1000-vuotinen valtakunta

Tuhatvuotinen kuningaskunta, Jumalan valtakunta.
Pastori Jarmo Sormusen opetusohjelma, Varustamo.

Пікірлер: 12

  • @veli-mattihameenniemi8933
    @veli-mattihameenniemi89334 жыл бұрын

    Olen jo nähnyt uuden taivaan ja uuden maan näyssä ja puhunut sen tulevaksi!myös Tuli joka laskeutuu Herran tullessa oli Rovaniemen taivaalla 2016 5.00 aamulla..se oli hirvittävä näky ihmisen katsella...ei minun joka tiesin mikä se oli..mutta pelkkä kuva oli liikaa ihmisille..eräs tunnettu pastori totesi sen rauhallisesti...hän tiesi mikä se oli..

  • @maijaleppakoski6441
    @maijaleppakoski64416 жыл бұрын

    Mielenkiintoinen asia tietää.

  • @lazlotokoz7571
    @lazlotokoz75713 жыл бұрын

    Tässä dialogia... Paavali: Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Room. 13:1 Mutta Pietari ja muut apostolit vastasivat ja sanoivat: "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä. Ap. t. 5:29 Danielin kirjassa on kerrottu luvussa 3 eräs tapahtuma jossa esivaltaa ei toteltu tahallaan... 10 Sinä, kuningas, olet antanut käskyn, että jokainen, joka kuulee torvien, huilujen, kitarain, harppujen, psalttarien, säkkipillien ja kaikkinaisten muiden soittimien äänen, langetkoon maahan ja kumartaen rukoilkoon kultaista kuvapatsasta, 11 ja että joka ei lankea maahan ja kumarra, se heitetään tuliseen pätsiin. 12 On juutalaisia miehiä, joiden hoitoon sinä olet antanut Baabelin maakunnan hallinnon, Sadrak, Meesak ja Abednego: nämä miehet eivät välitä sinun käskystäsi, kuningas; he eivät palvele sinun jumaliasi eivätkä kumartaen rukoile kultaista kuvapatsasta, jonka sinä olet pystyttänyt." 13 Silloin Nebukadnessar vihan vimmassa käski tuoda Sadrakin, Meesakin ja Abednegon. Kun nämä miehet oli tuotu kuninkaan eteen, 14 lausui Nebukadnessar ja sanoi heille: "AIVANKO TAHALLANNE te, Sadrak, Meesak ja Abednego, ette tahdo palvella minun jumalaani ettekä kumartaen rukoilla kultaista kuvapatsasta, jonka minä olen pystyttänyt? 15 Nyt, jos te siinä silmänräpäyksessä, kun kuulette torvien, huilujen, kitarain, harppujen, psalttarien, säkkipillien ja kaikkinaisten muiden soittimien äänen, olette valmiit lankeamaan maahan ja kumartaen rukoilemaan kuvapatsasta, jonka minä olen teettänyt, niin hyvä! Mutta ellette kumarra, niin teidät heti paikalla heitetään tuliseen pätsiin; ja kuka on se jumala, joka pelastaa teidät minun kädestäni?" 16 Sadrak, Meesak ja Abednego vastasivat ja sanoivat kuninkaalle: "Nebukadnessar! Ei ole tarpeellista meidän vastata sinulle tähän sanaakaan. 17 Jos niin käy, voi meidän Jumalamme kyllä pelastaa meidät tulisesta pätsistä, ja hän pelastaa myös sinun kädestäsi, kuningas. 18 Ja vaikka ei pelastaisikaan, niin tiedä se, kuningas, että me emme palvele sinun jumaliasi emmekä kumartaen rukoile kultaista kuvapatsasta, jonka sinä olet pystyttänyt." Miehet heitettiin pätsiin mutta hiuskarvakaan ei kärähtänyt heidän päästään... 28 Silloin Nebukadnessar lausui ja sanoi: "Kiitetty olkoon Sadrakin, Meesakin ja Abednegon Jumala, joka lähetti enkelinsä ja pelasti palvelijansa, jotka häneen turvasivat EIVÄTKÄ TOTELLEET kuninkaan käskyä, vaan antoivat ruumiinsa alttiiksi, ennemmin kuin palvelivat kumartaen rukoilivat muuta jumalaa kuin omaa Jumalaansa.

  • @lazlotokoz7571

    @lazlotokoz7571

    3 жыл бұрын

    Paavali versus muut apostolit 1 vs. 12... Kumpi painaa enemmän? Pietari ja muut olivat Jeesuksen apostoleja kun taasen Paavali oli pakanain apostoli. Asetelmaa voisi leikillisesti kutsua Jeesus vs. pakanat? Tässä kohtaa kannattaa puntaroida onko alkuperäisten apostolien sana painavampi, sillä olivathan he henkilökohtaisesti seuranneet Jeesusta ja olleet Jeesuksen oppilaita. Paavali sen sijaan ei ollut Jeesusta henk. koht. edes tavannut (lihassa) ja oli ollut fariseus Gamalielin oppilas, eli saanut oppinsa niiltä jotka Jeesus sanoi olevan isästä perkeleestä. Tämän he tekivät Jeesukselle... Luuk. 20:20 Ja he vartioivat häntä ja lähettivät hänen luokseen hurskaiksi tekeytyviä urkkijoita, saadakseen hänet kiinni jostakin sanasta, niin että voisivat antaa hänet esivallalle ja maaherran käsiin.

  • @veli-mattihameenniemi8933
    @veli-mattihameenniemi89334 жыл бұрын

    Rauha tulee Jeesuksen tullessa.

  • @hannu-oskarihietikko4470
    @hannu-oskarihietikko44705 жыл бұрын

    Onko siis niin että ensin tulee 1000 vuotinen valtakunta ja vasta sen jälkeen tulee Jeesus

  • @George__L

    @George__L

    5 жыл бұрын

    Jeesus tulee ensin ja tuo siinä tullessaan mukanaan Jumalan kuningaskunnan Maan päälle 1000-vuodeksi.

  • @Topsiekku

    @Topsiekku

    Жыл бұрын

    Jeesus hakee omansa, sit alkaa vihan aika ja sen jälkeen 1000 vuotinen.