Cum se montează un Sistem de Ventilare cu Recuperare de Căldură Centralizat?

Ғылым және технология

#dantherm #montaj #sistemcentralizat #passivehouse
Discută cu un specialist în ventilație: ecovent.ro/despre-noi/
Vă prezentăm montajului centralei de ventilație cu recuperare de căldură Dantherm HCH 5. Aceasta a fost montată în podul casei clientului.
Centrala are un schimbător de căldură de tip counter flow și este o centrală de ventilație tip atic, fiind special concepută pentru a rezista la temperaturi mai scăzute, astfel putând fi montată în pod.
Sistemele de ventilare cu recuperare de căldură Dantherm sunt certificate Passive House fiind cele mai eficiente din punct de vedere energetic.
Bine ai venit în singura comunitate din România despre creșterea calității aerului!
⚠️ Nu uita sa te abonezi: bit.ly/subscribeEcovent
🛒 Magazin online: ecovent.ro
📍 Facebook: bit.ly/facebookEcovent
💡 Linkedin: bit.ly/linkedinEcovent
📱 Instagram: bit.ly/instaEcovent
Discută cu un specialist în ventilație:
📞 Tiberiu Pîrvu: 0774460744
📞 Paulina Bădescu: 0725663365
📞 Răzvan Hurezanu: 0727490077
Videoclipuri noi în fiecare joi și duminică!👀
🎤Prezentator: Andrei Agafița
🎥Producător Video: Viderio Records
Să ai o zi grozavă!
©️Ecovent 2024. All rights reserved.

Пікірлер: 19

  • @VadimPopa-ol5dq
    @VadimPopa-ol5dq6 күн бұрын

    Doamne ajuta 🙏🙏🙏

  • @catalinleonida4790
    @catalinleonida47906 күн бұрын

    competență top. Așa da! #raritate

  • @EcoventRomania

    @EcoventRomania

    4 күн бұрын

    Mulțumim!

  • @michaeltom5465

    @michaeltom5465

    3 күн бұрын

    Deci cred ca te Costa un sistem din acesta de trebuie sa ti vinzi un rinichi. Mai mult ca sigur ca e pentru bogatasi un astfel de sistem.😮

  • @EcoventRomania

    @EcoventRomania

    2 күн бұрын

    @@michaeltom5465 Înțeleg că poate părea scump, dar ține te rog cont de câteva lucruri. În primul rând, tehnologia avansată și calitatea produsului care pot avea costuri ridicate, dar îți aduc economii și beneficii pe termen lung, precum eficiență energetică și costuri reduse la facturile de răcire, respectiv încălzire a locuinței. În al doilea rând, este o investiție pe termen lung, nu trebuie schimbată după un an, doi. Nu este doar pentru "bogătași", ci pentru oricine vede valoarea pe termen lung a unei astfel de investiții și pentru cine pune preț pe calitatea vieții sale și a familiei sale.

  • @michaeltom5465

    @michaeltom5465

    2 күн бұрын

    @@EcoventRomania as vrea sa vad si eu cam cat lume are asa de rezerva vre o €10000-€15000 de care se poate lipsi pt un sistem ca acesta lucrand pe vre o 2500 lei pe luna ca , de ce sa nu recunoastem, ca foarte, foarte , multa lume lucreaza pe banii astia in Romania. Suna bine ce spuneti dar...

  • @CrisanBogdan

    @CrisanBogdan

    16 сағат бұрын

    @@michaeltom5465 realistic vorbind multa lume nu are si nici macar nu se gandeste la asa ceva, oamenii de rand nu sunt educati si nu au de unde sa stie beneficiile unui asemenea sistem.. solutii tehnice sunt si pentru buzunare mai mici, ca de exemplu sisteme descentralizate care pot fi montate mult mai usor si nu trebuie montate toate de-odata, stiu cazuri unde o familie si-a montat in fiecare camera in ani diferiti, acolo a fost vorba de un apartament de bloc cu 3 camere, reabilitat energetic de catre primarie si timp de 3 ani, in fiecare an si-au montat cate un set de ventilatorare descentralizate cu recuperare de caldura. Solutii sunt dar daca educatie nu exista atunci nici nu o sa ceara..

