1000 лв. за да стана PRO - Logitech Review

Ғылым және технология

Искам да ви покажа една изключително интересна и обновена периферия в очите на клавиатура, мишка и слушалки от Logitech. Наистина, едни изключителни продукти, които успях да тествам. В 1000 лв. за да стана PRO - Logitech Review ще разберете какво мисля.
🐭 Виж МИШКАТА Logitech G Pro Superlight 2 тук: bit.ly/LogiGPro2
⌨️ Виж КЛАВИАТУРАТА Logitech Pro X TKL тук: bit.ly/LogiProXtkl
🎧 Виж СЛУШАЛКИ Logitech тук: bit.ly/LogiProX2
Ще се радвам да пазарувате с моя линк за Озон. Просто трябва да изпишете /CLASH след адреса в браузъра си или просто цък ето тук:
✅ Моят линк за Ozone - цък тук: ozone.bg/clash
Така наистина помагате на канала, за което благодаря! ❤️ Иначе книгите ми може да откриете ето тук:
📚 Поръчай "50 Невероятни ЗАГАДКИ" тук: bit.ly/50zagadki
📘 Поръчай "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" тук: bit.ly/topvselena
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/topsvqt
📗 Поръчай "Топ мистериите на БЪЛГАРИЯ" тук: bit.ly/topbulgaria
Радвам се, че днес за #ревю имам едни изключителни продукти от #logitech , които тествахме в офиса и искаме да споделим впечатленията си. Знаете, че в ревютата на #мишка #клавиатура и #слушалки обичаме да споделяме всеки един аспект от продуктите и да усетите нашите впечатления.
От Logitech ми изпратиха мишката им G Pro X Superlight 2 в черно и бяло, която всъщност я има и в розов вариант. Към нея получих и тенкийлес клавиатурата им G Pro X TKL, този път само в черно, но както при мишката имаме още, чисто бял и розов вариант или маджента за да сме по-точни. Комплекта се допълва и от Pro X 2 Lightspeed безжичните им слушалки, като в theclashers tech може да срещнете ревю и на предходният модел на хедсета, ако се колебаете между двата. Така като гледам, ако си сглобявате нова конфигурация, този гейминг сет би паснал много добре на чисто бял или чисто черен билд, пък защо не и на маджента за по ексцентричните.
Започвам с G Pro X superlight 2 мишката, която на външен вид е буквално идентична с предшественика си. Единственото разлика по шасито която се откроява е, че вече вместо микро USB имаме USB-C порт в предния край. Иначе от долната страна си имаме стандартен суич за включване и изключване, както и вдлъбнатина за съхранение на донгъла, покрита със сменяемо магнитно капаче. Дизайна иначе е симетричен, с плавна извивка и два допълнителни бутона за палеца. Странно е, че не са решили да добавят възможност за преместване на странични копчета от противоположната страна, което би било от полза за левичарите пък и сме го виждали като опция в някой подобни модели.
Така, разгледахме подробно мишката и е време да пощракаме малко на механичната G Pro X TKL клавиатурата. Първото което ми прави впечатление освен нали, че нямаме нумпад, е липсата на видима маркировка върху клавишите, на практика без подсветка са невидими, заради PBT капачките, които са с двойна отливка. Горнията панел е подсилен с алуминиево магнезиева сплаф, като останалата част от шасито е пластмасово но доста здраво като сглобка. Имаме крачета за две нива на наклон от 4 и 8 градуса, както и място в което да поставиш lightspeed донгъла ако я използваш на блутуут, тъй като за разлика от мишката тук тази опция е възможна.
Харесва ми че си имаме ролка за нивото на звука както и допълнителни мултимедия и шорткът бутони за яркостта подсветка, блутуут, лайтспиид и гейминг присети.
Като споменах подсветката по дефолт тя е в син цвят, но всъщност си имаме Lightsync RGB, което може да си настройваме и синхронизираме с други lyghtsync продукти на марката, през G Hub апликацията, както и да променяме командите на Ф бутоните.
При мен имам варианта с кафявите тактилни суичове, но може да си я поръчате и с кликащи или линейни, в зависимост от предпочитанията ви. Репортрейта е от 1 милисекунда, така че, за латентност няма смисъл да говорим, а безжичната работа е с обсег от 10 метра, като не се уточнява дали става дума през блутуута или през 2,4 GHz-та връзка с донгъла. Батерията се презарежда през usb-c порта, като с едно зареждане получаваме до 50 часа работа, което е доста добре. Само преди саунчека ще спомена че на тежест е два килограма и си стои плътно на място, нека обаче да чуем и как звучи.

