No video

2024 succesvol kan beginnen, en het geheim van goede voornemens en gewoontes!

Het starten van een nieuw jaar brengt vaak goede voornemens met zich mee, maar hoe zorg je ervoor dat deze voornemens ook daadwerkelijk leiden tot positieve veranderingen?
Goede voornemens gaan uit van jou als individu. Je komt ‘gewoon’ na wat je belooft. Goede voornemens gaan over de toekomst. Iets dat je graag wilt bereiken. Alleen is het meestal niet zo makkelijk gedaan. Toch hebben in januari weer massaal onze nieuwe goede voornemens klaar. In deze blog help ik je graag met het creëren van jouw voornemens EN een manier om ze daadwerkelijk te behalen.
Ik schreef een blog over hoe jij 2024 succesvol kan beginnen, en het geheim van goede voornemens en gewoontes! De blog lees je hier: flexyourprofit...
Bij vooruitkijken hoort ook terugblikken.
Waar kom je vandaan, wat heb je bereikt. Welke valkuilen stapte je in, welke uitdagingen kwamen op je pad, welke zaken heb je overwonnen en welke succes heb je behaald.
Het is iets dan ik gedurende het jaar veel met klanten die, maar practice what you preach... Dus zelf doe ik het ook.
Zo aan het einde van 2023 heb ik er uitgebreid te tijd voor genomen en deel ik graag een paar inzichten uit mijn terugblik.
Het was nodig om terug te blikken want ik kwam er een paar weken geleden achter dat mijn lijf pijnlijk duidelijk maakte dat ik nog iets te verwerken had. Iets dat ik onbewust had bestempeld als "klaar" maar wat niet zo was. Dus ik ging met de billen bloot en deelde mijn verhaal.
Nieuwsgierig naar die mail waarnaar ik verwijs?
Je leest hem hier: flexadministra...
De social doe geloven dat iedereen alleen maar voorspoed kent, maar hallo echte wereld! Geen groei zonder shit!
Nu ben ik benieuwd, durf jij ook met de billen bloot te gaan.
En vanuit welke shit kan jij nog groeien?
Ik wens je een mooi 2024!
#goedevoornemens #goedegewoonten

Пікірлер