2003.AIK-Djurgården.3-3.Matchklipp.Canal+

Спорт

Stockholmsderby på Råsunda den 2 juni 2003 inför 35 197 åskådare.
Gnaget lyckades otroligt med att vända 0-3 underläge till 3-3 under matchens sista minuter genom mål av Mats Rubarth, Stefan Ishizaki och Samuel Ayorinde.
Här ser vi klipp från direktsändningen i Canal+ med Tifo, AIK:s mål och kommentarer efter matchen av Richard Money. Vi ser även sekvensen när Djurgårdens tränare Zoran Lucic tappar humöret över Samuel Ayorindes målgest vid AIK:s 3-3 mål.

Пікірлер: 26

• @AIKsupporter
    @AIKsupporter7 жыл бұрын

och i år fick Isaksson släppa in tre mål mot AIK igen men han e väl van vid det här laget haha :D

• @Tony83sthlm
    @Tony83sthlm9 жыл бұрын

Kommer aldrig att förlåta mig själv för att ha lämnat arenan efter 0-3.

9 жыл бұрын

Tony "DJ Emerald" Löflund Var där med min bästa vän och hans pappa, vi var 9 år gamla så hans farsa sa att det är bäst att vi går innan "all hell breaks loose" så att säga. Det var i 77e minuten vi ställde oss upp för att gå mot utgången, precis när vi når grinden så hör vi jubel! Vi springer tillbaka för att se vad som hände, klart de va 1-3! Vi stannar lite till men det är ingen idé. 83e minuten (precis innan anfallet) så börjar vi dra oss igen, men de tar inte länge innan jublet kommer och återigen får vi vänta tillbaka för att se vadfan som händer! I 88e minuten så går vi på riktigt, vi är inte långt ifrån grindarna när hör vi det, jublet. Vi var alltså kvar på plats men vi missade alla 3 målen ^^

@Tony83sthlm

9 жыл бұрын

Rupenbritz Det var en fin story det också. Jag har en annan också... Var på bortamatch i Norrköping för ett par år sedan. Vill minnas att Norrköping ledde med 1-0 vid halvtid. Då gick jag för att köpa lite korv åt mig och gänget. 2:a halvlek hinner starta men jag hade då köat så länge till kiosken att jag tänkte att jag kan missa 5 minuter. Vad händer? Jo, 1-1 så klart - ett jäkla jubel, och jag såg inget av det... Fan fan fan, tänkte jag, men jag ska ha korvarna nu. Ett par minuter senare... 2-1 till AIK, missade den med. Kom tillbaka till läktaren med käket, men det blev inga fler mål. Fick se målen på TV i stället. Dom fick lov att vara jäkligt glada och tacksamma för sina varmkorvar iaf!

• @Pr0TyX
    @Pr0TyX13 жыл бұрын

Vilka klackar på den tiden!

• @Locksmithj0e
    @Locksmithj0e12 жыл бұрын

Var 10 år när den här matchen spelades och hade varit på matchen med farsan. Med ungefär 12-13 minuter kvar gick vi därifrån och när vi var utanför Råsunda precis gjorde AIK 3-1. Vi flinade lite och tänkte fortfarande att matchen var över. I bilen drar vi igång sportradion och hör att AIK gör 2-3. Då vart det genast lite mer spännande, och när vi kom hem såg vi på text-tvn att Ayorinde hade gjort 3-3. Det var fan helt jävla sjukt!

• @gtownboi3877

@gtownboi3877

Жыл бұрын

Det var sjukare att se det på plats. Min far är gårdare och jag gick med han o hans kompisar. Satt på västra. Det var första gången jag grät av glädje på råsunda. Vi satt på västra exakt vid djurgårdsklacken. Aporna var i total chock och bara stirrade.

@Aikisbest10 жыл бұрын

Det här var en av de första matcher då jag var gammal nog för att förstå och verkligen börja intressera mig för fotboll, synd att man inte var där dock

@AIKsupporter13 жыл бұрын

@Smokinglirare93 ska du gå på HIF borta trots att vi inte har chansen på guld? Kan ju fortfarande bli andraplats :)

• @robinlindgren3191
    @robinlindgren31914 жыл бұрын

Det är såna här matcher man önskar att man var på plats...

• @habbomanish
    @habbomanish13 жыл бұрын

7:20 hahahaha ''what did you think when it was thriii neell?''

• @Smokinglirare93
    @Smokinglirare9313 жыл бұрын

@AIKsupporter Får se om jag har tid, vad som än händer ska jag på Häcken hemma, jag missar aldrig sista hemmamatchen om jag så har 10 prov att plugga till

1 Håkan Svensson 2 Jimmy Tamandi 3 Karl Corneliusson 4 Benjamin Kibebe 5 Per Nilsson 6 Teddy Lucic 7 Stefan Ishizaki 8 Daniel Tjernström 9 Daniel Hoch 10 Andreas Andersson 11 Martin Åslund 12 Daniel Örlund 13 Samuel Ayorinde 14 Krister Nordin 15 Arash Talebinejad 16 Andreas Alm 17 Svante Samuelsson 21 Gary Sundgren 22 Martin Mutumba 23 Mats Rubarth 24 Fredrik Björck AIK:s lag vid den här tiden:)

@Aikisbest9 жыл бұрын

Bengaler, rök och kommentatorerna sitter och skrattar istället för att smutskasta supportrarna, är det verkligen på riktigt? :')