Пікірлер: 39

  • @didaka8
    @didaka84 ай бұрын

    Уау Слави, обичам видеата ти !!!!!

  • @user-ie1zv6lv3h
    @user-ie1zv6lv3h8 ай бұрын

    Слави страхотно видео определено ми беше полезно както винаги❤❤❤. Можели да направиш ревю и сравнение между айфон 15 и 14. Благодаря за това видео чао❤❤❤

  • @Nikola4ever
    @Nikola4ever8 ай бұрын

    Страхотно видео!

  • @lytenichabg
    @lytenichabg8 ай бұрын

    Ще направиш ли ревю на Samsung z fold, flip 5?

  • @Tarqterpomp
    @Tarqterpomp8 ай бұрын

    0:20 обичам тази анимация

  • @user-mu9nj3yh1i

    @user-mu9nj3yh1i

    8 ай бұрын

    Аз пък, обичам мелодията към тази анимация. ☺️☝️

  • @ivanbukovski6542
    @ivanbukovski65428 ай бұрын

    Слави може ли да направиш едно ревю за apple watch SE vs apple watch 9

  • @qqnniiss
    @qqnniiss8 ай бұрын

    може ли да направиш ревю на hp pavilion gaming 15

  • @matx-vlog7727
    @matx-vlog77278 ай бұрын

    Първи🎉🎉🎉

  • @freddyfireMain
    @freddyfireMain8 ай бұрын

    Браво Слави! И този път успя да си изсмучеш нещо от пръстите 😆. Виж, знам как стават нещата, все пак ти плащат със сигурност от Logitech, но е малко гадно да скриваш по-добрия бранд, който пък на всичкото отгоре има по-добри продукти от тези, на много по-ниска цена. Ако някой все още не се е досетил, говоря за Razer. Ако сръвниш тези "невероятни" слушалки на Logitech с Razer BlackShark V2 Pro 2023 Edition, просто трябва да си малоумен за да не видиш колко по-добри са BlackShark-овете. Първо че са със 100 лева по евтини, имат микрофон, който наподобява професионален, идват със стандартния Surround Sound 7.1 на Razer, който също е много добър, ненормално добър Noice Canceling и споменах ли качеството? Идеята ми е, че трябва да се върнеш към Razer, Слави. Наистина са поне 10 пъти по-добри от Logitech.

  • @elkageorgieva8515

    @elkageorgieva8515

    8 ай бұрын

    Той си е сам шеф и сам си решава какво да промотира. Едва ли сте вие човекът който да му дава път в живота.

  • @freddyfireMain

    @freddyfireMain

    8 ай бұрын

    @@elkageorgieva8515 Аз не му нареждам, аз му казвам кое е правилно. Също има много хора, които са съгласни с мен, понеже иначе защо да ми лайкват коментара?

  • @vrmitakis6903

    @vrmitakis6903

    8 ай бұрын

    Razer е бранд за продукти при който трябва да имаш ГОЛЯМ късмет да поаднеш на хубав продукт който да те изкара поне за 2-3 години.Давам пример с моята мишка Razer viper ultimate беше безбожно скъпа и ме издържа само година и половина. Затова ако си фенче на razer бъди си самп не казвай че са по хубави нещата им.

  • @freddyfireMain

    @freddyfireMain

    8 ай бұрын

    @@vrmitakis6903 Хората са на същото мнение като мен и също какво аз да направя като не си пазиш периферията. Аз също имам периферия на Razer от три години и са напълно невредими.

  • @mobilegamesforphonereviews7118
    @mobilegamesforphonereviews71188 ай бұрын

    Слави, ако играеш Fortnite си смени fps-са от 60 на 240. Страхотно видео!

