2024 KTM 1390 Super Duke R | Walkaround | Sound

Het beest is ontwaakt uit zijn winterslaap: De KTM 1390 SUPER DUKE R voor 2024 en KTM 1390 SUPER DUKE R EVO hebben zonder aankondiging het Naked-segment veroverd, en met recht; er staat een nieuw beest aan de top van de voedselketen. In het jaar van 30 YEARS OF DUKE laten deze modellen zien dat ze geëvolueerd zijn tot de meest angstaanjagende uitvoeringen tot nu toe, waarbij indrukwekkende prestaties en een imposante uitstraling samenkomen.
Krachtig motorblok en Beestige prestaties:
Met een cilinderinhoud van 1350 cm³, biedt de KTM 1390 SUPER DUKE R een adembenemend vermogen van 190 pk bij 10.000 tpm en een koppel van 145 Nm bij 8000 tpm. Deze cijfers getuigen van de meedogenloze snelheid waarmee deze modellen het asfalt aan flarden scheuren. De opvallende evolutie in 2024 wordt onderstreept door een agressiever ontwerp en verbeterde aerodynamica, waarmee de motor effectief de kracht op het asfalt overbrengt. Met een vergrote boring tot 110 mm voor een cilinderinhoud van 1350 cm³ en een volledig nieuwe nokkenas geïntegreerd in de cilinderkoppen, biedt de vernieuwde LC8-motor meer vermogen en koppel over het gehele toerenbereik. Deze aanpassingen maken een gedifferentieerde brandstofmapping mogelijk, waardoor de motor voldoet aan de nieuwste EURO 5+ emissievoorschriften.
Om dit beestachtige vermogen effectief op het asfalt over te brengen, is de DUKE voorzien van nieuwe, lichtgewicht MICHELIN Power GP-banden met dual-compound technologie en een nieuwe volledig instelbare WP APEX-schokdemper. De verbeterde DCC-instellingen zorgen voor een betere drukbalans, waardoor er minder compromissen nodig zijn tussen veercomfort en prestaties. Ook de nieuwe 48 mm WP APEX Open Cartridge-voorvork met splitfunctie is geoptimaliseerd.
Indrukwekkende uitstraling:
De visuele impact van de KTM 1390 SUPER DUKE R wordt versterkt door een opvallend nieuw design. De ledkoplamp, tankspoilers en winglets geven een duidelijke waarschuwing aan iedereen die het tegen dit beest durft op te nemen. Met een verlaagd totaalprofiel en een nadruk op het compacte chassis oogt de motorfiets gespierder en agressiever dan ooit tevoren. De vernieuwde luchtinlaat, herziene brandstoftank, en nieuwe tankspoilers verbeteren niet alleen de actieradius maar optimaliseren ook de ergonomie. De grootste visuele impact is echter toe te schrijven aan het lichtgewicht en 'slimme' koplampontwerp. De koplamp weegt bijna 700 g minder dan zijn voorganger en geeft de KTM 1390 SUPER DUKE R met zijn buitenaards design een geheel nieuwe, agressieve uitstraling. Het standlicht en de dagrijverlichting zijn in het profiel van de koplamp geïntegreerd. De intensiteit van deze lichten wordt automatisch aan het omgevingslicht aangepast door middel van een lichtsensor in het dashboard.
Bovendien zijn de KTM 1390 SUPER DUKE R en KTM 1390 SUPER DUKE R EVO standaard uitgerust met welkomstverlichting. Dit betekent dat de koplamp blijft branden als het contact is uitgeschakeld, waardoor de rijder de omgeving beter kan zien en er meer veiligheid is bij het parkeren op donkere plekken. De geavanceerde DCC-instellingen van de KTM 1390 SUPER DUKE R zorgen voor een uitgebalanceerde druk, waardoor een optimale afstemming tussen veercomfort en prestaties mogelijk is zonder concessies te doen. Daarnaast is de nieuwe 48 mm WP APEX Open Cartridge-voorvork met splitfunctie geoptimaliseerd voor een nog betere rijervaring.
Voor de KTM 1390 SUPER DUKE R EVO heeft KTM de vering naar een geheel nieuw niveau getild met de nieuwste generatie WP Semi-Active Technology (SAT), het meest geavanceerde veringssysteem op de markt. Door elektronisch gestuurde magneetkleppen voor variabele demping is er een breed instelbereik, van zachte vering voor maximaal comfort tot stijvere vering voor sportief gebruik. De Suspension Control Unit (SCU) past automatisch en in realtime de demping aan op basis van het wegdek en de rijstijl van de motorrijder
Nieuwe technologische hoogstandjes zijn te vinden in zowel de KTM 1390 SUPER DUKE R als de KTM 1390 SUPER DUKE R EVO, met innovatieve modi zoals PERFORMANCE en TRACK, inclusief een rondetimer en telemetriestatistieken. Optioneel zijn de ENGINE BRAKE CONTROL en een geoptimaliseerde SUSPENSION PRO-module beschikbaar voor de KTM 1390 SUPER DUKE R EVO.
Beide modellen worden aangeboden in specifieke 30 YEARS OF DUKE-kleurstellingen als eerbetoon aan de KTM 990 SUPER DUKE uit 2005, met zijn kenmerkende oranje kleurstelling. Personalisatie is eenvoudig met het uitgebreide assortiment speciaal ontwikkelde KTM PowerParts en KTM PowerWear.

Пікірлер: 70

  • @TIMHARTTT
    @TIMHARTTT

    Seriously I don’t know why ppl hate the head lights they are absolutely badass and looks like an alien ready to attack.

  • @lakatosstefan6926
    @lakatosstefan6926

    sound is meh....maybe needs another exausth

  • @jackkabirpotpourricapture3062
    @jackkabirpotpourricapture3062

    Biggest CNG

  • @jaydipbishwokarma016
    @jaydipbishwokarma016

    Why does it sound like a generator? For godsake Please slap on new full system exhaust

  • @Crafty266
    @Crafty266

    Its nearly 2024 and the screen with its fat frame looks like 2007…..

  • @alaaddinustun
    @alaaddinustun28 күн бұрын

    The plate is supposed to be on the scraper on the rear tire. The design would then be truly complete.

  • @Angelo-dp1zt
    @Angelo-dp1zt21 күн бұрын

    Headlights 😂😂😂😂

  • @HarryCallahan-tf3qr
    @HarryCallahan-tf3qr

    Lottery winners bike!!!

  • @user-zl4fd5ks2k
    @user-zl4fd5ks2k

    Big machine

  • @dostgamer7842
    @dostgamer7842

    Nice bike 🎉

  • @nascimento.majestic
    @nascimento.majestic

    Topz ! 🙋🏾‍♂️❤🙋🏼‍♀️

  • @northernlefty5412
    @northernlefty5412

    Looks pretty damn good!

  • @AndrewLane-pm2ro
    @AndrewLane-pm2ro

    Just the machine for a wet road! 👍

  • @Ramgaruda
    @Ramgaruda

    What camera is that and settings plz. You got the right colours and it looks beautiful

  • @MeMeMechinE
    @MeMeMechinE

    🔥🔥🔥😍

  • @malayariderr
    @malayariderr

    king of the street

  • @ozbiker5311
    @ozbiker5311

    Looks beautiful is it a Matt Black

  • @tapaklebarmodifikasi6784
    @tapaklebarmodifikasi6784

    Can I re-upload in FB part Headlight, including your source? Sir

  • @user-ci3kv4kt4b
    @user-ci3kv4kt4b

    これはカッコいい

  • @ljuborajictt
    @ljuborajictt

    💪 THE BEAST 💪

Келесі