1000++ SUBSCRIBERS - PRONALAZENJE POSLA - NOV KURS!!! za dispecere kamiona u Americi

#posao #kurs #dispecer
Molim vas za like and subscribe. Ako imate neka pitanja napisite u komentarima.
Link od kursa
forscorp.com/
Kurs nije moj i nije placena reklama... Jednostavno zelim da vam pomognem.
1000++ subscribera - Pronalazenje posla - Nov kurs za dispecere kamiona u Americi
Molim vas da mi ne zamerite zbog loseg mikrofona. Cilj mi je da naucim svakog koga ovo interesuje. Molim vas da se subscribujete i da lajkujete moj video. Ako imate neka pitanja mozete pitati u komentaru. Moje tutorijale nikad necu naplacivati - uvek cu svima pomoci besplatno.
Kontakt za sva Vasa pitanja
johntruckdispatch@gmail.com

Пікірлер: 84

  • @igormilovanovic1563
    @igormilovanovic15632 жыл бұрын

    Odlican video.

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Hvala

  • @rale8601
    @rale86012 жыл бұрын

    Zdravo John. Pratim te:) Svaka ti cast na ispirativnom motivisajucem govoru...

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Hvala i Vama

  • @rale8601

    @rale8601

    2 жыл бұрын

    Vozim vec nekih dve godine,sa pauzama, kamion po evropi preko Madjarskke firme( hteo sam da izbegne cekanje na nasim granicama i tzv gazde iz Srbije). Oduvek sam mastao da radim sa kamionom i odlucim da zanemarim diplomu ekk fakulteta i predjem u profesionalne vozace( hleb sa sedam kora). Ali zahvaljujuci tebi dosao sam na ideju da.sledim tvoj primer, iskoristim znanje engleskog jezika( ziveo i radio sam u USA) i lepo radim posao koji volim. P.S Upijam tvoje titulare:). Hvala ti josjednom

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    @@rale8601 Znam dosta takvih slucajeva. Javi se pa da vidimo kako je proslo

  • @isak1441
    @isak14412 жыл бұрын

    Pozdrav. Pre svega zelim da ti se zahvalim za sve klipove koje si snimio,veoma su poucni i kao i vecini i meni su dosta pomogli. Zanima me samo ako ikako mozes da mi posaljes ili snimis klip o odnosima dispecera i kamiondzija,i neke primere razgovora sa kamiondzijama. Kako resiti problema,kakvog iskustva imas sa njima i sta moze da ocekuje buduceg dispecera. Hvala unapred.

  • @milosbabovic8221
    @milosbabovic82212 жыл бұрын

    Cuo za ovaj posao i vec neko vreme razmisljam o istom. Slucajno sam naleteo na tvoj kanal na jutubu i oodgledao sam nekoliko klipova.. Nastavicu da gledam dok ne odgledam sve, jer mi se ovaj posao sve vise svidja i mislim da je dobra prica za mene. Hvala ti na ovim poucnim klipovima i na vremenu koji si izdvojio da nam docaras toliko toga u vezi ove teme. Zahvaljuci tvom radu mislim da cu uskoro poslati svoj CV nekoj dispecerskoj firmi.. Hvala🙂

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Posto sam iz Zrenjanina odlucio sam da zenu zaprosim kod jezera na klupi i u momentu dok ja prosim svoju zenu naisao Cane Partibrejkers. I ja mu kazem "Zdravo Cane" a on meni "Samo napred" (onako sa Canetovim naglasom)... Tako da i ja cu tebi sad da kazem "Samo napred"

  • @milosbabovic8221

    @milosbabovic8221

    2 жыл бұрын

    @@johnusadispatch hahahahah vrh

  • @jasnabozicic632
    @jasnabozicic632 Жыл бұрын

    Zdravo. Prvi dan kako sam otvorila tvoj kanal. Radila sam Evropu kao dispečer 3 god.Imala sam velike nesuglasice sa poslodavcem i prekinula sam da radim taj posao. Ali upravo to što si rekao, ne mogu da zamislim sebe u nekoj fabrici...iako mi nije ništa strano raditi... Imala sam 18 kamiona. Borila se sa svim i svačim...mislim da si u toj tematici i znaš o čemu pričam. Ovo me interesuje ali ako iskreno sada sam se malo obeshrabrila. Volela bih ponovo da krenem u akciju. Kome da se javim, kako bih mogla sa tobom da razgovaram barem malo, tražim pomoć. Zahvaljujem se unapred. Lep pozdrav, Jasna.

