Poți să faci audiența tv și cu astfel de oameni !

Пікірлер: 5

  • @alexandrahashim4057
    @alexandrahashim40572 жыл бұрын

    Felicitări!

  • @florinlacatus8234
    @florinlacatus82342 жыл бұрын

    Dane, salutări sincere. Sânt de acord cu tine pentru intelectuali, dar să nu uităm că : învățământul nu mai este ce a fost iar profesorii predă fiecare în felul lui. Am exemplu în viu. Clasele 1-4, la școli de stat nu se predă la fel. Fiecare școală are felul ei. Din clasa 0-4 a nepoatei mele, sau schimbat 4 profesori, fie care cu modul și felul lui de a preda. Eu nu pot să îi spun ceva despre materie că îmi spune "în clasă nu mi-a spus așa" , sau, "nu ne-a arătat așa" . De exemplu, la înmulțire e așa × , sau punct pe mijloc. Dacă i-am arătat cu punct pe mijloc a spus că nu le-a arătat așa. Din cauza celor menționate până aici și din alte probleme, abandonul școlar e mare. Sânt la fel de mulți copii care vor să învețe, dar din lipsuri și neajunsuri nu pot. În afară de asta, nu se mai știe de istoria românilor, a româniei, a culturii, nimic. Istoria românească a devenit ștearsă. Nu se vorbește de inventatorii româniei, de descoperirile lor și invențiile lor. De aceea dacă învățământul românesc e la pământ, din familie poate nu au posibilitate, atunci sânt puțini cei care pot într-un fel sau altul să facă ceva cu adevărat. Totuși, și cei slabi trebuiesc sprijiniți și conduși mai departe, dar nu are cine. Păcat că am ajuns așa din cauza orgoliilor, fuduliei și mândriei. Păcat, păcat, păcat. Succes în continuare.

  • @lincadenis488

    @lincadenis488

    2 жыл бұрын

    Semnul grafic pentru inmultire din ce imi mai amintesc se invata in clasa a 5-a (punctul) iar "x" in clasa a 3-a sau a 4-a depinde de educatori cum predau ei si cat inteleg elevii. Toata tarasenia asta cu clasa 0 mi se pare o prostie , debusoleaza copiii .

  • @florinlacatus8234

    @florinlacatus8234

    2 жыл бұрын

    @@lincadenis488 . Exact. Nu le mai dezvoltă scrierea cu liniuțe, bastonașe și exerciții simple. În plus mai lucrează cu copii după alte criterii, care diferă de la o școală la alta. De aceea spun, diferența între școli și profesori e mare. În cazul nostru, chiar dacă erau diferențe, nu erau așa mari. Materiile erau la fel iar profesorii predau cam toți la fel. Nici eu nu sânt de acord cu clasa 0, cu modul de predare în casele 1-4 și cu încărcarea acestora cu atâta atenție asupra materiilor destul de greoaie pentru ei. Înmulțire, împărțire, cu putere și alte exerciții la care acești copii abia știu să își scrie numele. Un alt aspect, școala online. Trebuia implementat de mult, dar acum pe repede înainte, nu a fost ok. Mulți copii nu au avut posibilitatea de a participa online și nici școlile nu au fost dotate pentru așa ceva.

  • @nicupipera4921
    @nicupipera49212 жыл бұрын

    Bravo rămâne practica. teorie da practica Nu