شهروند جهان - قسمت چهارم (مهندسی مجدد)

(مهندسی مجدد:مراحل تحول سازمانی روایت داستانی کاربرد درس‌های تئوریک کسب و کار)
مهاجرت قدمتی به درازای تاریخ دارد؛ ولی مهاجرت در جهان پیش‌مدرن الگویی متفاوت با مهاجرت در جهان مدرن داشته‌است. در جهان مدرن، انتخاب‌ها فردی‌تر شده‌اند و نتایج انتخاب‌ها هم بستگی بیشتری به نگرش‌ها و مهارت‌های شخصی دارند. جامعه‌ی ایرانی در این چند دهه به شکلی تصاعدی دچار پدیده‌ی مهاجرت شده‌است و اکنون بخش بزرگی از ایرانیان به مهاجرت فکر می‌کنند. جدا از دلایل سیاسی-اجتماعی این پدیده، گفتگو راجع این موضوع که چه نگرش‌ها و مهارت‌هایی مهاجرت را موفق‌تر می‌کنند نیاز مهم و فوری جامعه‌ی ایرانی است. به این دلیل، دکتر محمدرضا سرگلزایی پرونده‌ی جدیدی را گشوده تا با کمک مهاجران موفق نگرش‌ها و مهارت‌های موفقیت در مهاجرت را به مخاطبانش منتقل کند.
لطفأ با دوستان‌تان به اشتراک بگذارید.
گفت‌وگوی دکتر سرگلزایی، روانپزشک با آقای مهندس رضا کاظمی، مدیر صنعتی تحول‌آفرین
بخش چهارم
🔻
در این قسمت موفقیت در کسب و کار را به عنوان بخشی از مهاجرت موفق یا به تعبیری کسب رضایت و رسیدن به زندگی بالیده بررسی می‌کنیم.
سی اردیبهشت ۱۴۰۲
22 - May -2023
#مهاجرت
#دیاسپورا
#سفرناک
#مهارت‌ها
#نگرش‌ها
#جامعه‌یـایران
#دکترـسرگلزایی
@drsargolzaei

Пікірлер: 7

  • @mortezamorteza77
    @mortezamorteza77 Жыл бұрын

    سپاس از برنامه شما! من وقتی ایران بودم جز مهاجرت ارزوی دیگری نداشتم، خیلی ساله از وطن خداحافظی کردم و از زندگی کاری، اجتماعی و خانوادگی خودم خرسندم، منم مثل این اقا تلاش زیاد کردم، اولا خیلی مهمه که در چه سنی مهاجرت کنی، هر چه جوانتر شاید بهتر، گرچه در سنینی که هویت هنوز شکل نگرفته (از ۴-۵ تا حدود ۱۷-۱۸ سالگی)بهتره مهاجرت نکنیم چون احتمال بحران هویت بالا میره. چیزی که در حرفهای این آدم نمیشنوم مساله احساس هستش، خیلی راحت حرف میزنه جوری که انگار جهان وطنی ساده است، نه عزیزم! به میزان اینکه چقدر از نظر احساس و هیجان حساس باشی دل کندن از خاکی که درش ریشه گرفتی سخت است، هرچقدر هم از زندگی در سرزمین جدید خرسند و راضی باشی، مثل درختی هستی که از ریشه کنده شده. حتی نسل دوم و سوم مهاجران هم بستگی به میزان حساسیتشان این مورد براشون تو زندگی مهمه... خلاصه کلامم: جهان وطنی بسیار مشکله، ربط مستقیم به میزان موفقیت در سرزمین دوم نداره، مهاجرت درسته که برای بشر عادی و تاریخیه، امااصلا پدیده آسانی نیست.

  • @armitafarsiani5996
    @armitafarsiani5996 Жыл бұрын

    گفتگوی بسیار مفید و حرفه ای بود، ممنون از وقتی که گذاشتید و این محتوای فوق العاده رو تولید کردید.

  • @Maryam-uk8cy
    @Maryam-uk8cy Жыл бұрын

    Thank you 🙏

  • @sargolzaei

    @sargolzaei

    2 ай бұрын

    🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  • @mahdismarashi1093
    @mahdismarashi1093 Жыл бұрын

    من کمتر از یکساله مهاجرت کردم و با اینکه فیلد کاری م بیزینس نیست، از اینسری گفتگو ها بسیار بسیار یاد گرفتم. ممنونم🙏🌹

  • @sargolzaei

    @sargolzaei

    2 ай бұрын

    🙏🏻🙏🏻🙏🏻🕊🌹

  • @afsanehghazanchaei557
    @afsanehghazanchaei5572 ай бұрын

    یک نکته بسیار مهم که غیر مستقیم از سری ویدئوهای شهروند جهان میشه برداشت کرد، اهمیت و نقش سن و سال در مهاجرت موفق هست. وقتی آدم در بیست سالگی مهاجرت می کنه، انرژی و قدرت تطابق بیشتری برای پر کردن فاصله ها داره. برای یک جوان بیست ساله خیلی راحتتر هست که روزی ۱۸ساعت کار کنه و درس بخونه تا یک فرد چهل یا پنجاه ساله. به همین دلیل در سیستمهای مهاجرتی کشورهای مختلف، سن مهاجر لحاظ میشه.

Келесі