ارسطوی فیلسوف و باغ وحش حیوانات

Ғылым және технология

ارسطو فیلسوف و جانورشناس یونانی است که در قرن 4 قبل از میلاد در مقدونیه به دنیا آمد. وی یکی از بزرگترین فیلسوفان غربی محسوب می شود. ارسطو معلم اسکندر مقدونی بود و به دلیل تشویق وی برای حمله به ایران، یک چهره ضدایرانی محسوب می شود.
ارسطو شاگرد افلاطون بود، ولی مُثل وی را رد کرد و در مقابل موضع ذهن گرایانه او، حس گرا و تجربه گرا بود و اعتقاد داشت همه حقیقت اشیاء در همین جهان است و عالم دیگری به نام مثل وجود ندارد.
ارسطو همسو با سقراط انسان محور، معرفت و اندیشیدن را فضیلت می دانست و معتقد بود انسان با آموختن انسان تر می شود و به کمال می رسد. وی دارای معرفت تثلیثی ✝️ بود و شادی را همسو با تثلیث افلاطون در مورد soul، دارای سه بخش می دانست.
🙈 ارسطو نگاه مادی و حیوان انگارانه به انسان داشت و انسان را حیوانی در ابعاد مختلف معرفی کرد (بیش از 30 مورد). وی انسان را حیوان ناطق (سخنگو)، اجتماعی، سیاسی، متفکر، استدلالگر، ساده، بوکشنده و لذت برنده از بو، بهترین حیوان و یا بدترین و وحشی ترین و خطرناک ترین و نامقدس ترین و شهوت ران ترین و تقلیدکارترین و باهوش ترین حیوان و حیوان نخبه و حسابگر و دارای قابلیت دریافت آگاهی و معرفت می دانست.
#ارسطو
#حیوان_انگاری_انسان
#تثلیث
#معرفت_تثلیثی
#حیوان_ناطق
#حیوان_استدلالگر
#باغ_وحش_حیوانات
#فلسفه
🆔 @salimi_mohammad

Пікірлер: 13

  • @msndm3592
    @msndm35929 ай бұрын

    اللهم عجل لولیک الفرج

  • @hamidkeshavarzi3365
    @hamidkeshavarzi33659 ай бұрын

    خدا قوت 🌷

  • @salimi_mohammad

    @salimi_mohammad

    9 ай бұрын

    ممنون از لطفتون 🙏

  • @haerizadeh
    @haerizadeh9 ай бұрын

    خیلی خوب و متفاوت و محققانه بود

  • @salimi_mohammad

    @salimi_mohammad

    9 ай бұрын

    ممنون زنده باشید

  • @Nabizadeh.119
    @Nabizadeh.1199 ай бұрын

    خداقوت عالی بود

  • @salimi_mohammad

    @salimi_mohammad

    9 ай бұрын

    سلامت باشید 🙏

  • @user-zc5ud9hz5y
    @user-zc5ud9hz5y9 ай бұрын

    خوب بود، لطفا به بررسی و شفاف سازی علوم انسانی_اسلامی بپردازید، برای عامه مردم علوم انسانی_اسلامی ناشناخته است.

  • @apm2565
    @apm25658 ай бұрын

    برای نفس آدمی با توجه به عملکردهای آن اوصاف و تعابیر مختلفی وجود دارد. البته این بدان معنی نیست که در وجود انسان چندین نفس مستقل قرار داده شده و هرکدام او را به سویی سوق می دهند؛ بلکه مراد آن است که پیش روی نفس آدمی راه ها و مراحل متعددی قرار دارد که انتخاب آن با آدمی است. از نفس در قرآن با صفات مختلفی چون اماره، لوّامه، مطمئنه، راضیه و مرضیه یاد شده که هرکدام به مرتبه خاصی از آن دلالت دارند. در روایات نیز نفس دارای مراحل گوناگون است؛ از جمله نقل شده است روزی کمیل بن زیاد به علی(ع) عرض کرد: یا امیرالمؤمنین نفسم را برایم تعریف کن تا آن را بهتر بشناسم. حضرت فرمودند: «چهار نفس برای انسان هست. نفس نامیه نباتی که منشأ رشد و نمو است و نفس حیوانی که منشأ درک و احساس است و نفس ناطقه قدسی و نفس ملکوتی الهی که خاص انبیا و اولیاست». از این حرف چه برداشتی میکنید شما استاد؟؟؟حضرت علی هم انسان رو حیوان ناطق میدونه درسته ؟؟؟شما مشکلت با یونانی مآبی هستش که در جای خودش جای بحث داره مراقب باشید که این رو با خرد ورزی و فلسفه خلط نکنید

  • @salimi_mohammad

    @salimi_mohammad

    8 ай бұрын

    ممنون از توضیحاتتون لطف می کنید اصل جمله حضرت علی ع و منبعش رو بنویسید؟

  • @apm2565

    @apm2565

    8 ай бұрын

    @@salimi_mohammad بهار النوار جلد ۶۱ ص ۸۴ کشکول شیخ بهایی جلد ۱ صفحه ۴۹۵

Келесі