Cum ajungi la costuri ZERO cu Incalzirea electrica si Fotovoltaice iCONFORT

👉CERE OFERTA: infraoradea.ro/cere-oferta/
👉MINICURS: cursuri.infraoradea.ro/#/cour...
👉Preturi: www.iconfort.eu
📲 SCRIE-MI PE WHATSAPP: +40 773705285
#iCONFORT

Пікірлер: 70

  • @daniel-floriantoma7035
    @daniel-floriantoma7035 Жыл бұрын

    Nu va mai scuzați...informația este importantă. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  • @lidiapascan5625
    @lidiapascan5625 Жыл бұрын

    corect! bravo

  • @bogdanm.b.9272
    @bogdanm.b.9272 Жыл бұрын

    Merita investitia, independenta e cea mai benefica! Buna explicatia, multam

  • @traianfurdui4059

    @traianfurdui4059

    Жыл бұрын

    De ce spui că merită, ce alternative ai studiat?

  • @CristianRica
    @CristianRica Жыл бұрын

    felicitari , foarte bune explicatile!

  • @ionutpiglesan8348
    @ionutpiglesan8348 Жыл бұрын

    Teoretic suna bine dar as vrea sa ne aratati un sistem de 10kw fotovoltaice cat produce intr un an cu facturi cu tot . Oricum cu factura nu poti ajunge la 0 ca si prosumator . Cati ani au garantie cablurilor incalzitoare si in ce conditii ? Cati ani are cea mai veche instalatia facuta de dvoastra ?

  • @gopovidiu5055
    @gopovidiu5055 Жыл бұрын

    Facturi cu 0 lei când va plăti statul toate costurile suplimentare kw-ului plus acel 19%TVA.Un sistem fotovoltaic iarna produce între 10% și 15%,adică 1,5kw din acei 10KW instalați.Daca adun taxele și TVA-ul ies la peste 50% din costul KW-ului,bani pe care iarna trebuie să-i scot pe acei kw injectați in rețea.Deci facturi 0 lei doar in vise .

  • @adyaconu
    @adyaconu Жыл бұрын

    Aproximativ corect. Casa mea, in suprafata utila de 160 mp consuma 12 MW/h anual, nu 10. Incalzire cabluri electrice in pardoseala si apa calda menajera cu boilere electrice. Izolatie buna. Am ales un sistem fotovoltaic de 10 Kw, care ar trebui in teorie sa produca undeva la 12 MW anual. (on-grid, prosumator). Intrebarea este care va fi diferenta de plata intre kw injectat si cel consumat din retea, vedem la facturi- teoretic produc atat cat consum.

  • @shpe11

    @shpe11

    Жыл бұрын

    kw injectat = kw din retea problema e ca tu platesti distributia si pt. injectat si pt. folosit iarna cat produc panourile 10-25%?

  • @adyaconu

    @adyaconu

    Жыл бұрын

    @@shpe11 nu plătești distribuție pentru injectat. Dacă e soare, iarna produc cam 50%, e ziua mai mică.

  • @TheDoro333
    @TheDoro333 Жыл бұрын

    Din punct de vedere financiar nu renteaza. In primul rand chiar daca multi ar dori o astfel de solutie, nu au de investit 20000 de euro. Impartiti pe 10 ani de exemplu. Daca aveti facturile mult mai mari de 2000 de euro pe an, poate atunci renteaza. In afara de ceea ce s-a mai spus, puterea instalata este mult prea mare, iti trebuie 20-30KW, nu e fezabil oriunde, trebuie trifazat si marire de putere. La banii astia as merge pe pompa de caldura.

  • @gelupricope3409
    @gelupricope3409 Жыл бұрын

    Buna ziua, Mare parte din cei 10000 kwh necesari sunt produsi cu fotovoltaicele exact cand nu ai nevoie de caldura, adica vara. Imi spui si mie cum faci rost de ei atunci cand ai nevoie? adica in noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie, martie?

  • @iCONFORT.incalzire.electrica

    @iCONFORT.incalzire.electrica

    Жыл бұрын

    Sigur e foarte simplu, Vara produc curentul in plus si injectez la reteaua de la electrica, apoi Iarna cand pornesc incalzirea o folosesc kW kare am injectato Vara atat.

