No video

5194 m2 KADASTROL YOLA CEPHE , SUYU OLAN 1 DÖNÜMÜ CEVİZLİK KÖYE YAKIN, ESKİYAYLA KÖYÜ ÇAN ÇANAKKALE

SATILDI ⛔
Merhaba sevgili izleyiciler,
Bugün sizlere Çanakkale ili, Çan ilçesi Eski Yayla Köyü'nde, doğayla iç içe, huzurlu ve verimli bir yaşam alanı sunan harika bir araziden bahsetmek istiyorum. Köye sadece 800 metre mesafede bulunan bu değerli arazi, bir tarafı kadastral yola 40 metre cepheli, diğer tarafı ise dereye ve devamında tekrar kadastral yola cephelidir.Toplamda 5194 m2 olan bu arazinin yaklaşık 1 dönümü; 15-20 yaşlarında ve ürün verir durumdaki ceviz ağaçlarıyla kaplıdır. Geri kalan 4 dönüm ise tarım için son derece uygun olup, KAPALI SİSTEM SULAMA altyapısı ile desteklenmiştir. Bu özellikleriyle tarımsal faaliyetlerinizi en verimli şekilde sürdürebilirsiniz. Yaklaşık 450 metre rakımda, Kaz Dağları’nın uzantılarında yer alan bu orman köyü Eskiyayla Köyündeki harika arazimiz, tertemiz havası ve doğal güzellikleriyle doğa severler için eşsiz bir fırsat sunmaktadır. Çan ilçesine 18-20 km mesafede olup, ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabileceğiniz Terzialan beldesine yakınlığıyla dikkat çekmektedir.Sıcak kanlı ve misafirperver köy halkıyla, doğanın ve huzurun tam ortasında yeni bir başlangıç yapmak isteyenler için bu arazi ideal bir seçenek. Detaylı bilgi ve satın almak için Videomuzun altında yazan+90 535 858 58 59 nolu telefonum ve WhatsApp hattımdan bana ulaşabilirsiniz. Bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!
ESKİYAYLA KÖYÜ Kazdağları uzantılarında doğa manzaralı bol oksijenli konumdadır
Bu arazimize sahip olduğunuzda Köy hayatı yaşamak isteyenler için meyve ağaçları ve ceviz ağaçları ekilebilir ya da yatırımlık olarak ticari anlamda kazanç elde edilebilir.
Kazdağlarının uzantılarında doğası, ormanları, meyve ağaçları ve temiz suları ile tam bir tabiat harikası olan, bu güzel şirin Eskiyayla köyümüzde şehrin yoğunluğundan kurtulmak, doğanın güzellikleri ile yaşamak isteyenler, tarımsal kazanç elde etmek isteyenler ve yatırım yapmak isteyen değerli yatırımcılarımız için kaçırılmayacak bir fırsat diyebiliriz.
ESKİYAYLA köyümüze Çan ilçesi anayolundan ulaşımı kolayca sağlayabilirsiniz.
Tarlamız köy merkezine ~800 m yakınlıkta olduğundan dolayı fırsat arsa niteliğindedir.
ESKİYAYLA Köyümüz Marmara denizine ve Kazdağlarına yakın konumda olup oksijeni yüksek ve suyu bol bir köydür. Ulaşımı kolaydır.
Tarlamızın komşu olduğu Zeybekçayır köyüne ~2 km, Kazdağı Bardakçılar Termal Kaplıcalarına ~5 km, Terzialan beldesine ~7 km, Çan ilçesine 14 km, Çanakkale iline ~70 km ve 1915 Çanakkale köprüsüne ~70 km mesafededir.
Eskiyayla köyü hakkında kısaca Bilgi vermek gerekirse: Çanakkale ilinin Çan ilçesine bağlı bir köydür. Köyde, ilköğretim okulu taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır. köyümüz bir nevi Su cenneti diyebileceğimiz nispette bol suyu olan bir köydür. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.
Tarlamızı kalıcı ikamet adresi olarak kullanmasanız bile sezonluk hobi bahçesi, dinlenmek ve temiz hava alıp sıcakkanlı köy insanlarıyla sosyalleşmek için de bir fırsat ve ayrıca artan talepler nedeniyle yatırımlık bir gayrimenkul olarak ta değerlendirebilirsiniz.

