No video

آموزش پروژه‌ محور پی اچ پی - ساخت وبلاگ شخصی با PHP

FaraDars: برای دسترسی به نسخه کامل‌تر «آموزش پروژه‌ محور پی اچ پی - ساخت وبلاگ شخصی با PHP» و دانلود فایل‌های همراه آموزش روی لینک زیر کلیک کنید:
fdrs.ir/2f7f
زمان‌بندی ویدئو:
0:00:00 معرفی آموزش و پیش‌نیازهای آن
0:10:21 ساخت پروژه
0:15:56 نصب فریم‌ورک بوت‌استرپ
0:22:49 نصب فونت‌های مورد نیاز
0:26:22 ساخت Navbar صفحه اصلی
0:37:00 ساخت بخش دسته‌بندی در Navbar
PHP چیست؟
PHP، زبان اسکریپتی متن‌باز (Open-Source) و همه‌منظوره‌ای است که توسط توسعه‌دهندگان وب در سمت سرور، مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از PHP کاملا رایگان است و با توجه به ویژگی مستقل از پلتفرم بودن (Cross-Platform) آن، توسعه‌دهندگان می‌توانند از این زبان برنامه‌نویسی در پلتفرم‌های مختلفی از جمله ویندوز، مک و لینوکس استفاده کنند.
اهمیت یادگیری ساخت وبلاگ با PHP چیست؟
صنعت طراحی و توسعه وب‌سایت به عنوان یک صنعت دیجیتال بسیار گسترده و مهم است و در اقتصاد جهانی نقش مهمی ایفا می‌کند. PHP به عنوان یک زبان برنامه‌نویسی وب، جایگاه مهمی در صنعت طراحی سایت دارد و از زمان تولید اولین نسخه‌های آن تا کنون، به عنوان یک ابزار قدرتمند و پرکاربرد در توسعه وب به شمار می‌آید.
یادگیری ساخت وبلاگ با PHP، یک مسیر آموزشی حیاتی برای اشخاصی نشان می‌دهد که به توسعه وب و برنامه‌نویسی علاقه‌مند هستند. همچنین، توانایی کار با پایگاه داده، استفاده از کوکی‌ها و نشست‌ها، اعتبارسنجی کاربران و ... مواردی هستند که هر برنامه‌نویس PHP باید آشنایی کاملی با آن‌ها داشته باشد. با یادگیری ساخت وبلاگ با PHP، علاقه‌مندان عمیق‌تر با مفاهیم برنامه‌نویسی PHP، ساختار وب‌سایت‌ها و ارتباط آن‌ها با پایگاه داده‌ها آشنا می‌شوند و در نهایت، می‌توانند یک پروژه کاربردی و واقعی را به عنوان نمونه‌کار برای ارائه به کارفرمایان در اختیار داشته باشند.
در این فرادرس چه چیزی یاد می‌گیریم؟
در این آموزش، جهت پیاده‌سازی وبلاگ از زبان برنامه‌نویسی PHP به همراه پایگاه داده MySQL استفاده می‌کنیم. علاوه بر این، از فریم‌ورک قدرتمند Bootstrap نیز به منظور پیاده‌سازی رابط کاربری وبلاگ کمک می‌گیریم. در این فرادرس سعی می‌کنیم تا یک پروژه وبلاگ را به صورت صفر تا صد انجام دهیم. در این راستا، ابتدا بخش فرانت و رابط کاربری پروژه را آماده می‌کنیم. در ادامه به سراغ پنل ادمین وبلاگ می‌رویم و در نهایت، پایگاه داده و ارتباطات آن را پیاده‌سازی خواهیم کرد.

Пікірлер: 1

    Келесі