  • @pisumina1835

    @pisumina1835

    Жыл бұрын

    @@iCONFORT.incalzire.electrica vedeti ca nu este 1la1 mai trebuie pkatite taxele de transport

  • @_Dumi

    @_Dumi

    Жыл бұрын

    @@pisumina1835 de ce ai spus, că nu mai dă bine la calcule :)))

  • @fotovoltaicelabloc

    @fotovoltaicelabloc

    Жыл бұрын

    @@iCONFORT.incalzire.electrica si daca mai facem inca 1.000.000 de oameni asa, de unde va veni si cine va produce energia electrica iarna ca sa o recuperam pe cea pe care am injectat-o toata vara ?!!

  • @clausion

    @clausion

    Жыл бұрын

    @@fotovoltaicelabloc Asta era problema!!! Ti-e frica ca da faliment Enel?

  • @2210tavi
    @2210tavi Жыл бұрын

    Scumpirea este de 27 la suta nu 22. Daca imparti 47 euro la 37 este de 1.27 deci nu este 22 la suta

  • @ionelcoman5648
    @ionelcoman5648 Жыл бұрын

    Eu zic sa incepeti sa va faceti stocuri . Dupa iarna 2022/2023 o sa fiti foarte solicitati (cel putin pe Moldova). FELICITARI !

  • @gavrilassconstantin2952

    @gavrilassconstantin2952

    Жыл бұрын

    Eu nu stiu cat de bune sunt ,de nemti le vand ,nu le mai tin Gasesti pe olx o gramada dea panouri fotovoltaice ,de ce le vand ,daca iti da curent moca ,de ce

  • @iulianjambru

    @iulianjambru

    Жыл бұрын

    @@gavrilassconstantin2952 le vând la "proști",că sau uzat și își cumpără altele mai noi😁!

  • @clausion

    @clausion

    Жыл бұрын

    @@gavrilassconstantin2952 Nemtii le vand pentru ca panourile de 250W-350W sunt deja depasite si isi cumpara de 400W-540W. De ce isi vand masinile BMW si Mercedes? Pentru ca vor unele noi?

  • @Ayjkuiwiwe

    @Ayjkuiwiwe

    Жыл бұрын

    @@clausion le vand pt ca au microfisuri de suprafata si care in scurt timp vor face scurt circuit. Astea se vad cu infrarosu .

  • @FFlorian
    @FFlorian Жыл бұрын

    Sincer nu am văzut niciodată atâta transparenta. Cred că orice cârcotaș este dezarmat cu o astfel de prezentare. Evident că nu vor lipsi viitoare comentarii. Eu sunt în căutarea unei firme pentru o astfel de încălzire. Am o suprafață mult mai mică, dar mă interesează profesionalismul, transparenta și calitatea materialelor și a lucrării. Succes Inconfort. P.S. - a nu se crede că acest comentariu este reclama. Nu cunosc firma, nici managerul si locuiesc în Brașov.

  • @iCONFORT.incalzire.electrica

    @iCONFORT.incalzire.electrica

    Жыл бұрын

    Multumesc pt apreciere

  • @officiallbusiness1753
    @officiallbusiness1753 Жыл бұрын

    Recăpătulăm

  • @alexandrupopa430
    @alexandrupopa430 Жыл бұрын

    Salut eu am o casa de aproape 160mp parter mansarda, cabluri de incalzire, totul exact cum ai povestit ( termostate in fiecare camera etc ) setata casa pe 22 de grade,anual consum 14Mwh cu totul electric. Niciodata incalzirea pe sezon nu va fi 5-6000kwh incalzirea.. din oct pana in martie .. uneori si aprilie,sari de 10.000kwh. Si asta cu o casa f bine izolata. Cat despre panouri.. am sistem de 3kwh si produce 2250 pe an.. deci ca sa susti cei 10.000 kwh din video iti trebuiesc panouri de minimum 12kwh sa acoperi si consumul casei, ac plita cuptor frigider etc. Eu folosesc acest tip de sistem prezentat de tine de 5 ani.. si consumul de 5-6000 kwh ptr incalzire nu exista. Minimum 10.000 doar incalzirea oct-martie poate un pic si aprilie

  • @iCONFORT.incalzire.electrica

    @iCONFORT.incalzire.electrica

    Жыл бұрын

    Felicitari, casa foarte bine izolata asta ce inseamna eu am prezentat intrun alt video ce izolatie am folosit ca sa ajung la acest consum.