  • @Mystafa-ul9bi
    @Mystafa-ul9bi8 ай бұрын

    Може ли да направиш PlayStation 4 ревю

  • @Daniel.Georgiev.F1
    @Daniel.Georgiev.F18 ай бұрын

    Видеото е супер, но това са поредния продукт, който по-голяма част от хората няма да могат да си позволят. Знам, че е реклама и т.н., но няма да е лошо да може хората да си ги позволяват.

  • @freddyfireMain

    @freddyfireMain

    8 ай бұрын

    Това е най-малкият проблем. Разбирам да платя 500лв за нещо, но ако си струва, а там е работата - нито едно от тези неща не си заслужава. Razer имат подобни продукти на тези от видеото, само че по-добри и на всичкото отгоре са и с по 100лв по-евтини.

  • @user-jm6qf9hd9j

    @user-jm6qf9hd9j

    8 ай бұрын

    Дори и в момента Жар Компютърс продават много механични клавиатури (някои от тях - даже с оригинални MX Cherry суичове) които са на доста по-ниска цена от показаната Logitech клавиатура.

  • @dani5fnbr
    @dani5fnbr7 ай бұрын

    Между другото новата мишка има много по-добър scroll от миналата версия, което помага много за някои игри

  • @Stefan-zw8gf
    @Stefan-zw8gf8 ай бұрын

    Направи ревю на asus rog strux go 2.4 това са най-добрите бежични слушалки

  • @nothuman4699
    @nothuman46998 ай бұрын

    Имам и трите предходни модела, не виждам логика да ги сменям, иначе не откривам никъде розовият модел на клавиатурата?

  • @freddyfireMain

    @freddyfireMain

    8 ай бұрын

    Приятел, не че нещо, но много си збъркал да си вземеш Logitech. Само Razer.

  • @Vanka7a47
    @Vanka7a478 ай бұрын

    1

  • @martinivanov669

    @martinivanov669

    8 ай бұрын

    отзад напред нали

  • @Vanka7a47

    @Vanka7a47

    8 ай бұрын

    @@martinivanov669 🤨

  • @TheMinimalKing2
    @TheMinimalKing28 ай бұрын

    Виж какви мишки правят Canyon и Marvo хем качествени издържат години хем и евтини!Един път покажи евтино не само скъпи неща с неоправдана цена!

  • @vladivencislavov7245
    @vladivencislavov72458 ай бұрын

    Четвърти

  • @martinivanov669

    @martinivanov669

    8 ай бұрын

    кои го еби кои си по ред

  • @LogmaxBG
    @LogmaxBG8 ай бұрын

    300 лв. мишка , 400 лв. клавиатура и 500 лв слушалки.... Logitech не познават парите 😮

  • @freddyfireMain

    @freddyfireMain

    8 ай бұрын

    Абе само Razer и това е.

  • @ivailopetrov198
    @ivailopetrov1988 ай бұрын

    Не си заслужава парите-пак реклама на застояла стока.

  • @teodortodorov8548
    @teodortodorov85488 ай бұрын

    "1000 лв. за да стана PRO", явно мишката идва безплатно

  • @freddyfireMain

    @freddyfireMain

    8 ай бұрын

    Мога да похарча ТОЧНО 1000лв + мишката, ако си взема най-добрите Razer продукти, а те са 5 пъти по-добри от тези на видеото: Razer Viper Mini = 100лв (мишка) Razer Huntsman V2 = 450лв (клавиатура) Razer BlackShark V2 Pro 2023 Ed. = 450лв (слушалки)

  • @colozarev4636
    @colozarev46368 ай бұрын

    Не ми беше особено полезно това видео защото като видях мишките клавиатурата и слушалките колко са скъпи абе просто нямам думи, знаеш ли кога ще си купя мишка и клавиатура за 300, 400лв точно НИКОГА, аз мойта клавиатура която си купих за новия ми компютър струва 10лв.

  • @user-ql3iz9ne8p
    @user-ql3iz9ne8p8 ай бұрын

    Много скъпо. И за мен, всяка клавиатура, трябва, да има и БДС

  • @vOvAO_o
    @vOvAO_o3 ай бұрын

    Не знам защо смятате, че левичарите хващат мишката с лявата ръка, а клавиатурата с дясната ръка.

  • @saladguide7596
    @saladguide75968 ай бұрын

    Hyper x team Logitech trash

Келесі