Cheek pelkäsi: "Tappaako tää sen manian, mun luovuuden ja draivin?"

Jare Henrik Tiihosen odotettu JHT - Musta lammas julkaistiin tänään torstaina. FUM.FI tapasi Suomen suosituimman räppärin ja jutteli hänen kanssaan uunituoreesta elämäkerrasta.
Mikko Aaltosen kirjoittama kirja, joka on herättänyt etukäteen paljon puhetta ja spekulaatioita, on Cheekin omien sanojen mukaan todella onnistunut projekti. Vielä elokuussa mies pelkäsi teoksen muodostuvan eräänlaiseksi itsemurhaprojektiksi.
- Ajatukseni ovat vähän ehkä pehmentyneet. Tää muuttaa sen, mitä jengi tietää Cheekistä, mutta murhaaks tää mitään? Olen saanut niin hyvää palautetta niiltä, jotka ovat lukeneet kirjan ennakkoon, että olen miettinyt, että ehkä tässä ei olla ketään murhaamassa, Cheek kertoi.
Räppärin mukaan satoja tunteja kestänyt prosessi muodostui yhdenlaiseksi isoksi terapiasessioksi.
- Kun aloimme tehdä tätä, lopetin muut terapiat kokonaan. Se oli jokaviikkoista: ekana kävimme läpi kaikki murheet ja sitten siirryimme päivän agendaan. Kyllä sieltä jotain oppeja itsensä kehittämiseen löysi.
Viime päivinä paljon uutisoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö ja siihen liittyvä lääkitys oli yksi Cheekin peloista. Isoista liikkeistä tunnettu räppäri paljasti pelänneensä lääkkeiden tylsistyttävää vaikutusta.
- Kun sain diagnoosin, mun isoimpia huolia oli se, kun sanottiin, että lääkkeitä pitää ottaa. Isoin kysymykseni siinä vaiheessa oli, että tappaako se mun manian, Cheek valotti.
Samalla mies valotti myös sitä, kuinka hän odottaa kirjansa menestyvän. Ja ennen kaikkea, pystyykö mies vaikuttamaan JHT - Musta lammas -kirjan menestykseen.

Пікірлер: 20

 • Salme Jalkanen
  Salme Jalkanen Жыл бұрын

  Epäilen itsellänikin kaksisuuntaista mielialahäiriötä, mutta ei vielä ole tehty diagnoosia. Kuitenkin lääkäri määräsi minimäärän Aripiprazolia mielialaa tasaamaan, ja huoli oli aluksi sama kuin Cheekillä: "Tappaaks tää mun manian, sen millä mä saan asioita aikaan, sen luovuuden ja sen draivin?" Onneks ei tappanut, rauhoitti ainoastaan :)

 • Salme Jalkanen
  Salme Jalkanen Жыл бұрын

  Cheek on maailman paras räppäri ja kaikkien kaksisuuntaisten sankari!

 • pumppuhaulikkomies
  pumppuhaulikkomies6 жыл бұрын

  Mukavan olonen kaveri

 • Matias Rinne

  Matias Rinne

  4 жыл бұрын

  Väli on miltei kaikki on jäänyt ei ole mitään 👌👌🙏🙏🤙On jare ympyrä siulle 💖hyää

 • Matias Rinne

  Matias Rinne

  4 жыл бұрын

  Cheek moi tänää ole ikävä hyää loppuun 😭😭😭😭😂😂 tulee ikävä itse asiassa on äiti jare kanssa on jree että se on hyvää isän kanssa on 👨‍👨‍👧👩‍👩‍👦👩‍❤️‍👩ja se oli niin kova sana on vapaa pääsy on 🤝ja äiti on isä jare kirjan hyää💖🙏🙏Sinne aika

 • Matias Rinne

  Matias Rinne

  4 жыл бұрын

  Cheek äiti että se on äiti on jo niin isä on ollut niin paljon että se on hyvää aikaa on 👨‍👨‍👧cheek tulee ikävä loppuun 😭😭👋👋Ja kiitos vielä kerran viikossa niin äiti on nyt sitten isä on naisia auran ja cheek tulee olla 💏ja sitten jere on jo

 • Mira Vihtamäki
  Mira Vihtamäki4 жыл бұрын

  Hyvä juttu oli

 • mkoo k
  mkoo k6 жыл бұрын

  👍👍

 • Insec†us Finnicus
  Insec†us Finnicus9 ай бұрын

  Ketipinor on ihana

 • Aapo Lehti
  Aapo Lehti3 жыл бұрын

  😍😍😍😍😍

 • Salme Jalkanen
  Salme Jalkanen Жыл бұрын

  "... maanisuuden, maanisuus-, maanisuus-, maanisuusvaiheen ka..." ja "Kröhöm" lähes joka välissä XD Ei siis haittaa tuo toimittajan änkytys ja rykiminen, naurattaa vaan hirveästi

 • Skaterzz98
  Skaterzz986 жыл бұрын

  Älä unoha viinaa

 • tuiskun tarinat
  tuiskun tarinat6 жыл бұрын

  mullakin on 2suuntainen mielenhäiriö ☺😂

 • Pekka S

  Pekka S

  5 жыл бұрын

  Mulla viissuuntanen

 • Matias Rinne
  Matias Rinne4 жыл бұрын

  Cheek moi hyää kirja hyää puhhe hyää jareTykkään 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 hyää mutas almas hyää puhhe hyää jareTykkään 👍 👍 👍 👍 👍 hyää isä puhuttu karkottaa Cheek jree cheek puhun hyää mielialla ympyrä sinua jare melli alla heitle ympyrä sinua 💖 💖 💖 hyää kirja hyää puhhe hyää jareTykkään 👍 👍 👍 👍 👍 hyää mutasalmas hyää puhhe hyää hyää