  • @iCONFORT.incalzire.electrica

    @iCONFORT.incalzire.electrica

    Жыл бұрын

    Sunt multe ascpecte de luat in vedere cand calculezi o izolate.

  • @alexandrupopa430

    @alexandrupopa430

    Жыл бұрын

    @@iCONFORT.incalzire.electrica ptr a acoperi procentul de 60-70% cat este intre calculul tau si al meu .. ar inseamna ca a mea casa sa nu fie izolata deloc. Nicio izolatie din lume nu schimba cu 70% cifrele.

  • @clausion

    @clausion

    Жыл бұрын

    @@alexandrupopa430 Sa calculam pentru casa dv: 10.000 KWh impartit la 160 mp = 62.5 KWh/mp/an. Standardul de consum pentru o casa pasiva este de 15 KWh/mp/an, asadar daca a dv. casa avea izolatie de casa pasiva ar fi consumat 2.400 KWh pe an. Adica mai putin cu 76%, adica, se poate exact ce zice omu'. Casa dv. nu intra nici in standardul nZeb, asa ca doar dv. credeti ca este bine izolata. Cifrele va arata altceva.

  • @clausion

    @clausion

    Жыл бұрын

    @@traianfurdui4059 Ai inceput sa comentezi ca se te afli in treaba.

  • @ionutc83
    @ionutc83 Жыл бұрын

    Deși am intuit încă de la bun început că scopul domniei voastre este să vindeți, nicidecum să fiți onest, de curiozitate am urmărit tot clipul. Mi se pare amuzant cum vindeți oamenilor iluzia unor facturi de 0 lei, fără să vorbiți despre faptul că sistemul fotovoltaic îți produce doar ziua, iar noaptea iei din rețea. Nu vorbești deloc despre compensarea 1 la 1, care doar compensare 1 la 1 nu e. N-ai prezentat facturi, n-ai prezentat nimic. Nu de alta, dar eu sunt prosumator, iar din mai n-am mai primit nicio factură. Iar din ce-am văzut pe net la alți prosumator, care au alți furnizori, de fapt compensarea 1 la 1 înseamnă că energia livrată în rețea ți-e plătită ție la 0,8 lei, asta în cazul fericit, am văzut caz în care era facturată la 0,255 lei. Suma energiei ți-e creditată în cont cu minus, și de acolo se scad kwh consumați în următorii doi ani. Doar că aici acum o problemă. Vara tu primești 0,8 lei pe kwh. Doar că iarna, când consumul tău sare de 255 kwh, consum până la care ai un preț plafonat, astfel încât tu vei plăti 1,7 lei kwh, în contextul în care ai primit 0,8 lei azi vară pe kwh. Deci tu va trebui să produci mai mult decât dublu, pentru a ieși, cum spui tu, pe zero.

  • @clausion

    @clausion

    Жыл бұрын

    Aha, deci daca produci dublu tot vei iesi pe zero. Deci nu este imposibil.

  • @traianfurdui4059

    @traianfurdui4059

    Жыл бұрын

    @@clausion Ce vrei tu să spui?

  • @clausion

    @clausion

    Жыл бұрын

    @@traianfurdui4059 Ceea ce nu intelegi tu.

  • @viorelstan5442
    @viorelstan5442 Жыл бұрын

    Cum vine vorba asta ai factură 0 cănd trebuie să faci o ivestitie de 20000 de euro asta la inceput iar pe parcurs mai trebuie si mentenantă la sistem si aparate

  • @_Emisiunea_Cuceritorii_

    @_Emisiunea_Cuceritorii_

    Жыл бұрын

    Eu as spune asa : Factura zero ! Dar cu ce pret ? 😀 Nu conteaza mai departe daca auzi zero te bagi :) cap ai, minte ce-ti mai trebuie ? 🤣

