2024 YEARLY PREDICTION / ГОДИШНА ПРОГНОЗА 2024

Пікірлер: 8

  • @kremenadoycheva9250
    @kremenadoycheva92504 ай бұрын

    Благодаря Ви ❤, бъде благословена.

  • @emahristova1620
    @emahristova16204 ай бұрын

    Благодаря

  • @danielamanolova4759
    @danielamanolova47594 ай бұрын

    Благодаря ❤

  • @JanaJana-cb3hc
    @JanaJana-cb3hc4 ай бұрын

    Съвпадат ли зодиите по ведическата и западната асрология? Когато представяте прогнозата, по слънчев знак или по асцендент да слушаме? Благодаря!

  • @dannavedayordana972

    @dannavedayordana972

    4 ай бұрын

    В много малко случаи може да съвпаднат. По скоро - категорично не! Не Ви препоръчвам да се водите от западната астрология. Вероятността да сработи текущата прогноза или други на ведическата астрология, изхождайки от карта построена по тропическия зодиак ( западната астрология) е много малка. Почти е не възможно . Ако не знаете своите позиции по сидералния зодиак ( ведическата астрология ), върнете тези позиции, които знаете от западната с 24 градуса (отклонението на земната ос - прецесията, вече клони към 24 градуса) назад и ще имате реалните, верни позиции. Когато изследвате тази прогноза или друга на ведическата астрология, изследвайте винаги от своя асцендент или ЛУНЕН знак. Не слънчев. От слънчевия или т.н. "зодия" няма да получите верен резултат. Всеки човек е уникален и няма втори такъв, затова е важен асцендентът. И разбира се, цялата лична рожденна карта с всички нейни фактори. Но все пак, когато говорим за една такава обща годишна прогноза, я разделяме на 12 групи по знаци. Но пак ще повторя, изследвайте само от асцендента или лунния знак. Успешна 2024 година ! :)

  • @JanaJana-cb3hc

    @JanaJana-cb3hc

    4 ай бұрын

    @@dannavedayordana972 Сърдечно благодаря!

  • @JanaJana-cb3hc

    @JanaJana-cb3hc

    4 ай бұрын

    @@dannavedayordana972 Забравих да попитам...Асцендентът измества ли се с 24 ° като знака по Слънце,когато гледаме ведическата астрология?

  • @dannavedayordana972

    @dannavedayordana972

    4 ай бұрын

    Да. Всяка позиция се мести, всяка планета, всеки дом...вкл. асцендентът. @@JanaJana-cb3hc

Келесі