  • @catalinleonida4790
    @catalinleonida47906 күн бұрын

    Am. O întrebare legata de eficienta de recuperare. 94%..nominal sau maxim la un anumit flow de aer?

  • @churezeanu

    @churezeanu

    18 сағат бұрын

    94% este eficienta maxima, TEORETICA. Nu doar in cazul acesta, ci la orice astfel de proiect.

  • @jonvarvari1634
    @jonvarvari16346 күн бұрын

    Imi place ...in pret aproximativ va rog...Multumesc

  • @EcoventRomania

    @EcoventRomania

    4 күн бұрын

    Prețurile depind foarte multe de numărul de camere, de suprafața locuinței etc. Avem diferite modele de centrale, de accesorii și toate acestea variază ca preț. Sunați-ne la numărul de telefon 0727 490 077 sau lăsați-ne datele de contact și discutați cu un coleg despre nevoile specifice pe care le aveți. Iar pe site puteți vedea care sunt centralele din portofoliul nostru: ecovent.ro/ventilatie-centralizata.

  • @georgegrigore3630
    @georgegrigore36304 күн бұрын

    Cum iese aerul viciat din camerele de locuit către bai și bucătării unde sunt grilele de evacuare daca ușile sunt închise?

  • @CCVideography

    @CCVideography

    4 күн бұрын

    pe sub usa, mai putin in bucătărie , unde e usa din termopan

  • @georgegrigore3630

    @georgegrigore3630

    3 күн бұрын

    @@CCVideography nu cred că pe sub usa, asta înseamnă că ar trebui sa ai minim 2 cm sub ușă

  • @utzdeac

    @utzdeac

    3 күн бұрын

    @@georgegrigore3630 eu fac transferul pe sub usa, dar nu cred ca e mai mult de 15mm, dar pe de alta parte, de putine ori sunt usile inchise, de un an de zile functioneaza ok, tot la 6 luni schimb filtrele ca sunt murdare bine

  • @EcoventRomania

    @EcoventRomania

    2 күн бұрын

    @@georgegrigore3630 Ai dreptate, eficiența de extracție scade considerabil dacă ușile camerelor sunt etanșe și nu permit un flux de aer. De aceea, este recomandat să existe grile pe ușă sau alte mijloace care să permită circulația aerului din camerele de locuit către zonele cu grile de evacuare, cum ar fi băile și bucătăriile. Astfel, aerul viciat va putea fi extras eficient, menținând un mediu sănătos și plăcut.

  • @deshte
    @deshte3 күн бұрын

    Nu se poate monta în aceeași cameră și și admisia și evacuarea aerului viciat? Asta pentru a evita a pune uși mai mici cu 2 cm sau sau uși cu fante de trecere

  • @churezeanu

    @churezeanu

    18 сағат бұрын

    Ideea este sa evacuezi aerul care are umiditiate si/sau mirosuri neplacute (bai, toalete, zona de gatit, etc,) si sa introduci aer proaspat in zonele de zi. Nu doar ca are sens, dar - prin circulatia aerului (acele usi cu spatii de circulare aer) - se face ventilatie fara alte consumuri de energie. Daca s-ar introduce si evacua aerul in aceeeasi incapere, ar trebui un flux de aer mai mult decat dublu ca sa circuli corect tot aerul).

  • @deshte

    @deshte

    11 сағат бұрын

    @@churezeanu mersi de raspuns, și ce ați spus ma face să renunț la ideea de instala acest sistem tocmai ca nu doresc uși mai scurte cu 2 cm sau cu fante speciale de trecerea aerului. Acest lucru ar trebui spus tuturor care doresc să instaleze așa ceva ca au nevoie de aceste uși . Altă soluție nu există?

Келесі