Пікірлер: 12

  • @mustafagenc6351
    @mustafagenc6351Ай бұрын

    Tanıdığım en kral en dürüst emlakçı sevgi ve saygılar Ahmet bey

  • Ай бұрын

    Değerli abonem Mustafa Genç bey, bu güzel takdir dolu yorumunuz için teşekkür ederim efendim. Bizden de size sevgiler saygılar Mustafa bey. 🤗👋🤲🏻

  • @ersinkutun5269
    @ersinkutun5269Ай бұрын

    Hayirlisi. Olsun. Alana. Satana

  • Ай бұрын

    ERSİN KUTUN bey bu güzel yorumunuz ve duanız için çok teşekkür ederim efendim.🤗🤲🏻

  • @seyitahmettopcu6708
    @seyitahmettopcu6708Ай бұрын

    fiyat iyiymiş ama benim istanbulda evim var satılmıyoki alalım bizde gelelim

  • Ай бұрын

    Seyit Ahmet Topçu bey, öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. Gerçekten fiyat çok uygun, Umarım En kısa zamanda Allah burasını ya da daha güzel bir yeri gönlünüze uygun bir yeri size de nasip etsin , bizi de vesile eylesin 🤲🏻

  • @mustafadogan1862
    @mustafadogan1862Ай бұрын

    Esselamualeykum hayırlı geceleri abi eğer uygun görürseniz varım yoğum 500bintl var elimden yere talibim hayırlı müşteriler

  • Ай бұрын

    Ve Aleyküm Selam Mustafa Doğan bey kardeşim. Öncelikle yorumunuz ve teklifiniz için çok teşekkür ederim. Durumunuzu anlıyorum, bütçenizin yeterli olmasını ve burayı satın almanızı çok isterim. Fakat yer sahibi burayı bir ihtiyacından dolayı acil satmak istediği için bu kadar uygun fiyattan satışa çıkardı. Bu yüzden daha fazla indirim yapmak istemiyor. Teşekkür ederim, size de hayırlı bereketli işler ve günler dilerim.

  • @mustafadogan1862

    @mustafadogan1862

    22 күн бұрын

    Esselamualeykum Ahmet abim zar zor yüzbin daha buldum 600bintl topladım eğer zahmet olmazsa yer sahibiyle konuşup kiminin parası kiminin duası derler bizleri dee şu ölümlü dünyada bir yer sahibi yaparlar Allah cc hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi

  • 22 күн бұрын

    @@mustafadogan1862 Ve Aleykümselam Mustafa Doğan kardeşim, Allah razı olsun 🤲🏻. Allah gönlüne ve bütçenize uygun en iyi yeri en iyi fiyata size de nasip etsin. Allah beni de buna vesile kılsın. Fakat Allah'ın izniyle Tapu satış randevusu aldık, Alıcı ile Satıcı anlaştı. MaşaAllah diyelim. Kolay olmadı ama elimden gelen en iyi gayreti göstererek ve yeri bizzat gösterdim, beğendiler. Alıcı ile satıcıyı dürüstçe karşı karşıya getirdim ve anlaştılar. Çünkü fiyat gerçekten çok uygundu. Ama siz gönlünüzü hiç bozmayın, umudunuzu kırmayın, elbet nasibinizde varsa belki de daha iyi bir yer bulunur yakın gelecekte Allah'ın izniyle 🤲🏻

  • @kenannadar9213
    @kenannadar9213Ай бұрын

    Fiyat göremedim

  • Ай бұрын

    Fiyat açıklama bölümünde yazıyor Kenan bey, dikkatli bakınca göreceksiniz.

Келесі