MAGNETIC HEATING WITH MAGNETS - ALTERNATIVE ECONOMIC HEATING TO NATURAL GAS

MAGNETIC HEATING WITH MAGNETS - ALTERNATIVE ECONOMIC HEATING TO NATURAL GAS
sponsor.kerimakarpat@gmail.com
instagram: kerim_akarpat
Electromagnetic induction is the production of potential difference (voltage) across a conductor exposed to a changing field.
Its discovery was made by Michael Faraday in 1831. Joseph Henry made a similar discovery, but did not publish his findings.
Electromagnetic production is known as Faraday and Neumann's law of production, due to the work of Franz Ernst Neumann. Faraday's law of production is the most fundamental electromagnetic law that predicts how a magnetic field will interact with a circuit to produce electromotive force. This law is the working principle of transformers, inductors and many electric motors, Generators and solenoids. The Maxwell-Faraday equation is a generalization of Faraday's law, and
A diagram of Faraday's iron ring device,
Electromagnetic radiation was discovered independently by Joseph Henry and Michael Faraday in 1831. This product occurs due to the change in magnetic flux when the battery is connected and disconnected. Within two months, Faraday discovered some signs of electromagnetic interference.
. An exception was made by Maxwell, who used Faraday's ideas as the basis for his qualitative electromagnetic theory. In his research, Maxwell explained electromagnetic interaction as differential equations, which Oliver Heaviside called Faraday's law, although they differed slightly from the original version of Faraday's law and did not explain EMF action. Heaviside's model (see Maxwell-Faraday equations) is the today-known form of these equations, known as Maxwell's equations. Lenz's law was formulated by Heinreich Lenz in 1834. Lenz's law describes the 'flux through the circuit' and gives the direction of the induced EMF and the current resulting from the electromagnetic product.
• ELEKTRİK MOTORUNDAN KE...
• ESKİ HARD DİSK MOTORLA...
• ELEKTRİK MOTORUNU RÜZG...
• KENDİ YAPTIĞIMIZ DİKEY...
#magnet
#magneticheating
#cheapheating

Пікірлер: 228

  • @goksenakkus5947
    @goksenakkus5947

    Osmaniyede bir arkadaşım birkaç yıl önce bu projeyi yapmıştı, sonuç olarak; ısınan su kalorifer şebekesine verildiğinde çokta verimli olmuyor ve maalesef manyetik diski döndürmek için harcanan enerji oldukca fazla, ancak ve ancak rüzgar trübünü vasıtası ile döndürme işlemi sağlanabilirse nispeten kullanılabilir! Lakin o kadar yatırım ya da tasarım yaptıktan sonra direk elektriği üretip her alanda kullanabilmek daha mantıklı.

  • @fatihcaglar4537
    @fatihcaglar4537

    Bu tür çalışmaları sergilemiş ne güzel arkadaşımız. Maşallah. Bir tenekeyle kılıf yapıp tonlarca paranızı da almayı bilirler. Ne güzel bilgiyi uğraşmış denemiş ve yapmış. Helâl olsun. Bu tür sistemler geliştirilebilir. Çok daha düşük bir enerji ile sistem daha çok verimli hale getirilebilir..zincirleme sistemler ile harcanan gücün 4/2 su dahi geri kazandırılabilir. 2 hafta esmeyen rüzgarın yerini geri kazanılan enerji alabilir. İmkansız ilan hiçbir enerji yoktan var edilemez, fakat enerji dönüştürülebilir. Sürdürülebilir hale gelebilir.

  • @kennedy67951
    @kennedy67951

    This is a well known Procedure to Boil Water. What is unknown is, why don’t we all use this system of Heating and Cooking instead of the systems already in use around Our World today? The Powers that are will not allow this simple Tech to come in between the use of what’s Old and Outdated for something so free for most and very Cheap for others that don’t want their Hands Dirty by Building such a system. Thanks for sharing your Hard Earned Knowledge with Me.😊

  • @cebrailhan3749
    @cebrailhan3749

    Kerim ustam başarılarının devamını dilerim Rabbim yolunu açık etsin senin ve senin gibilerin

  • @fevzisahin576
    @fevzisahin576

    motor çalışma sırasında harcadığınız elektrik enerjisini zamana bağlı olarak kaydedin. Aynı zamanda oluşan sıcaklık artışlarını kaydedin. malzeme ve geometrik bilgisini (ısınan bakır boru) ve bakır boru içerisindeki akışkanın hacim bilgilerini paylaşabilirseniz. Verim hesabı yapmınızda yardımcı olabilirim

  • @user-zo7ey8it5r
    @user-zo7ey8it5r

    Вентилятор приделай над магнитами

  • @hayrettinasiciogluu8819
    @hayrettinasiciogluu8819

    Elinize ve Emeğinize Sağlık.

  • @sinankarabay1411
    @sinankarabay1411

    Abi aslında rüzgar gülünden direk ısıtma yapılsa daha verimli olabilir ve yenilebilir enerji kaynağı olur

  • @tarmveticarigelisim7794
    @tarmveticarigelisim7794

    Değerli kardeşim eline emeğine sağlık.

  • @mecitsancak2603
    @mecitsancak2603

    mevcut sistem dikey rüzgar türbini ile çalışır mı?

  • @rildosouza7223
    @rildosouza7223

    Meu amigo voçe e Nota 1000 estou vivendo e aprendendo com voçe esse projeto e SHOM 👏👏👏👍👍👍

  • @profezor2
    @profezor2

    Çok verimsiz bir ısıtma. Klasik yöntemler daha verimli

  • @ataaltntas2730
    @ataaltntas2730

    Maşallah çok güzel bir çalışma ❤

  • @cavadcavadov5909
    @cavadcavadov5909

    Salam KERİM abi super olmuş

  • @SinanTurkSupaturk
    @SinanTurkSupaturk

    su yerine antfiriz kullansak bakırların uclarını kapatsak daimi olarak ısıtabilir diye düşünüyorum acaba antifiriz eksiltirmi?

  • @ahmetyagbasan655
    @ahmetyagbasan655

    Elinize sağlık ❤

  • @user-vz6yr4cq8p
    @user-vz6yr4cq8p

    Eğer daha fazla ısınmasını istiyorsan o boru yuvarlak şeklinde kullanma daha geniş bir şekilde yuvarlak şeklinde değil bu şekil daha fazla ısınabilir mümkün kadarı ise çok kalın olmamalı ve geniş olması lazım en azından mıknatısların yarısına kadar bu şekil mıknatısların etkisi daha fazla olur bu şekilde daha hızlı bir şekilde suyu ısınmaya hızlandırmış oluyor kolay gelsin çok yararlı videolar

  • @mutodantale2118
    @mutodantale2118

    hocam 100 derece ne kadar zamanda geliyor. cihaz kaç kw elektirik yakıyor

  • @hickimse6958
    @hickimse6958

    Peki neden bu daireyi bir elektrik motoruna bağlamak yerine dışına mıknatıslı daire yaparak devirdaym sağlamıyorsunuz?

  • @mustafasagol4732
    @mustafasagol4732

    Başlangıç olarak çalışma fena değil güzel.Biliyormusun bilmiyorum, Türkmenistan da kırsal kesimde bu sistem çok yaygın mış.Elektrikler kesilince evdeki bütün lambaları yakacak elektriği üretiyorlarmış ,yani sistem kendi elektriğini kendisi üretiyor.Tavsiyem bu sistemi bilen bir Türkmenistanlı bulun.

Келесі