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    Жыл бұрын

    Pogledajte moj poslednji video. Tamo imate link od mog facebook profila ili mi se javite na email

  • @Nikola-cf7os
    @Nikola-cf7os2 жыл бұрын

    Nisam znao da si iz Zrenjanina! Ja sam tvoj sugradjanin i zanima me ovaj posao, ulazim u ovo bez iskustva i mnogo mi znači tvoj kanal, hvala na pomoći!

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Nema nikakvih problema ;)

  • @cajon.srbija

    @cajon.srbija

    Жыл бұрын

    @user-cq4xd2pg3w Da li si se snašao sada, godinu dana kasnije? I ja tražim dispatch from Zrenjanin, origin dead head 50 miles :)

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    7 ай бұрын

    @@cajon.srbija Pa probaj u Novom Sadu tamo imas puno oglasa za dispecere

  • @cajon.srbija

    @cajon.srbija

    7 ай бұрын

    @@johnusadispatch hvala, u međuvremenu sam našao posao u Las Vegas, CA

  • @user-jd9mb3wh3d
    @user-jd9mb3wh3d2 жыл бұрын

    Zdravo, Ovde tvoj komšija kojem si punoo puta popravio komp, sećam se kad si igrao lol i streamovao, I kad si mi bio pokazao TheSerbianEndermana 🙂Danilo,Daki

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Cao mico - super drago mi je da me pratis. Pogledaj i ostale klipove moze dosta da se nauci pa kad budes odlucio mozda i da pocnes da se bavis ovim poslom... Pozdrav za tebe i tvoju porodicu :)

  • @natasacvjeticanin-en7st
    @natasacvjeticanin-en7st Жыл бұрын

    Pozdrav John. Sve pohvale za kanal. Zainteresovana sam za posao dispecera ali bih morala da pocnem, sto se kaze od 0, pa me zanima tvoje misljenje da li je dovoljno znanje engleskog jezika na nekom nivou B2 mozda malo jace od toga. Nailazila sam na oglase gde poslodavci traze engleski na srednjem novou i u principu ispunjavam uslove iz oglasa i spremna sam da ucim i radim neko vreme za manju platu jer mi se posao cini perspektivan i interesantan. Ali brine me nedostatak prakticnog koriscenja engleskog jezika i slabo poznavanje geografije Amerike pa sam u dilemi da li napustati siguran posao i poceti nesto skroz novo.

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    Жыл бұрын

    Engleski nije presudan. Lako cete uci u rutinu. Ono sto morate znati je sto vise strucnih izraza i sto vise naziva za robu u zavisnosti kakvu prikolicu imate... Znaci ako imate rifer prikolicu onda treba da znate sto vise vrsti mesa na engleskom i sto vise voca i povrca kako se kaze na engleskom... Na primer Ja sam 2018te napustio siguran posao i poceo nesto novo... Jer nije sreca sigurnost mirne luke vec je sreca uzbudjenje rasirenih jedara

  • @sasadrazic6506
    @sasadrazic65062 жыл бұрын

    Moram i ja da dodam da mi video pomogao za prvi razgovor sa poslodavcem...posao je med i mleko (ja sam se prebacio od posao sa hranom na dispatch) ,sve mi deluje kao nestvarno...posao je vrh a svidja mi se da nismo vezani za balkanski sistem,veliki poz za tebe i hvala za videos

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Hvala i Vama

  • @dusangrubor8951
    @dusangrubor89512 жыл бұрын

    Sve pohvale, pre zaposlenja sam gledao njegove klipove. Pomogli su mi dosta, sada posle nekog iskustva imam jedan predlog za sledece klipove a to su problemi u poslu. Detention,layover, kasnjenje na pu ili del, lose nedelje vozaca, otkazivanje load-ova. Itd. Sve pohvale za John-a.