  • @crististan480

    @crististan480

    Жыл бұрын

    Eu as vedea panourile ca o solutie de completare sau ca sa produci un minim cat sa nu mori de frig.Eu stau la 19° si nu e chiar frig dar nici de tricou(ciudat ,vad oameni care stau afara la temp asta in tricou dar in casa regleaza pe 22).Dar cel mai bine ar fi sa ai deja o alta sursa...De ex eu am gaz si nu as renunta (pt ca ar exista posibilitatea sa inlocuiesc centrala cu una electrica dar de ce sa renunt lano sursa exiatenta si sa mai fac si invest?).As folosi ziua niste calorifere electrice sa ridic temp casei la 22,23°C si fara sa investesc in baterii (sau sa astept contorul pt injectare) iar noaptea cat sa scada daca ai casa izolata ?Apa menajera sa ramana pe gaz ca sa nu mai investesc in boilere(pt care este nevoie si de spatiu).Cred ca doar in zilele cele mai reci si intunecate ar mai porni centrala pe gaz,dar nu asa des caci de la 8 la 16h tot produc ceva curent...Eu nu ma vait de restul consumului electric ca am totul eficientizat(tv,iluminat,etc).Max 100kwh/luna (3 persoane) si nici de gaz.Vara doar cativa mc pt dus (apa mai calaie,asa ne-am obisnuit) si putin aragaz (nu toti au pasiuni de gatit cu orele in bucatarie).O sa-mi fac si eu calculele si cred ca nu mai astept infractorii de la AFM cu programele lor de fatada...Am niste dubii legat de etansarea fixarilor pe tabla casei (ca acolo sunt niste garnituri pe la forantele alea ,care se coc si ele in timp) si la garantia ,exploatarea si durata reala a instalatiei !La rentabilitate nu ai cum sa te gandesti cand va fi sa nu ai deloc lemn sau gaz dar nici nu vei avea bani sa mai investesti in alte panouri dupa doar 5 ani.Si nu mai calculati la pretul curentului ca e normal sa nu va iasa.Considerati ca trebuie sa incalziti 5 luni casa cu gaz la peste 20 lei/mc.Bine ,unii suteti poate in curs cu un contract mai bun dar se va gata rapid.Verificati ofertele pe ANRE si vedeti cat v-ar costa incalzirea pe gaz.Cred ca undeva la 4000-5000€/iarna asa ca se sch calculele.Ar deveni rentabila investitia dupa max5 ani ,daca situatia ramane asa cu Rusia.Eu cred ca nu dar cine stie ce regimuri il vor inlocui pe al lui Putin,daca avem destul din alta parte(abundenta scade pretul pe piata),de bani va avea nevoie Rusia ca sa reconstruiasca ce au distrus(pot vinde scump gazul) ,industria nu se poate reconverti usor pe electric (macar pt consumul de zi) si pot apare chiar preturi diferentiate (ca sa nu moara economia UE,va avea nevoie de pret mic dar noi "sa ne descurcam").In fine ,greu de spus ce va fi dar e clar ca e bine sa mai ai o sursa...A mea ar fi pe electric insa doar pe electric ,NU.Ce faci daca apare o pana in retea cand e frigul mai mare ?Poate dura si cateva zile...

  • @clausion

    @clausion

    Жыл бұрын

    Asa intreaba cei fara cultura economica. Factura 0 inseamna ca nu platesti nimic Enelului sau cui o mai fi, iar cheltuiala pe care ai facut-o pentru instalatie o vei amortiza intr-un numar de ani. Daca fara instalatia asta ai fi consumat 2.000 Euro pe an, inseamna ca iti amortizezi investitia in 10 ani. Daca intrebi daca investitia este rentabila, atunci vei primi mai multe raspunsuri in functie de situatie. Daca nu ai bani, atunci nu este rentabil. Daca consumi 1000 de euro pe an, nu este rentabil. Daca ai o casa care consuma 4.000 de euro pe an atunci este foarte rentabil. Mententanta nu prea ai, daca ai cumparat lucruri de calitate. Daca ai luat cine stie ce panouri chinezesti care cad dupa 3-4 ani atunci nu este rentabil. Daca n-ai calculat bine invertorul si il arzi, atunci rentabilitatea scade.

