کتاب صوتی دیزی میلر اثر هنری جیمز

Ойын-сауық

به منظور آگاهی از افزوده شدن کتابهای جدید، به کانال ما بپیوندید:
bit.ly/32WNB6G
کتاب صوتی دیزی میلر اثر هنری جیمز
«دیزی میلر» دختری آمریکایی است که پدری ثروتمند دارد و همراه مادر و برادرش دور دنیا سفر می‌کنند و این‌بار برای گذراندن تعطیلات به «دریاچه‌ی لمان» در سوییس رفته‌اند.
داستان از آشنایی «آقای وینتربورن» با «دیزی میلر» آغاز می‌شود. وینتربورن نیز اشراف‌زاده‌ای آمریکایی است که به‌صورتی اتفاقی با دیزی آشنا می‌شود. با این‌که رفتار دیزی برای وینتربورن غریب می‌نماید، اما رفته‌رفته توجهش را جلب کرده و به دختر علاقه پیدا می‌کند. او از مصاحبت با دیزی خوشحال است، اما قصد سفر دارد و به دیزی قول می‌دهد که در «رم» دوباره به دیدنش برود.
داستان تا جایی پیش می‌رود که وینتربورن در بازگشت به رم دوباره دیزی را می‌بیند، اما متوجه می‌شود که او با مردی ایتالیایی آشنا شده‌است. نام این مرد ایتالیایی «جیووانلی» است که فردی محترم و مبادی‌آداب به نظر می‌رسد، تا این‌که «خانم واکر»، دوست مشترک وینتربورن و خانواده‌ی میلر، دیزی را از نشست‌وبرخاست با جیووانلی و رفتارهای نامتعارف با او برحذر می‌دارد؛ اما دیزی وقعی به گفته‌های خانم واکر نمی‌نهد و به رفتارش ادامه می‌دهد... .
کتاب «دیزی میلر» رمانی نوشته‌ی «هنری جیمز» است که اولین بار در سال ۱۸۷۹ انتشار یافت. این کتاب، نخستین موفقیت تجاری و ادبی گسترده برای نویسنده‌اش بود. دیزی میلر جوان، یکی از باورپذیرترین و به‌یادماندنی‌ترین شخصیت‌‌های هنری جیمز به‌شمار می‌آید. دوستی دیزی با مردی آمریکایی و علاقه‌‌ی او به یک مرد ایتالیاییِ پراحساس اما تهی‌دست، به یکی از برجسته‌ترین مضامین موجود در آثار جیمز تبدیل شد، ازجمله: آمریکایی‌های خارج از کشور، معصومیت درمقابل تجربه و چیرگی سرنوشت.
منتقد برجسته‌ی آمریکایی «الیزابت هاردویک»، در مقدمه‌ی این کتاب چنین می‌نویسد: «دیزی میلر به زندگی ادامه می‌دهد، شخصیتی برآمده از ادبیات که به‌عنوان یک نام و یک نگرش، به تاریخ وارد شده‌است!»
«هنری جیمز»، نویسنده‌ی مشهور آمریکایی - بریتانیایی، در تاریخ ۱۵ آوریل ۱۸۴۳ دیده به جهان گشود. وی یکی از ارزشمندترین نویسندگان آمریکا در زمان عمر فعالیت ادبی خویش بوده‌است.
اگر بخواهیم کمی در زندگی او تعمق کنیم، باید به این نکته اشاره کنیم که وی در خانواده‌ای ممتاز و همچنین عالی‌رتبه، به‌لحاظ جایگاه فرهنگی، ادبی و اقتصادی، در نیویورک دیده به جهان گشود. اجداد او بنا بر آن‌چه که تاریخ و شجره‌نامه‌ی آن‌ها می‌گوید، از اهالی ایرلند بودند و درکل خانواده‌ای ثروتمند نیز در شجره‌ی آنها ثبت شده‌است، اما پدرش مردی ادیب بود که بسیار در شکوفایی این نویسنده‌ نقش مهمی داشت.
هنری جیمز در شرایطی بزرگ شد که پدرش را مدام درحال نوشتن و پژوهش می‌دید و بردارش را که یک فیلسوف و روان‌شناس بزرگ و نامی به‌نام «ویلیام جیمز» بود، همیشه درحال مطالعه کردن مشاهده می‌کرد. این مسئله باعث شد که تمام فضای فکری جیمز از دوران کودکی به‌سمت مطالعه و ادبیات پیش برود و شخصیتی بسیار استوار و فرهنگی از او حاصل شود.
هنری جیمز از دوران کودکی‌اش، فهمید اعتمادبه‌نفس لازم برای بودن و حرف زدن در جمع را ندارد؛ از این رو تصمیم گرفت که بدون این‌که در جمعی حاضر شود، به یک نویسنده تبدیل شود.
هنگامی که خانواده‌اش به اروپا سفر کردند، او نیز به اروپا رفت و تصمیم گرفت که تفکرات خودش را گسترش دهد. او در سال ۱۸۶۰ در «نیوانگلند» مستقر شد.
در این سال‌ها جنگ‌های داخلی در آن‌جا شکل گرفت، اما به‌دلیل نقص ستون فقرات از شرکت در جنگ معاف شود. با این اوصاف، وی دیگر به این نتیجه رسید که باید رسالتی در این دنیا داشته باشد، چراکه احساس بیهودگی می‌کرد.
هنری جیمز تصمیم گرفت که سراسر زندگش‌اش را وقف آن کند که هرچه را که می‌بیند، به دیگران انتقال دهد. این انتقال مفاهیم چیزی بود که او را به نویسنده‌ای چیره‌دست تبدیل کرد، اما پیش از این‌که نویسنده شود، تصمیم گرفت به سمت هنر برود و ابتدا راه نقاشی را در پیش گرفت. سپس احساس کرد که با کار ادبی و نوشتن داستان‌ها و رمان‌های مختلف می‌تواند به بهترین شکل ممکن استعدادش را عرضه کند؛ از این رو وارد کار روزنامه‌‌نگاری شد. اولین کاری که خلق کرد، داستان کوتاه «زائری مشتاق» است. وی این کار را در مجله‌ی «آتلانتیک» منتشر کرد و با اقبال بسیاری نیز مواجه شد. در این داستان، وی توانست چهره‌ی تمام‌عیاری از مردم اروپا را به تصویر بکشد.
هنری جیمز پیوسته میان دو علاقه‌ و شور زندگی می‌کرد: ازسویی عشق به آمریکا داشت و ازسویی دیگر نیز روح و نگرشش به جانب اروپا کشیده می‌شد و اروپا را بسیار دوست می‌داشت. سرانجام اروپا به ذائقه‌ی او بیشتر خوش آمد و تمایلاتش به اروپا باعث شد که تماماً در باب اروپا و عشقش به اروپا بنویسد، چراکه وی توانست با مردم اروپا و فرهنگ اروپایی ارتباط بهتری برقرار کند. به همین منظور در انگلستان اقامت کرد و در لندن توانست پیوندی عمیق با مردم برقرار کند و کار نویسندگی‌اش را به ثمر برساند.
کتاب مرجع
Daisy Miller - 1878
Author: Henry James
Genre: Fiction
راوی: بهروز رضوی
#کتاب_گویا_صوتی
#بهروز_رضوی
#دیزی_میلر
لازم به ذکر است که این کتاب گویا، اقتباسی بوده و بصورت خلاصه شده بمنظور پخش رادیویی، بازنویسی شده است
00:00:00 فصل اول
00:17:06 فصل دوم
00:34:52 فصل سوم
00:53:34 فصل چهارم
01:12:07 فصل پنجم