  • @sasadrazic6506

    @sasadrazic6506

    2 жыл бұрын

    Da docara malo after smenu? 😃

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    @@sasadrazic6506 Sta ima da se docara kod after smene - nadjes neki dobar film i gledas :) :) :)

  • @dusangrubor8951

    @dusangrubor8951

    2 жыл бұрын

    @@johnusadispatch realno kad god sam ostavio nesto afteru sve kao zvacemo, videcemo, kad ostane prazan uvek ide pitanje:" jel da ga postujemo?" :-) ... Proveri mail poslao sam ti mail.

  • @sasadrazic6506

    @sasadrazic6506

    2 жыл бұрын

    @@dusangrubor8951 aaaa pa nema to , ja sam lepu izreku cuo od mog mentora , daily zaradjuje pare ali after cuva pare , ima tu dosta odgovornost i da se obaveste brokeri,da se apdejtuje sistem itd itd na kraju lep sveden izvestaj i lakse daily smeni da bude up to date , koliko se puta dese kvarovi ,probleme sa shippera itd ..ali veoma lep posao

  • @sondoisnotdead
    @sondoisnotdead2 жыл бұрын

    Klipovi su odlicni ali pored ovih klipova ja bi preporucio i sve od "learn Dispatch Today". Ima vise od 80 sati besplatnog tutorijala, pa ako se sve to sazvace onda po meni ima smisla i dati pare za kurs. Treba isto znati da je trazenje prvog posla prava nocna mora. Evo za primer ja sam preko ziveo 8 godina od cega sam 6 vozio kamion, odgledao sve tutorijale, zavrsio kurs sa "My Cern Consulting", drzim da imam jako dobar CV i propratno pismo, poslao sam ih do sada na bezbroj oglasa i nije me zvao NIKO :) Sva sreca pa ne gori pod nogama a za trazenje posla ima i drugih opcija tako da je za sada sve pod kontrolom. Hocu da kazem da se treba biti oprezan sa finansijama oko kursa i ni u kom slucaju se ne oslanjati previse na to da ce vec nesto da se nadje.

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Ja sam u jednom momentu imao iskustvo od godinu dana... Poslao sam oko 100-150 mailova na razne oglase i za dispecere i za vozace za accounting... Za bilo sta samo da vidi neki HR menadzer ili vlasnik transportne firme... Niko me nije zvao - na kraju mi je neko sa facebooka nasao poslodavca... Nekad jednostavno naidje neki period gde niko ne zaposljava...

  • @kockadokockekockica5994

    @kockadokockekockica5994

    2 жыл бұрын

    @@johnusadispatch Poštovani, da li može neki klip o poslu samog Safety manager-a (ako je bilo, unapred se izvinjavam) ?

  • @zoranvasilev9183
    @zoranvasilev91832 жыл бұрын

    Zdravo, Trebam vasu pomoc, ja sam iz Makedonija i apliciram kao Dispecer pocetnik u mnogim firmama i niko se nejavlja. Neznam gde je problem dali kod mene ili..

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Ima firma MGR u Skoplju. Probajte tamo. Znam jednu gospodju iz Velesa. Ona je putovala u Skoplje da bi radila u MGR posle je krenula da radi od kuce... Probajte u facebook grupi "USA Truck Dispatchers Balkan" tamo pitajte neko ce se javiti 100%... Idite na Linkedin otvorite nalog i trazite druge dispecere iz Makedonije dodajte ih za prijatelja pa onda pitajte kakva je situacija u njihovoj firmi i da li bi primili pocetnika... Chicagodesavanja sajt, infostud i chicago oglasi... probajte i tamo

  • @mihailoj2762

    @mihailoj2762

    2 жыл бұрын

    Skoro sam pola godine konstantno slao mejlove i pisao svima. Retko ko se udostiji da odgovori, ali na kraju sam uspeo da se zaposlim. Samo upornost, bez očajavanja.

