سخنان اوشو که میتونه نگاه شما رو به رابطه جنسی تغییر بده ! ای کاش زودتر آنهارو شنیده بودم...

ما در سخن بزرگان گلچینی از زیباترین و شنیدنی ترین سخنان بزرگان را برای شما جمع آوری و به تصویر میکشیم
اگر این محتوا براتون جذاب بود ، لطف کنید و با عضویت در کانال و لایک کردن کارها ما رو در این مسیر حمایت کنید
همچنین نظراتتون رو هم برای ما بنویسید
سخن بزرگان
#انگیزشی
#سخن_بزرگان
#نقل_قول
#درس_زندگی
چاندرا موهان جین نام اصلی فردی است که ما امروزه او را با اسامی اشو، آچاریا راجنیش و باگوان شری راجنیش می‌شناسیم.
اوشو در 11 دسامبر سال 1931 در مادیا پرادش (در زمان تولد اوشو کوچوادا نام داشت) در هندوستان به دنیا آمد.
راجنیش با خواست پدر و مادرش تا 7 سالگی با پدربزرگ و مادربزرگ خود زندگی می‌کرد. در زندگی‌نامه اوشو ثبت شده که سکونت در منزل پدربزرگ و مادربزرگش به او کمک کرده که به سمت معنویت کشیده شود؛ زیرا هیچ محدودیتی برای او در نظر نمی‌گرفتند.
پس از اینکه پدربزرگ راجنیش در گذشت، او در سن 7 سالگی به شهر گاداروارا منتقل شد تا زندگی خود را در کنار پدر و مادرش بگذراند. به دلیل وابستگی عاطفی راجنیش به پدربزرگش، مرگ او تاثیر زیادی بر روحیه او گذاشت.
از طرفی اوشو تا 15 سالگی با مرگ دخترعمو و یکی از دوستان دوران کودکی‌اش هم مواجه شد؛ به همین دلیل دوران کودکی او با رنج ناشی از فوت عزیزان همراه بود.
پیش‌بینی‌هایی که درباره راجنیش انجام شده بود، باعث شد که والدین او سکونت در معبد را برای ادامه زندگی فرزند خود انتخاب کنند.
راجنیش از سن 14 سالگی برای ادامه زندگی به یک معبد رفت و قرار شد که تا آخر عمر در آنجا بماند. این اتفاق باعث شد راجنیش تصمیم بگیرد غذا نخورد که به زندگی خود پایان دهد. او پس از خوردن یک وعده غذا، از خوردن مواد غذایی امتناع کرد. اما پس از گذشت یک هفته هیچ آسیب ظاهری در او نمایان نشد.
در زندگی‌نامه اوشو می‌بینیم که مرگ عزیزان و زندگی او در معبد، باعث شد که راجنیش از همان دوران به یکی از منتقدان دین تبدیل شود و به دو مورد از سازمان‌های ملی‌گرا سوسیالیست هند بپیوندد.
ازآنجایی‌که او تصور می‌کرد عضویت در این نوع سازمان‌ها باعث تسلط برخی ایدئولوژی‌ها بر وی می‌شود، پس از گذشت مدت‌زمان کوتاهی از آنها جدا شد.
در همان دوران بود که در وی علاقه‌مندی هیپنوتیزم ایجاد شد. دنبال‌کردن این علاقه باعث شد که پای راجنیش به مسائلی مانند مدیتیشن، یوگا و تمرین‌های مفید برای تمدد اعصاب باز شود و اطلاعات خود را در این زمینه‌ها افزایش دهد. ورود به این مسیر باعث شد که راجنیش به یکی از روشنفکران جوان دوران خود تبدیل شده و با معلم‌های مذهبی زیادی در هندوستان دیدار کند. هنگام صحبت‌کردن با این افراد بینش‌های آنها را مورد بررسی قرار می‌داد و بهترین آنها را جذب می‌کرد.
راجنیش مدرک لیسانس رشته فلسفه خود را در دانشگاه جبالپور در سال 1955 اخذ کرد. سپس تحصیل خود را در دانشگاه ساگار ادامه داد که موفق شد در سال 1957 مدرک کارشناسی خود را در رشته فلسفه از این دانشگاه دریافت کند. پس از دریافت مدرک فوق لیسانس خود، در همان سال تدریس خود را در دانشگاه سانسکریت رامپور و جبالپور آغاز کرد.
راجنیش در سال 1989 نام بودایی اوشو را برای خود انتخاب کرد و ازآن‌پس بیشتر با همین نام نیز شناخته می‌شد.
درنهایت در سال 1990 یکی از بنیان‌گذاران هندو که با تفکر اوشو مخالف بود، به او حمله کرد و باعث مرگ او شد. به دلیل اینکه در آن دوران پلیس هندوستان بسیار بی‌کفایت بود، این فرد هرگز مجرم شناخته نشد و پرونده مرگ اوشو نیمه‌تمام بسته شد. شاگردان اوشو معتقد بودند که او قربانی سیاست‌ها و دسیسه‌های دولت و حکومت شده است و همه آنها یک‌صدا بی‌گناهی او را فریاد می‌زدند.
اوشو اندیشه‌های انقلابی زیادی در سر داشت که مردم جهان را با سخنرانی‌های خود متحول کرد. در حال حاضر آشرام‌های زیادی پیرو تفکر اوشو در سراسر دنیا فعال هستند که مهم‌ترین آنها در هندوستان و ایالات متحده قرار دارد. امروزه از اوشو در آمریکا با نام لرد راجنیش نیز یاد می‌شود که نشان‌دهنده اعتبار و ارزش او در میان این ملت است. او در یکی از معروف‌ترین سخنرانی‌های خود گفت: "واژه باگوان به معنای خدا نیست، هر شخصی را می‌توان خدا نامید که به حالت اوراناندا رسیده است".
امروزه از اشو به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و ارزشمندترین استادان معنوی در سراسر دنیا شناخته می‌شود که در دوران زندگی خود افراد زیادی تحت تاثیر قرار داد. با مطالعه زندگی‌نامه اشو متوجه می‌شویم حیات او پرفرازونشیب بوده که در نهایت او را به موفقیت رسانده است.
ازآنجایی‌که تدریس تنها در رشته فلسفه، خلا روحی راجنیش را پر نکرد، فلسفه و دین را ترکیب و شاگردانی برای آموزش این رشته جدید جذب کرد. به دلیل اینکه راجنیش بیشتر به تدریس معنویت علاقه داشت، در سال 1966 تدریس در دانشگاه را ترک کرده و تنها در زمینه معنویت آموزش‌های خود را ادامه داد. در هندوستان به استادان معنوی گورو گفته می‌شود. تبدیل‌شدن به گورو یکی از مهم‌ترین اتفاق‌ها در زندگی‌ اشو است.

Пікірлер: 7

  • @TARADIS-qf6bh
    @TARADIS-qf6bh3 ай бұрын

    درودبرارHello and don't be tired. Thank you and the staff of the group for your good program👍💯💐❤

  • @sokhanbozorganofficial

    @sokhanbozorganofficial

    3 ай бұрын

    🙏🙏🙏⚘️⚘️درود بر شما.‌سپاس از پیامتون

  • @TARADIS-qf6bh

    @TARADIS-qf6bh

    3 ай бұрын

    @@sokhanbozorganofficial 🙏💐عزیزید

  • @Love-stories368
    @Love-stories3683 ай бұрын

    ویدیو های ما که اسلامی اس کسی لایک نمیکنه 😢

  • @sokhanbozorganofficial

    @sokhanbozorganofficial

    3 ай бұрын

    🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Келесі