Lohusalık Hüznü ve Lohusalık Depresyonu | Kadın Hastalıkları

Тәжірибелік нұсқаулар және стиль

Lohusalık depresyonu ve lohusalık ne zaman biter? Uzman Psikolog Semiha Afyonlu Kaya ile birlikte sinsi kadın hastalıklarından Lohusalık dönemi ile ilgili detaylı konuşuyoruz. Lohusalık nedir? Lohusalık ne zaman biter ve lohusalıkta dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? sorularının detayları cevaplarının hepsine ve fazlasına videodan ulaşabilirsiniz.
Canlı Yayın Videoları:
Yuvaya ve İlkokula Yeni Başlayacak Çocuklar İçin Öneriler: • Yuvaya ve İlkokula Yen...
Kokopelli Şehirde ile Sıfır Atık Nedir?: • Kokopelli Şehirde ile ...
Çalışan Anne Olmak: • Çalışan Anne Olmak | Y...
Çocuklarla Oyun Oynamanın Doğruları ve Yanlışları: • Çocuklarla Oyun Oynama...
Güçlü Anne Olabilmek ve Kalabilmek: • Güçlü Anne Olabilmek v...
Bebek yemek tarifleri ve daha fazlası için kanala abone olun: goo.gl/rd2RYk
İki Anne Bir Mutfak Google Play Store'da; play.google.com/store/apps/de...
İki Anne Bir Mutfak Apple Store'da; appsto.re/tr/hBCBab.i
Sosyal Medya hesaplarımız:
www.ikiannebirmutfak.com
/ 2anne1mutfak
/ 2anne1mutfak
/ 2anne1mutfak
#2anne1mutfak #lezzetlitarif #bebekleriçin #bebekbeslenmesi #bebeksağlığı #yemektarifleri

Пікірлер: 8

  • @mehinelisoy1524
    @mehinelisoy15242 жыл бұрын

    BEN 13 AY OLDU HALA DEPRESYONDAN ÇIKAMADIM

  • @kalbenduam8021

    @kalbenduam8021

    2 жыл бұрын

    😅 ah canım ah. Artık gülüyorum. Öyle. Çıkmazdayım. Ki seni tüm videolarda. Görüyorum. İnan bende atlatamadım 5 ayımıza. Girdik ama. Ben. Hala aynıyım. Deli gibi çare arıyorum İzzet. Gülllüyü izle. Seni rahatlatıcak. İzzet gilllü takıntı videosu ve depresyon. Bak. Birde. Şunu unutma. Kimseden. Artık yardım bekleme seni anlamalarını bekleme. Sen kendini rahatlat. Ben. Hergün 5.6 saat atak geçiriyorum. Yapacak. Birşey. Yok kendini nekadar. Rahatlatırsan. Herşey okadar güzel olucak.

  • @burcuburcu9774

    @burcuburcu9774

    2 жыл бұрын

    10 aylık bebegim var. Lohusa depresyonunu en ağır yaşayan annelerden biriyim. Öyle yoğun yaşadım ki aradan aylar geçmesine rağmen hala atlatamadim. Bebeğim her ağladığında "doymuyordur mama verelim" cümleleri (oysa ki uykusu geldiği ve uyumak için yardım beklediğinden ağlıyormuş), süt sagarken "çıka çıka bu kadar mı çıktı?" seklinde insana kendini yetersiz hissettiren sorular, 'üşümesin bir kat daha giydiricem' dediğimde "üşümez ki" diye karşı çıkışlar... Bunların ötesinde eşim de bana zerre kadar moral ve destek vermedi. Neredeyse her gün ağliyorum. Kasigimda çıkan ve günlerce gecmeyen büyük bir beze oluşumu, besin zehirlenmesi, diş ve kulak ağrısı gibi pek çok sağlık problemi yaşadım... Bu fiziksel sağlık problemleri geldi geçti şükür. Ancak depresyon devam ediyor. Özguvenimi de kaybetmek üzereyim. 😢 Belki de psikolojik destek almalıyım.

  • @burcuburcu9774

    @burcuburcu9774

    Жыл бұрын

    @Yadigar Babayev Merhaba. Bebegim şu an 21 aylik. Daha iyiyim çok şükür. Birkaç tavsiyede bulunabilirim size: mutlaka hava almak için dışarı çıkın, size kendinizi iyi hissettiren, moral veren, size gerçekten yardımcı olan insanlarla zaman geçirin. Fırsat buldukça sevdiğiniz şarkıları dinleyin. Beslenmenize dikkat edin. Bebeginizi sıklıkla emzirin. Ona sarılın. Ben bu şekilde kendimi daha iyi hissettim. Aylar sürse de sabırla zamanla ve Allah'ın yardımıyla her şey olmasa da pek çok şey düzeldi. Kisa zamanda kendinizi toparlayıp iyi hissetmenizi dilerim. Unutmayin ki bebeğinizin size ihtiyacı var.

  • @cisemozkan9945
    @cisemozkan99454 жыл бұрын

    merhaba, ilk 3 ayda uyku düzeninin önemine atıfta bulunduğunuz akademik kaynağı öğrenebilir miyim? teşekkürler

  • 4 жыл бұрын

    www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5322694/

  • 4 жыл бұрын

    www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25526703

  • 4 жыл бұрын

    AYnı sitede Erzurum ve Trabzon'da gerçekleştirilmiş çalışmalara da rastlayabilirsiniz. Lohusa Depresyonu ile uyku arasındaki bağlantıları incelerlerken hamileliğin son. trimesterindeki uyku kalitesinin depresyon ihtimalini etkilediği tespit edilmiş; en azından bu çalışmaların sonuçları bu şekilde. Aynı şekilde bu etkileyenin devamının da sonuçları güçlendireceği sonucu vurgulanıyor. Kısacası uyku önemli :)

Келесі