Sc Erica troeft SVBO af

VOETBAL - SC Erica heeft zondag in de eerste klasse F een dik verdiende 2 -1 overwinning op streekgenoot SVBO geboekt. De Barger-Oostervelders kwamen in de 27e minuut door een mooie individuele actie van Ruben Kaisen op een verdiende 0-1 voorsprong. Gedurende de eerste helft drong SC Erica weliswaar steeds meer aan, maar de thuisploeg ging wel met een achterstand de rust in. In de tweede heflt kwam SVBO slecht uit de kleedkamer. Bijna niets lukte de ploeg van Arthur van der Veen nog. Sp. Erica drukte het overwicht aanvankelijk nog niet in goals uit, maar halverweg de 2e helft was het raak. Erwin Sikkens zette de terechte gelijkmaker op het scorebord. De thuisploeg bleef druk zetten en dertien minutem voor tijd schoot Robert Torenbosch uit een prachtige vrije trap de 2 - 1 tegen de touwen. Op de overwinning voor SC Erica viel helemaal niets af te dingen.