2023 FORD RANGER WİLDTRAK... NEDEN ALINMAZ ?

Ben Zeynel SARI,
2023 Ford Ranger Wildtrak'ın satın almadan önce bilmeniz gerekenleri bu videoda bulabilirsiniz. Bu yeni modelin özelliklerini ve teknik özelliklerini daha yakından inceleyip sizlere dürüst görüşümüzü sunuyor olacağım..
Wildtrak X'DE büyük bir merakla bekleniyordu ama gerçekten en iyi seçim mi? Ayrıntılara ele alacağız ve 2023 Ford Ranger Wildtrak söz konusu olduğunda neden diğer seçenekleri değerlendirmek isteyebileceğinizin tüm nedenlerini size anlatacağım. Bu videoyu izlemeden araç almayın :)
2023 model Ford Ranger Wildtrak yeniklikleri eksiklerini konuşutuğumzu bu videoda aklınazı takılan bir çok soruya cevap bulabilirsiniz. Ayrıca Ford Ranger Wildtrak almak isteyen ama kararsız kalmış kullanıcılar içinde yararlı olabilecek bir video. Karar sizin 2023 model Ford Ranger Wildtrak alınır mı ? Alınmaz mı ?
Araç hakkında siz ne düşünüyorsunuz. ?
-------------
#ford #ranger#wildtrak #fordranger #fordrangerwildtrak #test #fordrangerwildtak2023

Пікірлер: 62

  • @kingofbaja5b
    @kingofbaja5b

    agalar neyini anlamadınız. adam belli ki ford kullanıcısı. diyor ki bu bu gibi alavere ve dalavereler aklınızda olsun. ona göre alın veya almayın. e tüm bu sorunların ve gözün içine baka baka kandırmacaların yalanların üzerine "wildtrak almalı mı" sorusunun cevabı kocaman bir "hayır" oluyor. klasik bildiğimiz tanınan inceleme yutup kanallarının direk söyleyemediğini hatta istese de söyleyemeyeceğini adamcağız söylemiş. direk "almayın" diyor. bi doğankabak, bi otopark, bi sekizsilindir, bi benzintv bunları söyleyebilir mi. söyleyemez. çünkü bu markalar bu bayiler onların kazanç kapısı. adam aracı bayiden alıp bilmem kaç bin km yol yapıp sonrada videoda "bunu sakın almayın" diyebilir mi. kafayı kullanmak lazım

  • @gokhanmerc
    @gokhanmerc

    Aslında en büyük kazıklanma durumu %4 ÖTV ile satılan Ranger'ın Avrupa fiyatlarına göre 800 bin TL civarı daha pahalıya satılıyor olması. Distirübütör muhtemelen devlet %80 ÖTV almıyorsa biz alalım diyor.

  • @hakanozkocak9459
    @hakanozkocak9459

    Eksik donanım olmasının en büyük nedeni, o şekilde ithal edildiğinde fiyatın yüksekliği doğrudan vergiye yansıyor. Suçlanacak olan insafsızca ötv ve kdv ekleyen ithalat rejimidir. X, gerçekten daha donanımlı. Özellikle suspansiyon sistemi çok farklı. Havuz ve roll kapak için söylenen doğru. İşçiliğini hakkıyla yapan yerlerde bu uygulamayı yaptırmak daha anlamlı. Bayilerin önerdiği yerlerin işçiliğinin ve malzeme kalitesinin kötü olduğunu herkes söylüyor. Mountain top ve Aeroclass olabilecek en güzel ürünler. Ben şahsen x üzerine başka bir eklentiye ihtiyaç duymadım.

  • @abdurrahmanolmez8566
    @abdurrahmanolmez8566

    hilux alın;cebinizde 1 milyon tl kalsın....

  • @ozercakmak9993
    @ozercakmak9993

    Gerçek pick-up Dodge RAM REBEL, CHEVROLET SİLVERADO,GMC SİERRA DENALİ,TOYATA TACOMA gibi araçlar dir bence ... Türkiye de satılan pick-up lar mış gibi olanlar

  • @mmafatsum
    @mmafatsum16 сағат бұрын

    Bir kullanıcı daha aynı sorunlardan bahsetmişti. Ben ciddi düşündüğüm bu aracı eledim. Özellikle karavan çekme menüsü gelmemesi anlaşılır değil. biz insan değil miyiz?

  • @suleymanaslandag3970
    @suleymanaslandag3970

    inanın garanti dediklerine inanmayın kia mitsubishi volkswagen sıfır araçlarım oldu garantiye sokmadılar bile

  • @hasankokpnar6946
    @hasankokpnar6946

    2020 model 55.000 de şanziman dağitti uzak durun

  • @skyskywetter748
    @skyskywetter748

    Bu aracin cok fazla sayida satildigi ve satilamaya devam ettigi bir ulkede yasiyorum. Ranger burada 5 farkli donanim ve iki farkli motor secenekleri ile satiliyor. Zeynel Beyin eksik dedigi donanimlar Wildtrak'da bulunuyor koltuk isitma bile, paketin icinde sadece extra olarak kaliteli ses sistemi ve bir kac donanim eksik onlar ise bir ust donanim platinum'da bulunuyor. Ford Turkiye'nin ilgisiz ve sacma politikasi buna neden oluyor. 90'lar da ulkemize ithal edilen Avrupa ve Asya araclari gibi. (bu arada bazi parti yeni rangerlarda elektrik ve diesel enjektor problemleri ortaya cikti kullanci sikayetleri olarak, once Ford gormezden geldi daha sonra garanti kapsaminda degisiklik yaptilar)

  • @h.y.7485
    @h.y.7485

    HİÇ ALMASAK NE OLUR?

  • @Hatcali
    @Hatcali

    Merhabalar , kızaklı sök çıkar karavan kabin yaptırma düşüncesindeyim. Yaz sıcağı veya karda kışta Dağ bayır çıkarken zorda kalmamak için 3.0 motorlara bakıyorum ama 2.0 lar ile aynı taşıma kapasitesini gösteriyor. Bana bir tavsiyeniz olur mu..?

  • @RecepBayraktarTR
    @RecepBayraktarTR

    Doğru tespit 👏

  • @tedeganagondi
    @tedeganagondi

    Elinize sağlık bilende bilmeyende konuşmuş👏

  • @ozercakmak9993
    @ozercakmak9993

    Isuzu D-Max 1.9 V Cross u tavsiye edermisiniz? Hem fiyat hemde vergisel avantajlari var ...

  • @user-ie8gn6wz5i
    @user-ie8gn6wz5i

    3.2 motorun kronik bir sorunu yada çekim sorunu varmı? Araçta 500 kg yük varken cekim sorunu yaşarmı ?

  • @omerfarukince6940
    @omerfarukince69407 сағат бұрын

    2.0 motorlarda kilitli diferansiyel var mı?

  • @KoliskalCity
    @KoliskalCity

    Dolu depo asagi yukari kac km yapiyor acaba?

  • @gezenbeyazyaka
    @gezenbeyazyaka

    Maximus top ve sızdırmazlık kiti ile hayli kullanışlı

  • @mustafatapci8905
    @mustafatapci8905

    slm cok güzel söylüyorsun amarok hakkında neler söyliyeceksin onuda almıyalımmı ? ben uzun zamandır herv iki aracı inceliyorum ilk önceligim ford almaktı ama sonrada fikrim degişti amarok almayı tercih ediyorum ford tan daha iyi geldi bana ic donanım ve özellikleri

  • @yusufcetin7729
    @yusufcetin772921 күн бұрын

    Merhaba Zeynel Bey,