1111 Klapisirkkeli AXA Hankkija Pilkotaan rankoja pölkyiksi

Ойындар

Canon 1100D. Rankojen pätkimistä Klapisirkkelillä. Miten Hankijalta ostamani AXA Klapisirkkeli toimii käytännössä. :)

Пікірлер: 6

  • @romppaukko
    @romppaukko6 жыл бұрын

    Tuota sirkkeliä pitäs kyllä sen verran modifioida, että rakentais tuohon teräsuojan alaosahan purusuppilon josta purut lentääs ulos, eikä sahurin sililimille.

  • @massikka6150

    @massikka6150

    6 жыл бұрын

    Tuuli toi purut silmille, kun itse olin tuulen alapuolella, myöhemmin opin että kun laitan sahan tuulen alapuolelle ja itse olen yläpuolella tuulen puolella niin tuuli puhaltaa purut poispäin minusta eikä enää purut tullut silmille, tyynellä säällä ei purut lennä silmille, mutta kun tuuli ottaa puruun kiinni niin se tunkee purun silmiin. kannattaa katsoa mistä päin tuulee ja kuinka kova on tuuli, niin saa ilmaisen purun puhaltimen kun käyttää tuulta hyväkseen ja sama on vähän joka sahauksessa muissakin, mutta tuossa nyt erityisesti vaikutus ero oli suuri millä puolella saha on tuuleen nähden ja millä puolen itse on sahaa tuulen suuntaan nähden. :)

  • @romppaukko

    @romppaukko

    6 жыл бұрын

    Näyttää niin kuin tuossa teräsuojassa ei olis koko puruaukkoa ollenkaan kun terän yläpuolelta sylkee purusuihkun.

  • @massikka6150

    @massikka6150

    6 жыл бұрын

    En tiedä onko muissakaan vastaavissa sahoissa. Kun oli ensimmäinen kerta kun tämmöisellä sahalla elämässäni sahasin tuossa videolla ja ensimmäinen sahani. Käsipyörösahoissa on se purun poistoaukko mistä puru lentää pois. En tiedä onko se sitten millaiset lait miten näitä saa tehdä kun turvallisuus on aina ensin ja sitten vasta käytettävyys ainakin viranomaisilla. Toki koska tässä käytetään sahaa siten että kädet on vapaana niin ei sitten työnnä sormia mistään puruaukosta sisään kukaan vähemmän ajatteleva käyttäjä niin voi olla ettei näissä sirkkeli sahoissa ole sitä erillistä puru aukkoa siksi ollenkaan. Terä on hyvin suojattu silloin kun se käy kun kädet on vapaana niin terä pyörii suojuksen sisällä ja vasta kun puuta sahataan niin kädet on kahvoilla. Käsisirkkelihän ei edes käy jos käsi ei ole siinä kahvalla nappia painamassa alaspäin. Tässä tuo terä on kuitenkin paljon isompi kuin pyörösahoissa halkaisijaltaan.

  • @kansaIainen
    @kansaIainen5 жыл бұрын

    Tuo mittatikkuna toimiva rautalanka hidastaa toimintaa pirusti. Melkein joka pätkän joutui onkimaan sen takaa irti.

  • @massikka6150

    @massikka6150

    2 жыл бұрын

    :)

Келесі