  • @jelenarogic9925

    @jelenarogic9925

    2 жыл бұрын

    @@mihailoj2762 U gornjem komentaru ste rekli da u slobodno vreme pratite stanje marketa za sutra. Gde pratite kakvo ce stanje na marketu biti sutra? Zanima me to.

  • @trebaomijenalog7868
    @trebaomijenalog78682 жыл бұрын

    Pozdrav za za tebe. Hvala ti sto pravis ovakav sadzaj. Moje pitanje je dal je i koliko stresan ovaj posao (obzirom da sam cuo da je jako stresan) i drugo jos vaznije od 8 sati na dan koliko se efektivno radi?

  • @srdjanmilosevic1437

    @srdjanmilosevic1437

    2 жыл бұрын

    Stresan izuzetno,od 8h radis 10h mozak ti radi 200/h.....

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Kako za koga... Nekome je stresan nekome je ladovina. Najbolje kad je covek prethodno radio nesto tipa u fabrici u 3 smene gde radi na normu gde grbavi ledja odlazi na posao nenaspavan a vraca se slomljen... Onda mu ovaj posao dodje kao pesmica :)

  • @srdjanmilosevic1437

    @srdjanmilosevic1437

    2 жыл бұрын

    @@johnusadispatch Tako je bas, zato je za mene pesmica, posle logora u kome sam radio, pomislim da li je ovo uopste posao? 😂

  • @trebaomijenalog7868

    @trebaomijenalog7868

    2 жыл бұрын

    @@johnusadispatch Svestan sam ja da uvek moze gore:) Pitam jer trenutno radim na neki nacin slican posao jer je na sluskama i mi imamo tehnicki deo plus prodaja. Radimo efektivno 7 sati, ostalo su pauze. I dosta je naporno, sve se snima, sa svih strana imas pritisak, za svaku izgovorenu rec, za duzinu trajanja razgovora, dal si nudio prodaju u svakom pozivu, koliko prodajes itd. Sve se slusa i anlizira. Ja znam da gore Srdjan zajebava ali mozak ti kod mene na poslu zaista radi 200 na sat. Vecina vrlo brzo daje otkaz jer ne mogu da izdrze a ja radim skoro 3 godine.

  • @srdjanmilosevic1437

    @srdjanmilosevic1437

    2 жыл бұрын

    @@trebaomijenalog7868 tehnomanija,.... 🙄? nema sta drugo...

  • @milicac.2537
    @milicac.25372 жыл бұрын

    Pozdrav Jhon! Da li imas neki savet kako praviti kontakte i odrzavati odnos sa brokerima i vozacima?

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Kao i u pravom zivotu. Trudite se da budete ljubazni prijatni i bude sve OK. Nemam neki tacno odredjeni savet. Jednostavno izgradite medjuljudski odnos - to je to

  • @fxdeni
    @fxdeni2 жыл бұрын

    Pozdrav John, mozes li mi reci kako da u Srbiji dobijem americki broj telefona i da li sa nasom firmom koju sam registrovao mogu da dobijem pretplatu na DAT Power?

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Ne mozes sa nasom firmom da dobijes DAT. Mora neki klijent da ti to nabavi. A mozes da nabavis USA broj na svakakve nacine... Imas cak i besplatan broj Textnow tacka com

  • @sladjanamatic9143
    @sladjanamatic91432 жыл бұрын

    Pozdrav John, jedno veliko BRAVO. Koja je razlika između Dispeč Evropa i dispeč Amerika? Hvala, pozdrav Sladjana.

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Razlika je ogromna. Transport u Americi se smatra unutrasnjim trasportom znaci nema granice CMR-a nema carine nema 2 dana cekanja na granici itd... Evropa se radi prepodne i cesto idete u firmu kod coveka koji ima svoje kamione. Za Ameriku radite popodne i remotely (da li iz kancelarije ili od kuce)... U svakom slucaju dispecer za Evropsko trziste je smesno placen posao... Jedan momak koga sam ja obucavao je to radio za firmu koja je imala kombije za 40.000 din. Otvoris Timocom i trazis ture. Meni je to gubljenje vremena. USA transport je prava stvar

  • @sladjanamatic9143

    @sladjanamatic9143

    2 жыл бұрын

    Hvala puno.

