenirken muhakkak arka planını araştırın. çok uzun bir hikayenin konsantre haline bakıp etkileniyor olabilirsiniz. ;)

  • @Prens1
    @Prens1Ай бұрын

    Sayın İlker Canikligil'in cıvıklaşmadan önce "İlker Canikligil" olduğu zamanlar... İlker Canikligil için prime-era, işte bu zamanlardı. Artık böyle bilgilendirici, düşündürücü, ciddiye alan ama gerektiğinde dalgasını da geçen, olgulara bilimsel yaklaşan bir adamdı. Yazık etti.

  • @user-bk8lw1jy6r
    @user-bk8lw1jy6rАй бұрын

    2)...ima eden bir Siyonizm uzantısı eleman bu .Dünysds teizm propagandasnın srdında Siyonizm var..

  • @user-bk8lw1jy6r
    @user-bk8lw1jy6rАй бұрын

    1) TEK MEDENİYET KALDI YALANIYLA,tek dünya kapitalist Yahudi devleti diktatörlüğüne gidildiğini

  • @user-bk8lw1jy6r
    @user-bk8lw1jy6rАй бұрын

    2)BİR KARA PROPAGANDA-CI...Tek medeniyet kaldı diyerek

  • @user-bk8lw1jy6r
    @user-bk8lw1jy6rАй бұрын

    1)TEK DÜNYA KAPİTALİST YAHUDİ DEVLETİNE gidileceğinin prooagandasını

  • @TuRkUaZcA
    @TuRkUaZcAАй бұрын

    Keyifli bir münazara idi. Kendi düşüncelerimi ve aldığım notları açıklama gereği hissettim. Kapladığı alan için öncelikle özür dilerim. Orada olup göz teması kurarak tartışmayı ne çok isterdim. Evet ve ben ötanazi taraftarı değilim. Kolaylıklar dilerim :)

  • @TuRkUaZcA
    @TuRkUaZcAАй бұрын

    4 1:28:39 "Psikiyatristler ayırt edebilir diye düşünüyorum" cümlesi. Düşünüyorum kelimesi çok muallaktır. Bu kadar ciddi bir konuda açık kapı politikası sergilemek :) Ve acı ölçeği sadece bugün düşünülen bir konu değildir. Yıllardır araştırılmış olması ve hâlâ net bir şey denememesi üzerine de düşünmek gerekir. 1:30:24 Hekimin de bir insan olduğunu düşünüp, nefsinin olduğunu unutmamak gerekir. Deneyime güvenip, ÖNGÖRMEK ile acının net bir algoritması kurulabilir mi? Bu ne kadar sağlıklı? Çocukların ebeveynleri tarafından ötanazi istenmesine olumlu bakmadınız lakin belli bir sınır belirtmediniz? Kişi, ötanazi hakkını kaç yaşında elde edecek? 18 mi? :) Ergenlikten çıkmış, tam bir kaos ortamında. Muhtemelen üniversite veya iş hayatı. Biliyorsunuz ki üniversitenin ve işin en başta kötü tarafları göze çarpar ve olumlu yanlarıyla insan biraz da kendini avutur. Keşke bir fikri savunurken bunları temellendirecek temel düşünceler belirtilseydi.

  • @TuRkUaZcA
    @TuRkUaZcAАй бұрын

    3 Düşünsenize öksürüyorsunuz ve gittiğiniz doktor insanlara karşı öfkeli. Sebebi de aşikar. Çok fazla hasta görüyor olması. (Hepsi değil) Günümüzde de örneklerini görebilirsiniz. Birçok doktor hastanın yüzüne bakmıyor. Bir gün nefes darlığı ile hastaneye gittim ve saatlerce bekledim. Aldığım tepki " bugüne kadar neredeydin!" Şimdi böyle tepki veren bir doktora sen ötanazi hakkını verirsen katakulliye getirip beni öldürmez mi? Ötanazi hukuken hak olarak görüldüğü takdirde ülkemizde en azından hasta insan göremeyeceksiniz. Çünkü akıl hastaneye git demeyecek ve ölmek istemediği için hastaneye gitmeyecek. Hastalar evlerinde ölecekler. Eh peki! Doktorun asıl görevi neydi? Lütfen bu açılardan da bakınız. 1:22:30 da her şeyin bir çözümü olduğunu düşünmüyorum demek sıyrılmak olmuyor mu? Tıp biliminde nice olmazlar olmadı mı? Dolayısıyla, arkadaş birlik olup bir ağrı kesici bulalım, gibi bir cümle kurmak varken yapacak bir şey yok'un kardeşi olan çözümü olduğunu düşünmüyorum demek ne kadar akla uygun?

