2024'te Bannerlord'a Geri Dön! | Hâlâ Efsane mi? | Bannerlord 2024 İncelemesi

Ойындар

Merhaba arkadaşlar! Bu videoda, Mount and Blade 2: Bannerlord'un 2024 yılında hâlâ alınmaya değer olup olmadığını detaylı bir şekilde inceliyoruz. Kuzaitlerin Türk kültüründen esinlenen savaşçılarından İmparatorluğun güçlü lejyonerlerine, Vlandiya’nın ağır süvarilerinden Sturgiya’nın Viking savaşçılarına kadar tüm krallıkları tanıyacak, oyunun savaş mekaniklerinden ticaret ve kervan kurmaya, şehirde yaşamdan aşk ve aile kurmaya kadar her yönünü keşfedeceksiniz. Bannerlord'un büyüleyici dünyasında kılıcınızı kuşanın ve maceraya atılın!
Eğer oyunu daha önce oynamadıysanız ya da yeni güncellemelerle ilgili bilgi sahibi olmak istiyorsanız, bu video tam size göre. Grafikler, atmosfer, mod desteği ve topluluk hakkında bilmeniz gereken her şey burada. İyi seyirler!
🔔 Abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın!
👍 Videoyu beğendiyseniz, beğen butonuna basarak destek olabilirsiniz.
💬 Yorumlarda görüşlerinizi paylaşın, siz hangi krallığı seçtiniz?
📢 Daha fazla içerik için kanalımıza göz atın!
00:00 Giriş
00:35 Savaşların heyecanı
01:15 Ticaret ve kervan kurma
01:47 Şehirde yaşam ve dükkan yönetimi
02:17 Aşk ve aile kurma
02:50 Medeniyetler
04:48 Kendi maceranı yarat
05:14 Grafikler ve atmosfer
05:35 Modlar ve topluluk desteği
06:08 Sonuç olarak
Rasgele Game Sunar...
▶ Abone Ol : / @rasgelegame
▶ Mount & Blade II: Bannerlord Tüm Bölümler : • Kalradya'ya İlk Adım |...
▶ God Of War Tüm Bölümler : • GOD OF WAR | GİZEMLİ M...
▶ Instagram : / rasgelegame
#MountAndBlade2Bannerlord #Bannerlord2024 #Kuzaitler #Kalradya #OyuncuRehberi

Пікірлер: 11

  • @gokhan.bayhan44
    @gokhan.bayhan4426 күн бұрын

    keşke oyunun, yapımcıları tarafından adeta terkedildiğini, hiç bir büyük update, dlc veya genişleme paketi planı olmadığını, koca bir potansiyeli harcandığını ve oyunun geleceğinin modcuların merhametine bırakıldığını da söyleseydin

  • @kaanduman3162
    @kaanduman316225 күн бұрын

    Oyun mekanikleri hala çıktığı gün ile aynı sayılır. Oyun release'den beri sadece bugları düzelttiler. Belirli bir süre oynadıktan sonra; savaşlar da ticaret de politikalar tekdüzeleşiyor maalesef. Bunun yerine oyunun diğer büyük strateji oyunları gibi yeni DLC'ler çıkararak; görevlerin zenginleştirilmesi, ticaretin zenginleştirilmesi ve boyutlandırılması, ikili ve politik ilişlerin yeni bir seviyeye taşınması gerekiyor. Oyun çıkalı 4 yıl, tam sürüm çıkalı 2 yıl olmuş. Oyun her şeyi vadediyor ama hiçbir dalda yeterince zenginlik yok tamamen hepsi hayal gücüne bırakılıyor; hala npc'lere seslendirme eklenecek, yeni zırhlar silah vs çıkarıyorlar sadece. BU video 2021'de de çıksa yine aynı video akışı geçerli olurdu.

  • @KingdomofMengus
    @KingdomofMengus25 күн бұрын

    KGÜzel video olmuş hocam emeğine sağlık. Bannerlord'da roleplay yada avrupanın büyük klanlarının katıldığı pvp etkinliklerine katılmayı düşünürseniz klanımızı ziyaret edebilirsiniz iyi oyunlar.

  • @rasgelegame

    @rasgelegame

    24 күн бұрын

    Memnun olurum teşekkür ederim. 😊

  • @husseinzadeh313
    @husseinzadeh31326 күн бұрын

    Mutlaka alınması gereken bir oyun, insan oynadıkca hayal gücü gelişiyor, Modlarla oynanması gereken bir oyun, Modlarla birlikde kafadaki senaryo baya değiçiyor, Bazen haydut oluyorsun, kervan avlıyosun, bazen ticaret yapıyorsun, bazen Tımar oya açıldığında adaletsizlikden senin oyun gözükmüyor, bazen ülkenin yarısını alıp darbe yapıyorsun, bazen kendi sığınağını kuruyorsun, bazen evlenmek istediğin hatunu ikna edemeyip ülkesine savaş açıyorsun, bazen suikast yapıyorsun, Planlar çiziyorsun bu dediklerim oyunun modlanmış haliyle yapılabilecekler,

  • @BurakBayram3d

    @BurakBayram3d

    17 күн бұрын

    hocam merhaba bu modların hepsini birden kurabılıyormuyuz, mod kurmada bir sınır varmı ? birde önerdiğin başlıca gidişatı olumlu yönde etkileyecek modlar hangileri ? hangilerini kurmam gerekiyor bilgi verirmisin acaba.

  • @LatteTheGeneral
    @LatteTheGeneral24 күн бұрын

    Taleworlds böyle bir pazarlama çalışanına sahip oldaydı herhalde rekor kırabilirdi

  • @rasgelegame

    @rasgelegame

    24 күн бұрын

    Eyvallah kardeşim 😁

  • @herobrayn61
    @herobrayn6126 күн бұрын

    Alınır fakat bu oyun gelişmeye uzun bir süre devam ederse iyi oyun olur ama artık insanlar herşeyi hayal gücüne bırakılırsa ve dialoglar hala cok az olursa bu oyunda zevk almamızı baya bi düşürür.

  • @Jabair5
    @Jabair526 күн бұрын

    Hala Warband oynarım, bannerlord sadece savaş similasyonu, warband ayrı dünya.

  • @rasgelegame
    @rasgelegame28 күн бұрын

    İyi seyirler...

Келесі