Highlights Dream Cup Japan 2023 | USA O16 - Nederland O16 | vrijdag 1 juni 2023

Спорт

Samenvatting van de wedstrijd tussen de USA O16 en Nederland O16 van vrijdag 2 juni 2023.
Nederland speelde vandaag haar 2e wedstrijd van de Dream Cup 2023 in Japan. De eerste wedstrijd werd gewonnen met 1-0 van Nigeria O16. Nederland speelde opnieuwe een puike wedstrijd en kwam in de 1e helft verdiend op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Jesaja Mustapha en Haniël Pereira da Gama.
De 2e helft bood USA meer weerstand en kregen ze ook enkele grote kansen maar keeper Aymean El Hani en de paal voorkwam een treffer van de Amerikanen. Aan het eind van de wedstrijd bracht Benjamin Khaderi met een zeer fraai geplaatst afstandschot de score op 3-0. Dit was ook de eindstand en zo gaat Oranje aan kop met 6 punten uit 2 gespeelde wedstrijden. Zondag 4 juni speelt Oranje z'n 3e en laatste wedstrijd tegen het thuisland Japan (dat van USA met 1-2 verloor maar won van Nigeria met 6-1). Nederland heeft aan een gelijkspel voldoende om deze Dream Cup editie 2023 te winnen.
#nederland #nederlandselftal #nederlando16 #oranje #oranjeO16 #knvb #USA #USAO16 #dreamcup #NetherlandsU16 #NedU16 #USAU16 #TeamUSA #TeamUSAU16