No video

2015.12.24. - Búcsúzni fog Tarcsa Zsuzsa bemondó az M3-as metró szerelvényeiből

Elsőre meglepőnek és hihetetlennek hangzik, pedig úgy van, ahogy a címből olvasni. Visszakerült Szalóczy Pál az M3-as metró szerelvényeibe. A 81-714/717-es típusokban már az új bemondások hallhatók, viszont az MMZ Ev3 típusú szerelvények nagy részében még Tarcsa Zsuzsa hallható. December 24-én került ki a BKK oldalára ugyan a cikk erről, de már 23-án is lehetett hallani több 81-714/717-es (pár MMZ EV3 típusban is) szerelvényekben az új Szalóczy bemondásokat. Újdonság még az, hogy Rachel Appleby bemondásai is szerepelnek angol nyelven üdvözléseknél, átszállási lehetőségeknél és elköszönéseknél. :-)
Tarcsa Zsuzsa hangját nem kedveltem ugyan, de nem is utáltam (mint egyesek), Szalóczy Pál hangja meg azért mégiscsak ütősebb, főleg mivel az ő hangját szokhattuk meg évek óta. :-)
Amelyik szerelvényekben megmaradt még Tarcsa Zsuzsa bemondásai, azok is felújítás alatt lesznek a 81-714/717-esekkel együtt és már csak egy ideig lehet majd hallani.
További információk:
www.bkk.hu/2015/12/ismet-szalo...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
📷 A fényképek tárháza
► www.flickr.com/photos/1577243...
📷 Fényképeim a Fotobus weboldalán
► fotobus.msk.ru/search.php?aid=...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
💵 Amennyiben, ha a KZread-on kívül szeretnéd támogatni a munkásságomat;
► www.paypal.com/paypalme/tvideos
✉️ Kapcsolatfelvétel
► transportvideoshu@gmail.com
#BKV #TarcsaZsuzsa #BudapestM3metro

Пікірлер: 39