  • @fxdeni
    @fxdeni2 жыл бұрын

    Video sam na infostud-u da firma iz Niša trazi osobu za ELB, pa mozes li da malo objasnis taj posao? Da li je to ustvari to sto ti radis (safety) ili je neki drugi posao?

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Da ja radim ELD-eve... Pregledavam logove svakog dana i subotom i nedeljom...Gledam da li je bilo nekih gresaka, da li je neko zaboravio nesto da uradi i tako. Za taj posao potrebno je da znate sve o HOS, sve o provajderu sa kojim radite, sva exemptions (izuzeca) od koriscenja ELD-a i naravno da znate da popravite nesto sto se moze popraviti u slucaju da dodje do nekog problema

  • @fxdeni

    @fxdeni

    2 жыл бұрын

    @@johnusadispatch u oglasu cini mi se ne pise da traze iskustvo, a brzo ucim kada me nesto zanima 😊 Hvala na odgovoru u svakom slucaju.

  • @damirvujkovic5608
    @damirvujkovic56082 жыл бұрын

    Pozdrav John Da li mozda znas neku kompaniju koja radi dispetch u Subotici ili okolina. Hteo bih da radim kao dispecer,vozio sam Canada -USA.

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Flex Transport INC je tamo. Oni imaju vise firmi probajte da ih nadjete na Google Infostud Linked in pa ih kontaktirajte

  • @damirvujkovic5608

    @damirvujkovic5608

    2 жыл бұрын

    @@johnusadispatch Hvala lepo

  • @boskodivljak7594
    @boskodivljak75942 жыл бұрын

    Poz druze. Dosta pomazu tvoji saveti pa da li planiras da i dalje snimas?

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Pa planiram ali ne znam sta. Vidim da ljudima dobro ide. Ja sam tu uvek da pomognem a moji video klipovi i dalje predstavljaju dobru osnovu za start. Sta nam vise treba?

  • @limanskipark021
    @limanskipark0212 жыл бұрын

    Pozdrav druže. Hteo sam da ti pišem u inbox ali izgleda da toga više nema. Trenutno radim kao vozač kamiona, firma iz Srbije ali vozim po ze Evropi. Hteo bih u narednih par meseci da počnem da radim ovaj posao, pa ako ti nije problem da mi daš neki kontakt, možda fb gde imaš inbox. Ne želim previše da te smaram ali ako mogu po neku sitnicu da pitam koja bi mi bila od pomoći, bio bih zahvalan..?

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Javi se na email. Imas email u opisu svakog videa

  • @verbalsneaqut4167
    @verbalsneaqut41672 жыл бұрын

    Pozdrav, 90% tvog sadrzaja i komentara na istim sam izucio, pa se izvinjavam ako postavljam vec postavljeno pitanje, u slucaju da mi je promaklo. Imas li nekakvog iskustva sa Super ego holdingom, zanimam se za kancelarijski rad iz nsa? Hvala

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Ako nemas iskustva a oni zele da te prime prihvati... Pa posle vidi da li ti odgovara ili ne

  • @MrAleksa1974

    @MrAleksa1974

    2 жыл бұрын

    dont do it brooooooooo

  • @verbalsneaqut4167

    @verbalsneaqut4167

    2 жыл бұрын

    @@MrAleksa1974 nisu me cak ni primili, treba im iskusan disp :'D

  • @igormilovanovic1563
    @igormilovanovic15632 жыл бұрын

    Ako imas neki kontakt da te pozovem...

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Javite se na email ima email u description

  • @angeloandric5658
    @angeloandric56587 ай бұрын

    Mozes li da mi objasnis sta je Safety , to cime se trenutno bavis?

