Highlights Feyenoord O21 - FC Groningen O21 | FA 2023-2024

Спорт

Na de zege op de FC Twente/Heracles Academie heeft Feyenoord O21 de goede lijn doorgetrokken tegen FC Groningen O21. Na 90 minuten stond er een 3-2 eindstand op het scorebord. De ploeg van trainer Melvin Boel domineerde vooral de eerste helft. Joep Van der Sluijs, Gjivai Zechiël en Nesto Groen scoorden. #feygro #varkenoordview
ABONNEER ▶️ bit.ly/FRabonneer
🛍 Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: fanshop.feyeno...

@vanzijl729 ай бұрын

Wat een talenten die Gjivai Zechiël én Joep van der Sluijs, geweldig, Joep zijn linkerbeen is goud waard🔴⚪️👊🏻👊🏻❕️❕️❕️

• @Nothing_lol37

@Nothing_lol37

18 күн бұрын

Gjivai zechiel de browr van mijn broertje❤

• @user-dm9lk7wd4b
    @user-dm9lk7wd4b9 ай бұрын

Verdediging van Feyenoord zéér matig en / of niet scherp. Groen 2x alleen voor de keeper..ik vind hem niet goed genoeg voor Feyenoord. Middenveld en Slory draaide wel lekker, jongens met potentie.

• @MrSilence4all
    @MrSilence4all9 ай бұрын

Waarom is er zo weinig onderlinge vreugde te zien als een feyenoord speler een doelpunt maakt????