  • @TuRkUaZcA
    @TuRkUaZcAАй бұрын

    2 Kişi aklı dengesi yerinde olsa da psikolojisi konusunda ne kadar net konuşulabilir? Bunun garantisi nasıl verilecek? Kişi doğumu kendi seçemiyorsa ölümü de seçmesi düşünülemez. Sebebi de şu ki, hiç kimse engelli doğmak istemez. (Bu düşüncemi dayandırabileceğim örnek var.) Peki neden engelli doğan bebekler mevcut? Ve başta spor olmak üzre birçok alanda engelli vatandaşların da kendilerini motive etme aracını buldukları bariz ortada. Psikolog ile bir şeylerin düzeltilme imkanı varken ötanaziye başvurmak bence yanlış. Hiç zehir içip ölmedik lakin bunun daha acısız olduğunu kim diyebilir? Ölüm anındaki acıyı hasta dışında hekim nasıl hissedebilir? Bu mümkün mü? Öldürmeyi bilinçli yapmak ve iyileştirmeye çalışırken ölümün olması aynı manaya mı gelir? Şayet aynı manaya geliyorsa o halde hastaneleri kapatalım gerek var mı açık kalmasına? Nasıl olsa ölecek ya! Ha bu arada sayın hocalarım sizde bu arada işsiz kalıyor ve sağlık bakanlığına bir twit atıyorsunuz. Twit içeriğinin ne olacağını siz benden daha kapsamlı oluşturabilir ve görebilirsiniz. :)

  • @TuRkUaZcA
    @TuRkUaZcAАй бұрын

    1 Yaşam alanı genel çerçevede gergin bir ortam. İnsanlar umutsuz ve doğal olarak keşke ölsem gibi düşünceler beyan edebiliyorlar. Lakin bu beyan ne kadar dikkate alınmalı? Psikologlarımız çok ciddi durumları bile düzeltilebiliyorken şey mi diyelim, senin ötanaziye başvurman lazım! Bu başından savmayı meşrulaştırmak değil mi? Asker örneğine gelinecek olursa, asker belli bir amaç için yani ülke güvenliğini sağlamak için öldürmek durumundadır. Çünkü burada mevzu bahis olan şey meşru müdafaadır. Ama hasta ve hekim konusunda, hasta kendini savunmak için hekim tarafından öldürülmüyor. Yani o an için ölüm bir zorunluluk değil tercihtir. Bu iki örnek koşulları gereği farklı olmakla birlikte düşünce saptırmaktan başka bir sonuç vermez diye düşünüyorum.

  • @TuRkUaZcA
    @TuRkUaZcAАй бұрын

    Program çabalarınız için teşekkür ediyorum Sayın Yusuf hocam. Lakin ben bu videoda çok da verim aldım diyemiyorum. Arkadaşların beden dili, tepkiler, hazırlıkları çok yetersiz gözüküyor. Hararet yüksek ve tarafçı bir anlayış hakim. Ben sizin coğrafya konusundaki fikrinizi bildiğimden sizin de tepkilerinize dikkat ederek izledim. Yeri geldi tebessüm ettim yeri geldi ciddi bir konumda dinledim. Seyirciler bence tartışan arkadaşlardan bu konuda daha yetkindi. Dediğim gibi münazara ciddi bir hadisedir. Lütfen daha üst bilinç düzeyinde bir ortam hazırlayınız.☕️✋️

  • @serdarmutlu8716
    @serdarmutlu8716Ай бұрын

    Dünyanın ölümü adlı belgeseli bence herkes seyretmeli çünkü bu belgeselde izleyecek olanlar dünyanın sonunun nasıl geleceğini bilimsel olarak öğrenmiş olacaklardır.