Пікірлер: 12

  • @nassrinansarian4768
    @nassrinansarian4768 Жыл бұрын

    جناب بهروز خان رضوی از بهترین کتابخوانها هستند,سپاس

  • @nedamehrjoo4038
    @nedamehrjoo40382 ай бұрын

    سپاس از شما با صدای زیبایتان❤

  • @samiehebrahimi8511
    @samiehebrahimi85115 ай бұрын

    بسیار زیبا و غم انگیز ❤❤

  • @fmollayi6748
    @fmollayi67485 ай бұрын

    یلدا تون مبارک باشه مامان بانو همه چیر عالی! از دعای که کردید ممنون ❤❤❤

  • @cyrusthegreat524
    @cyrusthegreat524 Жыл бұрын

    ممنون از برنامه خوبتون 🙏

  • @amirgh4452
    @amirgh4452 Жыл бұрын

    زیبا و دلنشین تشکر جناب رضوی ⚘⚘

  • @sashadoa6436
    @sashadoa64368 ай бұрын

    مرسی

  • @mehraktabibzadeh371
    @mehraktabibzadeh3712 ай бұрын

    Mamnunam❤

  • @mehranmajd6719
    @mehranmajd6719 Жыл бұрын

    همیشه دوست داشتم کتاب بخونم ولی تنبلی نمیزاشت ، الان هندزفری میزنم کتاب گوش میدم . ممنون از شما ❤❤

  • @Ketabcheh2015
    @Ketabcheh2015 Жыл бұрын

    👌👏

  • @anikafaarhan
    @anikafaarhan Жыл бұрын

    کتاب جالبی بود متشکرم 😊جوانی از رده ی گستاخ ها یا یک ....؟!

  • @trol999
    @trol999 Жыл бұрын

    فکر کنم توش سانسور زیاد داشت و منظورش از نامزد چیز دیگه بود

Келесі