1989 Tractorpulling Sint Geertruid

Спорт

In 1989 werd er tijdens tractorpulling Sint Geertruid enkele demo runs gereden door de twin Allison tractor: "Q8 team Popeye".
Er zijn 3 demo runs gereden, waarvan de laatste eindigde met een tractor die uit de versnelling schoot.
In het begin van de video, zijn er ook nog enkele minipullers te zien.
00:00 Intro
00:03 Minipullers
01:36 Popeye run 1
04:29 Popeye run 2
05:32 Popeye voor 3e run
06:19 Popeye onboard starten
07:17 Popeye run 3
09:46 Tractor laden
U heeft gekeken naar een video van Popeye tractorpulling team. 💪
Vond u deze video leuk? Like de video. 👍
Wilt u geen video missen van Popeye tractorpulling team? Abonneer dan. 🔔
Vraag of opmerking? Laat een reactie achter! 💬

Пікірлер: 3

  • @3Popeye
    @3Popeye Жыл бұрын

    U heeft gekeken naar een video van Popeye tractorpulling team. 💪 Vond u deze video leuk? Like de video. 👍 Wilt u geen video missen van Popeye tractorpulling team? Abonneer dan. 🔔 Vraag of opmerking? Laat een reactie achter! 💬

  • @alexandervantoren6156
    @alexandervantoren6156 Жыл бұрын

    Ga nog elk jaar naar een aantal wedstrijden maar het is niet meer zoals het was zonder mijn favoriet Popeye.

  • @3Popeye

    @3Popeye

    Жыл бұрын

    Dank u. Tijden veranderen en zo ook de samenstelling van het deelnemersveld. De sport zou ook zijn glans verliezen wanneer ieder jaar dezelfde tractoren op de baan zouden verschijnen, zonder noemenswaardige veranderingen. Deze video's zijn uit de tijd dat er een enorme progressie in de sport plaats vond. Voorbeeld: van 1 motor, naar 2 motoren en later naar 3 motoren. En ook veranderingen van deelnemers. Met die 3 motorige hebben we vanaf 1991 deelgenomen tot en met 2012. En tegenwoordig rijden er nog tractoren rond met 3 Allison motoren. In feite zien we dus al 32 jaar tractoren met 3 Allisons erop. Het blijft uiteraard wel mooi om te zien en het vermogen is ook wel van een ander niveau, wat ieder jaar hoger komt te liggen (dat is ook progressie). Dit geld overigens niet alleen voor "Allison tractoren", maar voor alle tractoren. Dat maakt het terugkijken van oudere video's ook interessant, zo zie je weer hoe het was en dat kun je dan vergelijken met hoe het nu is. Nogmaals dank dat we uw favoriet zijn!

Келесі