  • @_Emisiunea_Cuceritorii_

    @_Emisiunea_Cuceritorii_

    Жыл бұрын

    @@clausion hai sa facem asa .2.000 de euro / an cum ai zis tu, 2.000 an/ 12 luni = 166 euro /luna= 833 lei / luna . Asta e medie 833 lei pe luna chiar si vara, 6-7 luni de vara eu consum 833 lei pe luna ? Asta inseamna sa te minti singur, ca sa ajungi la factura 0. Factura zero cu o cheltuiala de 20.000 euro ? Calculam mai departe. 833 de lei/luna se pot consuma iarna da, dar ce faci vara6-7 luni/an de 833 lei pe luna ? Nu iese socoteala deci nu o sa-i amortizezi in 10 ani, poate in 20. Si nici in 20 de ani pt ca o sa mai ai mentenanta. Ce rost are sa-mi platesc curentul in avans pe 20 de ani si pe urma sa ma laud ca am factura zero ? Asta inseamna sa ai cultura economica , sa te minti ca tu consumi vara 833 lei pe luna ? Ce stiu eu ce o sa fie peste 20 de ani ? Ce casa consuma curent/ incalzire de 4.000 de euro pe an ? 4.000 euro/12 = 333 euro/luna-= 1.666 lei /luna , in fiecare luna , ca e vara ca e iarna , serios ? Eu cred ca tu ai comision vanzare panouri :)

  • @clausion

    @clausion

    Жыл бұрын

    @@_Emisiunea_Cuceritorii_ Doar pentru ca tu nu iti imaginezi consumul altor familii, nu inseamna ca nu exista. Eu am consumat 1800 KWh in iulie si august si am platit 3456 lei (1.92 lei/KWh), adica 345 Euro/luna. Suntem o familie de 3 persoane, 2 lucreaza de acasa, 2 calculatoare, 2 aere conditionate, un televizor, o masina de spalat rufe, o masina de spalat vase, un frigider, o friteuza cu aer cald, un uscator de par. Anul trecut am consumat 6800 de KWh, care inseamna 13.000 lei, la pretul actual, adica 2600 de Euro. Pentru ce ti-am spus pot sa-ti arat facturi, daca esti Toma Necredinciosul, asa ca mai incet cu acuzatiile de minciuna. Mai am un exemplu familia unor prieteni, 3 adulti (sot, sotie, soacra) si 2 copii mici. Masina electrica, 2 calculatoare si un laptop, un adult lucreaza de acasa, 3 aparate de aer conditionat, plita electrica, cuptor electric, masina de spalat vase, rufe, 2 televizoare, un frigider, o combina frigorifica. Anul trecut au consumat 8900 KWh, care la pretul de astazi inseamna 17.000 lei, adica 3.400 de Euro. Cultura economica ne spune ca nu toti sunt saraci si unii folosesc si boilere electrice, pompe de apa, masini electrice, sisteme de udare automata si alte inventii facute tocmai pentru a consuma curent. Eu cred ca tu ai comision la centralele pe peleti :)

  • @traianfurdui4059
    @traianfurdui4059 Жыл бұрын

    Nici eu nu cred in incalzirea pe sezon cu 5-6000 de kwh. Facand cateva impartiri, la luni, la zile, la ore, ajungi la 1 kwh/ora consumat in toata casa de 180 mp, ceea ce e incredibil si imposibil. In alta ordine de idei, daca asa ar sta lucrurile, de ce calculezi necesarul la 120 w/mp, cand tu spui ca n-ai nevoie decat de 5,5-6 w/mp? Cu o putere instalata de 19 kw in pardoseala se consuma 1 kwh/ora, adica 24 kwh/zi, adica 720 kwh/luna, adica 5760 kwh/8 luni?

  • @clausion

    @clausion

    Жыл бұрын

    Mai informati-va. Necesarul de caldura intr-o casa pasiva este de 15 KWh/mp/an, in standardul nZeb este 40 KWh/mp/an, asadar 40 KWh x 150 mp = 6.000 KWh pentru nZeb. Pentru casa pasiva 15 KWh x 150 mp = 2.250 KWh. O casa de 150 mp, facuta pana in 89, consuma 22 MWh pe an. Instalatia electrica nu functioneaza continuu, se instaleaza termostate. Daca rezistenta din pardoseala ar fi strict dimensionata la consumul necesar, ar dura foarte mult pana s-ar incalzi casa, asadar instalatia este supradimensionata pentru a incalzi cat mai repede casa si este vorba de confort. Am acasa un radiator electric termostat si un aparat de masura a consumului, desi radiatorul are puterea de 1KW, dupa 10 ore de functionare consumul a fost de 2,5 KWh. Termostatul a oprit radiatorul ori de cate ori temperatura setata fusese atinsa. E chiar asa de greu de inteles?