  • @ErdincCin
    @ErdincCinАй бұрын

    can abim benim.

  • @TuRkUaZcA
    @TuRkUaZcAАй бұрын

    Sizi yeni keşfetmiş olmak üzücü bir hadise olsa da keşfetmiş olmanın hazzı muhteşem. Evet bu izlediğim ilk videonuz ama ben sağlam bir izleyiciyim. :) O yüzden içeriklerinizi daima hep ileriye götürün lütfen. Münazaraya gelecek olursak çok kitap okuyan ve aslen denizlinin yeni merkezefendi olmuş bir yerinden çıkıp Ankarada ikamet eden biri olarak Yusuf hocama fikri olarak daha yakın olduğumu söylemek isterim. Coğrafyayı hangi açıdan değerlendirdiğimize dikkat etmemiz en mühim hadise. Türkçede birçok kelime aynı anlam çerçevesine girebiliyor ve insan algısı efsane ötesi bir işleyişe sahip. O yüzden kelimeler çok fazla süzgeçten geçirilerek bizzat tartılmalıdır. Kendisinin çok da anlaşılmadığını düşündüğüm bir hocamız oldu Yusuf bey. Tekrardan ve tek tek değerli hocalarımıza saygılarımı sunuyorum. Kolaylıklar dilerim.

  • @huseyinsahin3905
    @huseyinsahin3905Ай бұрын

    Schiller: an die freude/ode to joy/neşeye övgü

  • @sematufan3617
    @sematufan3617Ай бұрын

    Hocamıza da , bizi aydınlatan diğer bütün bilim insanlarına olduğu gibi, minnettarız. Bu program için emeği geçen herkese teşekkürler.

  • @kaankucuk2850
    @kaankucuk2850Ай бұрын

    Pozitif bakış açılı çok değerli bir felsefeci . Teşekkürler yayın için

  • @yavuzeren2003
    @yavuzeren2003Ай бұрын

    Tutkulu yanlış, tutkusuz Bir Yönetmen: İlker Canikligil olmalı.

  • @sevgibostan2135
    @sevgibostan2135Ай бұрын

    😊

  • @aysunsevim2746
    @aysunsevim2746Ай бұрын

    Ayhan SİCİMOĞLU var ise önce like sonra izleme

  • @atamsaripasa
    @atamsaripasaАй бұрын

    Teşekkürler

  • @OlorinFinrod
    @OlorinFinrod2 ай бұрын

    43:00 mutluluk kısmı çok iyi, 48:50 güzel şeylerden hoşlanma ile ilgili söyledikleri çok iyi 51:00 zengin yaşamak, empati, sempati,duyarlılık 52:30 mutluluğa ve duyarlılığa erişebilmek için bu klasik eğitim gerekli

  • @emre-ie7ox
    @emre-ie7ox2 ай бұрын

    yılmaz güney, kesinlikle ben de öyle düşünüyorum

  • @benimdesoyleyeceklerimvar9479
    @benimdesoyleyeceklerimvar94792 ай бұрын

    1:10

  • @atedog.
    @atedog.2 ай бұрын

    Hocanın en iyi yayını açık ara

  • @fusunpamuk6511
    @fusunpamuk65112 ай бұрын

    Bizim ülkeden hiçbir sanatcıyı sevmiyor demekki keşke Erkin KORAY'da sevseydininiz

  • @ehussle323
    @ehussle3232 ай бұрын

    para yoksa elit olamazsınız maalesef.karnınızı doyurmak için bile köle gibi çalışıyorsanız maalesef olmuyor.ha para olunca illa elit olunmuyor imkanlar oluşuyor.

  • @herkesmamonainanr.616
    @herkesmamonainanr.6162 ай бұрын

    1 adet filozof milyon tane hocaya bile denk değil.

  • @emreartam1538
    @emreartam15382 ай бұрын

    Bilgisayara almak❌ Bilgisayar yapmak✅