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    7 ай бұрын

    Ja radim samo ELDeve ne radim Safety... Safety su ELDevi zajedno sa primanjem vozaca, claimovi ako neko slupa kamion i takve stvari, saljes vozace na drug test, bavis se papirologijom itd... E sad vecini safety-ja logovi oduzmu najvise vremena pa je dosta firmi primilo po jednog safetyja jednog ELD menadzera zbog obima posla...

  • @angeloandric5658

    @angeloandric5658

    6 ай бұрын

    Hvala ti puno na ovim klipovima jer su mi dosta pomogli da dobijem neku sliku o ovom poslu :D vec neko vreme planiram da se bavim ovim i zeleo bih da te pitam za iskren savet, s obzirom na to da nemam iskustva , da li mi je bolje da upisem obuku za dispecera ili za safety ? Imam drugare koji rade dispatch i cujem da je sada losije za posao sto se toga tice.@@johnusadispatch

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    6 ай бұрын

    @@angeloandric5658 Najbolje mozda u ovom momentu poceti negde kao track n trace pa posle kad se stvari malo poboljsaju da se prebacite na nesto drugo.a i najlakse cete kao pocetnik dobiti posao track n trace-a. Trenutno skoro niko nece da se bavi obukom novih dispecera kad se toliko firmi zatvorilo da dispecera sa 3-4 godine iskustva mozes da nadjes na svakom cosku... Hvala i Vama

  • @BalkanskiTrezor
    @BalkanskiTrezor2 жыл бұрын

    Kad ce neki novi klipovi zasto si prestao da snimas?

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Kakv biste novi klip zeleli da vidite? Znam jedno 100-150 dispecera kojima je sasvim dovoljno bilo svo ovo znanje koje sam ovde izlozio do sad.

  • @BalkanskiTrezor

    @BalkanskiTrezor

    2 жыл бұрын

    @@johnusadispatch Pa generalno neka tvoja misljenja o mozda drugim poslovima. Taman je i kanal poceo lepo da ti raste tako da snimaj bilo sta na ovu ili neku drugu temu poz

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    @@BalkanskiTrezor Hvala na predlogu

  • @papicstrangers
    @papicstrangers2 жыл бұрын

    Monetizuj kanal, verovao ili ne ali youtube cak ni ne gura nesto ne monetizovane klipove kao monetizovane. Videces veliku promenu u pregledima tako da slobodno, youtube ce svakako pustiti svoje reklame na kanale koje nisu monetizovani

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Da citao sam da to moze da se desi - da youtube svakako ubaci reklame. Ja vec dosta dugo nisam video nijednu reklamu na youtube-u jer koristim uBLOCK dodatak za chrome tako da ne znam sta se zapravo desava... Ako se bude desilo da svakako youtube ubaci reklame onda cu ubaciti ja svoje

  • @papicstrangers

    @papicstrangers

    2 жыл бұрын

    @@johnusadispatch Definitvno ubaci, jedna nece nikom skoditi, takodje cestitam na 1k suba

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    @@papicstrangers Hvala

  • @milenapomorisac2468
    @milenapomorisac24682 жыл бұрын

    Cao, mozes li uci na mejl poslala sam ti poruku 🙂

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Evo sad cu :)

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    2 жыл бұрын

    Odgovorio sam

  • @deki90to
    @deki90to Жыл бұрын

    Zasto si odustao od programiranja?

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    Жыл бұрын

    Zato sto je ovo lakse i opustenije bar meni

  • @deki90to

    @deki90to

    Жыл бұрын

    @@johnusadispatch Kapiram. Je l si se pokajao? U kom poslu si bolje finansijski prosao?

  • @johnusadispatch

    @johnusadispatch

    Жыл бұрын

    @@deki90to Bolje sam finansijski prosao sa ovim poslom koji sad radim. NIsam se pokajao radicu ga i dalje... Sad mi je programiranje onako malo hobi nekad procitam nesto pogledam itd

  • @deki90to

    @deki90to

    Жыл бұрын

    @@johnusadispatch Kul, zahvaljujem