  • @traianfurdui4059

    @traianfurdui4059

    Жыл бұрын

    Ai plecat din start cu calculul greșit, casa are 180 mp, nu 150. De restul nu mai vorbesc, dacă crezi că e nevoie de 120 w/mp și nu înseamnă supradimensionare de cel puțin 50%, dă bani și îngroapă sârmă multă! Adică fă-i vânzare!

  • @clausion

    @clausion

    Жыл бұрын

    @@traianfurdui4059 6000 KWh / 180 mp = 33.3 KWh/mp/an adica o izolare in standardul nZeb, chiar un pic mai buna, dar dublu decat o casa pasiva. Deci ca nu crezi este problema ta, eu ti-am facut un calcul. Altii nu cred ca Pamantul este rotund. In privinta rezistentei electrice. Du-te si cumpara un radiator electric de 2000 W si baga-l intr-o camera neincalzita de 20m. Spune-mi in cat timp o incalzeste daca afara sunt -10 grade C si in interior 5 grade C? Sa presupunem ca radiatorul are un metru patrat. Acum luam radiatorul il desfacem si cei 2000 de W ii impartim pe cei 20 de mp. Ti se mai pare asa mult?

  • @traianfurdui4059

    @traianfurdui4059

    Жыл бұрын

    @@clausion Din nou un calcul greșit. Cei 6000 kwh/an nu sunt credibili, iar tu tot de la ei pleci? Ca să demonstrezi ce?

  • @clausion

    @clausion

    Жыл бұрын

    @@traianfurdui4059 Ca sa-ti demonstrez ca pamantul este rotund. Ai pus niste intrebari si atunci cand ti se raspunde, in loc sa zici merci, tu spui ca nu crezi. Consumul de caldura a unei case este determinat de gradul de izolare al casei si de temperatura de afara. Casele de 180 mp foarte bine izolate (case pasive) ajung la un consum de 2700KWh pe an pentru incalzire, casele izolate conform standardului nZeb, care este obligatoriu pentru casele construite in Romania incepand cu 2021, ajung sa consume maximum 7200 KWh pe an. Daca nici acum n-ai priceput, atunci ma las pagubas...

  • @crater20005
    @crater20005 Жыл бұрын

    salut...diferenta de pret este de 27% nu de 22% cum ai scris tu.....

  • @gator999
    @gator999 Жыл бұрын

    Ai uitat sa specifici un lucru important .Daca nu ai soare nu ai căldură

  • @bogdanm.b.9272

    @bogdanm.b.9272

    Жыл бұрын

    Sistem hibrid si iei din retea….

  • @cristian_c

    @cristian_c

    Жыл бұрын

    Cand ai soare produci mai mult decât este necesar, bagi surplusul in rețea, când nu ai soare, iei din rețea.

  • @gator999

    @gator999

    Жыл бұрын

    @@cristian_c idea este sa nu depinzi de stat .Statul ne va îngropa

  • @chiranagheorghitaeugeniuth98

    @chiranagheorghitaeugeniuth98

    Жыл бұрын

    pret corect pina vezi cum e treaba cu soarele :)) vrajeala maxima. Uita sa zica ca mai bagi si 10000 in baterii

  • @tomoiagavasile3461
    @tomoiagavasile3461 Жыл бұрын

    La montaj curentati un pic😀

  • @iulianmihai9367
    @iulianmihai9367 Жыл бұрын

    costuri zero inseamna o instalatie care nu costa nici un ban,produce ceva fata nici o cheltuiala adiacenta ,adica fara costuri de productie si are mentenanta zero lei ,adica nu necesita intretinere Nu e cazul aici ,costurile sunt imense cat despre fiabilitate ,tinand seama ca totul e produs in china ...mai bine nu vorbim

  • @Patriarhul
    @Patriarhul Жыл бұрын

    Minciunele.. foarte multe astfel de canale sunt doar pentru plasare produse!! 100k euro m’au costat panourile pentru fabrica si inca nu ma vad eu cald cu compensare 1 la 1!!

  • @clausion

    @clausion

    Жыл бұрын

    Minciunele ne vinzi tu Constantine. Daca ai dat 100k euro pentru panouri fotovoltaice, inseamna ca ai vreo 450 de panouri si depasesti limita de 100KWh ca sa fii prosumator, asa ca nu ai cum sa ceri compensare 1 la 1.

  • @traianfurdui4059

    @traianfurdui4059

    Жыл бұрын

    Corect, subscriu! Minciuni, nu minciunele!