No video

2018 Február 11. Vasárnap Du. - Jer 7:1-11

Igehely: Jer 7:1-11
"7:1 - Az a beszéd, amelyet az Úr szóla Jeremiásnak, mondván:
7:2 - Állj az Úr házának ajtajába, és kiáltsd ott e beszédet, és mondjad: Halljátok az Úr beszédét mind, ti Júdabeliek, akik bementek ezeken az ajtókon, hogy imádjátok az Urat!
7:3 - Így szól a Seregek Ura, Izráel Istene: Jobbítsátok meg a ti útaitokat és cselekedeteiteket, és veletek lakozom e helyen!
7:4 - Ne bízzatok hazug beszédekben, mondván: Az Úr temploma, az Úr temploma, az Úr temploma ez!
7:5 - Mert csak ha valóban megjobbítjátok a ti útaitokat és cselekedeteiteket; ha igazán ítéltek az ember között és felebarátja között;
7:6 - Ha jövevényt, árvát és özvegyet meg nem nyomorgattok, és ezen a helyen ártatlan vért ki nem ontotok, és idegen istenek után sem jártok a magatok veszedelmére:
7:7 - Akkor lakozom veletek ezen a helyen, a földön, amelyet a ti atyáitoknak adtam, öröktől fogva mindörökké.
7:8 - Ímé, ti hisztek a hazug beszédeknek, haszon nélkül!
7:9 - Nemde loptok, öltök és paráználkodtok, hamisan esküsztök, a Baálnak áldoztok és idegen istenek után jártok, akiket nem ismertek:
7:10 - És eljőtök, és megállotok előttem e házban, amely az én nevemről neveztetik, és ezt mondjátok: Megszabadultunk; hogy ugyanazokat az útálatosságokat cselekedhessétek!
7:11 - Vajjon latrok barlangjává lett-é ez a ház ti előttetek, amely az én nevemről neveztetik? Ímé, én is látok, azt mondja az Úr."
A gyülekezet facebook oldala: / krasznaibaptista
A gyülekezetünk weboldala: kramaba.ro/

Пікірлер: 1

  • @KraMaBaGy
    @KraMaBaGy Жыл бұрын

    Énekek és zenék: kzread.info/head/PL6HK6rojlUg_Syz125j9EMi6oT1IGQGsF