دونوازی پویا سرایی و علی زند وکیلی - قطعه بیداد از پرویز مشکاتیان

Музыка

دونوازی سنتور و تمبک پویا سرایی و علی زند وکیلی و اجرای قطعه بیداد به یاد استاد پرویز مشکاتیان
Pouya Saraei & Ali Zand Vakili - Bidad by Parviz Meshkatian || دو نوازی پویا سرایی و علی زند وکیلی - بیداد از پرویز مشکاتیان
------------------------------
برای شنیدن دیگر آثار پویا سرایی بر روی لینک زیر کلیک کنید:
• Pouya Saraei - Hope ( ...
------------------------------
بیوگرافی کوتاهی از پویا سرایی
پویا سرایی (زادهٔ ۲۹ فروردین ۱۳۶۲ - تهران) آهنگساز، نوازنده سنتور ،موسیقی‌دان، رهبر اکستر، مُدرسِ دانشگاه و پژوهشگر اهل ایران است.
پویا سرایی در ۲۹ فروردین سال ۱۳۶۲ در تهران متولد شد. پویا سرایی در سن هفت سالگی زیر نظر جواد بطحایی به نواختن سنتور مشغول شد و پس از فراگیری دوره‌های ابتدایی و عالی سنتور، به توصیه حسین علیزاده، به کلاس فرامرز پایور رهسپار شد و همزمان به یادگیری ساز تمبک و ریتم‌شناسی، نزد فرامرز پایور و سپس نزد محمد اسماعیلی پرداخت. پویا سرایی همچنین نزد حسین علیزاده، تئوری موسیقی جهانی و مبانی علمی و عملی موسیقی کلاسیک ایرانی را فرا گرفت.
پویا سرایی سال ۱۳۸۸ پس از کسب رتبه اول فارغ‌التحصیلی در کارشناسی ارشد نوازندگی ایرانی در دانشگاه هنر تهران، با کسب رتبه اول مصاحبه (سهمیه آزاد)، در مقطع دکترای تخصصی PhD رشته پژوهش هنر پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران مشغول به تحصیل شد. موضوع رسالهٔ دکترای پویا سرایی، تحلیل بنیان‌های زیبایی شناختی موسیقی کلاسیک ایرانی است. پویا سرایی همچنین دارای مدرک رهبری از اپرا و بالهٔ ملی ارمنستان در رهبری ارکستر سمفونیک می‌باشد.
------------------------------
بیوگرافی کوتاهی از علی زند وکیلی
علی زند وکیلی (زاده ٢۵ بهمن ۱۳۶۵ در شیراز) خواننده و نوازنده ایرانی است. فعالیت هنری خود را از سه سالگی با نواختن تنبک و آواز همراه علی کلک (رشیدی) شروع کرد و در سال ۱۳۷۷ به هنرستان موسیقی شیراز وارد شد و نواختن سنتور و پیانو را آموخت. علی زند وکیلی سال ۱۳۸۱ به هنرستان موسیقی تهران وارد و از همان هنرستان فارغ‌التحصیل شد.
علی زند وکیلی به همراه برادر خود، محمد زند وکیلی و میلاد ذبیحی گروهی را تحت عنوان زند بند تأسیس کرد. علاوه بر آن سابقه همکاری با گروه‌های دنگ شو، خموش، طلوع، نغمه کیمیا، شروند و گلبانگ را دارد و کنسرتهایی نیز به همراه این گروه‌ها برگزار کرده‌است.
از جمله کارهای شاخص علی زند وکیلی می‌توان به تیتراژ مجموعه‌های دزد و پلیس، پژمان (آخر قصه) و شاهگوش (زهره) و زیر پای مادر (آخرین رویا) اشاره کرد. علی زند وکیلی در زمستان ۱۳۹۲ آلبومی را تحت عنوان عبور از مه در ژانر سنتی با اشعاری از حافظ، زهرا پناهی، حسین منزوی و وحشی بافقی در ۱۴ قطعه منتشر کرد. علی زند وکیلی در بهمن ۱۳۹۳ در اختتامیه جشنواره فیلم فجر به همراه مهران مدیری آهنگ‌های ناردونه و رفتی را به صورت زنده اجرا کرد و بسیار از این اجرای او استقبال شد. علی زند وکیلی در سی امین جشنواره موسیقی فجر در شیراز در ۲۴ بهمن ماه ۱۳۹۳ به اجرای برنامه پرداخت.
------------------------------
#Pouya_Saraei
#Ali_Zand_Vakili
#Parviz Meshkatian
#پویا_سرایی
#علی_زندوکیلی
#پرویز_مشکاتیان
#Bidad
#بیداد
#محمدرضا_جریان
#Mohammadreza_Shajarian
#Rabbana
#ربنا

Пікірлер: 11

  • @user-fn5rj5vc6r
    @user-fn5rj5vc6r Жыл бұрын

    دست مریزاد

  • @royaroya2097
    @royaroya20973 жыл бұрын

    عالی عالی عالی

  • @mehranmousavi7663
    @mehranmousavi76632 жыл бұрын

    خیلی عالی آفرین برهردو هنرمند!👏👏🌷🌺🌷

  • @abbasmaleki5913
    @abbasmaleki59139 ай бұрын

    نمیدونم چرا اینقد عشق تند زدن داره این آدم! اوکی میدونیم دستت تنده، دیگه گند نزن ب قطعه

  • @hadidavardoust7893

    @hadidavardoust7893

    Ай бұрын

    منم موافقم. خالی از احساس میزنه

  • @banobq5577
    @banobq55773 жыл бұрын

    Wow ♥️♥️♥️🇦🇫♥️♥️♥️♥️

  • @MK-pq2fq
    @MK-pq2fq3 жыл бұрын

    سلطان سلطان

  • @zeynepdur3915
    @zeynepdur39153 жыл бұрын

    👍💐

  • @marygiglio
    @marygiglio3 жыл бұрын

    🙏❤️🌷🌷✨🙏🌟🌛🌞✨👌👌👌✌️✌️✌️🇮🇹ALI ZAND VAKILI 🇮🇷🕊️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🙌🇮🇹🙌🇮🇷💋💋💋💕💕💕💕💕💕💕💕

  • @amiralikiani786
    @amiralikiani78610 ай бұрын

    آقای سرایی استعداد زیادی در از بین بردن احساسات و عواطف در یک آهنگ و تبدیل آن به یک اثر خشک صرفا «تکنیکی» دارند. مقایسه کنید آنطور که این قطعه در آلبوم بیست قطعه اجرا شد و در اینجا!

  • @hadidavardoust7893

    @hadidavardoust7893

    Ай бұрын

    دقیقا

Келесі