1997-05-17_18 Cruising Lindesberg 1997

Автокөліктер мен көлік құралдары

Prenumerera gärna på kanalen så kanske jag lägger upp mer saker ifall jag kommer över det.
Ett mycket omtalat och efterfrågad film som jag spelade in på en Cruising i Lindesberg 1997-05-17_18, trodde bandet var borta men nu har jag äntligen hittat den bland alla andra gamla Hi8 Videoband som jag nu har gjort Digitala
Filmen är oredigerad men har tagit bort interlaced och uppskalat den samt lite fix för att få filmen stadigare.
(Kamerorna på den tiden för privatpersoner var inte bättre for vettiga pengar.)
Längsta Preskriptionstiderna som jag känner till för allvarligare brott är 25 År är det barn som är utsatta räknas detta ifrån att de är 18år fyllda.
(Dessa brott som begås är
såhär säger lagen/Lawline ang Burouts:
LAWLINE SVARAR
"Hej och tack för att du vänder dig till Lawline med din fråga!
Angående burnouts så finns det inget speciellt brott för just detta. Det enda brottet som kan vara aktuellt, förutsatt att ingen skada på till exempel en annan bil sker, är förargelseväckande beteende enligt 16:16 BrB.
Straffet för detta brott är penningböter, 25:3 BrB, vilket har ett max på 4000 kronor. För att detta brott ska aktualiseras måste det ske när andra människor är där. Gör man detta själv inne i en skog som man själv äger och det inte finns någon i närheten som kan höra eller se det begås inget brott.
Är det så att skada uppkommer kan brotten skadegörelse eller åverkan bli aktuella, 12:1 och 12:2 BrB. Straffet för åverkan är böter som är i förhand svårt att veta vad det blir. Mycket beror på andra omständigheter. Däremot finns ingen sådan ekvation för att räkna ur böter som det exempel du angav. Så stora summor blir sällan aktuella vid böter, framför allt vid små brott som detta måste anses utgöra."
Diskutera gärna, men personpåhopp eller eller liknande tillåts inte!
låt mej kunna ha kommentarsfältet helt ocensurerat och du som skriver är själv ansvarig för ditt språk!
Jag uppmanar inte något till brott eller liknande och förekommer du i Videon o är nervös så kan du oavsett vad du än har gjort som syns på filmen vara helt lugn då allt från den vilda tiden är preskriberat :-)
Det är som sagt snart 27 år sen XD

Пікірлер: 1

  • @kimlindstrom2321
    @kimlindstrom23214 ай бұрын

    Galet 👍

Келесі