1503 - Proje Pazarları Destekleme Programı | SER Proje Sorumlusu / Nisanur Karadaş

Ғылым және технология

Proje pazarları,
● somut Ar-Ge düşünce ya da proje önerilerine sahip olup, bunları gerçekleştirmek için kendi yetenekleri dışında başka uzmanlık alanlarında katkıya gereksinim duyan,
● proje öneri veya sonuçlarına ilişkin talep varlığını araştıran,
● arz edilen proje işbirliği önerilerine teknolojik veya finansal katkıda bulunmak isteyen,
üniversite, araştırma ve özel sektör kuruluşlarından temsilcilerin bir araya gelerek aktif katılımları ile projelerini birbirlerine tanıtmaları yoluyla işbirliği olanaklarına ortam oluşturulmasına yönelik düzenlenen ulusal ve/veya uluslararası etkinliklerdir.
Ulusal etkinlik için 130.000 TL’ye uluslararası katılımlı etkinlik için 190.000 TL’ye kadar hibe destek sağlanmaktadır.
SER, 2007 yılından beri Ar-Ge, inovasyon, strateji, proje geliştirme ve yatırım başta olmak üzere iş/kapasite geliştirme alanının farklı kollarında faaliyet gösteren bir firmadır. SER’in sunduğu hizmetler arasında Stratejik Planlama, Ar-Ge ve İnovasyon Yönetimi, Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Kurulumu, Teknopark Şirket Başvuruları, Avrupa Birliği Ar-Ge Destek Programları, Ar-Ge Projesi Geliştirme, Ar-Ge Finansmanı, Proje Yönetimi, Yatırım için Fizibilite ve İş Planı, Yatırım Alma, Sosyal Girişimcilik ve Sosyal Proje Geliştirme gibi çeşitli konularda danışmanlıklar bulunmaktadır.
SER, 2018 yılında oluşturduğu SER Akademi markasıyla bilginin yayılımına da katkıda bulunmaktadır. Bu kapsamda eğitim müfredatları tasarlamaktadır. Her yıl sonunda yayımlanan SER Türkiye Ar-Ge ve İnovasyon Raporu başta olmak üzere yıl boyunca Türkiye’nin ekonomik, bilimsel ve teknolojik gelişimini merkeze alan raporlar hazırlamaktadır.

Пікірлер

    Келесі